Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapra még ki (8 db)

Meddig nem jár le a "szavatossága" egy hideg gyantának? Hány hónapig bírja ki úgy, hogy aztán még lehessen alkalmazni?

Legjobb válasz: Elég sokáig tart a szavideje.Ha már nem tapad rendesen akkor érdemes újat venni.

Elég sokáig tart a szavideje.Ha már nem tapad rendesen akkor érdemes újat venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

A felírt receptet, ha nem veszem ki egyből, utána még hány hónapig érvényes, még meddig tudom kiváltani?

Legjobb válasz: a legtöbbr ecetet 3 hónapig, van amelyiket csak 1 hónapig.

a legtöbbr ecetet 3 hónapig, van amelyiket csak 1 hónapig.
bocsi "receptet" kart lenni.
A kérdező hozzászólása: És honnan tudom meg, hogy csak 1 hónapig vagy 3 hónapig érvényes? Mikor nincs ráírva?

Hány hónapra hat még ki a Clostylbegit?

5 hónapig szedtem. A 6. hónapban még volt peteérésem. Gondolom, hogy a gyógyszer?l, mert PCOS-em van. Még meddig segít?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy legalább még 3 hónapig tart a hatása. Én is szedtem három cikluson át, de cisztám lett tõle. De hamar felszívódott.

Szia! Én úgy tudom, hogy legalább még 3 hónapig tart a hatása. Én is szedtem három cikluson át, de cisztám lett tõle. De hamar felszívódott.


Nem. xD
írd ki nyugodtan. Mi sem számoljuk egyébként, hülyeség. Minek számolni? Jól érzem magam vele, és vele is akarok maradni. Mit számoljak? -.-"
igen, az volt.
A kérdező hozzászólása: csak szánalmas ennyi és tini szokás:D
Én meg leszarnám, hogy te mit szarsz le :o
és ha kiírják?mki azt ír ki amit akar, közöd nincs hozzá.
szokásos, msn-böl megtudod az életét...-.-" szánalmas...
jogos :DD nekem már támadott nekem csajszi, akinek bejött a párom, hogy én igazából nem is szeretem õt... mikor megkérdeztem h ezt mibõl gondolja annyi votla válasz: hát még msnen sincs kiírva. nyomós indoka volt a nõnek :D
A kérdező hozzászólása: most látom, hogy bartáját írtam:D nema Barta Zsolt félékre gondoltam:P
legyél kemény!
Jogos, de készülj fel a magyarázatokra!
jogos:D
sztem is igazad van :D kinem szarja le mióta vannak eggyütt, én se irom ki soha max ha 1 hónapos vagy éves de akkoris max 2 napig
Én is leszarom ezeket. De nem írok ilyesmiket. Én ált nem nagyon írok semmit, csakha pl elutazok, vagy valami ilyesmi. Én nem értem minek ezt a sokminden hülyeséget kiírkálni. Na meg a szercsi..puszcsi...szok a kedvenceim...szánalmas.. 18L
Én is szoktam xD
sztem igazad van
Nem volt bunkó dolog. Én is utálom amikor ezeket látom. Én az ilyen kis taknyosokat letörlöm a francba. VOlt 1 osztálytársam...annak meg az volt a szokása, hogy kiírta személyes üzenetbe, hogy " de jó volt veled drágám reggel a zuhany alatt". Magyarán állandóan azt olvastam, hogy mikor és hol b*szta meg a pasija. :) Töröld le az ilyen idiótákat.

Ebben a hónapban már megjött egyszer a hónap elején 2 nappal elöbb ahogy szokott, most megint megjött tegnap, és más az áloga meg sötetebb a szine, néha émelygek az ételektöl, de nem hányom ki. Ez annak a jele h terhes vagyok vagy nem?

mag nem vagyok annyira nagyon rosszul tölük,meg nem naon kivánom az ételt....Ez miért van? Nem lehetek terhes,ha már megjöt....

Legjobb válasz: Nem ártana tudni, hogy mik a jelei a terhességnek, ha szexuális életet élsz.

Nem ártana tudni, hogy mik a jelei a terhességnek, ha szexuális életet élsz.
A kérdező hozzászólása: Tudom mik....de ez az vagy nem?
Ezt így nem lehet megmondani... Vegyél egy tesztet és gyõzõdj meg róla az vagy vagy sem. Most ha azt mondom szerintem ez nem a terhesség jele te elhiszed de késõbb derül ki, hogy mégis az vagy mi lesz?? Vegyél tesztet sürgõsen!!

Ki tudja hány gr purina kaja kell fél éves angol bulldog kutyának? Két hónapja jár le napi háromszor de még mindig bepisil, mikorra lesz nagyjából szobatiszta?

Napi 2x kap már enni de olyan mintha éhen akarna halni mindig fal de már 19 kiló.

Legjobb válasz: A purinának van néhány tápja, melyíket adod neki? Egyébként a zsákon rajta van az etetési útmutató. A szobatisztaság meg sok idõ, és türelem. Ráadásúl a szoktatási idõben nem elég a napi 3 séta, kb 2 óránként kellene vinni amíg megtanulja.

A purinának van néhány tápja, melyíket adod neki? Egyébként a zsákon rajta van az etetési útmutató. A szobatisztaság meg sok idõ, és türelem. Ráadásúl a szoktatási idõben nem elég a napi 3 séta, kb 2 óránként kellene vinni amíg megtanulja.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mert a férjem veszi és most nincsenek a boltba ahol veszi így nem tudja megkérdezni sem:( Nincs baj a napi 3-mal mert csak 2x 3x pisil be már:) ))
Napi 3séta mellett, 2x-3x bepisil, akkor bõven le kell még vinni pluszban. A szobatisztaság, és az hogy nem tudja vissza tartani külön dolog. Lehet hogy szoba tiszta lenne, de nem tudja még ezek szerint vissza tartani. Nyugodtam vihetitek, napi 5x-6x is sétálni (3-4óránként, vagy sûrûbben ha kell), és akkor kint dobja ki a pisit, nem a lakásban. Vagy megvárhatjátok míg eléri azt az idõt, míg vissza tudja tartani, addig pedig takarítsatok utána.
Jövõ héten menj el UH-ra és pontosan meg fogják tudni mindani! Grat. a Babához:)
Elvileg utolsó menses elsõ napjától számítjuk a terhességet, de nekem is ultrahangos vizsgálattal a különbség 2 hét. Ultrahang a mérvadó.
Nekem már a nem várt mensi elõtt 3 nappal pozitív lett a tesztem. A beágyazódáskor, vagyis a fogantatás 7. napjától kezd el a HCG termelõdni a szervezeteben, és 13 DPO-tól lehet pozitívat tesztelni. Én is 13 DPO-nál teszteltem halvány pozitívat.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ki hogyan tanította meg, hogy hogyan intsen "pápá"-t a pici? Mennyi időbe telt? Hány hónapos volt? Mi már egy hónapja tanulgatjuk, de sajna nem sok sikerrel.

9 hónapos a babám

Legjobb válasz: Akkor fog pá-pázni,amikor kedve lesz hozzá.Éppígy ha idõsebb lesz,sem fog mindig köszönni,amikor kellene.Idõ kell hozzá,míg rászokik.

Akkor fog pá-pázni, amikor kedve lesz hozzá.Éppígy ha idõsebb lesz, sem fog mindig köszönni, amikor kellene.Idõ kell hozzá, míg rászokik.
Mi nem tanítottuk, mégis megtanulta. Amikor valaki elment, akkor integetett a picinek. Egy idõ után õ is utánozta az integetést.
Ja! És természetesen õ sem csinálja akárkinek és akármikor, csak ha van hozzá kedve és szimpatikus neki, aki kéri tõle :) ))
Nálunk is kb. 9 hónaposan integetett, de nem mindenkinek.Mostmár(jövõhéten lesz 10 hónapos), mindig integet, mondja is.
Éppen aktuális a téma.Kisfiam 10 hós, és már régóta tanítgattam neki, de egyáltalán nem fogta meg a dolog.Kalácsot például egy-két nap után sütögetett, ezért már rá is hagytam, hogy akkor ne csinálja.Már talán két hete is van, hogy utoljára próbálkoztam. Ma meg, a mamának minden felszólítás nélkül heves pápá-ba kezdett, mikor indult haza.Szóval, hihetetlenek...
szia.kisfiam 6 hónapos és nagymamik dolga volt a tanítás, de már felemeli a kezét és mozgatja az ujjait is, de tényleg nem mindenkinek, még nekik se mindig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!