Találatok a következő kifejezésre: Hány hónaposan ultrahangos videót készíteni a (1 db)

Hány hónaposan szoktak ultrahangos videót készíteni a babáról, és mennyibe kerül?

és a képet mikor lehet és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Felvétel készítésre legalkalmasabb a 20-24 hét közötti idõszak.Az árak eléggé szélsõségesek,10-30ezer ft között mozog.A foto általában 500ft. Képet bármelyik uh-n lehet kérni. Üdv

Szia! Felvétel készítésre legalkalmasabb a 20-24 hét közötti idõszak.Az árak eléggé szélsõségesek, 10-30ezer ft között mozog.A foto általában 500ft. Képet bármelyik uh-n lehet kérni. Üdv
Szia! Cáfolnám az elõzõ válaszót 4d-re alkalmasabb a 26.-ik hét után menni mert ekkor már szép fejlett a Baba és kivehetõk a vonásai. 25hetes kismama
A keresztfiamról 22 hetesen készült elõször 4D-s felvételt. Minden arcvonása, mozdulata tisztán láthatóvá vált. Meglepõdtünk, amikor 34 hetesen egy gyors 4D-s ultrahang alkalmával ismét megláttuk, olyan volt, mintha nem is Õ lenne. Pufi arcocska, husis combok, kezek. 10 ezer ft-ba került az elsõ hosszabb felvétel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

4

29 hetes terhes vagyok. Ma voltam orvosnál azzal a problémával, hogy duzzanat van a hüvelybemenetnél. Õ azt mondta valószínű, hogy Bartholin ciszta. Másnak is volt ilyen terhesség alatt? Műtötték vagy antibiotikumot adtak? (többi lent)

Antibiotikumot kaptam rá, hogy hátha visszahúzódik és azt mondta, hogy ha már egyáltalán nem tudok ülni akkor menjek vissza, mert akkor megműtenek. Viszont rákerestem interneten, jó pár oldalt elolvastam és szinte mindenhol azt olvastam, hogy jobb minél hamarabb megműteni, hogy ne tályogosodjon be. Így hogy terhes vagyok aggódok nehogy valami baj legyen. Nem tudom, elmenjek e másik orvoshoz, vagy hallgassak erre és várjak hátha visszahúzódik. Várom a tapasztalatokat.

7

Ez baj lehet? Ha november végén történt egy missed ab, és esetleg januárban teherbe esik a nő akkor baj lehet?

4

Mar 7 hetes terhes voltam amikor az orvoshoz jutottam, es csak akkortol kezdtem szedni terhesvitamint, nem keso?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!