Találatok a következő kifejezésre: Hány hónaposan a (1555 db)

Hány hónaposak a kórházba került kisbabák (H1n1 miatt), és más problémájuk is volt, vagy egészségesek voltak előtte?

Tudja valaki? Ha már nem anyatejesek, remélem kapnak anytejet valakit?l! Jaj, nagyon szorítok, hogy rendben legyenek.

Legjobb válasz: Szia! Fél órája volt az Rtl-en a híradó, egy 5 hónapos és egy 15 hónapos babák vannak kórházba!

Szia! Fél órája volt az Rtl-en a híradó, egy 5 hónapos és egy 15 hónapos babák vannak kórházba!
Én beoltattam magamat és a 10 éves fiamat is. Kicsit nem lehet, mert 9 hónapos lesz. A párom is beoltatja magát. Elég szomorú, hogy még mindig lebeszélnek "orvosok" embereket az oltásról:-((
OFF: Igen, tényleg nem mindegy milyen orvossal beszélsz. Ha egy sebészt kérdezel, hogy fáj a hasad jobb oldalt, azonnal vágni akar, mert vakbélgyulladásod van, ha egy belgyógyászt kérdezel, elkezd vizsgálódni. Inkább olyan orvossal kéne besézélni aki több élõ esetet lát, kezeli õket, és meggyógyulnak. (egy eü. dolgozó)
Az sem mindegy, milyen orvos ad véleményt!!! Érdemes virológus szakorvossal beszélni.
Én is így vagyok, mint a kérdezõ. De orvos ismerõs lebeszélt az oltásról. Remélem jól döntöttem!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mivel kockáztatok nagyobbat. Van olyan orvos aki azt mondja ezzel, van aki azt, hogy azzal, ezért nem merek mozdulni.
A kérdező hozzászólása: Mármint persze a lehetõségétõl.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, azért szenvedek, mert toporgok. Én nem hiszem, hogy az oltásnak olyan mellékhatása van, amit a következõ hetekben hónapokban tapasztalni lehet. Én attól félek, hogy több hónap, következõ évek során alakul ki valami, azért, mert egy eddig nem használt anyaggal stimuláljuk az immunrendszert.
Oltasd be a gyerekedet!!! Addig én sem voltam nyugodt, míg a gyerekeim meg nem kapták az oltást, ez ellen az agresszív vírus ellen csak a vakcina ad védelmet! Az oltástól meg semmi baja nem lesz, a gyerekeimnek sem lett SEMMI baja, még csak ki sem pirosodott az oltás helye (pedig õnekik még a szezonális vakcinát is beadattuk). Ne kockáztassatok!
http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/12/03/19/Hat_H1N1_es_gyer.. Hat H1N1-es gyerek az intenzíven! (Ebbõl mondjuk nem derül ki, hogy a lélegeztetõgépen levõ kisbabák mennyi idõsek.)
A kérdező hozzászólása: jaj szegények. Idáig csak kicsit féltem, most már nagyon. És még mindig nem tudom, mivel teszek jót. Ameddig orvosok fele ezt mondja, fele azt, addig nem tudom mivel teszek jót a gyermekeimnek. Hogy lehet így felelõsségteljes döntést hozni, azt nem tudom. Persze azt is tudom, hogy sajnos sok más fertõzésben, betegség miatt is vannak sajnos picik is kórházban, azért meg vagyok ijedve. Már egy hete sétálni sem viszem a picit, annyira félek, persze ha oltva lennénk is félnék sajnos, de akkor mástól is.
Csak annyit hallottam, hogy az egyik 3 hónapos, a másik meg 15. Mindkettõ lélegeztetõgépen van. S még van 3 nagyobbacska gyermek is ugyanígy lélegeztetõgépen a kórházban.
elõzõ Lehet 10-15 év múlva annak lesz mellékhatása, hogy iylen-olyen gyógyszert szedtél, ez-azt ettél. Vagy levegõt vettél az utcán. Ezt soha nem tudhatod. Szomorú ez az ellenkampány amit szánalmas politikusok folytatnak.

Hány hónapos a terhesség?

Legjobb válasz: 9 naptári hónap, és 10 holdhónap

9 naptári hónap, és 10 holdhónap
És lemaradt még egyfajta számítás: 40 hét:) Mindhárom kb. ugyannyi idõt jelent (a 10 holdhónap, és a 40 hét 280 nap, a 9 naptári hónap meg 275:D)
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hány hónapos a Logisztikai ügyintéző képzés?

Ha a munkaügyi központ elküld egy Logisztikai ügyintéz? képzésre, úgy kb. hány hónapos a képzés?

Legjobb válasz: kb 1 éves

kb 1 éves


Mennyi pelus, és popsitörlő fogy el nálatok 1 hónapban? Hány hónapos a kicsi?

Legjobb válasz: Nálunk: 200 pelenka 5-6 popsitörlõ 2hós a babó

A kérdező hozzászólása: Nálunk: 200 pelenka 5-6 popsitörlõ 2hós a babó
A két kicsi napi 10-et, a nagyobb éjszakára 1-et. Kb. 330 db. Popsitörlõ 3 csomag. Pelenka pennys. Törlõkendõ tescos.
Utolsó vagyok, én is csak akkor cseréltem éjjel, ha kaki volt, vagy ha esetleg elázott (de ilyen nagyon ritkán volt.)
10 hónapos lány, kb. napi 5 pelus, mert most folyton itatom, ha nincs ilyen nagy meleg, akkor sokszor elég 4 is. Popsitörlõ - 80 laposból mondjuk napi 3-4 lap, akkor 1, 5 csomag max/hó. Pisi után sose használok, csak ha kakis (akkor meg le is fürdetem, de azért persze egy pár db elmegy).
2 hónapos korában kb 2 cs popsitörlõ (Huggies, félbetépem, nem használok mindig egészet) és napi 5-6 pelus, azaz kb 150-180 db most 5 hós és 1 cs popsitörlõ és 2 cs pelus, napi 4-5 db, azaz havi kb 120-150 db
elsõ vagyok és egy éves a lányom
2 hónaposan még kakil ha kell ha nem és éjszaka is legtöbbször cserés, de ahogy nõl csökkenni fog a darabszám:)
Átlagban napi 6 darab pelenka, de ilyen melegben kevesebb, mert kiizzadja a folyadékot, amit bevesz. Ebbõl 1 pelenka mindennap az esti (fürdetés utáni). Szóval kb. 180 darab pelenka fogy el. kb. 30 darab éjszakára (pampers) és 150 darab nappalra (Lidl saját márkás, 2400 Forint/50 db). Popsitörlõ max. 2 csomag. DM-s, zöld csomagolású. 1700.-/4 db. Mindenbõl van 2-3 hónapra elõre tartalék. Nem szeretem a meglepetéseket! 1 éves.
popsitörlõ hetente kb 1 csomag, vagyis havonta 3-4kb.pelusból naponta 5db megy el, persze van, hogy több attól függ, mennyi kaki van, de ez az átlag, mert mi éjszaka alszunk igy éjjel nem kell pelus.Vagyis hetente 35db.
9-es vagyok. 5 hós, 15 hós, 3, 5 éves

Anyatejes babánál hány hónapos korban szokták elkezdeni a hozzátáplálást? Illetve hány hónapos kortól adható már gyümölcslé?

Legjobb válasz: szia már 4 hónapos kortól lehet de ha van tejed jól akkor 6 hóanpos kortól én mind a kettõ lányomnak 4 hónapos kortól adtam a kicsit most választottam el 18 hónaposan

szia már 4 hónapos kortól lehet de ha van tejed jól akkor 6 hóanpos kortól én mind a kettõ lányomnak 4 hónapos kortól adtam a kicsit most választottam el 18 hónaposan
Utolsó válaszolónak: a kérdezõ azt írta, hogy anyatejes babák...Olvass!! Én nem adok játszócumit.. A szoptatás nem hullik az ölbe, küzdeni kell érte és áldozatokat hozni. Írhatnék oldalakat errõl, meg arról is mi választódik ki és mi nem. Arról nem is beszélve, hogy mik vannak a tápszerben. A nõk 95%-a tudna szoptatni, hagyjuk ezt... Üdv
Az elõzõ válaszolhoz: Ettõl kapok hülyét.Akinek nincs teje az mibõl szoptasson?Ha nem tudod hogy a tápszer mennyi galibát okoz akkor inkább ne írj semmit. Sajna mi tápszeresek vagyunk, és muszály adnom neki baracklevet, amit én csinálok, mert a táp fog, és 3 napig nem kakil, csak szenved.Te etesd fél éves korig úgy ahogy akarod, mi meg másképp fogjuk. És azt hallotad hogy a latex cumi is alergiát okoz? Szerinted amit te megeszel az nem mesterséges? Az nem választodik ki a tejbe?Ugyan úgy megeszi a gyereked.
Az én kislányom 5 hónapos, még egy korty vizet sem kapott, csak anyatejet. Nem hurrogok le senkit, de tény és való, hogy az immunrendszere megerõsítése céljából ez a legjobb. Sajnos olyan világban élünk, ahol sok mesterséges dolog van és az allergia elkerülése miatt, jobb várni a hozzátáplálással 6 hónapos korig. Annyi éven át ehet még minden félét, ez az elsõ 6 hónap mit számít? Miért vagytok türelmetlenek?? Mert a baba biztos nem mondja, hogy de jó lenne már valami új íz:)
Én is két hónaposan már adtam almalevet, három hónaposan kezdtük a fõzeléket. Attól kezdve sokkal nyugodtabban aludt a fiam. Most nyolc hónapos és már majdnem mindent eszik, beteg sose volt, nem lett ettõl semmi baja (megjegyzem, nekem sem, pedig annak idején minket is így etettek).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Örülök, hogy vannak olyan anyukák, akik nem azt mondják, hogy 6 hónap elõtt szó sem lehet a hozzátáplálásról. A kisfiam 3 hónapos, de kb. 1 hónap múlva már szeretném, ha ismerkedne az ízekkel. Van tejem bõven, de úgy gondolom, hogy lassan itt az ideje, hogy az anyatejen kívül mást is egyen.
az enyém 2 hónapos, és én is csinálok már neki baracka levet a gyümölcs présbe, legalább van széklete minden nap. Engem is le lehet hurrogni:)
bocsi" 3 hónapos" akart a vége lenni
Mindenki mondja a fél e´vet.Nekem a lányom 3 hónaposan kezdett kóstolni, mára (5 hónapos)du.gyümit eszik, vagy kompotot, utánna szopi, este vagy de´lben pedig zöldse´geket csirke mellel. § hónapos kora után nyugodtan kezdhet kóstolni.(ezért biztosan lehurrognak majd, de nem baj)
Szerintem is hadjuk, nem fogom neked le írni miért nem szoptatok, mert éppen be pereltem ez miatt a korházat, és elsõ fokon nyertünk is már. Sajnos nem mindig elõnyös a baba mama korház az én példám a legjobb erre.Örülök hogy a mellem meg maradt és nem távolították el.Úgy hogy sajna táposok vagyunk de ez van.

Hány hónapos kortól látszik a terhesség? És hány honapos koról kell menni először vizsgálatokra pol vérvétel, ultrahang. Sürün kell járni?

Legjobb válasz: változó, hogy kinek hány hónapos kortól látszódik, alkattól függ elsõ vizsgálat, terhesség megállapítása 6-7. hét utána nõgyógyászhoz havonta, védõnõhöz a terhesség alatt 4-5 alkalommal, emellett fogorvos, belgyógyász 1 alkalommal uh ha jól emlékszem 4 db van, vérvétel változó, ahogy a doki kéri, 6-8 alkalom természetesen probléma esetén több vizsgálat várható az utolsó 4 hétben heti nõgyógyászat és heti nst vizsgálat

változó, hogy kinek hány hónapos kortól látszódik, alkattól függ elsõ vizsgálat, terhesség megállapítása 6-7. hét utána nõgyógyászhoz havonta, védõnõhöz a terhesség alatt 4-5 alkalommal, emellett fogorvos, belgyógyász 1 alkalommal uh ha jól emlékszem 4 db van, vérvétel változó, ahogy a doki kéri, 6-8 alkalom természetesen probléma esetén több vizsgálat várható az utolsó 4 hétben heti nõgyógyászat és heti nst vizsgálat
Alkatfüggõ, hogy kinek mikor kezd nõni a pocak. Én vékony vagyok, lapos hassal, nekem elõször kb a 12. héttõl kezdett látszani, most a második terhességemnél pedig hamarabb, kb a 10héten. Elsõ vizsgálatra mindkétszer 8 hetesen mentem, ekkor már van szívhang is. Aztán van egy vérvétel a 10. héten. Ha nincs dokid, akkor ezután a 12. héten hívnak vissza ultrahangra, majd 16. héten Afp (vérvétel), majd 18. héten szintén ultrahang, alias kontroll. ezután 24. héten vércukor terheléses vérvétel, 32. héten kontroll. De a 18. héttõl 4 hetente szakorvosi vizsgálaton kell megjelenni. Ekkor adják azokat a pecséteket is, amik majd az 1x-i anyaságihoz kellenek. Ha viszont fogadsz dokit magadnak, akkor kb 2-3 hetente berendel vizsgálatra, ahol természetesen fizetned kell.
4-6 hós kortól valók 16 kg.os terhelésig. nagy általánosságban.
Szerintem egy iker kocsinak vagy egy testvér kocsinak ki kellene ennyit bínri. Nem vittétek vissza? Teutonia-nak van iker kocsija, az 25 kilóig bírja. http://www.teutonia.de/de/produkte/team-cosmo.html de szerintem egy jobb márkának kell hogy bírja legalább 25 kilóig. egy átlag 2 éves 12 kiló, és addig minimum kell hogy bírja. ès ezek a terhelések úgy vannak megadva hogy még +5 kiló szerintem simán.
A kérdező hozzászólása: Nem vittük vissza mert használtan vettük.Lehet azértis tört már el.A férjem megpróbálja megcsinálni remélem sikerül neki.Szerettük ezt a kocsit.Köszönöm a válaszokat.
kb.50-50% 6.5 hónapos
az én lányom 3 hónapos múlt amikor felkel megetetem tisztába rakom meg ilyenek aztán kb 2 órát szokott ébren lenni abból kb 50-50 °% vegyesen. jut idõ mindenre meg marad is a gyerekre.vígan elvan a járókájában
a fiam 5 hós kb 3-4 órát fent van, aztán észre sem veszem, és vissza szundikál amikor fent van, akkor el van magában a játékaival, többnyire tehát olyan 60 százalékban elvan egyedül
7 hetes, kb. fele-fele. de van úgy, hogy annyira elvan pl. a játszószõnyegen a dolgaival, hogy inkább oda se megyek hozzá, jó kedve van nélkülem is. :) ölemben nagyon keveset van már, szinte csak ha kajál.
11 hónapos, és össze vagyunk nõve :) Csodállom az elöttem válaszolókat, bár mi a nagyszülõkkel lakunk, úgyhogy fizikai képtelenség magára hagyni :)
60% elvan egyedül
lemaradt 8 hónapos
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam 5 hónapos, szinte 95 %-ban velem van. Sajnos nincs el egyedül pár percnél tovább. Sír, ha magára hagyom. Nem hinném, hogy elkapattam, kezdetektõl nincs el egyedül. Már nagyon el vagyok fáradva, ráadásul nappal szinte semmit nem alszik. Szerintetek hagynom kéne sírni, hogy megtanulja az egyedüllétet?
12.18-as vagyok szerintem, egy kicsit nem baj, ha nyöszörög sír ez nálunk is elõfordul de amikor látom, hogy tényleg hiányzom neki, és kell egy kis ölelés, simogatás, én oda megyek hozzá nem szeretném, ha csalódottan a sírástól aludna el

Csirkemellet hány hónapos kortól lehet adni a babáknak?

Legjobb válasz: Attól is függ, hogy hány hónaposan kezdtétek a hozzátáplálást (mi 4). Kisfiam 5 hónapos korától kapta az olyan üveges bébiételeket, amiben volt hús (5 hós kortól adhatóakat természetesen). Kb. 6,5-7 hónapos lehetett, amikor már én fõztem neki, és csirke- vagy pulykamellet használtam fel a kajáihoz.

Attól is függ, hogy hány hónaposan kezdtétek a hozzátáplálást (mi 4). Kisfiam 5 hónapos korától kapta az olyan üveges bébiételeket, amiben volt hús (5 hós kortól adhatóakat természetesen). Kb. 6, 5-7 hónapos lehetett, amikor már én fõztem neki, és csirke- vagy pulykamellet használtam fel a kajáihoz.
6 hónapos kortól lehet független attól hány hónaposan kezdtétek a hozzátáplálást. viszont az üveges kajákban annyira pici van, szerintem egy borsónyi, nem lesz baja ha elõbb kap belõle
Fél évesen adtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!