Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos vannak el (18 db)

kb.50-50% 6.5 hónapos
az én lányom 3 hónapos múlt amikor felkel megetetem tisztába rakom meg ilyenek aztán kb 2 órát szokott ébren lenni abból kb 50-50 °% vegyesen. jut idõ mindenre meg marad is a gyerekre.vígan elvan a járókájában
a fiam 5 hós kb 3-4 órát fent van, aztán észre sem veszem, és vissza szundikál amikor fent van, akkor el van magában a játékaival, többnyire tehát olyan 60 százalékban elvan egyedül
7 hetes, kb. fele-fele. de van úgy, hogy annyira elvan pl. a játszószõnyegen a dolgaival, hogy inkább oda se megyek hozzá, jó kedve van nélkülem is. :) ölemben nagyon keveset van már, szinte csak ha kajál.
11 hónapos, és össze vagyunk nõve :) Csodállom az elöttem válaszolókat, bár mi a nagyszülõkkel lakunk, úgyhogy fizikai képtelenség magára hagyni :)
60% elvan egyedül
lemaradt 8 hónapos
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam 5 hónapos, szinte 95 %-ban velem van. Sajnos nincs el egyedül pár percnél tovább. Sír, ha magára hagyom. Nem hinném, hogy elkapattam, kezdetektõl nincs el egyedül. Már nagyon el vagyok fáradva, ráadásul nappal szinte semmit nem alszik. Szerintetek hagynom kéne sírni, hogy megtanulja az egyedüllétet?
12.18-as vagyok szerintem, egy kicsit nem baj, ha nyöszörög sír ez nálunk is elõfordul de amikor látom, hogy tényleg hiányzom neki, és kell egy kis ölelés, simogatás, én oda megyek hozzá nem szeretném, ha csalódottan a sírástól aludna el

Tegnap voltam uh-n, most vagyok 4, 5 hónapos terhes. én úgy láttam, hogy kislányomnak van haja, de az orvos szerint nem. Előfordulhat, hogy mégis hajat láttam? Hány hónaposan kezd el nőni a hajuk?

Legjobb válasz: Ha a doki szerint nem az, akkor bizzunk benne, hogy tenyleg nem az, mert ha megis az, akkor eleg gaz szaktudasa van es a tobbi uh eredmeny sem hiheto... :-) Egyebkent 30 hetesen 4d-s uh-n lattak a 2. babam hajat, valoban volt, az elso babaval is 30 hetesen voltunk 4d-sen, en ugy lattam, hogy van haja, de a doki azt mondta, hogy nincs, az csak arny. Kopaszon szuletett.

Ha a doki szerint nem az, akkor bizzunk benne, hogy tenyleg nem az, mert ha megis az, akkor eleg gaz szaktudasa van es a tobbi uh eredmeny sem hiheto... :-) Egyebkent 30 hetesen 4d-s uh-n lattak a 2. babam hajat, valoban volt, az elso babaval is 30 hetesen voltunk 4d-sen, en ugy lattam, hogy van haja, de a doki azt mondta, hogy nincs, az csak arny. Kopaszon szuletett.
Szia!Én pont ma olvastam valahol, de már nemtudom hol, hogy 19-20hetesen kezd el nõni a babák haja:) (talán a kismama.hu-n, de nembiztos)(19h)
Szia!Mi voltunk többször is 4dn, 16, 22, és 28 hetesen, de az utolsón mondták, hogy talán lesz haja.A héten voltam a 32.heti uhn ott már 8mm volt a kis haja:-)Mondták is hogy sokat fog még nõni.Szerintem olyan 28-30.héttõl látszik már az uhn is a kis hajuk a babáknak.Amúgy fehér folt jelzi a hajat.31 hetes kismami

Akinek fia van annak hány hónaposan kezdett el totyogni vagy járni a fia?

Legjobb válasz: 8 hós sem volt amikor felállt, most 11 és fél hónapos és a napokban kezdett bátrabban, kapaszkodás nélkül nagyobb távokat (6 máter) megtenni. Egy hónap és szalad a mama elé! :) De folyamatosan lehetett látni, hogy napról-napra biztosabban áll, és egyre ügyesebb.

8 hós sem volt amikor felállt, most 11 és fél hónapos és a napokban kezdett bátrabban, kapaszkodás nélkül nagyobb távokat (6 máter) megtenni. Egy hónap és szalad a mama elé! :) De folyamatosan lehetett látni, hogy napról-napra biztosabban áll, és egyre ügyesebb.
9 hónaposan felállt, 10 hónaposan önállóan ment. most múlt 12 hónapos (május 20.-án) és szinte szalad néha :)
Az én fiam 10 nappal azelõtt állt fel, hogy betöltötte 6. hónapját. Utána nem volt megállás. A bútoroknál már közlekedett és nagyon hamar elindult egyedül is. Ez persze nem a legjobb, mert kimaradt a mászás. Mondták is, hogy pár dolog nehezebben fog menni neki. Akkor még nem hittem el, de tényleg igaz. Persze nem szellemileg nem mennek dolgok, hanem például a finommotorikus kézmozgása meg ilyenek. De az elsõ osztályt most végezte el csont nélkül.
5, 5 hónaposan állt fel elõször. Ezek után elõször csak a kiságyban totyogott, utána már a bútorokban kapaszkodva is. 9, 5 hónaposan kezdett el kapaszkodás nélkül menni. Most 11 hónapos és szalad ezerrel. :)
1 evesen es 2 honaposan..:)
Az enyém 10 hósan elindult, de rá egy hétre 2 rágófoga kínozta meg. 1 hétig csak ölben lehetett tartani, így kb. 11 hósan indult el rendesen, mert újra kellett tanulnia. A barátnõmé nem akart 2 lábon járni, mert úgy tudott négykézláb menni, hogy csak na. Õ volt vagy 15 hós. Nem szabad ezen rágódni! Majd elindul, ha õ úgy érzi.
Pár nap híján 8 hónapos volt mikor felállt, ezt sokáig gyakorolta is mindenfélébe kapaszkodva amit elér. Most 23-án lesz 1 éves, kb. egy hete megy, de kell valami amit foghat közben - eleinte a kezünk, de az tegnap óta nem buli, nem is hagyja, a babakocsi széle az új favorit. Elengedni nem meri, pedig ha nem figyel simán megáll segítség nélkül - csak parázik :D
14hónapos volt amikor elindult.:-))))
A nõvérem kisfia 10 hónaposan kezdett mászni, 11 hónaposan állt fel, most 13 hónapos lesz és tegnap tette meg az elsõ 2-3 lépését egyedül, de még fél, igy köszöni szépen még marad a mászásnál. :) )
Az én fiam 7 hósan már egyedül felállt, de az egyéves szülinapján még "csak"pár lépést ment egyedül.De utána egy héttel késõbb már teljesen egyedül ment.
Az én kicsi fiam 6, 5 hónaposan állt fel, 10 hónaposan kezdett járni.:) Most 11 hónapos!:)
méter :) ))
11:43! Nagyon ügyes baba, csak nehogy valami baja legyen a túl korai szaladgálástól. Tudom, ezt a babák döntik el, nem a szülõ, kényszeríteni nem is lehet. Mindenkinek jó szaladgálást a kicsi után! (1. vagyok)


Hány hónaposan kezdett el beszélni a babátok? Kisfiam 15 hónapos lesz de csak 1-2 szót mondd baba, mama, nem, stb. Van úgy hogy 1 hétig mondja mondja és 2 hétig semmi!

Ez már beszédnek számit vagy csak ilyen gagyarászás?

Legjobb válasz: Lányom 18 hós. Eddig amiket mondott baba, labda, cica, apa. Bár ezeket rég hallottam már tõle. Ami most a sláger, az a mama, a nem, meg a hi (hinta).

Lányom 18 hós. Eddig amiket mondott baba, labda, cica, apa. Bár ezeket rég hallottam már tõle. Ami most a sláger, az a mama, a nem, meg a hi (hinta).
Az én fiam is 15 hós lesz aug. végén, de õ sem mond sokkal többet. Ma kezdte el, hogy "jeje", ez a gyere. A bogár nálunk "bo", a busz "bu", aztán ennyi. Ha panaszkodik, vagy valami baja van, akkor még mondja, hogy "babababababababa". Állítólag én még 3 évesen sem beszéltem rendesen. De logopédushoz sem hordtak, mégis rendben vagyok.
Két éves kor elõtt csak nagyon kevés baba beszél értelmesen. Inkább két és félévesen szokás.
Az én kislányom 15 hónaposan néhány szót mondott, aztán 18 hónapos korától rohamosan felgyorsult a beszédfejlõdése. 20 hónaposan 2-3 szból álló "mondatokat mondott, most 2 hét múlva lesz 2 éves és egészen hosszú (5-6-7 szóból álló mondatokban beszél, be nem áll a szája, még álmában is mondja :) Gyerekfüggõ, hogy melyik mikor kezd el beszélni... a fiam pl csak 2, 5 évesen kezdett, addig mutogatással érttette meg magát..

Van összefüggés a között, hogy hány hónaposan kezd el forogni, kúszni, mászni, és később milyen értelmi képességei lesznek?

Remélem értehet?, hogy mire vagyok kíváncsi. Ha a baba mondjuk, csak 6 hónaposan kezdett el átfordulni a hasára, akkor kés?bb nehezebben tanul, stb. Örülnék, ha olyan anyukák is válaszolnának, akiknek kés?n következtek be a mozgásformák és ma már iskolás gyerekeik vannak.
4-6 hós kortól valók 16 kg.os terhelésig. nagy általánosságban.
Szerintem egy iker kocsinak vagy egy testvér kocsinak ki kellene ennyit bínri. Nem vittétek vissza? Teutonia-nak van iker kocsija, az 25 kilóig bírja. http://www.teutonia.de/de/produkte/team-cosmo.html de szerintem egy jobb márkának kell hogy bírja legalább 25 kilóig. egy átlag 2 éves 12 kiló, és addig minimum kell hogy bírja. ès ezek a terhelések úgy vannak megadva hogy még +5 kiló szerintem simán.
A kérdező hozzászólása: Nem vittük vissza mert használtan vettük.Lehet azértis tört már el.A férjem megpróbálja megcsinálni remélem sikerül neki.Szerettük ezt a kocsit.Köszönöm a válaszokat.

A kiskutyámtól hány hónapos kora közül várhatom el hogy szobatiszta legyen? Kis termetű kutyáról van szó.

már szépen kakil és pisil is lent de mikor feljövünk még 20 30 perc se telik és megint van fent pisi, néha még kaki is.

Legjobb válasz: Az enyémmel 2,5 hónapos korában kezdtünk el dolgozni az ügyön (menhelyrõl mentettem, 12 kilós), és 6 hónapos korára lett stabilan szobatiszta, bár egy hónap után csak alkalmi balesetek fordultak elõ.

Az enyémmel 2, 5 hónapos korában kezdtünk el dolgozni az ügyön (menhelyrõl mentettem, 12 kilós), és 6 hónapos korára lett stabilan szobatiszta, bár egy hónap után csak alkalmi balesetek fordultak elõ.
a mien 1honap után megszokta a papirt és már unta és igy jelzet mer már nem tetszett neki kaparta az ajtót meg nyögött meg stb és kistermetû kutyus
7hetesen került hozzám a kutyusom. (Utcára született, majdnem megfagyott). Elõtte sosem volt lakásban, de elsõ nap kivittem párszor, megmutattam hol végezze a dolgát. Már aznap este nem pisilt-kakilt be. Este egyszer kivittem, reggel szépen jelezte, hogy mennie kell. Írtó okos:) Egyébként pulikeverék:)

Kengurut használók tapasztalataira lennék kiváncsi. Mennyire vált be? mennyi időt van el benne a baba? Kb. hány hónapos kortól meddig használtátok?

Legjobb válasz: szia! 3 hónapos kortól használtuk egy Tescos vásárlást simán kibírt (még többet is de ugye minnél hosszabban van rajtad a súly annál nehezebb:-)). mi szeretjük csak bizonyos kiló fölött hosszu távra nem jó. de jó elõkapni mikor hirtelen tele a két kezed és még a gyerek is nálad. és kis helyen is elfér.

szia! 3 hónapos kortól használtuk egy Tescos vásárlást simán kibírt (még többet is de ugye minnél hosszabban van rajtad a súly annál nehezebb:-)). mi szeretjük csak bizonyos kiló fölött hosszu távra nem jó. de jó elõkapni mikor hirtelen tele a két kezed és még a gyerek is nálad. és kis helyen is elfér.
Szia, én nagyon szerettem, mert nem csak hogy el volt benne elég sokáig, hanem nagyon jó érzés a közelség mind kettõnknek. Volt hogy elaludt benne, volt hogy csak nézelõdött, a kezeid meg szabadok voltak. Nagyon szerettem azt az idõszakot. Az én lányon nem volt túl nehéz, úgy 3 hónapos kortól használtuk, talán két hónapig.
Szia! Én is csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. Mi is 3 hónapos kortól használtuk - amikor már jól tartotta a fejét. Most 7 hós a picurom, és még a mai napig is használjuk. Ha megyünk a városba pl. busszal, sokkal könnyebb ebben közlekedni, mint babakocsival. Vagy ha nyugtalankodik - most jönnek a fogai, Kettõ már kint vann:) )) - akkor ebben könnyen megnyugszik. Csak ajánlani tudom!!! Jó babázást!
Én is kb ennyi idõsen kezdtem el használni, az enyém aludt is benne, a nagybevásárlást is jól viselte, mert innen jobban lehet nézelõdni.Viszont ha rosszabb az idõ és több a ruha, sztem nem kényelmes neki(legalábbis az enyémnek) és 1-2 óra cipelés után a derekam már baromira fájt tõle.Ha esetleg lesz még 1 gyerekünk nála sztem inkább vmilyen hordozókendõre fogok beruházi, ami jobban eloszlatja a baba súlyát.
Szia! Én Cibex Igo kengurut vettem, mert ebbe vizszintesen is fektethetõ a baba, így újszülött kortól is használható.

Olyan szülõk válaszát várom akinek a babájukon van/volt hematómája. Mikorra múlt el hány hónapos volt a babátok?

fel volt neki dagadva vagy nem?

Legjobb válasz: Szia! Kisfiamnak születés közben lett,az én hibámból :S akkor nyomtam,amikor kézzel tágítottak,egyszerûen nem bírtam ki. Fel volt dagadva,kb.másfél hónapos koráig nem is ment le,aztán egyszer csak kisebb lett,majd eltûnt.

Szia! Kisfiamnak születés közben lett, az én hibámból :S akkor nyomtam, amikor kézzel tágítottak, egyszerûen nem bírtam ki. Fel volt dagadva, kb.másfél hónapos koráig nem is ment le, aztán egyszer csak kisebb lett, majd eltûnt.

7 hónapos babádnak hány foga van? A ti babátoknál is előfordul ilyenkor étvágytalanság (kanalat ilyenkor nem fogadja el)?

Nálunk 8 fog van,de megint kezd rágicsálni,lehet, hogy bújik a következ?, komolyan non stop fogzik:D. Nem baj, hogy ilyen gyorsan jönnek neki?

Legjobb válasz: 7 hónaposan a fiamnak 5 foga volt. Nagyon szenvedve ette a kanalas ételeket! Volt hogy egy evés is kimaradt mert semmit nem fogadott el, vagy tápszert adtam neki. Ne aggódj majd lelassul ez a fogzás dolog. Neki is gyorsan kijönnek, aztán szusszanhattok kicsit! ;-)

7 hónaposan a fiamnak 5 foga volt. Nagyon szenvedve ette a kanalas ételeket! Volt hogy egy evés is kimaradt mert semmit nem fogadott el, vagy tápszert adtam neki. Ne aggódj majd lelassul ez a fogzás dolog. Neki is gyorsan kijönnek, aztán szusszanhattok kicsit! ;-)
A lányomnak 7hónaposan 7foga volt, szerencsére sosem viselte meg a fogzás, volt olyan, hogy nem is vettük észere, hogy jön neki, csak amikor koccant a kanál a fogán:) Ugyanúgy eszik ilyenkor is, talán csak néha kicsit nyûgösebb, de ez sem jellemzõ.
Nekem egy hát híjján 8 hónapos a babám, fogak száma nulla!!!! Most jön neki az elsõ: nem akar enni, sokat alszik, van hogy nem csak a kanalet tolja ki, de cicizni is csak nagyon lustán akar.
Bocs: egy hét híjján :)
Nekem 9, 5 hós és most jön az elsõ :) Nem akarja megenni azt amit én fõzök, viszont a bolti bébipapival nincs gondja. Remélem ha kibújik a fogacskája minden a régi lesz.
Tegnap létünk be a 7. hónapba... még egy foga sincs kislányomnak... de régóta kínlódik a fogával... van, hogy puklis az ínye és nyüglõdik aztán visszahúzódik pár nap múlva megint megdagad és ez így megy már több mint egy hónapja... Már nagyon várom, hogy kibújjon az elsõ két fogacsak (bár tudom, hogy ezzel nem leszünk túl a dolgon mert még jó sok fog áll elõttünk). Szerintem nem gond, hogy ilyen gyorsan jönnek a fogai babádnak, csak szokatlan...
8 hónaposan jött ki az elsõ. Általában pár napig nem evett, utána minden visszaállt. Azzal, hogy gyorsan jön, nem tudsz mit csinálni. Vagy visszanyomod õket? Egyszerûen alkati kérdés.
Fiamnak 8, 5 hónapos korában kezdett kibújni a fogacskája, de a testvérem lányának 6 hónaposan bújt ki az elsõ. Alkati kérdés. Ilyenkor õ sem akart enni. de a hûtött rágókával komoly barátságot kötött. A fiam nem szenvedte meg a fogzást, szinte észre se vettük. Nem volt étvágytalanság se hasmenés, se láz, se sírás. Volt viszont rengeteg mennyiségû nyál! :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!