Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos változhat (3 db)

Hány hónapos koráig változhat a baba szeme szine? Ez azért érdekelne mert a babám szemének szine kék, de a családomban és a férjem családjában mindenkinek zöld avagy barna a szeme . Lehetséges hogy kék marad vagy váltoZni fog? (3 hónapos a kicsi)

Legjobb válasz: Kb. 1 éves korig, de maga az árnyalat. Tehát ha pl. kék lehet sötétebb, kicsit világosabb, esetleg zöldbe hajló. Majdnem minden babának sötétkék vagy kék a szeme születéskor, ha pár hét, hónap múlva bebarnul, akkor az már nem fog "kikékülni", a kék még változhat.

Kb. 1 éves korig, de maga az árnyalat. Tehát ha pl. kék lehet sötétebb, kicsit világosabb, esetleg zöldbe hajló. Majdnem minden babának sötétkék vagy kék a szeme születéskor, ha pár hét, hónap múlva bebarnul, akkor az már nem fog "kikékülni", a kék még változhat.
Félsz hogy lebuksz? És a felmenõk között kék szemû?
kb. 2 évesen lett ténylegesen barna a gyerek szeme, addig valami szürkés színe volt. Ha újszülöttkék, azaz kicsit szürkéskék, akkor valószínû változni fog, de ha igazi kék, akkor már nem biztos.
6 hónapos korában más meg lehet állapítani az alapszínt, aztán az árnyalat még változhat kisgyermekkorban. Mellékesen megemlítem, hogy a szemszínért felelõs gén öröklõdése több generációt is átugorhat.
A párom szeme is zöld, az enyém is.Szüleimnek zöld_barna, anyósom-apósom zöld.A 4 éveslányom szeme gyönyörû kék, a pici 2 hós fiamé szintén kék.
nekem elsõ fiamnak 10naposan már gyönyörû sötétbarna szeme volt, második gyereknek a sötétszürke szemszíne kifakult és kb 15hós koráig világosszürke szeme volt- utána kezdett sötétedni vissza, majd zöldes barnás lett két éves korára. Most 27hós és egyre barnább... szóval neki még mindig változik. 3.babámnak pedig 2hós kora óta szép kék szeme van. Nem szürkül-zöldül-barnul- igazi kék. féléves most. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!az elsõ kommentelõnek pedig üzenem, hogy nekem nincs mitõl félnem hiszen a férjem volt az egyetlen párom és az utolsó is egyben!
barátnõm hugának 2 évesen barnult be addig tök kék volt.

Hány hónapos korig változhat meg a baba szeme színe?

Legjobb válasz: 1-1,5 éves korig alakul ki a tényleges szemszín (persze valakinek elõbb, de van valakinek még árnyalatokban utána is változhat - fõleg a világos szemûeknél). Lányomnak 8 hónapig volt sötétkék, majd egyre világosabb lett. Most 13 hónapos és kezdek zöldes beütést is látni benne.

1-1, 5 éves korig alakul ki a tényleges szemszín (persze valakinek elõbb, de van valakinek még árnyalatokban utána is változhat - fõleg a világos szemûeknél). Lányomnak 8 hónapig volt sötétkék, majd egyre világosabb lett. Most 13 hónapos és kezdek zöldes beütést is látni benne.
A kislányomnak kiskorában égszinkék szeme volt. Sokáig kék volt, kb 13évesen teljesen bezöldült, de nem az a seszínû zöld, ami a legtöbb van, hanem gyönyörû, igazi zöld lett.

Hány hónapos korukig változhat a babák szeme színe?

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy 6.

én úgy tudom hogy 6.
Én is fél évet tudok, de hallottam már egy évet is...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!