Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos számít (7 db)

Hany honaposnak szamit papir szerint?

Kislanyom 30. hetre szuletett 2 honapja van kint a pocakbol, nezegetem a konyveket, es rjak hogy 2 honaposan ezt meg azt kell tudniuk, neki is akkor tudnia kellene azokat vagy majd csak meg 2 honap mulva?

Legjobb válasz: A koraszülötteknek két "koruk" van. Az egyik a tényleges, a második a korrigált kor. A korrigált kor az a kor amennyi lenne ha rendes idõre születik. A dolgokat nem a tényleges kora, hanem a korigált kora szerint kell tudnia. Tehát a kislány még bõven ráér, mert papírforma szerint még meg sem született.

A koraszülötteknek két "koruk" van. Az egyik a tényleges, a második a korrigált kor. A korrigált kor az a kor amennyi lenne ha rendes idõre születik. A dolgokat nem a tényleges kora, hanem a korigált kora szerint kell tudnia. Tehát a kislány még bõven ráér, mert papírforma szerint még meg sem született.
2 hónaposnak számít, de a korababák általában mindent egy kicsit késve csinálnak, nem kell aggódnod.
A második válaszolónak igaza van, a koraszülöttek a 40. terhességi hét befejeztéig gyakorlatilag méhen kívüli magzatok, tehát semmiképpen ne mérd össze a te 2 hónapos babádat egy idõre született 2 hónapossal még akkor sem, ha elsõ ránézésre nincs különbség köztük. Szépen lassan mindent be fog hozni. Az szoktuk mondani, 8Pic-ben dolgoztam, mielõtt nekem is kis korababám született volna, most Gyeden vagyok) hogy a koraszülöttek 1 éves korukig mindenképpen koraszülöttek, kb. addigra hozzák be a lemaradást. Az én kisfiam 32 hétre született, ránézésre meg sem mondanánk, hogy kora volt, mert most 7 hónaposan 9 kg, gyönyörû, mosolygós, értelmes kisbaba, de én tudom, hogy mozgásfejlõdésben, érettségben még csak 5 hónaposnak felel meg. Nem könnyû türelmesnek lenni, de kitartás, ettõl csak még különlegesebb a kicsikéd:-)

Hány hónapos koráig számít babának?

Tudom, ez elég szubjektív, de 17 hónapjával már inkább a kisgyermekek kategóriát használom, közben meg még tök baba. :))

Legjobb válasz: 24 hónapos korig , onnantól gyermek :)

24 hónapos korig , onnantól gyermek :)
Attól függ mit csinál szerintem. Ha futkos és rosszalkodik és egyedül eszik és homokozik és locsolja a vizet a fürdõkádból és és és - akkor kisgyerek. De ha szopja az ujját, mert álmos, és nagyon bújik hozzám, akkor még kisbaba :) 18hónapos :)
1 éves kortól már "kisded" a hivatalos szó rájuk.
6hetes korig újszülött. 1éves korig csecsemõ. 5éves korig kisgyermek. ...

Hány hónapos korban számít kifejlettnek egy kandúr?

nem az ivarérettségre gondolok,azonban ha összefügg a kett? akkor tudom,hogy 7hónapos koruk körül

Legjobb válasz: szerintem akkor kifejlett,amikor már nem nõ tovább,max hízik...kb 2-3 éves kortól

szerintem akkor kifejlett, amikor már nem nõ tovább, max hízik...kb 2-3 éves kortól


Olyan 8-9 hós lehetett.
7 nhósan, nálunk volt belõle gond.
7 hónaposan, és nem volt gondunk belõle.
6 hósan és nem volt gond.
6 hósan, és imádja, most 8 és fél hós, és már harapja szépen:) rájött hogy használja a fogait:)
10.12-es válaszoló vagyok. most olvasgatom a válaszokat és látom, hogy ELÍRTAM A VÁLASZOMAT!!!!! NÁLUNK SEM VOLT BELÕLE GOND! és az jó, hogy 7 hósan kapott. :)
11 hónapos a kislányom és még nem kapott, pont azért mert nem adunk 1 éves kor elõtt tojásfehérjét. Babakekszet sem kap, helyette kap puffasztott kölesgolyót, ez sokkal egészségesebb a babapiskótánál. Gyümölcsöt is lehet ezzel dúsítani, ráadásul ez nem cukros.
9 hónapos, még nem kapott. Nem merek neki adni. Viszont babakekszet már teszek a gyümölcsbe.

Hány hónapos korától számít felnöttnek egy németjuhász kölyök?

Legjobb válasz: 1,5-2 éves korukra fejlõdnek ki teljesen, általában innentõl számítjuk felnõttnek õket.

1, 5-2 éves korukra fejlõdnek ki teljesen, általában innentõl számítjuk felnõttnek õket.

Hány grammot eszik a 3 hónapos kicsitek? Még szoptatom, de félek, hogy fogy a tejem. Mennyi a normális adag a picik számára?

Legjobb válasz: Szia! 190-220 g-ot szopizik az enyém, próbáld gyakrabban, vagy két mellbõl etetni, akkor növekszik a tej mennyisége és lassan növekedési ugásba is beleestek

Szia! 190-220 g-ot szopizik az enyém, próbáld gyakrabban, vagy két mellbõl etetni, akkor növekszik a tej mennyisége és lassan növekedési ugásba is beleestek
Szia! Hány kg a babád?Van egy számítási lehetõség amivel kitudod számolni, hogy mennyi az ideális mennyiség a babád számára. SÚLY X 125 ---->ez a minimum SÚLY X 150 ---->ez a maximum grammban, a kapott értéket el kell osztanod annyival ahányszor eszik a babád 1 nap.Így kijön, hogy 1 szopival mennyit egyen. Pl. 7kg X 125= 875gr 7kg X 150= 1050gr Tehát 875gr-1050gr között "ehet" a babád. Ha 7x eszik 1 nap akkor 125gr-150gr"ehet" 1 evészetre. Remélem segítettem? :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!