Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos sírnak (4 db)

Mikor ( hány hónapos korában) lőttek fülbevalót kisbabád fülébe? Sírt? Nyűgös volt utána?

Kisbabám 4 hónapos, már meg van a fülbevaló, de annyira tartok az egészt?l.

Legjobb válasz: 2 hónaposan szúrták (igen, nem lõtték), én jobban sírtam odakint,nem volt nyûgös, nem gyulladt be, szépen gyógyult, semmi problémánk nem volt, úgy "nõtt fel" hogy természetesnek veszi hogy az a füle része, nem cibálta, nem tépte ki, nem bántam meg.

2 hónaposan szúrták (igen, nem lõtték), én jobban sírtam odakint, nem volt nyûgös, nem gyulladt be, szépen gyógyult, semmi problémánk nem volt, úgy "nõtt fel" hogy természetesnek veszi hogy az a füle része, nem cibálta, nem tépte ki, nem bántam meg.
Természetesen nem emlékszik; de az anyukája így mesélte neki.
A kérdező hozzászólása: Te komolyan emlékszel egy 2 hónapos élményre meg a "néni" hangjára? Vicc.
Én 15 vagyok, de még emlékszem. :) 2 hónapos voltam, nekem lõtték. Anyu jobban félt mint én. Picit sírtam utána, de semmi baj nem lett belõle. Hangjára már nem nagyon emlékszem, de én rendben voltam. Sokkal inkább lekötött a kedves "néni" hangja, meg a macik a falon, mint a fülbevaló készítés. xd Sok sikert!:)
Az Én lányaimnak is szúrták. A 4 hetes tanácsadáson rakta be nekik a dokinénink. Semmi probléma nem volt vele. A szúrásnál is, csak a lefogás miatt sírtak. Kb.2 percig.
3 naposan szurtak, illetve 6 honaposan lottek (2 kislanyom van) Nem fajt, nem gyulladt be. Csak amikor szurtak/lottek, akkor sirtak
5 hetes volt a lányom, mikor lõtték, megijedt a csattanástól, de egyéb gond nem volt. Azóta sincs baj vele:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Sírni csak azért fog, mert lefogják hozzá.Fájni nem fáj.
3 hónapos volt a kislányom, mikor kilövettük a fülét. A lövõ szerkezet csattanásától ijedt meg, de hamar abbahagyta a sírást. Utána nem volt nyûgös.
5 hetes volt mikor kilõtték. Az elsõnél nem sírt, a másodiknál sírt kb 2 percet. Semmi gondunk nem volt vele, azóta eltelt egy év. Nem piszkálta soha, nem zavarja.
mindkét lányom 4 hónapos körüli volt! csak addig sírt míg lefogtuk. én nem akartam túl sokáig várni vele, mert úgy gondoltam most még egyszerûbb, mint késõbb. én beszéltem olyan gyerekekkel akik már ovódások voltak amikor belötték neki, és azt mondták, hogy csak kis zsibbadás félét éreztek
Még a kórházban beletette az egyik szülésznõ.
Nem, nem. Tényleg emlékszem. :) Rengeteg emlék megmaradt a picikori dolgaimból. :) És nem anyukám mesélte...

Hány hónapos kortól sírnak könnyel a babák?

Kisfiam 2 hónapos, de könnye még akkor sincs ha tényleg azért sír, mert valami baja van.

Legjobb válasz: Szia! Az én fiam 3,5 hónapos, kezdettõl fogva volt könnye ha éhes volt. Ha hisztizik akkor persze nincsen. Védõnõd mit tanácsol? Elvileg kéne legyen.

Szia! Az én fiam 3, 5 hónapos, kezdettõl fogva volt könnye ha éhes volt. Ha hisztizik akkor persze nincsen. Védõnõd mit tanácsol? Elvileg kéne legyen.
Nekem már 2 hetesen is könyezett, a védõnõ is elájult, de azt mondta hogy nem baj. Már 2 hónapos és simán könnyezik ha sír.
szia!nekem mióta megszületett a babám azóta könnyezik de rendesen!! hát mindenki elvolt tõle ájulva de manapság szerintem már ez nem furcsa!!szerintem kérdezd meg a gyerekorvost hogy õ mittanácsol!!de szerintem ne ílyedj meg mert mindenki azt mondja hogy még ilyen picikorba nem is kellenne hogy könny jöjjön a szemükbõl, majd csak késõbb!!
az én babám 1.5hósan kezdett el könnyezni mikor sírt

Tegnap este valamitől annyira sírt a 4 hónapos kislányom, hogy már hányt. Öklendezett, fuldoklott, nagyon megijedtünk! Volt már nektek ilyen?

Legjobb válasz: Szia! A mi babánk nemrég kapott oltást (pneumococcus második adagja), akkoriban nagyon sírt minden este, adtam neki láz és fájdalomcsillapító szirupot, amit irtózatos ordítás közepette sikerült neki beadnom (sajnos kúp nem volt itthon), végül félre nyelte, köhögött, fuldoklott, a szemei kipirosodtak és csak sírt. Mi is nagyon megijedtünk. Aztán egyszer csak elaludt és reggelig fel sem kelt. Ez 2 - 3 napig volt így. De a kérdésedbõl ítélve nektek csak "egyszerûen" sírt, nem volt szuri és nem is adtatok neki semmit.

Szia! A mi babánk nemrég kapott oltást (pneumococcus második adagja), akkoriban nagyon sírt minden este, adtam neki láz és fájdalomcsillapító szirupot, amit irtózatos ordítás közepette sikerült neki beadnom (sajnos kúp nem volt itthon), végül félre nyelte, köhögött, fuldoklott, a szemei kipirosodtak és csak sírt. Mi is nagyon megijedtünk. Aztán egyszer csak elaludt és reggelig fel sem kelt. Ez 2 - 3 napig volt így. De a kérdésedbõl ítélve nektek csak "egyszerûen" sírt, nem volt szuri és nem is adtatok neki semmit.
A kérdező hozzászólása: Nem volt szuri, minden úgy történt mint minden nap. Fürdés után, kis kanállal beadtam neki a Vigantolt, utána etetni akartam, de elkezdett üvölteni. És meg sem állt fél óráig. Lehet hogy félrenyelte a Tejes Vigantol cseppet? Remélem csak ez lehetett, ma már semmi baja.


Orvos?
MI lenne savas?!?!!? A gyerek vagy a kaki? Minél elöbb vidd orvoshoz, mielött annyira kiszárad, hogy hosszabb kórházi kezelésre szorul!!!!!
Valószínûleg vírus. Orvoshoz vidd minél elõbb.
Én is azonnal vinném a dokihoz, komoly baj is lehet ha kiszárad.
ORVOS ORVOS ORVOS!!!!! SÜRGÕSEN


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!