Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos lehet sportkocsiba (3 db)

Hány hónapos kortól lehet a sportkocsit használni? Elég jól hátra dönthető. (espiró vektor babakocsi )

Legjobb válasz: 5 hónapos babámat már abba viszem,mert kinõtte a mózest.

5 hónapos babámat már abba viszem, mert kinõtte a mózest.

Hány hónapos kortól lehet használni a sportkocsit?

Legjobb válasz: Szia! Ha legalább 150 fokig dönthetõ a támlája, akkor már 5-6 hónaposan beleteheted (döntött helyzetben), de ültetve, csak ha már stabilan ül magától. 9,5 hós kislány anyukája

Szia! Ha legalább 150 fokig dönthetõ a támlája, akkor már 5-6 hónaposan beleteheted (döntött helyzetben), de ültetve, csak ha már stabilan ül magától. 9, 5 hós kislány anyukája

Hány hónapos kortól lehet sportkocsiba sétáltatni a picurt? Meddig kell vizszintesen feküdnie?

Legjobb válasz: Egy fél éves már tud ülni , õt már lehet ültetve vinni . Ha lehet dönteni legalább egy fokozatba a kocsit akkor szerintem 4-5 hónapossan már kipróbálhatjátok .

Egy fél éves már tud ülni , õt már lehet ültetve vinni . Ha lehet dönteni legalább egy fokozatba a kocsit akkor szerintem 4-5 hónapossan már kipróbálhatjátok .
A mi kocsinkat több fokozatban lehet dönteni, kb 4 hónapos korától 30 fokos szögben van a háttámla, mert vízszintesben utált lenni, nem lát ki. Most lett 6 hónapos, még nem tud önállóan ülni, megpróbáltam, hogy feltoltam a háttámlát, de csak pár percig volt kényelmes neki, így hagyom, ahogy eddig volt. Megvárom, amíg ülni tud.
Az én sportkocsimat majdnem le lehet fektetni, na nem teljesen, de nagyjából. Abba már öt hónaposan beletettem a fiam. Aztán egy idõ után kicsit feljebb ültettem, most nyolc hónapos, és már szépen tud ülni (nem régóta, valahogy nem vonzza az üldögélés, viszont már feláll), mostmár a legegyenesebb fokozatban szokott lenni a háttámla, mert nagyon szeret nézelõdni.
Szia.A lányom 4, 5 hónapos korától ül egyedül, stabilan.mik ülve sétálunk, másként nem is hajlandó leni.Mikor fáradt ha´trább döntöm, ha elaludt akkor pedig vízszintesen.Èn is kiakarom próbálni már a sportkocsinkat.Itthon már ült benne, a miénket is lehet több fokozatban dönteni. ha a baba tud önnállóan ülni, akkor jó csak ülve se´tálni vele.Addíg max emeld meg a hátát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!