Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos lehet más (6 db)

Hány hónaposan lehet a babát arcal előre rakni a kenguruban? Vagy más tudásához van kötve?

4 hónapos a kisfiam most, elég nagy, így én már kifelé hordanám. Néha még harangozik kicsit a feje, de alapveten már tartja rendesen.

Legjobb válasz: Most nagyon genya leszek. Szülésznõként is, és magánmberként is UTÁLOM A KENGURUT. Tudom, nehéz tömegközlekedni babakocsival, de a kenguru az anyuka javát szolgálja, és NEM JÓ A BABÁNAK! egy gyerkõcnek 1 éves kora körül lesz olyan erõs a nyakizma, hogy nem árt neki. Akkor meg már cipeld kenguruban... PICI BABÁT KÖNYÖRGÖM NE RAKJATOK KENGURUBA!!!!!

Most nagyon genya leszek. Szülésznõként is, és magánmberként is UTÁLOM A KENGURUT. Tudom, nehéz tömegközlekedni babakocsival, de a kenguru az anyuka javát szolgálja, és NEM JÓ A BABÁNAK! egy gyerkõcnek 1 éves kora körül lesz olyan erõs a nyakizma, hogy nem árt neki. Akkor meg már cipeld kenguruban... PICI BABÁT KÖNYÖRGÖM NE RAKJATOK KENGURUBA!!!!!
Mi kb 6 hó körül raktuk kifelé, ekkor már állt és a hát és nyakizma is erõs volt.
Szülésznõ! Akkor adj tippet, hogy vigyem tanácsadásra, ha nincs autóm, és a babakocsiban egyszerûen nem marad meg, még nem tud ülni, hogy a sport változatot használjuk(4hónapos és 6080g)?Kenguruban magam felé fordítva olyan jókat szunyókál míg elmegyünk a boltba, dokihoz.... Szóval?

Egyenes háttámlájú autósülést hány hónapos kortól lehet használni? 0-10 kg van és kilóg a lába 8 hónapos babámnak, de 7200 gr. Még jó vagy kell másik? Van a kettő között valamilyen ülés?

Legjobb válasz: amikor megtanul ülni, már használhatod a rendes autósülést. Nekünk is kilóg a lába, de attól még elfér a hordozóban. Most tervezünk venni rendes ülést, 7,5 kg.

amikor megtanul ülni, már használhatod a rendes autósülést. Nekünk is kilóg a lába, de attól még elfér a hordozóban. Most tervezünk venni rendes ülést, 7, 5 kg.
és van olyan ülés, ami 0-18 kg van és dönthetõ, azok is elég jók, használhatod rendes ülésként az autóban, ha elalszik benne, akkor megtudod dönteni.

Mikortol, hany honapos kortol lehet bevezetni mas etelt a tejcsin kivul?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló vagyok.Magyarországon 4 hónapos kor alatt NEM ajánlják a hozzátáplálást(csak tápszerrel!)Nem tudom az elõttem válaszoló hol él,de itthon ez van!!!!És borsóval,karfiollal nem tanácsos kezdeni,mert felfújódást,hasfájást okozhat.Azt már csak akkor,ha a többi-krumpli,répa,sütõtök-már megszokott számára,és nem okoz gondot.De ha csak anyatejes,várja 6 hós koráig.

Az elsõ válaszoló vagyok.Magyarországon 4 hónapos kor alatt NEM ajánlják a hozzátáplálást(csak tápszerrel!)Nem tudom az elõttem válaszoló hol él, de itthon ez van!!!!És borsóval, karfiollal nem tanácsos kezdeni, mert felfújódást, hasfájást okozhat.Azt már csak akkor, ha a többi-krumpli, répa, sütõtök-már megszokott számára, és nem okoz gondot.De ha csak anyatejes, várja 6 hós koráig.
masodik valasziro vagyok! en canadaba vagyok es itt pl a tejpepet mar 4 honapos koratol lehet adni a babaknak anyatejjel vagy tapszerrel higitva.en is adtam a lanyomnak es semmi baja nem volt tole jaa es amugy 1 eves koraig szopott! kozbe 4 honapos koratol kezdve kapta a repat a borsot, a sutotokot az edeskrumplit, persze bebi etelbe, attol sem volt semmi baja pl ebedre ugy csinaltam fel uveg bebietelt megevett aztan 120 anyatejet megivott utanna! de ha magyarorszagon igyvan ahogy te irtad akkor legyen ugy, en is magyarorszagon nottem fel aztan 3 honapos koromba etettek velem a krumpli puret fasirtal :) na ennyi !
Ha csak anyatejes, 6 hós kortól, ha tápszeres 4 hós kortól, ha vegyesen kap ezt is azt is, 5 hós kora körül elkezdheted gyümivel kóstoltatni.2 gyerekes anyuka
3-4 honapos kortol lehet neki adni, a bebi eteleket sutotok, edeskrumpli, borso, aztan agyumolcsokbol is! meg van a 4 honapos kortol a bebi szirio nem tudom magyarorszagon lehet e olyat kapni de az is nagyon jo!
Tudom, apósom is ezzel jön, h amikor a férjem baba volt, már 3-4 hónapos korában kapott húslevest.Igaz, az 35 évvel ezelõtt volt, és azóta igen sok minden változott...ma, itthon nem ajánlják a korai hozzátáplálást.És persze nem vonom kétségbe, h nálatok így van.Ott úgy tartják helyesnek, itt pedig így.De ettõl függetlenül biztos vagyok benne, h te is és mi is a legjobbat akarjuk a gyerekeinknek.


Van két kis kutyam, az egyik 9 honapos, a másik 5és fél.1x a kissebbik kutyam volt beteg, fehér nyálkás valamit hányt, mitöl lehet ez? Kérlek

Van két kis kutyam,az egyik 9 honapos,a másik 5és fél.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de minek érdekel a válasz, ha még azzal sem törõdsz, hogy él-e a kutyusod?

Ne haragudj, de minek érdekel a válasz, ha még azzal sem törõdsz, hogy él-e a kutyusod?
De annyit legalább megérdemelne, hogy elvidd egy állatorvoshoz, nem?
Most ha itt lennél, akkorát bevernék az orrodba hogy a te seggedbõl is jönne a vér! Ki vagy te, hol élsz, kik a szüleid...? :( Na most már felhúztam magam!
Mi az, hogy LEHET, hogy megdöglött? Hát annyit érdemeljen már a szerencsétlen állat, hogy nem hagyjátok megrohadni a sarokban a testét basszus, nézzétek meg, hogy él-e, és ha igen, ROHANJATOK vele állatorvoshoz. Kérdezd meg az otthon levõktõl, hogy majd ha nekik fog vér folyni a hátsójukból, akkor milyen ellátást szeretnének, és mondd meg, hogy mutassanak jó példát, és kapja meg a kutya is azt a törõdést. Több kutyát pedig ne vegyetek magatokhoz, mindenki jobban jár.
"mindenki azt mondja, hogy nincs segitség rá" Ki az a mindenki? A szomszédbúl Mari néném, a kuruzsló? Mindenre van megoldás! Legelsõ körben vidd orvoshoz, majd õ eldönti milyen kezelés kell annak a szerencsétlennek, ha még nem késõ...! Ha valóban nem lehet segíteni rajta, akkor a leghumánusabb megoldás az eutanázia....:( Az égre kérlek, hogy a késõbbiekben még eszedbe sem jusson hogy valaha kelljen nektek kutya! Érzõ lények, titeket szeret, bennetek bízik, és Ti hátat fordítottatok neki...
hány éves vagy és mekkora az intelligencia szinted??
A kérdező hozzászólása: törödök vele.de nem vagyok otthon , meg mindenki azt mondja, hogy nincs segitseg rá
Jézusom, szegény kutya, hogy lehet már hagyni ott szenvedni. Na mi van már, csináltál valamit? Semmit ugye?!

Beba 1 es tápszert hány hónapos korukig lehet adni? Mikortól kell másik?

Legjobb válasz: 6 hós korig szokták az 1-t, 6 hós kor után a 2-t

6 hós korig szokták az 1-t, 6 hós kor után a 2-t
Én úgy tudom, 6 hónap.
Szia! Én a kezdetektöl nem gyógyszertárit használlok! Csak popsi kenöcsöt. Nekünk a neogranormon nagyon bevállt. 12 hetes babó anyukája
Mi a baj a gyógyszertárival? olcsóbb mint a különbözõ márkás cuccok és kevésbé okoz allergiát. Szerintem 1 éves korig. Mi legalább is így csináltuk. Mivel minél tovább annál jobb alapon. S akkor is a hagyományosabbakat vezettem be pl gabi-t.
A kezdetektõl lehet mást, csak a gyógyszertári kíméli legjobban a babák bõrét, és nem mellesleg egész olcsók is. Ettõl függetlenûl te használhatsz Níveát, vagy Gabit.Én a Babát és a Jhonsonst nem ajánlanám ennyire pici gyereknek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!