Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos lehet ültetni a (4 db)

Hány hónapos kortól lehet ültetni a babákat? Ne feltétlen székre gondolok hanem például ölben, ülő pozicióban?

Legjobb válasz: Olyan 4-5 hónapos kortól, de csak rövid idõre szabad az ölben is ültetni, mert nem tesz jót a gerincének, ha még nem ül magától! Támaszték nélkül pedig nem szabad. A babakocsiban csak akkor ülhet, ha toljuk, ha már egyedül felült és stabilan ül. Nem erõltettem az ülést és 7 hónapos korától stabilan ül.

Olyan 4-5 hónapos kortól, de csak rövid idõre szabad az ölben is ültetni, mert nem tesz jót a gerincének, ha még nem ül magától! Támaszték nélkül pedig nem szabad. A babakocsiban csak akkor ülhet, ha toljuk, ha már egyedül felült és stabilan ül. Nem erõltettem az ülést és 7 hónapos korától stabilan ül.
5-6 hós kortól
Az én babám, már 4, 5 hós korától állandóan ülni akar, így mindig felültettem, és fogtam a karját, igaz ide-oda billegett, de így szeretett lenni.Most 5 hós, de változatlan a téma, csak most már jobban koordinálja a mozgását:)
Bocsi offolok. Egy hónapos a babánk, és szoktuk ugy "tartani, ültetni" hogy apa félig fekvõ helyzetbe lefekszik, felhuzza a lábát, és a babát a medencéjéhez, ágyékához ültetjük és a babó kis hátát pedig apa comja tartja, meg a kezeit fogjuk. (Remélem érthetõen irtam le hogy szoktuk...?) akkor ezt sem szabad?
A kérdező hozzászólása: igy én is szoktam, ez szerintem nem ültetés, hanem félig fekvés, és a hátgerince egyenesen van a combokon.
Úgy szabad, mert tartod a gerincét! Támaszték nélkül nem szabad.

Hány hónapos kortol lehet ültetni a babát?

Legjobb válasz: Kb fél év körül kezd magától ülni. 3-4 hónaposan már képesek arra, hogy megtámasztva szépen csücsüljenek. De jobb az ilyet nem erõltetni, majd meglátod a babád mikor érett rá.

Kb fél év körül kezd magától ülni. 3-4 hónaposan már képesek arra, hogy megtámasztva szépen csücsüljenek. De jobb az ilyet nem erõltetni, majd meglátod a babád mikor érett rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Arra volta kiváncsi, hogy lehet-e már ha akar.4honapos, és örökösen ülne.Magátol nem tud, de igyekszik.
SZia Ha akar akkor már lehet. Õ tudja mi a jó neki. Csak arra figyelj, hogy huzamosabb ideig ne ücsörögjön még a gerince miatt. Pár perc ülés után fektetsd le egy kicsit.

Hány hónapos kortól lehet kissé ültetett pozícióba állított babakocsiba - mint pl hordozóforma - ültetni sétához a picit? 2, 5 hónapos baba anyukája

Legjobb válasz: Szia,nekem hagyományos babakocsim van,most 5 hónapos a babám,mostanában kezdtem úgy vinni a babakocsival,hogy félig ülõ "kitámasztott" pózban van benne.Imádja :-) Ja várd meg szerintem amíg már elég jól tartja a fejét.

Szia, nekem hagyományos babakocsim van, most 5 hónapos a babám, mostanában kezdtem úgy vinni a babakocsival, hogy félig ülõ "kitámasztott" pózban van benne.Imádja :-) Ja várd meg szerintem amíg már elég jól tartja a fejét.
A kisfiam 5 honapos, es en most fogok venni olyan kocsit, amiben 150 fokban dontheto az ules, es ugy viszem majd.
Én már az elejétõl beleültettem a hordozóba sétához is, (az enyémet a babakocsiba is belehet szerelni). Nem ártasz vele. 8hos kisfiú anyukája.
Az én kislányom most 7 hónapos, 5 hónapos koráig a mózeskosár részét használtam a babakocsinak, csak utána cseréltem át a sport részre. Eleinte a legalsó pozíciót (kb. 150 fok) használtuk, de amióta ebbõl a helyzetbõl magától felült és szépen ül a szõnyegen is, így egyel feljebb emeltem a támlát. A te babád még nagyon pici, még ráérsz "ültetni", neki még a sima, egyenes fekvés a legjobb. Nem hiszem, hogy õt már annyira érdekelné a külvilág, hogy félülõ helyzetbe kelljen tenni.


Hány hónapos kortól lehet ebbe a műanyag fürdetőkarikába ültetni a babát? Kinőttük a kiskádat 6.5 hós a fiam de nem ül magától még fel.

Forog meg kúszik, de nem mászik és nem ül fel egyedül.

Legjobb válasz: bocs az offért de mekkora a fürdõkádatok? miénk a kisebb fajta és a 2 évesemnek még simán jó :O egyébként úgy is lehet, hpgy kevés vizet engedsz a nagykádba és egyszerûen lefekteted a babád. elõször pocira, majd ha elfáradt akkor a hátára :)

bocs az offért de mekkora a fürdõkádatok? miénk a kisebb fajta és a 2 évesemnek még simán jó :O egyébként úgy is lehet, hpgy kevés vizet engedsz a nagykádba és egyszerûen lefekteted a babád. elõször pocira, majd ha elfáradt akkor a hátára :)
mekkora most? :)
A kérdező hozzászólása: Júli 2.:) Akkor lehet megpróbálunk vele fürödni, legfeljebb majd váltásban csináljuk a nagykádban fürdést apával.
Mi simán fürdünk vele, na de kinek a pap, kinek a papné... Kb 5 hós korától használjuk a karikát, még korai volt, de kézbõl egyszerûen kiugrott... 2 hós kora óta a nagykádban fürdik a tesóval. A kiskádat mi is hamar kinõttük, mert hogy hason szeretett fürödni, mindig elrúgta magát, majd szépen lefejelte a kiskád szélét :) Mikor a babós? enyém júni 30 :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom...fertõzõ vagy mittudomén...a védõnõ mondta hogy felnõtt ne fürödjön együtt a csecsemõvel.
Miért lenne gáz együtt fürdeni a babáddal???nagyon is jó dolog az és egy nagy élmény!legalábbis az én fiamnak az volt és legalább két legyet egy csapásra alapon te is lefürdesz vele és nem utánna kell még azzal töltened az idõd!Az én fiam 20 hós de még mindíg együtt fürdünk és nagyon élvezzük mindketten! Amúgy 100 ft-os boltba lehet kapni jó nagy méretû, hosszú babakádat de sztem az együtt fürdés a legjobb megoldás!
A kérdező hozzászólása: Aha azt a széket már rég kihíztuk kinõttük pedig az is milyen klassz egy találmány:)
A kérdező hozzászólása: Ja hát én magamból indulok ki, nekem ugyanis nem folyik ki ha beleengedem a vizet hanem begyullad. Világ életemben így volt.
elõzõ vagyok. még annyi eszembe jutott, ha már így az együtt fürdésre gondoltál, hogy lefektetheted a combodra és a buksiját meg a hasadra, így nincs is teljesen fekvõ helyzetben, jobban lát :) bocs, hogy teleoffoltam a kérdésed, a fürdetõkarikát nem tudom, a széket pár hetes kortól lehet használni! :)
mi 5 hónapos korától fürdünk vele. szóval igen, lehet! :) de most meg ezt a fül dolgot nem értem. mi baj van azzal ha belefolyik? azt írod már forog, tehát most már meg is kell mosni, nyugodtan belefektetheted, neki is biztos tetszeni fog. (csecsemõnek nem mehet bele a víz mert amíg nem tud forogni, nem folyna ki)
A kérdező hozzászólása: Na most a saját kérdésemrõl eszembe jutott vmi. Hogy együtt lehet e fürödni vele vajon??? Tehát hogy beveszem magam mellé a kádba? Vagy az gáz??
A kérdező hozzászólása: Kiskád nem a nagy kádat nõtte ki :) )) de a férjemmel mindketten magasak vagyunk ráadásul a férjemnek sokszor becsípõdik a dereka és állandóan belehajolva a kádba irtó macerás a fürdetés. A kád elé térdelve meg szintén nem érjük el rendesen szóval egy szerencsétlenkedés az egész. Én félek háttal belefektetni mert belefolyik a kis fülébe a víz nem beszélve arról hogy akkor is ugyanúgy görnyedünk fölé.
kiskádatok mekkora... :)
A kérdező hozzászólása: 7800 gramm 72 cm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!