Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos kezdődik (7 db)

Hány hónaposan kezdődik a foghullatás kutyáknál?

Legjobb válasz: Méret és fajta szerint változhat. Kb. 12-15 hetes korban.

Méret és fajta szerint változhat. Kb. 12-15 hetes korban.
Kb. 4-5 hónapos koruk körül váltják a fogaikat. A kisebb termetûek kicsit elõbb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
nekem egy westie kutyám most négy hónapos és most hullik a foga

Hány hónapos korba kezdödik a fogzás? 3 hónapos korba?

Legjobb válasz: Változó. A fogcsírák már mocoroghatnak 3 hónaposan, de általában ekkor még nem jön ki a fog. A fiamnak 7 hónaposan jött ki az elsõ foga, 6 hónapos korában kezdõdtek a fogzási tünetek. Nem egy esetrõl hallottam azonban, ahol 3-4 hónaposan kijött a baba elsõ foga. Viszont nem ez az általános.

Változó. A fogcsírák már mocoroghatnak 3 hónaposan, de általában ekkor még nem jön ki a fog. A fiamnak 7 hónaposan jött ki az elsõ foga, 6 hónapos korában kezdõdtek a fogzási tünetek. Nem egy esetrõl hallottam azonban, ahol 3-4 hónaposan kijött a baba elsõ foga. Viszont nem ez az általános.
Fiamnak 3 hónapos korában kezdõdtek a tünetek, mint pl. ínyduzzanat, nyûgösség, éjszakai felsírások, étvágytalanság, nyáladzás, stb. 4-5 hónapos korában kifehéredett az ínye, ekkor már csak fokozódtak a tünetek, mégis csak 6 hónapos korában bújt ki az elsõ (két) fogacska.
változó.van akinek még egy évesen sincs 1 foga sem, majd hirtelen négyesével bújnak ki. olyan baba is van aki foggal születik. kisfiamnak 5 hónaposan jött ki az alsó 2. most 9 hónapos 8 foggal.

Hány hónapos korban kezdődik a Havanese kiskutyáknál a fogváltás?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 2 havanese-em van. Változó egyébként, de általában 4 hónapos korban kezdõdik. De van akinek csak 5 hónaposan potyognak ki az elsõ fogai. Az egyik kutyusomnak már 5-6 hónapos korára kibújt az összes foga, a másiknak csak 8 hónapos korára.

Szia! Nekem 2 havanese-em van. Változó egyébként, de általában 4 hónapos korban kezdõdik. De van akinek csak 5 hónaposan potyognak ki az elsõ fogai. Az egyik kutyusomnak már 5-6 hónapos korára kibújt az összes foga, a másiknak csak 8 hónapos korára.
Hát az egyik 1 éves és 2 hónapos, õ betegesebb (szaporítótól), nem fejlõdött olyan szépen, 4 kg lett csak. A másik egy masszív, erõs csontú izmos szépség (igazi tenyésztõtõl), õ 8 hónapos és 7 kg.
5 hónaposan 4 kg egyáltalán nem sok!
Anyósomnak is havaneseje van, õ most 5hónapos lesz, szépen cserélõdnek a fogai.és 4kg.(szerintem sok, bár én yorkis vagyok, õk kisebbek)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Megmondanád milyen idõsek a kutyusaid és hány kilók?
Az enyém szuka, 1 éves és 4, 3 kg.
szia!az én kutyusomnak 4és fél hónaposan kezdõdött!
8honap, 3osztály társamnak is ekörül.
Ami Szofinknak 3 hónaposan elöl kiestek a fogai


Hányadik héttol kezdodik az otodik hónap? 17 hetesen hány honapos is vagyok? Még 4, vagy már az 5. ik?

Legjobb válasz: Az ötödik hónapban vagy, a negyediket már betöltötted. Másképp: most kezdted az ötödik hóapot. Már benne vagy, épp most zajlik. Ha az a kérdés hány hónapos terhes vagy akkor azt mondom 4. Ha az a kérdés hogy hanyadik hónapban vagy, akkor azt mondom 5.

Az ötödik hónapban vagy, a negyediket már betöltötted. Másképp: most kezdted az ötödik hóapot. Már benne vagy, épp most zajlik. Ha az a kérdés hány hónapos terhes vagy akkor azt mondom 4. Ha az a kérdés hogy hanyadik hónapban vagy, akkor azt mondom 5.
betöltött 4, tehát ötödik
Én az utolsó mensitõl számolom a kerek hónapokat, és nem a hetekbõl, így egyszerûbb, csak hetet kell elcsalni. :-)
A kérdező hozzászólása: de vannak akik megkérdik hogy hány honapos vagyok, de honapokre kerdezni csak a gyerekek meg az idosek szokták, akiknek meg tok mindegy hogy 4 et vagy 5 ot mondok, azok nem tudják hogy hetekben szokás számolni, ugysem ertnek hozzá, nyilván 8 et vagy 9et nem fogok mondani de a pocakom meretebol meg ha 6 honapot is mondanék, abban sem ketelkednének, szoval ennyi
A kérdező hozzászólása: én a kerek 20 ast várom, és már orulok hogy eddig eljutottam, majd az fog szépen hangozni:-)a honapkra csak kiváncsiságbol kerdeztem
Én is azt mondanám, hogy 4 hónapos múltam! Most azért, mert máshogy mondom, még nem leszek közelebb semmihez! De a 10. hónap tényleg vicces lenne. Nem bántás, de az egyik barátnõm is siettetni akarta a dolgokat és õ is így mondta, ahogy te. Aztán többször rákérdeztek, hogy az hanyadik hét is. És nyilván mivel laikus kérdezik, úgy számolták, hogy az még csak 4 hónap. Kicsit hülyén jött ki a szitu. Én a koromnál sem mondom azt, ha egy hete volt a szülinapom, hogy 29 vagyok. 28 vagyok és kész!:)
A kérdező hozzászólása: már utánna olvastam, és valoban a 17.ik már az 5.ik honap, ezt találtam, de mindegy, már a lényeg hogy kozeledem a szép kerek 20. hétehez:-)az jobban hangzik Az orvosok nem igazán számolnak hónapokkal, ha mégis, akkor náluk a terhesség nem 9, hanem 10 hónap, hiszen õk holdhónapokkal számolnak. Vagyis náluk 1 hónap csak 28 nap, vagyis pontosan 4 hét. Így a betöltött 4 hét az 1 hónap. Eszerint én a 18+1-gyel az 5. hónapban vagyok, hisz 16 hetesen betöltöttem a 4 hónapot.
4hónapos és 1 hetes vagy
Én mindig a betöltött hónapokat mondtam, fõleg mikor túlhordtam, mert akkor vicces lett volna, ha azt mondtam volna, hogy a 10. hónapban vagyok. :) Szerintem 4 hónapos terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: koszonom, én is igy gondoltam
Hoppá, kimarad az 1-es a hetet elõl! :-)

Hány hónapos korban kezdődik a fogzás a babáknál?

Nekem 3 hónapos a kicsi fiam, és pár napja szinte az egész öklét rágja és nyöszörög. Szerintetek elkezd?dött nála?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, kilányomak 3 és fél hónaposan jött ki alul a 2, fenn meg 5 hónaposan bújt ki. Most 6 hónapos, de még alul sincs kinn teljesen.

Elképzelhetõ, kilányomak 3 és fél hónaposan jött ki alul a 2, fenn meg 5 hónaposan bújt ki. Most 6 hónapos, de még alul sincs kinn teljesen.
Változó. Az én fiamnak öt hónaposan kezdett fájni az ínye, de a fogát nem láttam, egyszer csak megállt, most 9 hónapos pont, és még mindig nincs foga. Nagynénémnek egy évesen jött ki az elsõ, úgy mesélték :)
Szia! Az én kicsilányom 4, 5 hónapos, alul kint van a 2 középsõ fogacskája, igaz növésben van. Nekem úgy vészelte át a fogzást, hogy a kezébe adtam egy puha rongy zsebkendõt, azt tömte, szopta, nyalta, szivta ki belõle a nedvességet. Úgy voltam vele, jobb, mintha az öklét rágná!

Hány honapos korban kezdődik a fogzás?

Honnan fogom tudni hogy a foga jön?

Legjobb válasz: Nekünk 3 hónapos korban kezdõdött, sokat nyáladzott és rágcsálta a kezét meg a textilpelusát, és a popsiján is kijöttek piros pöttyök (nem pelenkakiütés volt, az biztos). Ez azóta is megy, kenem az ínyét Dentinox géllel, és olyankor érzem az ujjammal, hogy picit duzzadtabb alul az ínye. Egyébként sztem ez a gél nem sok semmit ér, 5 perc után újra rágcsál mindent.

Nekünk 3 hónapos korban kezdõdött, sokat nyáladzott és rágcsálta a kezét meg a textilpelusát, és a popsiján is kijöttek piros pöttyök (nem pelenkakiütés volt, az biztos). Ez azóta is megy, kenem az ínyét Dentinox géllel, és olyankor érzem az ujjammal, hogy picit duzzadtabb alul az ínye. Egyébként sztem ez a gél nem sok semmit ér, 5 perc után újra rágcsál mindent.
Nálunk 3 és fél hónaposan bújt ki az alsó, de az korainak számít. Elõtte rágcsa, nyálzás, nyügi, de nem volt vészes. Most megint ez megy, szerintem a fölsõ készül. Most 5 hónaposak vagyunk.

Hány hónapos korban kezdődik a babáknál a fogzás?

Mik a tünetek?

Legjobb válasz: A tünetek mennyi idõvel elõbb jelentkeznek mire kibujik a fog?

A kérdező hozzászólása: A tünetek mennyi idõvel elõbb jelentkeznek mire kibujik a fog?
2-3 hónapos kórban kezdödik! Van akinek 4 hónaposan már kin van.. de a lányom még csak fogzik meg fogzik de a foga sehol 8 hós :)
kisfiamnál 3 hónaposan kezdõdtek: nyálzás, öklét(lehetõleg mindkettõt) próbálta betuszkolni a szájába, ínye megduzzadt, fehér dudorok lettek rajta. 4 hós státusznál már kint volt az elsõ fog.Most 8 hónapos lesz és 8 foga van. De minden gyereknél máskor van, a 2 nagyobb gyerekemnek 8 és 9 hósan jött ki az elsõ fogacska.
Szia! Kislányomnak 6 és fél hónaposan kezdett el jönni a foga és tegnap bukkant ki neki az elsõ :) ! 8 hónapos lassan. Nálunk az volt a tünet, hogy nappal nagyon nyûgös volt még most is az és állandóan rágott valamit. Éjjeleket ugyanúgy végigaludta, de kap Dentinoxot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!