Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos fürödhet (2 db)

Hány hónapos kortól fürödhet a baba -strandon, -kerti úszómedencében, -kerti felfújható kismedencében?

Most 3. hónapos a gyermekem, tanácstalan vagyok, egyáltalán belevigyem-e valamilyen medencébe a nyáron?

Legjobb válasz: algásodott

A kérdező hozzászólása: algásodott
Otthon nyugodtan tedd bele a pancsolóba, de ha már algásodik a víz, azért érdemes kicserélni! Ilyen melegben nagyon gyorsan kellemes hõfokú lesz a víz akkor is, ha gyakran cseréled. Ha az ismerõsödéknél is normális a medence, szerintem azzal se lehet már gond, a strandon még jobb vigyázni, de strandja válogatja. Van, ahol nagyon szuper a vízminõség. Ha azt látod, hogy tiszta a víz és az egész környék, hogy valóban csak kisgyerekek fürdenek a babapancsolóban, akkor szerintem oda is beviheted, bár egy ennyi idõs babát még ugye neked kell fogni, akkor pedig olyan medence kell, ahová a szülõ is bemehet.
Olyn strand nincs ahová beengednek a babapancsolóba szülõt is! Legalábbis én nem találtam. Viszont mi 3hósan már elvittük a picit magunkkal strandra, a tiszta (látványra) vizbe be is vittük, hog lehûljön õ is. persze nem órákra. otthon viszont nyugodtan! Amennit csak bír a pici, és persze te!
Szia!Én minden pancsolás után leengedtem a vízet és átmostam a kis medencét .Természetesen mikor a picur pancsolt csak langyos vízet tettem az othoni medencében.A strandon én is tanácstalan voltam, de semmi gond nem volt ott sem.

Hány hetes/hónapos korától fürödhet együtt a kistesó a nagytesóval (2 év különbség)? Köszi?

Legjobb válasz: én úgy tervezem,hogy amikor már a kicsi is stabilan ül,onnantól. nálunk 19hónap a különbség

én úgy tervezem, hogy amikor már a kicsi is stabilan ül, onnantól. nálunk 19hónap a különbség
Nálunk 21 hónap a különbség köztük és a kicsi fürdetõkarikában csücsülve 5 hónaposan a tesóval pancsizott. Mindketten élvezték:)
Majd ha stabilan ül. Én úgy gondolom, de majd meglátjuk. A lányom 1 éves koráig üvöltött a nagy kádban, mint a sakál. Úgyhogy 1 éves koráig szerencsétlenkedtünk a kiskádban. A fiam nem nagyon fél semmitõl, remélem vele hamarabb lehet. De a lányom hallani sem akar róla. Amikor rákérdeztem azt mondta, hogy anya, a baba a kiskádban fürdik és kész! De azért remélem megszokják majd.
3 hónapos kortól nem gond, ha ugyanabban a vízben fürdenek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!