Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos esznek a babák csak (1 db)

Hány hónapos kortól esznek a babák csak 4-szer egy nap?

Legjobb válasz: Akkor nem kétszer eszik!!!!! Az én babóm 8 hós lesz és kétszer szopizik, reggel meg este a többi szilárd kaja, összesen ötször eszik egy nap. Ez a normális!!! Reggeli, Tízórai, Ebéd, Uzsonna, Vacsi.

Akkor nem kétszer eszik!!!!! Az én babóm 8 hós lesz és kétszer szopizik, reggel meg este a többi szilárd kaja, összesen ötször eszik egy nap. Ez a normális!!! Reggeli, Tízórai, Ebéd, Uzsonna, Vacsi.
Hát én akáhogy számolom, ötször esznek: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Az én fiam 8 hónapos, de így eszik. Persze mostmár szilárdat, de a szopi is így volt elég hamartól nála.
kb olyan 1 éves kora körül de ezt ugyis kialakítja a babád majd meglátod! A 2válaszolótól kérdezném: MI AZ HOGY 7 ÉS FÉL HÓNAPOSAN CSAK KÉTSZER ESZIK??? ez nem normális! A védõnõ erre mit mond??
Ha csak tápszer akkor kb. 5hósan! mert a tied hányszoreszik? Az én fiam 7 és fél hós és már csak kétszer eszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia én vagyok a második válaszadó! Képzeld a gyerekorvos mondta!!! Nem az én fejembõl pattant ki. Rehggel meg este eszik tápszert. A többi mind gyümi meg zöldség. Nem tudom ezzel mi a problémád??????
De mi az, hogy kétszer eszik, meg négyszer eszik? Basszus, akkor írjátok oda, hogy tápszert, vagy tejet, hogy azt eszi ennyiszer! Mert amúgy is eszik az a gyerek, nem?
Az én babám 4 hónapos, õ már csak 4-szer eszik, reggel 8 körül /tápszeres/ 200-at, délbe, 1 fél reszelt almát vagy krumplit meg 170 tápszert, 5-kor megint ugyanez és 8:30-kor este 220 tápszer, és végigalussza az éjszakát, etetések között pedig bébiitalok.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vesztek majd karácsonyi ajándékot 8-10 hónapos babáitoknak?

Férjem szerint felesleges, mert még úgy sem ért belőle semmit, és játéka, ruhája rengeteg van.

29

Nem korai 3hónaposan a gyümölcsöt bevezetni?

anyatejes babáról van szó-igaz,elég nagy baba.a doktornő szerint -most 2.és fél hónapos,lassan kezdjek almát adni.nem 6hónapos kortól kell kezdeni?de lagalább a 4.et mindenképp meg kellene várni-én az előző babánál a középutat,az 5.et választottam.tényleg nehezebben fogadja el-szokja meg az izeket,minél később vezetjük be?

23

Az októberi Baba magazinban milyen fiú nevek vannak a Mosolyalbum rovatban?

1

Babakocsiban milyen vastagon kell öltöztetni egy 3 hetes babát 16 fokban?

5

2, 5 hónapos babám miért rágcsálja az öklét?

Tudom (vagyis gondolom) hogy ez a kor velejárója, minden 2 hónapos rágja az öklét. De mi ennek az oka? Az ínye viszket a fogcsírák miatt, vagy csak úgymond ismerkedik az öklével, vagy mi az oka ennek az örökös ököl rágcsálásnak? Gondolom nem éhes, mert közvetlenül evés után is már rágcsálja. És vegyem ki a szájából az öklét, vagy hagyni kell had rágcsálja amennyit csak akarja? Köszönöm a válaszokat.

5

20-22 hónapos picurodnak milyen napirendje van?

Érdekelne még, hogy mikkel játszik, beszél-e már?

2

A nagymellu mamiknak az elektromos vagy a kezi mellszivo valt be? Vagy nem ettol fugg? Surgosen vennem kell de nem tudom melyiket, nagyon nagy melleim vannak

12

Két hónapos babám evés után szinte mindig nagyon sokat csuklik. Hogyan segítsek ezen?

Kicsit rutintalan vagyok még,és aggódom.Büfizni is csak kettőt szokott,azt is nagyon sokára.Próbáltam hasra is fektetni,de nem tud úgy maradni,és már nem tudom mit csináljak.

5

A 40. hetre született babáknál nagyobb az esélye, hogy rosszalvó legyen?

Hogy s korábban született babák jobb alvók, mivel a méhben el nem töltött időt kint átalusszák és ezért jobban hozzászoknak. Vagyis megtanulnak aludni.

Szerintetek?

egy 4gyermekes anyuka mondta nekem. Mint tapasztalat. Amugy egy kedves nő, egyáltalán nem akart ijesztgetni.

12

Miért húzogatja/tépi az 5 hónapos babám a fülét?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!