Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos esznek a babák (7 db)

Hány hónapos kortól esznek a babák csak 4-szer egy nap?

Legjobb válasz: Akkor nem kétszer eszik!!!!! Az én babóm 8 hós lesz és kétszer szopizik, reggel meg este a többi szilárd kaja, összesen ötször eszik egy nap. Ez a normális!!! Reggeli, Tízórai, Ebéd, Uzsonna, Vacsi.

Akkor nem kétszer eszik!!!!! Az én babóm 8 hós lesz és kétszer szopizik, reggel meg este a többi szilárd kaja, összesen ötször eszik egy nap. Ez a normális!!! Reggeli, Tízórai, Ebéd, Uzsonna, Vacsi.
Hát én akáhogy számolom, ötször esznek: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Az én fiam 8 hónapos, de így eszik. Persze mostmár szilárdat, de a szopi is így volt elég hamartól nála.
kb olyan 1 éves kora körül de ezt ugyis kialakítja a babád majd meglátod! A 2válaszolótól kérdezném: MI AZ HOGY 7 ÉS FÉL HÓNAPOSAN CSAK KÉTSZER ESZIK??? ez nem normális! A védõnõ erre mit mond??
Ha csak tápszer akkor kb. 5hósan! mert a tied hányszoreszik? Az én fiam 7 és fél hós és már csak kétszer eszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia én vagyok a második válaszadó! Képzeld a gyerekorvos mondta!!! Nem az én fejembõl pattant ki. Rehggel meg este eszik tápszert. A többi mind gyümi meg zöldség. Nem tudom ezzel mi a problémád??????
De mi az, hogy kétszer eszik, meg négyszer eszik? Basszus, akkor írjátok oda, hogy tápszert, vagy tejet, hogy azt eszi ennyiszer! Mert amúgy is eszik az a gyerek, nem?
Az én babám 4 hónapos, õ már csak 4-szer eszik, reggel 8 körül /tápszeres/ 200-at, délbe, 1 fél reszelt almát vagy krumplit meg 170 tápszert, 5-kor megint ugyanez és 8:30-kor este 220 tápszer, és végigalussza az éjszakát, etetések között pedig bébiitalok.

Hány óránként eszik a babátok? Főként 1-3 hónapos babákra gondolok.

nekem 8 hetes 4 óránként eszik este,9 után fél ötkor.két hete van így mert nem hajlandó három óránként enni éjjel meg nem kel fel csak hajnalban ébreszteni nem fogom.nem baj ha csak 4 óránként eszik?120-150 között eszik egy alkalommal.köszönöm a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: elõs vagyk megint: én az igény szerinti szoptatás híve vagyok fõleg az iylen kicsi babáknál. ha neki így jó, minek tömnéd? ha nem éhes, hiába ébreszted úgyse enne és csak az alvási ritmusát töröd meg...

elõs vagyk megint: én az igény szerinti szoptatás híve vagyok fõleg az iylen kicsi babáknál. ha neki így jó, minek tömnéd? ha nem éhes, hiába ébreszted úgyse enne és csak az alvási ritmusát töröd meg...
Az én babám három hónapos.Nappal két óránként eszik 100-160 grammokat, este nyolctól három-fél négyig alszik aztán még három-négy óra hosszat.Utána kelünk és kezdõdnek a kétóránkénti szopik
2 hónapos babám éjjel kb.4óránként eszik, nappal 3-4óránként, összesen 6-7x. Szerintem, ha ritkábban eszik, de jó mennyiséget, akkor ne aggódj. Napi szükségletet így számolják: testsúly kg x 150= ...g pl.5kg-os babának 750g-ot illik egy nap megennie.
A kérdező hozzászólása: ja igen az anyatejesekre vagyok kiváncsi:)
a lányom háromhós koráig éjjel-nappal másfél óránként szopott. aztán amgától átállt a 3 óránkénti szopira és elõször 7 hósan aludt éjjel egyhuzamban kaja nélkül7-8 órát, amikor már nem csak szopott este hanem fõzeléket is kapott. a fiam kb 2-3 óránként szopott, éjjel 5-6 órát is aludt újszülöttkorától kezdve. Most 7 hós, és 5 x eszik egy nap(már nem csak szopik). éjjel 8-9-10 órát kihúz kaja nélkül
8 hetes kislányom nappal 2 óránként eszik, este kb 9-tõl 4-5 ig alszik, aztán meg 8-ig, de napközben betartja a 2 órát.

Hány hetes-hónapos korig fáj a babák pocakja? Van valami javaslatotok hasfájás ellen? A kislányom most 6 hetes és már három hete küszködünk a hasfájással, pedig nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek.

Legjobb válasz: szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája

szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája
Nekünk az espumisan jött be, gripe watertõl sajnos sokkal rosszabb lett :( Kitartás! :)
nálunk is voltak hasonló tünetek, de megoldottam, én iszom a kamilla teát. És azt vettem észre hogkönnyebb neki a pukizás, és nem feszenk, tekeredik mert fáj a hasa. Napi 1 liter. Azt ki tudja meddig hat így neki.Én azért iszom a kamillát.
Gripe Water
6 hét körül csökkenni szokott a hasfájás. Én nem szeretem a mesterséges, gyógyszeres dolgokat, híve vagyok a természetes megoldásoknak. FLP.s Aloe vera activator, tökéletes hasfájásra, fogzásra, lázra, oltás után, székrekedésre...
Az én lányomnak 3 és fél hónapos koráig.Semmi nem seegített csak a langyos kamilla tea.A Gripe Water az nagyon jó/DM-be lehet kapni, de van akinek az Espumisan jött be.Lehet zsíros a tejed....majd elmúlik. Masszázs, meleg a pocijára....
Én mindent kipróbáltam, talán az Espumisantól kicsit jobb volt.Mi 8 hétig voltunk nagyon hasfájósak, de akkor este 7-tõl 10ig üvöltés, aztán egyik napról a másikra megszûnt. Azóta eszem mindent, és szénsavasat is ihatok nincs baj.
tényleg bróbáld ki hogy te iszod a kamilla teát nem árt az biztos max nem használ
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a kicsit. Szopás után nyögdécsel, sõt néha álmában is, és nem alszik nyugodtan, mert fáj a hasa, ébredezik.


5-6 hónapos babád hány ml tápszert eszik a gyümölcsökön/főzelékeken kívül?

Legjobb válasz: 6* eszik egy nap. Átlagosan 5*160 ml tápit eszik. Az uzsonnát már kiváltottuk, kb egy bébiételesüveg fõzelékkel. 5,5 hós

6* eszik egy nap. Átlagosan 5*160 ml tápit eszik. Az uzsonnát már kiváltottuk, kb egy bébiételesüveg fõzelékkel. 5, 5 hós

Hány hónapos korában vetted észre, hogy változik a színe babád szemének?

Legjobb válasz: 2 hónaposan a sötétkék pár nap alatt világos szürkéskékké fakult. Aztán kb 6-7 hós korában néhány hét alatt zöldesbarna lett. (elõször a pupilla körül jelentek meg pöttyök,aztán ezek kis foltokká olvadtak és aztán néháyn nap alatt besötétedett a pupilla körül egy gyûrûben barnává, és a külsõ köríven meg világos zölddé) a fiam 7 hós, eddig nem vettem észre h változna a szemeszíne, remélem így marad. vakító zafírkék szeme van, igazán gyönyörû! :)

2 hónaposan a sötétkék pár nap alatt világos szürkéskékké fakult. Aztán kb 6-7 hós korában néhány hét alatt zöldesbarna lett. (elõször a pupilla körül jelentek meg pöttyök, aztán ezek kis foltokká olvadtak és aztán néháyn nap alatt besötétedett a pupilla körül egy gyûrûben barnává, és a külsõ köríven meg világos zölddé) a fiam 7 hós, eddig nem vettem észre h változna a szemeszíne, remélem így marad. vakító zafírkék szeme van, igazán gyönyörû! :)
Kisfiam 16 hónapos, és semmit sem változott a szeme színe. Mindenki zöld szemû a családban, kisfiam meg kék:)
É nem vesttem észre, hogy változott volna, barna szemmel született:-)
Igen, bebarnult. ;-( Azt reméltem, lesz zöld szemû is a gyerekek között, mert a páromnak nagyon szép zöld színû szeme van. De csak emitt nem lesz harmadik. A kék szem, szöszke haj aputól jött, neki vannak ilyen adottságai.
6 hosis szurke, aztan kek, majd barna, majd zold vegul zoldesbarna, most 10 hos lesz
A kérdező hozzászólása: Sötétszürke szemmel született 8 hete kislányom, és elkezdett a pupilla körül kivilágosodni. Azt vettem észre, hogy ha vakuval fényképezem, kék lesz a szeme a fotón. Elég érdekes.
A lányomnak is 6-7 hónaposan lett a kékbõl barna , a fiam most 9 hónapos és megmaradt a kék, de õ szõke is lett, tehát valószínûleg, ez már nem fog változni.
6-7 hónaposan kékbõl barna? Az én kislányom 5, 5 hónapos, gyönyörû kék szemei vannak. Akkor van rá esély, hogy megváltozik még a színe? :(
Kisfiam nagy kék szemekkel született és most már hatalmasak mellé a szempillái is. Szerencsére neki kék maradt, sõt inkább intenzívebb lett a színe.
Kislányomnak kék a szeme, apáé sötétbarna, az enyém zöld.13 hónapos és remélem nem fog neki sem változni már, de az én szemem is 2-3 éves korom körül lett zöld, addig kék volt nekem is.

Babám Fözeléket eszik délután kétszer is. De ha elmegyünk vmerre hogy oldjam meg az etetését mivel nem tudom megmelegiteni v adjak neki olyan kaját amit nem kell melegiteni pl. sütötök almával? Cékla hány honapos kortol adhato a babáknak?

Legjobb válasz: Szia! Lehet kapni hungarocell-es flakont, ebbe csak bedobod a meleg kaját, pár óráig nem fog kihûlni. De ugyanezt a hatást éred el, ha jól megmelegíted és alufóliába becsomagolod.

Szia! Lehet kapni hungarocell-es flakont, ebbe csak bedobod a meleg kaját, pár óráig nem fog kihûlni. De ugyanezt a hatást éred el, ha jól megmelegíted és alufóliába becsomagolod.
5 hónaptól adtam, krumplival v. õszibarackkal kevertem, nagyon szereti.Bármilyen büfében v. vendéglõben, ahol van mikró, szívessen megmelegítik.Nekünk még ezzel nem volt probléma.Ami még megoldás lehet, hogy otthon sûrûre turmixolod és viszel forróvizet termoszban és a kívánt állagúra kevered és lanyos is lesz.

1, másfél hónapos babád menyit eszik naponta, hány óránként, hány mililitert és mekkora a súlya?

Legjobb válasz: 5250 g, 3 óránként eszik, éjjel pedig 4 óránként. 120-150 ml-t.

5250 g, 3 óránként eszik, éjjel pedig 4 óránként. 120-150 ml-t.
Az én babám másfél hónapos, kislány. Igény szerint szoptatom.Napi 8-10szer is akár.Olyan 100-120 ml eszik. 3300 g-mal született.Most 4500 g. Miért érdekel?A tied hogy áll?
Napközben 1-másfél óránként, éjjel egyszer szopizott.Mennyiséget nem tudom, sosem mértem.
A kérdező hozzászólása: csak érdeklõdöm jól csinálom-e :) az én lányom másfél hónapos és 4500 g.nappal 3-4 óránként eszik 130-160 ml-t, éjjel meg 1-kor elalszik és reggel 7-kor kelt minket de akkor farkas éhes szegényke természetesen.de úgy tudom éjjel nem kell felébreszteni csak ha jelez.remélem mindent jól csinálok.
A kérdező hozzászólása: ja és sajnos már nem szoptatok mert teljesen elapadt a tejem :( úgyhogy tápszeres.
szerintem jol csinalsz mindent.en lanyom 4600g 3-4 orankent szopizik 100 folott mindig de delelott meg sok tejem van akkor 200 korul is eszik... ejjel enyem sem ebred. tartsak meg jo szokasukat..:)
A kérdező hozzászólása: akkor jó! volt hogy õ is megevett délelõtt 220-at! csak pupilláztam.láttam rajta hogy kellett neki és még adtam neki amíg el nem lettyent.csak az éjjel miatt voltam kíváncsi igazából, mert pl.legutóbb is elaludt 1-kor, de 9-ig aludt! addig meg nem evett semmit szegény..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!