Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos esznek (143 db)

3 hónapos babátok hány óránként eszik?

Elsősorban azok válaszára lennék kíváncsi, akiknek esetleg van fix napirendjük, és 3 vagy 4 vagy 5 óránként kapnak anyatejet.

Legjobb válasz: Igaz az én fiam csak 19.-én lesz 3 hónapos, de most a napokban szoktunk át a 3-4 óránkénti evésre. (Elõtte 1,5-2 óránként evett) Egyszerre 100 ml felett eszik, van hogy 140-et is, és elvan vele. Este 8-kor fürdetés utána etetés, kb 9-re ágyban van, és 4-ig, 5-ig alszik.

Igaz az én fiam csak 19.-én lesz 3 hónapos, de most a napokban szoktunk át a 3-4 óránkénti evésre. (Elõtte 1, 5-2 óránként evett) Egyszerre 100 ml felett eszik, van hogy 140-et is, és elvan vele. Este 8-kor fürdetés utána etetés, kb 9-re ágyban van, és 4-ig, 5-ig alszik.
Kb. 3 óránként eszik a fiam. Éjjel 5-6-7 órát alszik két evés között.
3-4-5 óránként?
3 óránként. próbáltuk a 4-et, de soknak bizonyult. viszont egy nap 1x-2x elõfordul, h. pl. 4-kor kellene ennie, de bealszik 3-kor és 5-6-ig nyomja. éjszakát végig alussza , néhány napja viszont rájött, h. nyöszörög az éjszaka közepén. adok neki cumit és alszik is.

6-7 hónapos babád étkezéséről kérdeznélek: ált. Hány órakor eszik és miket?

Legjobb válasz: A kislányom 6 és fél hónapos. Általában fél 8 körül ébred, 150 ml tápszer a reggeli. 11 körül eszik egy kis gyümölcsöt+90 ml tápszert. 14-15 között 150-190 gramm fõzeléket, 17-18 között tejpépet, este 8-kor fürcsi, utána 150 ml tápszer a vacsi.

A kislányom 6 és fél hónapos. Általában fél 8 körül ébred, 150 ml tápszer a reggeli. 11 körül eszik egy kis gyümölcsöt+90 ml tápszert. 14-15 között 150-190 gramm fõzeléket, 17-18 között tejpépet, este 8-kor fürcsi, utána 150 ml tápszer a vacsi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy mennyiséget is írtál, ez nekem most nagyon fontos! Ment a zöld kéz!!
Szia! Kisfiam 7 hónapos. Reggel 7 órakor anyatej kb 150 ml. Tízórai fél 10 gyümi egy normál üveg (190g), fél 1 ebéd fél üveg fõzelék (nem szereti annyira) és anyatej. Uzsi háromkor anyatej, vacsi 7kor 150 ml tejpép és lefekvés elõtt még egy kis anyatej.
Fél 7 körül anyatejiséget nem tudom, 10 körül gyümölcs vagy natúron, vagy babakekszszel, ez általában olyan 80-100g körüli, mikor mennyit kíván, ezután anyatej, fél 2 körül ebédre fõzelék, általában én készítem, krumpli-sütõtök, krumpli-répa, krumpli-alma, krumpli-cékla, vagy ezek közül valamelyik egy pici csirkehússal. Ezután még délután anyatej, majd este még többször, és éjjel is szopik.
Utolsó vagyok, bocs elírtam. Anyatej, mennyiséget nem tudom. 6 és fél hónapos.
6 és fél hós kislány! :) 7-kor 190ml tápszer 9-kor 60g gyümi 11-kor 120-150 tápszer 15-kor fõzelék 180g 17-kor Sinlac, vagy tápi 20-kor 190 tápszer Most szeretném az uzsit kiváltani majd. És érdekes, hogy délután sûrûbben eszik, nem tudom miért...? 50-100 ml teát iszik naponta. Sajnos a vizet régebben elfogadta, most csak a teát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azért kérdeztem, mert most 2 napja nem akar enni, csak napi 4-szer. Eddig megvolt a napi 5 étkezés: tápi-gyümi-tápi-tejpép-tápi Most csak 4-szer eszik: 8-tápi, 12- fõzelék (mivel pont most kezdtük a húst, így a gyümi kimarad), 16-tápi*, 20-tápi * ekkor nem tudom, mit adjak neki. Adjam ekkor a gyümit, vagy maradjon a tápi, hogy meglegyen a napi fél liter tejalapú?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk õ 210-240ml tápit szokott enni... Lehet olyan típus, hogy kevesebbszer többet eszik?
6.vagyok Nálunk is ez volt. Késõn ébredt, ezért max. 4x evett egy nap, és én is inkább tápszert adtam neki, hogy meglegyen az 5-6 dl tejalapú, hiszen abban biztos benne van minden, amire szüksége van. Ebédre kapott csak fõzit, most kezdem majd az uzsi kiváltását is. Nem kapkodok, látom, h igényli a tápszert. Eddig bírta 4 óránként a tápszerrel, most próbálom hamarabb megkínálni, így ha elfogadta, kijött 5 étkezés, de minden napunk más! :)

Hány hónapos korában vetted észre, hogy változik a színe babád szemének?

Legjobb válasz: 2 hónaposan a sötétkék pár nap alatt világos szürkéskékké fakult. Aztán kb 6-7 hós korában néhány hét alatt zöldesbarna lett. (elõször a pupilla körül jelentek meg pöttyök,aztán ezek kis foltokká olvadtak és aztán néháyn nap alatt besötétedett a pupilla körül egy gyûrûben barnává, és a külsõ köríven meg világos zölddé) a fiam 7 hós, eddig nem vettem észre h változna a szemeszíne, remélem így marad. vakító zafírkék szeme van, igazán gyönyörû! :)

2 hónaposan a sötétkék pár nap alatt világos szürkéskékké fakult. Aztán kb 6-7 hós korában néhány hét alatt zöldesbarna lett. (elõször a pupilla körül jelentek meg pöttyök, aztán ezek kis foltokká olvadtak és aztán néháyn nap alatt besötétedett a pupilla körül egy gyûrûben barnává, és a külsõ köríven meg világos zölddé) a fiam 7 hós, eddig nem vettem észre h változna a szemeszíne, remélem így marad. vakító zafírkék szeme van, igazán gyönyörû! :)
Kisfiam 16 hónapos, és semmit sem változott a szeme színe. Mindenki zöld szemû a családban, kisfiam meg kék:)
É nem vesttem észre, hogy változott volna, barna szemmel született:-)
Igen, bebarnult. ;-( Azt reméltem, lesz zöld szemû is a gyerekek között, mert a páromnak nagyon szép zöld színû szeme van. De csak emitt nem lesz harmadik. A kék szem, szöszke haj aputól jött, neki vannak ilyen adottságai.
6 hosis szurke, aztan kek, majd barna, majd zold vegul zoldesbarna, most 10 hos lesz
A kérdező hozzászólása: Sötétszürke szemmel született 8 hete kislányom, és elkezdett a pupilla körül kivilágosodni. Azt vettem észre, hogy ha vakuval fényképezem, kék lesz a szeme a fotón. Elég érdekes.
A lányomnak is 6-7 hónaposan lett a kékbõl barna , a fiam most 9 hónapos és megmaradt a kék, de õ szõke is lett, tehát valószínûleg, ez már nem fog változni.
6-7 hónaposan kékbõl barna? Az én kislányom 5, 5 hónapos, gyönyörû kék szemei vannak. Akkor van rá esély, hogy megváltozik még a színe? :(
Kisfiam nagy kék szemekkel született és most már hatalmasak mellé a szempillái is. Szerencsére neki kék maradt, sõt inkább intenzívebb lett a színe.
Kislányomnak kék a szeme, apáé sötétbarna, az enyém zöld.13 hónapos és remélem nem fog neki sem változni már, de az én szemem is 2-3 éves korom körül lett zöld, addig kék volt nekem is.


7 hónapos babád hány órakor eszik utoljára este? És így meddig bírja evés nélkül?

Legjobb válasz: Kisfiam nemsokara 7 honapos. Este 8 korul eszik utoljara es regegl 8-9 kozott ebred. Este 6 orakor van vacsora, ekkor gyumolcsot kap babarizzsel es furdes utan 8 orakor megiszik 210-230 ml tapszert.

Kisfiam nemsokara 7 honapos. Este 8 korul eszik utoljara es regegl 8-9 kozott ebred. Este 6 orakor van vacsora, ekkor gyumolcsot kap babarizzsel es furdes utan 8 orakor megiszik 210-230 ml tapszert.
7 hónapos, este fürdés elõtt kap gyümölcsöt, tejpéppel, kukoricakásával, vagy csak magában. ez olyan 8-9 között. utána még kicsit játszik, fél órát kb., majd cicivel alszik el olyan 10 óra körül. legkésõbb éjfélig szokta bírni:( 2-3 óránként kel, szopizik picit és alszik tovább, kb. 8-9 óráig. tudom, katasztrófa!
Ilyen idõs korában 6 körül evett valamilyen gyümölcsöt vagy tejpépet, este 8-kor fürdés, utána 250 tápszer. reggel 6-kor ébred.
Este fél 8-kor szopizik és kap még mellé vagy banánt vagy tejpépet. Kb hajnali 2-ig bírja ki. Eddig elég volt neki a cumi is és csak 6-kor kapott újra cicit, de most éjszaka kellett neki 2-kor és 5-kor is a cici :( 6 hónapos
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ.
8 órakkor fürdés, utána szopizik, általában 2-3 órakkor ébred, akkor ismét szopizik, és így reggel 8-ig bírja. de van olyan éjszaka, h 1 órakkor és 4-5 órakkor is eszik.

Hány hónapos korától aludta át babátok az éjszakát? Az én kisfiam 3 hónapos, de 1, 5 hete 6-kor kel először, pedig 21-kor eszik utoljára. Nem korai ez még?

Anyatejes baba,igény szerint szoptatom születését?l.Az esti szopi után 1 órával még fejek le tejcit,de utána akkor is 10 óra telik el.Tejtermelésemnek nem árt ez?

Legjobb válasz: Nem, igy fog maximum beallni. örülj neki, hogy ilyen szepen elalszik, azt jelenti, hogy eleget eszik nap közben es este, hogy ataludja az ejszakat. nyugodj meg ha ehes, jelezni fog.

Nem, igy fog maximum beallni. örülj neki, hogy ilyen szepen elalszik, azt jelenti, hogy eleget eszik nap közben es este, hogy ataludja az ejszakat. nyugodj meg ha ehes, jelezni fog.
Szia! 5 hetes kora óta de igaz tápszeres volt elejétõl kezdve!
Az en lanyom 3 honapos kora ota atalussza az ejszakat, este 10-tol reggel 6-fel 7-ig alszik. Most 5 honapos, mar kibujt a 2 also kozepso foga, de meg azokban a napokban ia aludt ejszaka, mikor jott a foga. Lekopogom, hala istennek:-)))
A kislányom 5 hetes, anyatejes, már a 2. héttõl átalussza az éjszakát Elõbb 6 óra múlva ébresztettem, hogy egyen, aztán 7 óra múlva, a héten hagytam 8 órát aludni. Én is aggódom, hogy ez rendben van-e, de nem bír enni annyira álmos - kb 5 perc múlva úgyis elalszik a cicin.
15hónapos kora óta a kisfiam, a nagy már 3 hetesen végigaludta. A kicsinél belefáradtam már az éjszakázásba, meg ennyi idõsen már nem hiszem, hogy éhes lenne éjjel, így apja ment hozzá, s vizet kapott... 3 hónaposan még ne várd, hogy végigaludja az éjjelt, még rengeteget kell neki fejlõdni, sok fejlõdésbeli változás lesz nála, ami mind kihat az éjszakai alvásra. A tejtermelés igazodik a baba igényeihez. Ha meg szeretnéd nyugtatni magad, akkor éjjel kelj 1x fejni, ha nagyon feszít a melled, d enélkül is lehet elég a tejed a babának!
Az en kisfiam 9 hetes kora ota alussza at az ejszakat, most 4 honapos. Anyatejes+tapszerrel kell neki potolni neha.
fél karomat odaadnám ha nekem is így lenne! babóm 7-8 hónapos koráig 2 óránkén(!!!!!) kelt. Most 1 éves lesz és kb 2szer. ha éhes úgyis felkel, okosak ezek a kis emberkék:)
Örülj neki, hogy alszik de szerintem lesznek még "álmatlan" éjszakáitok. Az enyém 14 hónapos korától alussza át az éjszakát (elõtte min.2x kelt) de elõfordul még mindig, hogy felkel heti 1x kb.
Örülj neki! Az én fiam is 5 hetesen már átaludta az éjszakát, egészen 5 hónapos koráig. Most 16 hónapos, s azóta soha nem aludta át többé az éjszakát, mióta jött az elsõ foga.
4 hetes kora óta végigalussza az éjszakát, anyatejes. Eleinte még muszáj volt felkelni éjjel kifejni a tejet, de aztán beállt a termelés. Este kb fél 10kor szopik, legközelebb reggel fél7-7körül. Nálunk nem ártott a szopcsinak. 5-6x szopik egy nap, plusz 2x eszik kanalasat, most 6 hónspos.

Eegy 2 honapos baba Hany gramokat eszik? Es lehet neki gyumolcslevekt addni?

Legjobb válasz: Teljesen változó, hogy mennyit esznek a babák ilyen korban, nincs átlag sem. Az egyik baba ennyit, a másik meg annyit. És gyümölcsleveket még ne adj neki, nem kéne 2 hónaposan! (B)

Teljesen változó, hogy mennyit esznek a babák ilyen korban, nincs átlag sem. Az egyik baba ennyit, a másik meg annyit. És gyümölcsleveket még ne adj neki, nem kéne 2 hónaposan! (B)
Elsõ vagyok, megnéztem, pont 2 hósan volt 5960 gr, és 140-180 között evett. Ezért is mondom, hogy minden baba más. Attól is függ, mekkora súllyal született, milyen étvágya van, anyatejes vagy tápszeres, esetleg mindkettõ, stb... (B)
Szia! Átlagban (bár én nem méricskéletem) 120-150g-ot eszik meg egyszerre egy ilyen korú baba, de ez sem törvényszerû, van aki kevesebbel is jól lakik, van aki többel. Gyümölcslevet semmiképp ne adj még neki. Akár szoptatod, akár tápszeres a babád, mindkettõ elegendõ folyadék is neki, egészen 6 hónapos koráig. Ha úgy látod, hogy mégis szomjas, akkor baba teát fõzz neki, és azt add, de még jobb a tiszta víz (forralva, vagy esetleg babavíz). Jó babázást! 9 hós baba anyukája
Nekem 2 hónaposan 60-110 grammot evett 6-7 alkalommal/nap, és akkor volt 5300 gramm a súlya, nem volt meg ez 150g/testsúlykg. Még ne kínáld gyümölcslével.
Mi 7 hetesek leszunk es 110-130 kozott eszik a kisfiam 6-szor egy nap. Szopizik es tapszerrel is potolom. 4100g a sulya.
Az én fiam 2 hónaposan 60-90ml-t evett egy alkalommal, (mindig mértem). Ennyi idõsen 5200g volt, 3460-al született. Valóban ne adj még neki gyümölcslevet, nagyon korai lenne! ҝ
két hónapos és egy hetes a babám, rendszerint a napi 6 étkezésbõl 5* 150 ml-t, 1* van, hogy 180 ml-t is megeszik. 2800 grammal született, most 4700 grammos kis vasgyúró. Lassan emelem az adagot mostmár. Nekem olyan „szabványgyerekem” van, annyit eszik, amennyit a tápszeres dobozon is írnak:) 4700 gramm felett már a doboz szerint 180 ml-t kell egyen, és látom is, hogy egyre többször igényli, hogy csináljak még neki.
Ja, és gyümilevet még ne adj neki, esetleg hamarosan adhatsz répalevet, az a szemének is jó, és ennyi idõsen már ihatja (A) voltam
9. hetes a lányom, tápszeres. 120-130 grammot eszik naponta 5-ször. 2900 grammal született, és most 4700 gramm.

Meddig kell az ujszülöttet 3 óránként etetni? Hány hónapos korától eszik "ritkábban"? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia!Az én lányom 1 hónapos kora óta nem eszik éjjel,de napközben azóta is 3 óránként 5X. 8-11-14-17-20 7hónapos kislány anyukája

Az én babám napközben 3-4óránként eszik, kb.2hetes kora óta éjszaka jellemzõen 5-6órát aludt egyben, de volt hogy 3óra múlva jelentkezett. Most 2hónapos és mondhatom átalussza az éjszakát, de néha elõfordul, hogy megéhezik. Sõt olyan is volt többször, hogy napközben aludt egyszerre 5-6órát. Szóval nálunk nem állt be egy fix menetrend. Mindig akkor kap enni amikor kéri, szépen hízik!!! Persze ritkán az is elõfordul, hogy hamarabb szeretne enni, de olyankor kihúzom a 3órát. 2hónapos kislány anyukája
Szia!Az én lányom 1 hónapos kora óta nem eszik éjjel, de napközben azóta is 3 óránként 5X. 8-11-14-17-20 7hónapos kislány anyukája
Az én babám nem ritkábban eszik, hanem sûrûbben! Én is azt hittem majd ahogy nõ, tovább bírja, de nem így lett. Kb. 3 hónapos korától 2 óránként szopik, néha ki tudom húzni a 3 órás szünetet, attól is függ mennyit alszik. Éjjel nem ébred fel:) Most 5 hónapos, már elkezdtem kóstoltatni a gyümölcsöt, krumplit, de nem igazán kell még neki.
Éjszaka próbáld meg, ha csak megszokásból ébred fel, akkor megsimogatod a hátát, hátha visszaalszik. Nem szabad éjszaka nagylámpát kapcsolni, tisztába rakni. Valamelyik elõzõ válaszoló vagyok.
Az én kislányom is evett a legelején éjjel is 3 óránként. 2 hónapos kora óta viszont szinte átalussza az éjszakát. Este 9-kor még eszik és aztán 5-6 órakor ébred újra. Most 3 és fél hónapos, de napközben pontosan 3 óránként jelez az ennivalóért. :)
Egyetértek, nem kell éjszaka tisztába tenni, ez alól nálunk kivétel, ha kakás a pelus, de ez is csak egyszer fordult elõ, legkorábban az 5 órási szopi elõtt teszem tisztába. Ha muszáj. Villanyt se kapcsolj, nálunk max sólámpa van, a szobában pedig lávalámpa megy, annak a fénye is elég.
Nem csinálsz semmit rosszul! Az én babám 6 hós múlt és mostanra sikerült elérni azt, hogy csak 1x kel éjjel enni (hajnali fél4-kor). 4 hónapos koráig 3x kelt. Hozzá lehet szokni az éjszakai mûszakhoz, sajnos muszáj. Nem minden baba alszik egész éjjel, sõt! Én minden praktikát kipróbáltam, hogy aludjon de semmi nem vált be úgyhogy szeintem ez majd magától elmúlik náluk ahogy telik az idõ. Mi eddig 3 óránként ettünk nappal is, viszont ez is változott 1-2 hete már csak 4 óránként kér. Ezt is a baba fogja diktálni szóval nyugi, majd változik és látni fogod.
Az újszülöttet addig "kell" 3 óránként etetni, amíg így kéri. az, hogy az éjszakát mikor alussza át egyénfüggõ, az enyém 6 hós lesz és néha még mindig felkel. ezt az idõszakot ki kell bírni valahogy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Hogy csináljátok, hogy átalussza az éjszakákat?Az én kislányom 8hetes, de még mindig 3óránként eszik éjjel is!Kicsit kivagyok már, tudom, ez a feladatom, teljes szivbõl kelek hozzá éjszaka is, csak "irigykedve" olvasom, hogy sokaknak átalussza a kisbaba is az éjszakát.Én csinálok valamit rosszul???
Kicsinek a fiam 5x evett 6, 9, 12, 15, 18 illetve +egy szopi alvás elõtt. A mai napig ez így van, de már szilárdat eszik, 14 hónapos.
Az enyémek az elejétõl 4 óránként ettek és éjszaka kb 8 órát átaludtak, tehát ötször etettem õket. ez kb 2 hetes korra beállt.

Hányszor és hány óránként eszik az 5 hónapos tápszeres babátok? És mit?

Legjobb válasz: Ja, és Humana HA 1-et eszik, 4* 200ml + 1 barack. 5450 g most, 1 hét múlva 5 hónapos. (1. voltam)

Ja, és Humana HA 1-et eszik, 4* 200ml + 1 barack. 5450 g most, 1 hét múlva 5 hónapos. (1. voltam)
Egy nap 5X eszik, három óránként.4x tápszer, délelött egyszer gyümi

7 hónapos babátok hány óránként eszik és mennyit?

Legjobb válasz: Az én Kisfiam elég rossz étvágyú. Ha épp jobban eszik az így néz ki: reggel 8-9 között sinemil gyümölccsel, ez kb 200 ml, de ritka, ha megeszi. Dél-1 között fõzelék, hát kb egy bébiételes üveg felét eszi meg. 3-4 körül gyümölcs. 7 körül ugyanaz mint a reggeli. 8-9 között alszik el. 11-kor tápszer és éjjel tápszer, ezek 60 és 130 ml között vannak, változó mennyit eszik belõle. De ez egy jó nap. Extrém esetben még délután megvan a reggeli fele. És többnyire az éjszakai tápszer kimarad... Tejfehérje érzékeny, így nem olyan változatos a dolog.

Az én Kisfiam elég rossz étvágyú. Ha épp jobban eszik az így néz ki: reggel 8-9 között sinemil gyümölccsel, ez kb 200 ml, de ritka, ha megeszi. Dél-1 között fõzelék, hát kb egy bébiételes üveg felét eszi meg. 3-4 körül gyümölcs. 7 körül ugyanaz mint a reggeli. 8-9 között alszik el. 11-kor tápszer és éjjel tápszer, ezek 60 és 130 ml között vannak, változó mennyit eszik belõle. De ez egy jó nap. Extrém esetben még délután megvan a reggeli fele. És többnyire az éjszakai tápszer kimarad... Tejfehérje érzékeny, így nem olyan változatos a dolog.
Az enyém így eszik általában (az idõpontok csak nagyjából vannak, attól függ mikor ébred): 5.00. 150-170 ml között tápszer 9.00. 50 ml tejpép vagy grízpép gyümölccsel 13.00. 150-200 ml között fõzelék Sinlaccal 17.00. 150-200 ml között fõzelék Sinlaccal 22.00. 50-170 ml között tápszer

Anyukák! Leírnátok hogy hogy álltok a hozzátáplálással? Mikor mit eszik a babátok? és hány hónapos? Csak kíváncsi vagyok

Legjobb válasz: Szia! Az én kisfiam 4 hónapos és már adok neki bébiételeket. 2,5 hónapos volt mikor elkezdtem neki adni almát repát krumplit elõször mindig csak pár kanállal és egyre többet. Az én babám tápszeres sajnos... Nagyon ízlik neki a bébiétel :)

Szia! Az én kisfiam 4 hónapos és már adok neki bébiételeket. 2, 5 hónapos volt mikor elkezdtem neki adni almát repát krumplit elõször mindig csak pár kanállal és egyre többet. Az én babám tápszeres sajnos... Nagyon ízlik neki a bébiétel :)
A fiam 8, 5 hónapos. Reggelire és vacsorára eszik tápszert. Tízórai joghurt, gyümölcsös túró vagy gyümölcs, ebéd fõzelék husival, sajttal, uzsonna gyümölcs vagy tejpép. Szerencsére nagyon jó étvágyú gyerekem van.
Almalevet kap, meg egy-két kanál õszibarack-alma pürét. Ez megy már 2 hete. Ha több pürét adok, megfájdul a hasa. 4 hónapos, tápszeres.
6 hónapos, kislány : Reggeli : 200 ml tápszer Tízórai : 190ml Gyümölcs Ebéd : 190ml Fõzelék Uzsonna : Krémturó, youghurt, tejpép, gyümölcs ( turó )
És a vacsora 200 ml tápszer
Õszibarack alma pürét hogy csinálod hármas? Üveges? Bocsi, nálunk még nem aktuális a hozzátáplálás, csak infókat gyûjtök. :) 15 hetes a kislányunk.
6hónapos a kisfiam: Reggelire tápszer 7körül, 10körül gyümölcspüré, 12-1körül ebédre zöldség püré-fõzelék, 4körül uzsira tejpép, 8 körül vacsira tápszer
Nem a 3-mas vagyok, de van üveges is meg otthon is le reszeled AZ ALMÁT AZTÁN A BARACKOT ÉS ÖSZE KEVERED :)
Üveges. Itt most nem árulnak barackot sehol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!