Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos buknak a (6 db)

Babám rengeteget bukik. Akár a következő szopi előtt is fél órával. Normális ez? Hány hónapos korukig buknak? Más babája is bukik akár 4x-5x 1-1 evés után?

10 hetes,anyatejes,szépen gyarapszik, heti 15-20 dkg.okat.

Legjobb válasz: 18 hónapos korukig buknak a babák,és normális jelenség mindaddig,amíg ez mellett a bukás mellett is rendesen gyarapszik,jókedvû baba.Ahogy írod nálatok ez van,így sztem minden rendben.Más baba is bukogat,de amíg gyarapodás van,nincs baj.

18 hónapos korukig buknak a babák, és normális jelenség mindaddig, amíg ez mellett a bukás mellett is rendesen gyarapszik, jókedvû baba.Ahogy írod nálatok ez van, így sztem minden rendben.Más baba is bukogat, de amíg gyarapodás van, nincs baj.
Szia! Én kislányom 4 és fél hós és a mai napig is sokat bukik. Van hogy az evés utáni böfivel , , ömlik" ki belõle minden van hogy evés után 1-2 órával mikor hanyat fekszik és gagyarászik egyszerûen visszajön neki. Elég kellemetlen de már hozzászoktam a napi többszöri öltözéshez. Nem tudsz ellene mit tenni, valószinûleg nyitva van még a gyomorszájjuk és ezért buknak ennyit. Az én picim 3200 g-mmal született és pont ma mértük fürcsi elõtt, már 7 kg. Szóval szépen gyarapszik és nagyon jókedvû. Majd egyszer kinövi.
A kérdező hozzászólása: köszi!!! :)
Az én kisfiam is nagyon sokat bukottt, de ahogy elkeztük a szilárd táplálékot adni egyre kevesebbet bukott. majd egyre ritkábban és el is marad. 15 hónapos kisfiú anyukája.

2, 5 hónapos a kisfiam. Humama HA1 LC-Pufat kap. Tegnap óta kihányja a tápszert, igaz csak kicsit hány. Evés után 1, 5órával Igaz 170-et eszik, mert az az adag ami dobozra van irva nem elég neki. Mitől lehet, hogy bukik a kisfiam? Eddig ilyen nem volt.

Valamit rosszul csinálok talán? Eddig 4óránként evett. Most 3kor kellett volna enni, de nem keltettem fel, mert még mindig alszik. Vagy mégis keltsem fel a kismanót?

Legjobb válasz: Ne keltsd fel,had aludjon.Mindig hány vagy csak egyszer,meg valóban hány,vagy csak bukik.Lehet túleszi magát,kicsit mohóbb levegõt nyel,és ezért,nem eszik mostanában mohóbban? Ha a hányás rendszeres,és sok,akkor orvos,és amennyire tudod folyadékpótlás,de ha csak 1x 1x bukik az nem gond.Gyakrabban büfiztesd,és jól csinálod,annyit adj amennyit kér,a doboz egy tájékoztató.Ha éhes ennie kell,különben neked sír.

Ne keltsd fel, had aludjon.Mindig hány vagy csak egyszer, meg valóban hány, vagy csak bukik.Lehet túleszi magát, kicsit mohóbb levegõt nyel, és ezért, nem eszik mostanában mohóbban? Ha a hányás rendszeres, és sok, akkor orvos, és amennyire tudod folyadékpótlás, de ha csak 1x 1x bukik az nem gond.Gyakrabban büfiztesd, és jól csinálod, annyit adj amennyit kér, a doboz egy tájékoztató.Ha éhes ennie kell, különben neked sír.
Amit elõttem írtak jó.A dobozon tényleg csak tájékoztatás van.Az én 10 hós fiam 3-4 óránként eszik és tápszerbõl még most is 120-180 ml között elég neki.
Valószínübb hogy a gyors evés miatt bukik és nem hány. Ha betegségrõl lenne szó akkor egymás után többször hányna, levert lenne, nyügös. Az én fiam ritkán büfizett rendesen és még fél évesen is gyakran bukott mert annyira mohó volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap kezdett elhányni 1-szer büfizés után. Ma meg hazaértünk a sétából és leöltöztettem és akkor hányt, de annyit, hogy a parkettára is ment:( egy kevés. Igaz elég mohó a fiam, mert ha kajáról van szó akkor remeg a szája, hogy éhes. Folyadékpótlásról mindig gondoskodok. Evés után is megszoktam kinálni egy kis babavizzel.

Hány hónapos korig buknak a babák?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk 4 hónapos kora után elmúlt, mi már elkezdtünk gyümölcsöket, zöldségeket enni, lehet, hogy emiatt is.

Szia! Nálunk 4 hónapos kora után elmúlt, mi már elkezdtünk gyümölcsöket, zöldségeket enni, lehet, hogy emiatt is.


Nagyon sokat bukik /vagy már inkább hány/a 4 hónapos kisbabám. Ez normális?

És nemcsak akkor amikor rugdalózik és viszajön a kaja,hanem most is lefektettem aludni,már majdnem elaludt,csak felkeltette a hasa,ahogy felemeltem elég sok darabos tejci kijött bel?le.Miért?Ez elmúlik ugye nem beteg?Remélem nem refluxos!!!Gyerekorvos azt mondta,hogyha hízik akkor nincs baj.Azzal nincs is gond,de én aggódok!!!

Legjobb válasz: Mi is ebben a cipõben járunk, néha már tényleg nem tudom, maradt-e benne valami. Amúgy az az érzésem, hogy a babám tényleg bármennyit képes magába tömni, aztán meg folyik ki belõle, ahogy van. Nekem is azt mondták, ne aggódjak. Most meg, hogy forgolódik, még jobban bukik...

Mi is ebben a cipõben járunk, néha már tényleg nem tudom, maradt-e benne valami. Amúgy az az érzésem, hogy a babám tényleg bármennyit képes magába tömni, aztán meg folyik ki belõle, ahogy van. Nekem is azt mondták, ne aggódjak. Most meg, hogy forgolódik, még jobban bukik...
Lehet túl sokat eszik!Tarsd be a 3 órát mertõk kérikaz ennivalót ha kell nekik ha nem te tanísd meg a helyes étkezésre!Elegendõ a 3 órás evés hogy a kis pocakja ürüljön!Éjszakára emeld meg afejénél az ágyat!Nincs semmi baja a picinek de ha nagyon agódsz fordulj orvoshoz!

A kislányom 13 honapos és ha nagyon kacag akkor egy kicsit bukik vagy hány nem is tudom . Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták 1 éves korig ez normális, utána már nem igazán. nekem a 2 éves fiam ugyanezt csinálja/csinálta, elvittük gyerekdokihoz, kiderült hogy refluxos és túl sokáig van a gyomrában az étel, azóta kaptunk gtyógyszereket és érdekes módon egyszer se bukott/hányt nevetés közben.

Nekem azt mondták 1 éves korig ez normális, utána már nem igazán. nekem a 2 éves fiam ugyanezt csinálja/csinálta, elvittük gyerekdokihoz, kiderült hogy refluxos és túl sokáig van a gyomrában az étel, azóta kaptunk gtyógyszereket és érdekes módon egyszer se bukott/hányt nevetés közben.

Ha refluxos lenne a baba, az hány hetes kortol jelentkezhet? Mert a fiam 4 honapos, eddig nem volt semmi baja, de pár napja sokat bukik, és csuklik?

Legjobb válasz: 2hónaposan a kötelezõ hasi uh-n azt is nézik. Ha nem mondtak semmit, akkor nem refluxos a baba.

2hónaposan a kötelezõ hasi uh-n azt is nézik. Ha nem mondtak semmit, akkor nem refluxos a baba.
A kérdező hozzászólása: nekünk ilyen nem volt.
A kötelezõ hasi uh ezek szerint nem mindenhol kötelezõ, mert nálunk sem volt. Voltunk uh-n, 1, 5 hónaposan, de nem mondta senki, hogy ezt nézhetik, vagy néznék. Válaszolni sajna nem tudok neked, csak annyi, hogy nálunk is ugyanez volt a helyzet. Én betudtam annak, hogy kb. akkor kezdett a fiam mozogni, kalimpálni, lábat emelgetni stb. Mostmár forog, de a bukás idõszak elmúlt (persze hasonfekve még mindig jön) Szóval néha én is megijedtem, hogy hány e, vagy csak bukott, nade ennyit... mostanra normalizálódott, remélem nálatok is rendbejön majd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!