Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos ajánlott az (4 db)

Mikor hány hónaposan raktátok be a babót az autós ülésbe, ami 8 hónapos kortól ajánlott?

Mi most vagyunk 8 hónaposak, de még a hordozót használjuk a kocsiban. Tud már ülni a kislányom, de magátol nem ül fel, csak, h felültetem, viszont elég stabilan, és sokáig ül igy.

Legjobb válasz: mi kisfiunk 8hós és 4 napos. Stabilan ül sokáig, de magátol még nem ül fel. Viszont magátol feláll és sokáig bir állni is ugy is hogy egy kézzel kapaszkodik és egyensúlyoz. Nekünk is még bébihordó van. De most nézegetjük az autósülést, hamarosan veszünk. De szerintem ilyen idõsen még az a jobb autósülés amit nulla kg-tól 18kg-ig lehet használni. Van benne bébiszûkítõ és dönthetõ. Csak az a baj hogy 20-25ezer körül van az ára. De szerintem ez még sokáig használható nállunk. Remélem tudtam segíteni.

mi kisfiunk 8hós és 4 napos. Stabilan ül sokáig, de magátol még nem ül fel. Viszont magátol feláll és sokáig bir állni is ugy is hogy egy kézzel kapaszkodik és egyensúlyoz. Nekünk is még bébihordó van. De most nézegetjük az autósülést, hamarosan veszünk. De szerintem ilyen idõsen még az a jobb autósülés amit nulla kg-tól 18kg-ig lehet használni. Van benne bébiszûkítõ és dönthetõ. Csak az a baj hogy 20-25ezer körül van az ára. De szerintem ez még sokáig használható nállunk. Remélem tudtam segíteni.
Mi kb. 7-8 hónaposan raktuk át az ülésbe, de az én kisfiam akkor már magától felült, és állt is. Szerintem akkor érdemes, ha elég stabilan ül.

Leírnátok az ajánlott védőoltások nevét és azt, hogy mikor-hány hónapos, éves korban lehet beadatni?

A kötelez?ket tudom, de a kis lapot ,amit a doki adott, eltüntettük :s A kicsi 4 hónapos, eddig a prevenart kapta meg, de a többit nem tudom, és nem szeretnénk lekésni, ha esetleg mellette döntünk. Köszönöm!

Legjobb válasz: A prevenaron kívül max.még a meningoccocust(nem biztos,hogy jól írtam)kívül én sem adatok be mást,szerintem sem kell mindent beadatni amit mondanak.Bocs,hogy nem a kérdésre válaszoltam teljesen.Amúgy még Rota ellen lehet ill.ha jól tudom,bárányhimlõ ellen is.

A prevenaron kívül max.még a meningoccocust(nem biztos, hogy jól írtam)kívül én sem adatok be mást, szerintem sem kell mindent beadatni amit mondanak.Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam teljesen.Amúgy még Rota ellen lehet ill.ha jól tudom, bárányhimlõ ellen is.
Én ezt találtam, remélem ilyesmire gondoltál: http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/ped..
Szerintem se adass be a kotelezokon kivul semmit!
Ne haragudj, de nem kell neki minden szart beadatni, mert a hosszú távú mellékhatásait ezeknek az új oltásoknak nem ismerik! Egy ismerõs védõnõ tanácsolta nekem, dokik elõtt ilyet nem mondhatnak!
Szia! Én kaptam a dokinktól egy listát, amin minden kötelezõ és adható védõoltás szerepel. Igaz, hogy 2 éves, de az árukon kívül más nem változott. Ha írsz Email címet átküldöm.
Azt mondta a dokim, hogy 1 év után bármikor.Én még gondolkodom rajta.
A kérdező hozzászólása: 4. válaszolónak is köszi, csak komment után láttam. A rotát én sem adattam be. A meningococcust mikortól lehet?
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok, hogy így ismeretlenül is aggódtok :D, de nem azt kérdeztem hogy beadassam-e vagy ne- majd ÉN eldöntöm, hanem azt, hogy mit és mikor lehet. Ez szerepelt a kérdésben !!! 2. válaszolónak köszi:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek !!! és e-mailt is küldök ! :) )

Hány hónapos kortól ajánlott az olvasás és angoltanítás?

Én azt gondolom, nem megterhel? még pici korban mivel ezerszer fogékonyabb mint kés?bb, és a szókártyázást játékként éli meg. Tanító a végzettségem és én támogatom, de kívácsi lennék a ti véleményetekre is.

Legjobb válasz: Csinálhatod úgy is,hogy kijelölsz napokat,hogy most csak idegen nyelven vagy csak magyarul beszélsz a kicsivel így bele tudod nevelni,természetes lesz neki,hogy több nyelven is beszél.Én a kedvenc meséjét szoktam 1-2alkalom után pl.angol nyelvûre állítani,mivel a kicsik egy idõ után értik és ugyanúgy nevet rajta,mintha a saját nyelvén szólna.Elõbb a betûkre tanítsd és írni,ne olvasni.Az angol bármikor,de írni s olvasni 4éves kortól érdemes.

Csinálhatod úgy is, hogy kijelölsz napokat, hogy most csak idegen nyelven vagy csak magyarul beszélsz a kicsivel így bele tudod nevelni, természetes lesz neki, hogy több nyelven is beszél.Én a kedvenc meséjét szoktam 1-2alkalom után pl.angol nyelvûre állítani, mivel a kicsik egy idõ után értik és ugyanúgy nevet rajta, mintha a saját nyelvén szólna.Elõbb a betûkre tanítsd és írni, ne olvasni.Az angol bármikor, de írni s olvasni 4éves kortól érdemes.
Én nyelvtanár vagyok, de az hogy "hány hónapos" kortól, szerintem irreálisan korai. A kisbabáknak még a külvilágot és a saját életük egyedi kis reakcióit kell felismerni, megismerni, nem pedig idegen nyelvet tanítani nekik. Az teljesen más, ha az egyik szülõ más anyanyelvû, hiszen akkor születése óta hallja azt a nyelvet, de spontán, és nem órákra, mennyiségekre lebontva.Szerintem 3-4 éves kora elõtt ne állj neki, a fogékonyságuk, érzékük a nylevehz akkor is abszolút megfelelõ. Én kint éltem sokáig Németországban, mindig gyerekekkel foglalkoztam, most is tanítok, és azt gondolom, egy 0-3 éves gyerek még hadd legyen gyerek, játszon, bontakozzon ki, fedezzen fel dolgokat, de ne kelljen szókirakók és könyvek fölött görnyednie, erõltetnie a kis buksiját, ez még csak teher neki.


Hany honapos kortol ajanlott hasznalni az ufonak nevezett gurulos "jarmuvet"?

Legjobb válasz: Bevallom, én még a negatív hatásairól nem hallottam (igaz nem is olvastam utána...) de nekem szimpi találmány. Én akkor tenném bele a babámat, ha már tanul járni. Akkor sokat akar menni, de lehet, te nem tudsz vele annyit hajoldozni és fogni a kezét. Beleteszed és ellökögeti magát körülötted.-)

Bevallom, én még a negatív hatásairól nem hallottam (igaz nem is olvastam utána...) de nekem szimpi találmány. Én akkor tenném bele a babámat, ha már tanul járni. Akkor sokat akar menni, de lehet, te nem tudsz vele annyit hajoldozni és fogni a kezét. Beleteszed és ellökögeti magát körülötted.-)
Én ellene vagyok, lsd a szakember véleményét. Egy újabb találmánynak tartom, hogy addig se kelljen a gyerekkel foglalkozni, amíg tologatja magát. Ismerõs körben az egyik kislánynak úgy elgörbült tõle a lába, hogy nagyon sokáig nem tanult meg járni. Szándékosan nem csinálnék ortopédiai esetet a gyerekembõl... (mellesleg van 2, bébikomp nélkül).
mindenek van negativ hatása még a levegönek is akkor miért atsz a gyerekednek(elöttem lévö hozzászolo)mi használjuk, akkor ted bele a kicsit mikor már benne megáll és tippeg, a gyerekem meg sincs nélküle(8 hónapos), neki is kell a szabadság...:) meg ki birja derékkal és idövel hogy állandoan egész nap sétáljünk vele:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!