Találatok a következő kifejezésre: Hány hónapos ír ki (2 db)

Nincs jövedelmem /se munkahely, se munkanélküli, se semmi/. Attól fogok kapni terhességi táppénzt? Kiírhat a doki táppénzre? Ha igen hány hónapos terhesen ír ki? A TB fizet?

Legjobb válasz: Nem írhat ki a doki táppénzre, mert nem vagy biztosított. Mikor szünt meg a jogviszonyod? Ha a munkaviszony megszûnése után elmész három napon belül dokihoz, passzív táppénzt kapnál 45 napig és utána a munkanélkülit. Ha a szülés napján nem leszel biztosítva, csak GYES-t kapsz, ami jelenleg 27 130 ft bruttó!!!! Menj el a munkaügyi központba, õk segíteni fognak! Sok sikert!

Nem írhat ki a doki táppénzre, mert nem vagy biztosított. Mikor szünt meg a jogviszonyod? Ha a munkaviszony megszûnése után elmész három napon belül dokihoz, passzív táppénzt kapnál 45 napig és utána a munkanélkülit. Ha a szülés napján nem leszel biztosítva, csak GYES-t kapsz, ami jelenleg 27 130 ft bruttó!!!! Menj el a munkaügyi központba, õk segíteni fognak! Sok sikert!

Hány hónapos terhesen ír ki az orvos gyesre? Meddig kell dolgoznom?

Legjobb válasz: Táppénzre tud csak kiírni; a nõgyógyászt kell megkérned, hogy adjon igazolást; ezzel elmész a háziorvoshoz, aki felvesz táppénzre.

Táppénzre tud csak kiírni; a nõgyógyászt kell megkérned, hogy adjon igazolást; ezzel elmész a háziorvoshoz, aki felvesz táppénzre.
a gyes a baba születésétõl jár, a doki táppénzre tud kiírni.ezt megteheti bármikor.
Táppénzre tud írni attol kezdve , hogy a terheség bizonyított! 25 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!