Találatok a következő kifejezésre: Hány hónap próbálkozás (15 db)

Első babát váró kismamák, hány évesek vagytok most? Hány hónap próbálkozás után jött össze a baba?

Legjobb válasz: 23 vagyok most, 2. hónapban összejött (igazából pont ide lett tervezve, csak gondoltam kezdjük 1 hónappal hamarabb a próbálkozást, úgyis nászúton voltunk :) ) Amúgy PCO-t állapítottak meg és meddõségibe akartak küldeni, mire spontán összejött. 16 hkm

23 vagyok most, 2. hónapban összejött (igazából pont ide lett tervezve, csak gondoltam kezdjük 1 hónappal hamarabb a próbálkozást, úgyis nászúton voltunk :) ) Amúgy PCO-t állapítottak meg és meddõségibe akartak küldeni, mire spontán összejött. 16 hkm
Kedves utolsó, azért ilyen fiatalon ne keseredj el, sikerülni fog, csak kicsit engedd el a dolgot, ne csak ezzel törõdj, ne a babákat nézd, csak szeresd a férjed, nekem is így sikerült! Drukkolok!
23 es mar 6 honapja probalkozunk... Mar szinte konnyek szoknek a szemembe mikor babakat latok. :((((
Most töltöttem a 20at, és 6 hetes a kisbabám... nekünk jó fél év volt mire összejött, de februárban teherbe estem, és elhalt tehesség miatt, abortuszra küldtek... abortusz után viszont azonnal várandós lettem, és most van egy egészséges, gyönyörû kisbabánk!
28 vagyok, 7.hónapban sikerült. 10+5hkm
23-at töltöttem decemberben, fél éve próbálkozunk és még sajnos nem akar jönni a baba. Lassan elkeseredek, félek és nem értem, hogy miért történik ez pont velünk. Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
27 vagyok és 2 éve próbálkozunk, de még nem jön a pici:(elsõ lenne..
24 vagyok, 25 leszek, mikor szülök.elsõ próbálkozásra összejött.
És minden kismamának boldog és NYUGODT 9 hónapot!
32 és 5. hónapban
29 éves vagyok, elsôre összejött. 15 khm.
31 vagyok. Elsõre összejött, de sajnos elvesztettük, 9 hónap után lett megint pozitív a teszt. Most 12 hetes vagyok.
Egy hét múlva töltöm a 25-t és másfél év sikertelen (3 elhalt terhesség) után júliusban összehoztuk a babót.Most 29 hetes terhes boldog várandós vagyok.Jó ababvárást és egészséget mindenkinek!
30 éves vagyok és 15 hónap után jött össze a babó. 11 hetes kismami
24 éves vagyok 5. hónapban sikerült. 6+2 hetes vagyok :)
31 éves vagyok, 9 hónapot vártunk a + tesztre, most vagyok 17+4
35 éves vagyok, és 75 hónap próbálkozás után jött össze. Igen, 6.5 év.
Most vagyok 23, 24-et töltöm, mire megszületik! Nekünk az elsõ alkalommal összejött a pici! Most vagyok 14+1 hetes! Gratulálok a többi kismamának is!
21, 5 hónap után sikerült

Átlag hány hónap próbálkozás kell, mire összejön a baba?

Legjobb válasz: Van, akinek soha nem jön össze, van akinek azonnal. Mi egy éve várjuk hiába a kistesót, de az elsõ gyermekünk is 7 hónap próbálkozás után fogant meg. Pedig igen messze vagyok még a 30-tól.

Van, akinek soha nem jön össze, van akinek azonnal. Mi egy éve várjuk hiába a kistesót, de az elsõ gyermekünk is 7 hónap próbálkozás után fogant meg. Pedig igen messze vagyok még a 30-tól.
Ahogy az elsõ is írta, erre nem lehet számot mondani, mindenkinél más, De ugye a dokik azt mondják, ha egy évig nem jön össze, akkor érdemes már pár vizsgálatot elkezdeni. Mi hat hónapja próbálkozunk:( Ti kedves kérdezõ?
àtlag nem tudom, de èn mindig 4-5 honap utàn estem teherbe.viszont ez sokmindentol fugg.ismerek lànyt aki 2 havonta ment abortuszra, neki hamar osszejott a baba, de sose akarta(ne kèrdezt mièrt nem vèdekezett...)
A sógornõm a párját csak egyszer tudta rávenni, hogy ne védekezzenek. Szerinted? :) )) Szó szerint! Utánna két hétig nem tudott megszólalni a meglepetéstõl!
Mi 7 honapja probalkozunk, remelem mar nem kell sokat varni!
Nekem a kisfiam a 7. hónapban jött össze. Moost próbálkozunk a tesóval, a 2. hónapban vagyunk, még most volt pé.-m.
Kolléganõmek 1-re összejött. Nekem több, mint 3 év után, sok vizsgálaton, kezelésen túl, 2. lombik.
MI NYOLC HONAPIG PRÓBÁLKOZTUNK SEMMI, ELMENTEN A ROSSMANBA VETTEM OVULÁCIOS TESZTET (MINT KIDERÜLT NEM IS AKKOR VOLT PETE ÉRÉSEM AHOGY SZÁMOLTAM)ÉS EGGYBÖL TERHES LETTEM.UGYHOGY CSAK AJÁNLANI TUDOM A TESZTET:)
Mindenkinél más, erre szerintem nincs átlag! Az elsõ babámmal(kislány)rögtön teherbe estem, nem védekeztünk és összejött. 29éves voltam. A kisfiammal szintén, akkor 32éves voltam. Most 35évesen 17hetes vagyok, szintén elsõre.
4. válaszoló Nekem a 9.hónapra jött össze a lányom. Most tesóra gyórunk. 4-5 hónapja! Hajrá nektek is!
A kérdező hozzászólása: most lesz majd a 7. hónap :/
mi 5 hónapja, és mára nem vártam :)

Kinek hány hónap próbálkozás után sikerült a baba? Fogamzást elősegítő tippeket is várok (pl. : tea és társai)!

Nekünk a 3. eredménytelen hónapunk volt. Tudom, hogy ez még nem sok id?, de már annyira szeretnénk a bébit!

Legjobb válasz: A 3 hónap, az semmi! Ne aggódj! Mi is nagyon szeretnénk babát! Én is azt hittem, hogy majd ha egyszer nem védekezünk, rögtön terhes leszek. Be kellett látnom, hogy ez nem így mûködik! Nekünk az elsõ terhesség 5 hónap után sikerült, csak sajnos elhalt, ami a 12 hetesen derült ki. Most újra próbálkozunk, ez a 2. hónap. Kíváncsi leszek, most mennyi idõbe fog telni, hogy újra terhes legyek!

A 3 hónap, az semmi! Ne aggódj! Mi is nagyon szeretnénk babát! Én is azt hittem, hogy majd ha egyszer nem védekezünk, rögtön terhes leszek. Be kellett látnom, hogy ez nem így mûködik! Nekünk az elsõ terhesség 5 hónap után sikerült, csak sajnos elhalt, ami a 12 hetesen derült ki. Most újra próbálkozunk, ez a 2. hónap. Kíváncsi leszek, most mennyi idõbe fog telni, hogy újra terhes legyek!
elsõ gyerek elsõre!
1 gyerek 9 hónap után de úgy, hogy nem tettünk érte érte semmit mert kicsit késõbbre terveztük bár nem is védekeztünk. A második 3 hónap után úgy, hogy 2 sikertelen hónap után vettem LH tesztet és azzal az elsõ hónapban összejött. Õ még pocakban. :)
A kérdező hozzászólása: Én is most vettem LH tesztet. De csak azért, hogy tudjam van-e peteérésem. A görbén nem tudok 100%-osan elmenni. Nagyon ingadozó.Igaz ez volt az 1. hõmérõzõs hónapom, nincs rutinom a dologb Remélem ez a hónap sikeres lesz :)
Mi úgy döntöttünk, hogy mától nem védekezünk(gyógyszert szedtem, pont szünetben találtuk ki, abbahagytam), kisbabát szeretnénk. Nem görcsöltünk rá, akkor voltunk együtt, amikor jól esett:) ) Olvasgattam itt, hogy peteérés meg minden, jó nagy hülyeségnek tartottam, úgyhogy nem is foglalkoztam vele.:) Pedig visszagondolva azért mégsem akkora hülyeség:) Ne akarjátok görcsösen, élvezzétek az együttléteket, szeressétek egymást:)
Tuti tipp!!! Közvetlenül a szeretkezés után menj fel rögtön gyertyaállásba minimum 2 percig maradj úgy! Mind a két lányunk elsõre összejött. Na persze nem ár kiszámolni a termékeny napokat is:) Sok sikert! MIndent bele!
A kérdező hozzászólása: Ezt a gyertyaállást eljátszottam, (kb 10 percig) Nem hozott eredményt.
Nekünk a harmadik hónapban jött össze, pont akkor, amikor letojtam a kötelezõ szexet és a számolgatást. Amint kicsit relax volt, azonnal jött a picur.
Nekünk az elsõ baba a 7.hónapra jött össze!!Most a kistesót tervezzük 2 hónapja de megjött:( Most én se fogok már rágörcsõlni, úgy érzem most képes leszek rá, hogy ne tegyem.Az elsõnél is akkor lettem babás mikor tényleg nem figyeltem magam mert a karácsony közeledtével elterelõdtek a gondolataim!!:)
Én ma mentem vérvételi eredményért, amit extra systólia miatt néztek. A TSH 3, 5, akkor azért nem jön a baba? Most olvastam itt, hogy 2 alatt kell lenni-e!!! Mi a 3. próbálkozós hónapban vagyunk!!!
Az elsõ az 5. vagy a 6. hónapban, és én is gyertyáztam.Mindig és 10-15 perceket.Nekem tutira ez jött be, nehogy egy csepp is kárba vesszen :-) Torna közben volt hogy a férjem beszélt a hasamhoz.Ittam cickafarkfû teát is, bár csak 2 hónapot.A második ha minden igaz a 3.hónapban...
A kérdező hozzászólása: Ma elmentem a háziorvosomhoz, mert már 2, 5 hónapja nagyon gondhullik a hajam. Megtapogatta a pajzsmirigyemet és azt mondta szerinte alulmûködik. Holnap megyek vérvételre, késõbb pedig pajzsm. UH-ra. Lehet ezért nem jön ez a bébi...:S Remélem nem lesz gond.
12.57-es vagyok. én hétfõn kezdem a kivizsgálásokat: vérvétel (hormon) hüvelyi UH (peteérés a 11.napon) és a 21. ciklusnapon újabb vérvétel. férjem megy andrológiai kivizsgálásra.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy egymásra találtunk itt :) Mindenki azt mondja ne aggódjak, majd lesz. Végül is annyira nem aggódok még, csak iszonyatosan vágyom rá. Tisztában vok azzal is, hogy 3 hónap nem nagy idõ. 1 évig úgy tudom nem is csinálnak semmit. Nektek néztek már vmit? Egyáltalán mi az elsõ amit megnéznek?
Mi is több mint egy eve varunk a babára. Ugy erzem hogy mostmar megorõlök.Környezetmben is mindenki szul csak en nem .....Ma reggel egy ismerösöm rákerdezett hogy terhes vagyok e, mert kicsit meghiztam, azt hittem mindjart kiugrog az ablakon....
Nekünk az elsõ gyerek elsõre összejött, probáljatok jol idõziteni peteérés idõszakára, vagy hõmérõzésrõl is hallottam, de ezekrõl a neten sok helyen találsz tanácsokat.Nekünk a második baba 8 honap után jött össze, de sajnos 6 hetesen elvetéltem. Most ujra probálkozunk, mi a naptármodszert használjuk most, remélem sikerül.Remélem nektek is! :)
elsõ baba elsõre, a második már 10 hónapja várat magára.
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban én is elkezdtem mérni a hõmet. De ezt sztem több hónapon keresztül kell figyelni. Én is azt hittem, hogy nem nagy cucc ez, gyorsan összejön. Mindig érzem ha pé.m van és középidõben 2 naponta együtt is voltunk (azt mondják, jobb mint ha naponta bújnánk össze), de sajnos nem hozott eredmény. Múlt hónapban 4 napot késett, de szerintem csak azért, mert annyira nem akartam, h megjöjjön.
Nekünk 9hónap után jött össze.Elõször én is sokat görcsöltem rajt, minden hónapban vártam hogy megjön-e, aztán mikor nem vártam annyira azt a bizonyos napot mikor megkellet jönnie egyszer csak nem jött meg.
mind a 2 baba elsõre sikerült.
84 hónap után. :-)
A kérdező hozzászólása: 84? Természetes úton sikerült?
Nem lombikos baba, és igen, 84 hónap. Azért írtam így, h érzékeltessem a különbséget, h már 3 hónap után stresszelsz. Nekem az elsõ 1 évben eszembe sem jutott, h miért nem sikerül. Szeressétek egymást, sokat, és nagyon! Ha 1 év alatt nem sikerül, akkor is ráérsz majd aggódni, addig pedig mindent bele!! :-) 23+4 hkm
mi 5. éve próbálozunk már mindent ki probáltunk a teától a gyógyszeren keresztül az inkeció meg a rejki éppen hogy csak nem varázsoltam még!szóval mi szeptembertõl megyünk be ültetésre!
A kérdező hozzászólása: Nem stresszelek csak türelmetlen vagyok... :) A környezetemben szinte csak olyanok vannak, akiknek rögtön sikerült.Csak kíváncsi vagyok más esetekre is.
akkor sorstársra lelhetsz bennem :D Körülöttem is mindenki terhes. és igen, azonnal sikerült nekik. csak én nem tudok teherbe esni már 1 éve :( én megértelek, tényleg elszomorító, hogy mindenki szül, csak én nem tudok teherbe esni :((
Én voltam az, akinek 3 évre jött a baba, a pajzsmirigy miatt. Látom, nem csak nálam fordult ez elõ. Figyeljetek oda, mert bár a 3, 5 érték is rendben van, én is azt gondoltam, de babához mégsem volt ideális. SZTK alapon nem biztos, hogy mondanak bármit is. Én magán endokrinológushoz mentem, elmondtam, hogy mióta próbálkozunk, mit olvastam, és lehet-e összefüggés a két dolog között. Õ is mondta, hogy a terhesség ideális értéke a 2 körüli TSH, és minimális adag Letroxot kaptam. Mondta õ is, hogy hátha tényleg csak ez a kis löket kell. És tényleg ennyi kellett!!! Figyeljetek oda erre a dologra, mert a leleten nem lesz megcsillagozva!

Hanyadik hónapba letettek terhesek a tea segítségével és hány hónap próbálkozás után?

tudom h nem ide kellett volna írni a kérdést de hátha itt több választ kapok t?letek ez lesz az els? hónap teás próbálkozás és ezzel együtt 11 hónap sikertelenség :(

Legjobb válasz: Elsõ.

Elsõ.
elsovel 5 honap tea utan, masodik pocakban van, 11. heten 2 honap teazas utan. Csak cickat ittam peteeresig, utana meg persze a pozi teszt utan semmit. sok sikert nektek es ami a legfontosabb hinni kell benne!
két év után 10kg fogyással
December 10-én kezdtem inni a Fogamzás teakeveréket, január 5-én pozitív volt a tesztem! :)
Második normális teázós hónap. Cickafark és palástfû volt nekem + szedtem a premenst. Mind a három így jött össze. :) Sok sikert nektek!
Én a 3. teázós hónapban lettem terhes, így összességében a 11. próbálkozós hónapban. Persze én is elkeseredtem egy kicsit az elsõ teás hónap sikertelensége után, de akkor írták nekem is, hogy idõ kell, hogy hasson, és ne adjam fel! Hajrá nektek is, össze fog jönni, ne izgulj! :)
A kérdező hozzászólása: olyan jó ilyett olvasni :) akkor már nekem sem kell sokat várni remélem, nem 1x tettem fel hasonló kérdést és eddig mindig ilyen válaszokat olvastam, vagyis szinte 3. hónapig mindenkinek sikerûlt babásodni, remélem én nem leszek kivétel :)
Én is az elsõ hónapban, 5 hónap sikertelenség után.
Elõzõ vagyok. Én ezt a keveréket használtam, amikor már rendszeres volt a vérzésem: 200 g cickafark, 50g komló, 50 g édeskömény peteérésig, majd 50 g apróbojtorján, 150 g palástfû, 100 g rozmaringlevél a következõ menzeszig, vagy a 12. hétig...
Én rendszertelen menzesz beállítására kezdtem inni. 2 hónap rendes menzesz után kezdtünk próbálkozni. Azonnal sikerült. Most 21 hetesek vagyunk. Sok sikert! Szurkolok!
Nekem cickafark teával a 2.hónap és 5 hónap után. Drukkolok ám nektek nagyon!
Elõször a 3. alkalommal, de õ nem maradt velünk. Aztán pedig 2x elsõre. :) Az elsõ egy éves, a második 6 hetes pocakbab. :) A palástfüvet iszom tovább, terhességmegtartó hatása miatt.

Tervezett baba esetén hány hónap próbálkozás után sikerült teherbe esnetek?

Legjobb válasz: Mi azt hiszem szerencsések vagyunk :) Rögtön elsõ hónapban sikerült a baba, pedig 33 évesek vagyunk. Most már 6 hónapos a kislányom

Mi azt hiszem szerencsések vagyunk :) Rögtön elsõ hónapban sikerült a baba, pedig 33 évesek vagyunk. Most már 6 hónapos a kislányom
az elsõ babánk elsõre sikerült (32 éves voltam), most 16 hónapos. Már 8. hónapja próbálkozunk a kistesóval, elvileg mostanában van pé-m, remélem, 14-én már nem jön meg!
Nekünk elõszörre a 3. hónapban (missed ab lett sajnos, elhalt), a második 3 hónap szünet, majd 2 próbálkozás után, tehát a 2. hónapban. Már egy éves. Mi pedig 35 és 41 évesek vagyunk.
A harmadik hónapban.
Elsõ baba elsõ hónapban sikerült, sajna missed ab. lett a vége. :( 6 hét várakozás után a doki mondta, hogy minden rendben, lehet próbálkozni és akkor is elsõre összejött. :) Éppen ma 15 hós! :D
Egy sajnálatos missed ab. után a kivárt 6 hónapot követõen a 2. próbálkozásra.
Nekünk is az elsõ hónapban. 33 éves vagyok.
az elsõ hónapban. ugy néz ki hamarosan itt a másik:-)
8 hònap.
13 hónapja próbálkozunk, de még semmi.:(
A 9. hónapban sikerült. A párom 29, én 25 éves vagyok. 9 hetes kismama
4-ik hónapja.Én 32, párom 33, 5évesek vagyunk.Januárban kivizsgákások várnank ránk, ha ez a ciklus sem lesz a miénk:(
A kisfiam 1, 5 év után Clostival. Most kistesóval próbálkozunk, ez lesz a 7. hónapunk és egyben a 3. Clostis hónap.
15 hónapja próbáljuk összehozni a trónörököst, és még semmi. :-((
Nekünk két és fél év után jött össze, hál istennek spontán, nem is jártam orvoshoz. :) (8 hetes km)
A kislányommal elsõ hónapban sikerrel jártunk. Most novemberben hagytuk abba a védekezést, hogy jöjjön a kistesó. Vasárnap már a kezemben volt a pozitív teszt. :-) 33 éves vagyok, férjem 35.
Szia áprilisban elhatároztuk hogy jöhet a baba májusban meg is fogant tehát elsõre.Én 33 párom szintén ennyi. Üdv 28 heteske.
A 3. hónapban.Én 35, a férjem 36 éves.
Azonnal. 26 voltam.
Hálistennek az elsõ hónapban, (sõt csak egyetlen egy alkalommal nem védekeztünk) 33 vagyok, 5 hónapos a kisfiam.
2 és fél év után sikerült az elsõ, ekkor jutottunk el odáig, hogy nem görcsöltünk rá a baba kérdésre. A második babánk elsõ próbálkozásra összejött.
2. hónapban. 24 éves voltam, a párom 28
A 3. hónapban. 32 éves vagyok, párom 30
Az elsõ hónapban, 31 éves voltam
Én nagyon remélem, hogy 8. Bár a ciklusom az utóbbi idõben lerövidült 26-25 napra, ma volt a 28. és még semmi. :)
1. hónapban, az sajnos vetéléssel végzõdott. A kivárt idõ utáni elsõ „éles” hónapban. 31 hetes kismami, én 28, a párom 30 éves

Hány hónap próbálkozás után estetek teherbe?

Legjobb válasz: 1 év és 9 hónap.

1 év és 9 hónap.
Azonnal miután letettem a tabit. A következõ mensim már nem jött meg.
Lassan egy éve próbálkozunk, és még mindig semmi. :(
Mindkét gyerekem elsõre összejött.
Nagyon hamar sikerült, de a továbbiakban voltak gondok. De szerencsések vagyunk, van egy nagyon édes gyermekünk. Szerettünk volna testvért neki, de nem sikerült.
5 év után. 2 éve külföldön dolgozik, tavaly nyáron itthon volt 2 hetet! Még viccelõdtünk is, hogy ami a ciklusomat illeti, akár még baba is lehet.... Kislányunk ma 5 hónapos :-))
Rögtön elsõre, amint abbahagytuk a védekezést.
3. válaszolónak üzeném h nálunk minden rendben volt mindvégig, és mégis 16 hónapot kellett várnunk mire teherbe estem!tehát nem egészen igaz amit írtál!
3 év.
Mindkétszer elsõre. Ha jó idõben csináljátok, és minden oké a "készüléketekkel", és a genetikátok is passzol, akkor nem kell évekig várni. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, az elsõ babánk nekünk is elsõre sikerült, most meg már 6 hónapja hiába próbálkozunk:(
2 év
Kb 11 hónap.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Az elsõ 3 év után, sajnos félidõben elvetéltem. Azt mondták hogy a következõre nem kell majd ennyit várni, és valóban 4 hónap után már sikerült is.

Kismamák, van itt olyan aki 1 éven belűl teherbeesett, hány hónap próbálkozás után? Az is írhat aki egy év után

mi 4 hónapja nem védekezz?nk volt akinek ennél hamarabb is siker?lt?

Legjobb válasz: Mi is ennyi idõnél tartunk. :(

Mi is ennyi idõnél tartunk. :(
A kérdező hozzászólása: nektek gratula a babákhoz :) nekked utolsó szurkolok :)
Nekünk az elsõ baba fél év után sikerült a kistesó több mint másfél év után. 7hk
Az elsõ babánk 2 év után, a második, akivel most 12 hetes várandós vagyok, elsõ próbálkozásra jött össze.
Szia, mi 5 hónapja próbálkozunk, csütörtökre nem várom! Bár szerintem meg fog jönni, mert úgy néz ki nincs peteérésem! 10évig szedtem gyógyszert! Most várom a labor eredményt progeszteron szintet illetõen! Sok sikert mindenkinek aki próbálkozik, a babásoknak meg gratula!
Második hónapban összejött. :) Mivel nagyon türelmetlen típus vagyok, gondoltam biztos bele fogok õszülni, ha 6-7 hónapot kell várnom. Eldöntöttem, hogy nem stresszelem magam, nem is foglalkoztam a kérdéssel, csak szerettük egymást egyfolytában. Abban a hónapban érkezett is a gólya... Szerencsére! :) Ma már itt gagyog a kiságyban, 5 hónapos
szia. nekünk a második hónapban összejött metformin szedése mellett, (PCOs vagyok), én 21 vagyok, párom 33. Sok sikert nektek:) 6+2hkm
Szerintetek ez korfügõ is, vagy nem lehet kijelenteni?
Nekünk ez volt a 7. hónap és pénteken pozitívat teszteltem.:)
Nekünk majdnem 2 éve nem sikerül!Jövõ héten lesz a 4. inszemem.
Ja, akkor ti nagyon fiatalok vagytok. :) Én 36, párom 37.
Elsõ bébi 8 hónap, második rögtön.
Nekem az elsõ baba a második hónapban jött össze, de sajnos missed ab lett a vége. A következõ elsõre összejött, most 23 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: és mikorra nem várod? én most 26.-án nemvárom
Nekünk 14 hónap után sikerült. Kitartást Nektek!!:)
Én 23-ra, de mindig elkeseredem mikor megjön. :(
Nekünk elsõre összejött! 35 heteske
A kérdező hozzászólása: nagyon szerencsés vagy utolsó, gratula hozzá :) te aki 23.-ára nem várod azért szurkolok nekked :) hátha most összejött :)
Köszönöm kedves kérdezõ, én is nektek. Majd írj, hogy mi lett az "eredmény"! :) Nehezen bírom mikor megjön, de legalább ne fájna.
A kérdező hozzászólása: én azért nem vagyok elkesredve mert még csak most keztûk el és ha megjönne megint a mensim akkor megint egy újabb hónap probálkozás, persze nekem is csalódás de próbálok pozítívan hozzáállni és nem görcsölni a dolgon és ti is csak lazán vegyétek hátha úgy könnyebben összejönn ;) majd írok hogy mi lett és majd te is :)
Jó neked, hogy ilyen hozzáállásod van. :) Mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: még nagyon fiatalok párom 24 én 23
A kérdező hozzászólása: nagy gratula nektek! :)

Hány hónap próbálkozás után lettetek terhesek?

Legjobb válasz: Elsõvel 5, másodikkal 3. Állítólag hátra hajló méhem van, ami nehezíti, de amúgy egészségesek vagyunk, egyikünk sem dohányzik vagy ilyesmi.

Elsõvel 5, másodikkal 3. Állítólag hátra hajló méhem van, ami nehezíti, de amúgy egészségesek vagyunk, egyikünk sem dohányzik vagy ilyesmi.
0 hónap.Gyorsabb volt, mint a gondolat:) ) Ahogy kigondoltuk, hogy vágyunk rá, már jött is.Elsõ baba, és nagyon-nagyon szerencsésnek érzem magam, mert gyakorlatilag nem is próbálkoztunk.
Harmadikra osszejott :) )) Most mar 2.5 honapos a kisfiunk :)
6 hónapot váratott magára a kis csajszim.
2, 5 év, inszem elõtt.
36.honapban. lombik elött
Elsovel negy honap alatt ugy, hogy az elso es negyedik honapban voltunk igazan rajta, a kozepso kettoben el voltunk bizonytalanodva, hogy jo otlet-e mar a gyermekvallalas, igy elegge visszafogtuk magunkat. Az elso honapban meg eleg nehez lett volna teherbe esni, mert akkor hagytam abba a fogamzasgatlot, szoval meg javaban a kiurules ment. A masodik baba az elso honapban sikerult, de akkor ovutesztet is hasznaltam.
9
Nekem harmadik hónapban már nem jött meg. :) ) Minden jót! 33 hkm.
Az elsõ elsõre összejött, a másodikra 11 hónapot vártunk.
Elsõre mendkettõ, vagyis mindhárom. 19 hós kislány anyukája és 28 hetes ikres kismama
Szia nekünk elsõre.Tehát 0 hõnap. Azóta 2 án lesz 5 hónapos a kislányom... egy éve ebben a hõnapban 15 én tudtuk meg hogy érkezik....
5x összejött elsõre (az már más kérdés, hogy ebbõl mennyi született meg).
Elsõvel 18 hónap után, a másodikkal 10 hónapja próbálkozunk.
Mindkettõ elsõre összejött :-))
9 hónap alatt, pedig 39 éves vagyok, Apa 41. :) ))
6 évet és inszem elõtt jött össze :)
Elsõ gyerekünk rögtön sikerült, a második gyerek pedig ismét rögtön! :)
Mi az elsõ babát várjuk, és pillanatok alatt, 1 hónapon belül. Pedig a doki nekem is azt mondta hogy hátrahajló méhem van, ami elvileg nehezíti a teherbeesést.

Kinek hány hónap próbálkozás után sikerült az első baba? !?

El?tte fogamzásgátlót szedtetek? Mi mindent tettetek meg a cél érdekében?

Legjobb válasz: Nekem elég volt, hogy a férjem elmenjen mellettem... Na, ez csak vicc, de tényleg nagyon oda kellett és kell máig figyelni, hogy be ne csússzon a baba..már így is 4 van, az egyik fog. gátló mellett is sikerült... Viszont, akinek nem meg ilyen könnyen, azokat nagyon sajnálom :(

Nekem elég volt, hogy a férjem elmenjen mellettem... Na, ez csak vicc, de tényleg nagyon oda kellett és kell máig figyelni, hogy be ne csússzon a baba..már így is 4 van, az egyik fog. gátló mellett is sikerült... Viszont, akinek nem meg ilyen könnyen, azokat nagyon sajnálom :(
szia.én nem szedtem semmilyen fogamzásgátlót elötte, és 3 hónap kellett.
120 hónap azaz 10 év, soha nem szedtem fogamzásgátlót.
Háát, mi nagyon terveztük, hogy esküvõnk után ráállunk a témára, így én már a gyógyszer is jó idõben abbahagytam. Szerettem volna, ha kitisztul a szervezetem. Megvolt az esküvõ, 1 hét múlva utaztunk Afrikába, de haza már becsempésztem az országba egy manót..De pisszt! A hatóságoknak egy szót se!:) :) :) Igaz, mi sûve, fõve együtt voltunk, napi szinten 3x azalatt a 2 hét alatt...Azóta már megszületett a kisfiam. Most ismét Afrikában jártunk, nyaralni. Alig voltunk együtt 1 hét alatt, csak 2-3 alkalommal. Én lettem arról, hogy itt baba lesz, de mikor megcsináltam itthon a tesztet teljesen ledöbbentem. Nekem csak elég ezek után a babára gondolnom, és már terhes is vagyok... Most várjuk a második fiúnkat, de már tervezem a következõ nyaralást, mert még szeretnék egy kislányt is.:) Egy 23 hetes kismami.:)
9 hónap
36 hónap, mikor az elsõ inszemináció elõtt spontán sikerült.
Szia az elsõnél 11 a másodiknál 22 hónap.
Nekünk az ötödik hónapban jött össze.Azt hittem rosszul látok hírtelen , mert semmi tünetem nem volt és azóta sem nagyon .csak spontán csináltam egy tesztet mensi elõtt 2 nappal.Azóta vagy 5-öt még megcsináltam, nem tudtam elhinni , hogy Nekünk sikerült!Mielõtt úgy döntöttünk , hogy jöhet a kisbaba már egy évvel azelõtt nem használtam semmi fog.gátlót csak megszakítással szeretkeztünk.ja és szedtem az Elevitet is. 5 hkm :) ))
Legelsõ alkalommal sikerült, bár nem terveztük.Ikreink lettek.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek! Nekünk még nem sikerült :( 7 hónapja tettem le a fogamzásgátlót...
elsõre összejött, soha nem szedtem fogamzásgátlót.17hónapos a lánykám.
a 4. hónapban jött össze
Elsõ alkalommal összejött. Elõtte egy hónappal elkezdtem szedni elevitet, nem ittam kólát, csak ásványvizet, egészségesebb kajákat ettem, épp tavasz volt, bicikliztünk, túráztunk sokat, és szerencsére a szervezetem rendben volt-sikeresen kihordtam a fiúnkat.
Abba hagytam a fogamzás gátlót, 2 hónapot védekeztünk és az elsõ hónapban összejött.
8 hónapot, miután egészségesebb életmódra váltottunk a baba reményében. utána rögtön összejött, már 15 hónapos.
Én is hasonlóképpen mûködöm, mint az elsõ hozzászóló.
elözö vagyok, hozzátenném hogy csak hétvégenként tudtunk együttlenni.

Hány hónap sikertelen próbálkozás után lehet lombikbébi kezelésre jelentkezni?

Második babával próbálkozunk fél éve. Tudom, hogy nem nagy id?, de már csak err?l szól az együttlét, egyre görcsösebben szeretném a babát, persze nem sikerül.A vizsgálatok szerint szervileg minden rendben. Meddig érdemes kínlódni, mikor lehet a lombikos megoldással próbálkozni?

Legjobb válasz: Szia! Félév próbálkozás szerintem még nem a világ. A nagy átlagnak általában egy év alatt sikerül teherbe esni, de ebben az átlagban azok is benne vannak, akiknek mondjuk 15 hónap alatt sikerül. Nem tudom milyen vizsgálatokon estél már át, gyanúm szerint nem mindegyiken ami szükséges a lombikhoz. Ha nem találnak olyan okot ami kizárja a természetes úton való teherbe esést, akkor elõször inszeminációval szoktak próbálkozni. Hat sikertelen inszem, illetve ha olyan ok áll a háttérben (pl. elzárt petevezeték) akkor jön a csak a lombik.

Szia! Félév próbálkozás szerintem még nem a világ. A nagy átlagnak általában egy év alatt sikerül teherbe esni, de ebben az átlagban azok is benne vannak, akiknek mondjuk 15 hónap alatt sikerül. Nem tudom milyen vizsgálatokon estél már át, gyanúm szerint nem mindegyiken ami szükséges a lombikhoz. Ha nem találnak olyan okot ami kizárja a természetes úton való teherbe esést, akkor elõször inszeminációval szoktak próbálkozni. Hat sikertelen inszem, illetve ha olyan ok áll a háttérben (pl. elzárt petevezeték) akkor jön a csak a lombik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!