Találatok a következő kifejezésre: Hány hívő egy (4 db)

Hány hívő kell egy új vallás bejegyzéséhez?

Megfogalmaztam egy új világnézetet és követ?kre is találtam és azt szeretném tudni mikortól számít vallásnak.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, Magyarországon 100 alapítótag kell egy új egyház nyilvántartásba vételéhez. Az egyház a vallás intézményesült formája.

Ha jól tudom, Magyarországon 100 alapítótag kell egy új egyház nyilvántartásba vételéhez. Az egyház a vallás intézményesült formája.
A vallását mindenki gyakorolhatja teljesen szabadon, akár egyénileg is. Tehát akár egy fõ is létrehozhat és gyakorolhat egy vallást. Sõt egy vallást még akár egy számítógép is megalkothat, hiszen az nem más, mint egy rendezett erkölcsi és világnézeti rendszer. Ha valaki egy vallást intézményesíteni szeretné, -ez az egyházzá alakulás -akkor ezt is megteheti akár néhány fõvel is, mert az állam akkor is elismeri. Az egyház hivatalos bejegyzése nem kötelezõ, ezzel azok az egyházak élnek, akik igényt szeretnének tartani az állam a hazai egyházak számára nyujtott kedvezményeire. Itt megkötés a 100 alapító tag. (nekik egyébként érdekes, de nem is kell az adott vallást elfogadniuk) Hazánkban kb. 300-400 vallási és egyházi szervezet mûködik és ebbõl kb 150 van államilag is bejegyezve. A bajegyzés nélkül mûködõ egyházak közül számos jóval nagyobb létszámal mûködik, mint 100 fõ, csak szeretnének az államtól teljesen elkülönülten mûködni.
eskü akkor elkezdek én is gyûjteni ilyen hajléktalanokat magamköré akiknek fizetek. ha csak 100 kell akkor egybõl 2 vallást is csinálok.

Általában egy tesztírásra hány embert hívnak be?

ez lesz a 2.forduló[hány embert szoktak általában behívni a tesztírásra?

Legjobb válasz: Milyen tesztírás? Egyetemen, munkánál, vagy hol? Mert rengeteg féle van...

Milyen tesztírás? Egyetemen, munkánál, vagy hol? Mert rengeteg féle van...
A kérdező hozzászólása: állás. hát mi más:D
Kis cég, nagy cég? Teljesen változó, voltam kb. 50 emberrel tesztíráson és voltunk hárman is, akkor rögtön megnézték és beszélgettek is velünk utána.

Ha 20-as vagyok (Telenor) és egy 20-ast hívok, mennyi ennél a hívásnál a percdíj? Hány Ft?

nincs semmi különleges csomagom,vagy bármi ilyesmi

Legjobb válasz: telenor.hu, kikeresed a díjcsomagodat és megnézed.

telenor.hu, kikeresed a díjcsomagodat és megnézed.
"nincs semmi különleges csomagom, vagy bármi ilyesmi" Ilyen díjcsomag nincs.
A kérdező hozzászólása: Bocsesz, csak nem nagyon értek ezekhez, meg azthittem, hogy ez majdnem ugyanannyi mindenkinek:D


Az egyén német tétel sehol nem találok hozzá szöveget . A nevet / hogy hívnak / hány éves vagyok / barna hajam van / zöld szemem van / ezen kívül még mit lehetne írni? Linkek is jók!

Legjobb válasz: nem ebbe a tételbe tartozik a hobby,kedvenc állat-kaja-zene, iskola,továbbtanulás, munka.Hol,mikor születtél,hol laksz,kivel laksz

nem ebbe a tételbe tartozik a hobby, kedvenc állat-kaja-zene, iskola, továbbtanulás, munka.Hol, mikor születtél, hol laksz, kivel laksz
A kérdező hozzászólása: köszönöm ! :) )
Ez nem olyan tétel, hogy "Bemutatkozás" (legalábbis nekünk azt hiszem ez volt)
Ide olyasnmi kell, hogy kik a szüleid, van-e testvéred, hány van, mit csinálnak
Jártál-e ovódába, milyen általánosba jártál
A kérdező hozzászólása: már kész régen :D amúgy olyan hogy : hogy hívnak , hány éves vagyok , hol lakok , milyen színû a hajam meg a szemem stb :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!