Találatok a következő kifejezésre: Hány hétig egy terhesség (4 db)

Hogy zajlik egy abortusz? És hány hétig lehet elvetetni egy nem kívnát terhességet? Mennyibe kerül egy abortusz és hány éves kortól engedélyezett?

Legjobb válasz: 18 ev felett, elotte kizarolag szuloi engedellyel. Ha jol tudom, kb 30ezer forint. Az elso nehany heten a legkevesbe rizikos vegrehajtani. Ha idoben oda kerul a paciens, akkor meg egy un. vakuumos eljarassal vegzik el a mutetet. Minel kesobb megy el, annal valoszinubb, hogy "ki fogjak kaparni", ami biztos, hogy nem egy leanyalom. Amugy kulfoldon olyan is van, hogy bevesz 2 tablettat a holgy, es elmegy a baba. (Ez itthon meg nincs, es ezt is csak max 1,5-2 hos terhesseg eseten alkalmazzak) Ahogy telik az ido, ugy lesz egyre kockazatosabb es bonyolultabb a mutet. A maximum az 3 ho (12 het), ameddig elvegzik.

18 ev felett, elotte kizarolag szuloi engedellyel. Ha jol tudom, kb 30ezer forint. Az elso nehany heten a legkevesbe rizikos vegrehajtani. Ha idoben oda kerul a paciens, akkor meg egy un. vakuumos eljarassal vegzik el a mutetet. Minel kesobb megy el, annal valoszinubb, hogy "ki fogjak kaparni", ami biztos, hogy nem egy leanyalom. Amugy kulfoldon olyan is van, hogy bevesz 2 tablettat a holgy, es elmegy a baba. (Ez itthon meg nincs, es ezt is csak max 1, 5-2 hos terhesseg eseten alkalmazzak) Ahogy telik az ido, ugy lesz egyre kockazatosabb es bonyolultabb a mutet. A maximum az 3 ho (12 het), ameddig elvegzik.
12hétig elvileg vkinek ingyenes ha az ÁNTSZ ugy határozz, de a barátnõmnek is most volt és neki 28000Ft ot kelett fizwetni, pedig ingyen volt, csak hát adni kllett a dokinkam ge a vérévetlek is pézbe kerülnek.18év alatt sztem kell a szülõi engedély, de nincs korhoz kötve, mert van aki 12-13évesen veteti el :S
A 12. hétig lehet elvégezni. Engedélyeztetni kell, bizottság elõtt - és utána orvosi mûtét lesz. Benyúlnak, kivágják... elég veszélyes, de jó eséllyel nem marad tartós nyoma. Létezik tabletta is, ami SOKKAL jobb megoldás lenne - de nálunk nem haználják (az egyházak tiltakozása miatt). Megpróbálhatsz külföldön érdeklõdni, hogy hol vállalják.
Baromság, nem az egyházak tiltakozása miatt. Vicces lenne!!!

Hány hétig tart egy terhesség és mettől számolják?

már ugy értem nem mindenki tudja h pontosan mikor esett teherbe.

Legjobb válasz: 40 hétnek számolják, de amúgy 38 hét. Pontosan azért számlják 40 hétnek, mert azutolsó menstuáció elsõ napjától számolják, mégakkor is, ha pontosan tudod, hogy mikor estél teherbe. És pont azért számolják 38 hét helyett 40 hétnek, mert általában két héttel a mensi elsõ napja után esel teherbe.

40 hétnek számolják, de amúgy 38 hét. Pontosan azért számlják 40 hétnek, mert azutolsó menstuáció elsõ napjától számolják, mégakkor is, ha pontosan tudod, hogy mikor estél teherbe. És pont azért számolják 38 hét helyett 40 hétnek, mert általában két héttel a mensi elsõ napja után esel teherbe.
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják. A terhesség 40 hét, 9 hónap, 10 holdhónap.
Az utolsó mensi elsõ napjától számítják a terhességet. És 40 hét egy átlag terhesség. Tehát mikor kb teherbe esel, már két hetesnek számítasz. De írd be a Googleba, hogy terhesség és nézd végig, van ahol szépen táblázatban le van vezetve minden. Én is azt szoktam nézegetni. Üdv

Aki dohanyzott terhesseg alatt hany szalat szivott el egy nap? Lett e valami baja a babanak? Hanyadik heten szult? Mekkora sullyu lett a baba? Terhesvitamint szedett e?

Legjobb válasz: Lányommal napi 3-4 szál, semmi baja, 12 éves. 3 kiló 20 deka lett. Kisfiammal is, õ 4 kiló lett. Terhesvitamint az elején szedtem a fiammal, a doki azt mondta, 2 doboz bõven elég, lányommal végig..

Lányommal napi 3-4 szál, semmi baja, 12 éves. 3 kiló 20 deka lett. Kisfiammal is, õ 4 kiló lett. Terhesvitamint az elején szedtem a fiammal, a doki azt mondta, 2 doboz bõven elég, lányommal végig..
ìgy van. ezt én is utálom, ha felteszek egy kérdést, egybõl lehurrognak, pedig van h csak kìvàncsiságbòl teszem fel, v. elméletileg
nem hiszem hogy itt bárki fel vállalja ha dohányzott babával, bár ki tudja... ha fel is vállalja, azonnal lehurrogják. Szerintem ezt mindenki döntse el maga! Nekem speciel van ismerõsöm, aki a várandósság alatt elszívott egy pár szál cigit, mondjuk egy nap 1-2 de volt hogy pár napig semmi. Tökéletesen egészséges gyereknek adott életet, azt nem tudom, hogy pontosan mennyivel született, de több mint 3 kg volt az biztos, és túlhordta! Terhesvitamint az elején szedett
én végig szivtam mind a 3-mal és nem lettek koraszülöttek és nm lettek kis súlyuak.
Egyik ismerõsöm gyerekének lett, nem napi szinten cigizett de volt olyan nap amikor 5-öt volt hogy egyet sem. A gyerek 3 évesen súlyos asztmás lett. Persze bizonyitani nem lehet hogy attól van, de ez nem nyugtatja meg. mindig mondja hogy amikor a gyerek majd megfullad legszivesebben felakasztaná magát, hogy ezt könnyen lehet õ okozta és annak az embernek ártotta akit a világon a legjobban szeret. Van hogy heti többször az ügyeleten köt ki a gyerekkel mert annyira fullad. Valószinûleg kapnak oxigén palackot otthonra.
Ezzel az a baj hogyha lesz baja akkor hogy számolsz el a saját lelkiismereteddel??????
Nagy valószínûséggel aszt, ás lesz a kicsi, ami nem feltétlenül derül ki azonnal lehet csak 5-10. év múlva.
Jaj azért kilehetne bírni a baba és magad!! érdekében is ezt a pár hónapot. Hol van az akaraterõ?????? Én leszoktam anno egyik pillanatról a másikra! Rohadt nehéz volt, de kibírtam. AKARAT!!! Nem csak a gyereknek árthatsz a cigivel hanem MAGADNAK is!!!! Keress helyette új szenvedélyt pl sport! (nekem az lett) . Azóta is kitart -10éve- .... Akárki akármit mond én elítélem a dohányos kismamákat..én mint volt dohányos jogot képeztem rá magamnak. Lehet lepontozni, de a véleményem sziklaszilárd. Aki nem bír ki 9hónapot bagó nélkül az egy akaratgyenge jellem...
A kérdező hozzászólása: Kedves okoskodok. Attol hogy feltettem ezt a kerdest nem feltetlenul azt jelenti hogy rolam van szo. Puszta kivancsisagbol is lehet kerdest feltenni.
Úgy birom ezt a sok okosat! Volt egy kérdés, és a kérdezõ erre várt választ! Senki véleményét nem kérdezte! Ha nem tudtok érdemben válaszolni, akkor lépjetek a következõ kérdésre! Na de hogy a kérdésre válaszoljak. Nõvérem végig napi 5-10szálat elszívott mindkét fiánál, és teljesen egészségesek. Mindketten 3400g körül születtek idõre.
80 % ha jól tudom..
Pozitiv 100%, negatv az nem 100-as, kevesebb, azt erdemes megismetelni (pontos %ot nem tok)
amugy kell 2-3 hét
2 hét minimum kell, ha tényleg pontos eredményt akarsz..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!