Találatok a következő kifejezésre: Hány hétig egy macska (4 db)

Hány hétig vemhes egy macska?

Legjobb válasz: Pontosabban: 60-66 napig tart átlagosan egy macska vemhessége. Nálunk pont a 60-dik napra születtek. Fontos: ha a macska ikreket szül(elég gyakran) és 24 órán belül NEM születik meg a másik macska akkor sûrgõsen állatorvoshoz kell menni! :)=<=<

Pontosabban: 60-66 napig tart átlagosan egy macska vemhessége. Nálunk pont a 60-dik napra születtek. Fontos: ha a macska ikreket szül(elég gyakran) és 24 órán belül NEM születik meg a másik macska akkor sûrgõsen állatorvoshoz kell menni! :) =<=<
Egy oltási könyvbõl: egy macska vemhességének az idõtartalma 56-65 nap, és az átlag 60 nap

Egy kölyök macska hány hétig szopik?

Legjobb válasz: 4-5 hétig

4-5 hétig

Szerintetek mitõl lehet az hogy a macskám szédül, hasmenése van és hány? Mert már a többi is elkapta és ugyan az a tünetük. Már lassan egy hete. Arra gyanakodtunk hogy kiszáradás. Szerintetek?

Legjobb válasz: Anyám borogass! Még egy õrült. Tegnap egy hete béna kutyáról kérdeztek, ma egy hete hányóról. Orvos, édes öcsém, orvos! Nem kérdezõsködni kell, nem kínozni az állatot, hanem orvosnak megmutatni.

Anyám borogass! Még egy õrült. Tegnap egy hete béna kutyáról kérdeztek, ma egy hete hányóról. Orvos, édes öcsém, orvos! Nem kérdezõsködni kell, nem kínozni az állatot, hanem orvosnak megmutatni.
Pff.... hány macskád van? Macskánként két év letöltendõt adnék gondatlanságért. Remélem, hogy kamu kérdés, és ilyen idióták nincsenek.
Nyugi, ez csak egy szerencsétlen, aki nem tudja mit csináljon (bocsi kérdezõ), nem kell leharapni a fejét!! Jó ötlet lenne mondjuk orvoshoz vinni.....
Nem értek egyet a harmadikkal. Ha betegrõl van szó, akkor orvoshoz kell vinni, nem kínozni. Legyen szó emberrõl, állatról. Aki ezt önmagától nem tudja, az ne tartson állatot. Arra gyanakodtunk, hogy kiszáradás? - ez is szép. Már nem gyanakodtok? A hányás hasmenés következménye lehet a kiszáradás, ami életveszélyes. Önmagában a hányás is súlyos, azonnali gyógykezelést igénylõ tünet. Oka sok minden lehet. Pl. gyomorhurut, mérgezés, fertõzések, ezer más. Mondjuk azt nem tudom, hogyan számolt be a macska arról, hogy szédül. Mert ha arra írod, hogy dülöngél, bizonytalan a járása, na akkor tényleg nem értem, mi a fenére vártok.
Tényleg mindenképp orvos, mert így látatlanba nem igazán tudunk mit mondani. (lehet akár bélgyulladás is, ami nem játék).


8-9 hét
12 hetesen a legideálisabb. A 8 hét a kutyákra vonatkozik inkább.
Az állatvédelmi törvény szerint 8 hétnél elõbb nem lehet. De legjobb 10-12 hetesen, sokkal szocializáltabb, erõsebb immunrendszerû és jobb idegrendszerû lesz a cicó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!