Találatok a következő kifejezésre: Hány hétig egy (290 db)

Hogy is vannak ezek a trimeszterek? Hány hét egy tirmeszter?

Ma 11 hét 5 napos várandós vagyok. Szeretném megtudni mikor telik le az els? tm.

Legjobb válasz: 1.http://www.mimi.hu/terhesseg/elso_trimeszter.html 2.http://www.mimi.hu/terhesseg/masodik_trimeszter.html 3.http://www.mimi.hu/terhesseg/harmadik_trimeszter.html

1.http://www.mimi.hu/terhesseg/elso_trimeszter.html 2.http://www.mimi.hu/terhesseg/masodik_trimeszter.html 3.http://www.mimi.hu/terhesseg/harmadik_trimeszter.html
Elsõ trimeszter vége: 12. hét Második: 27. hét Harmadik: 40. hét http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html

Hogy zajlik egy abortusz? És hány hétig lehet elvetetni egy nem kívnát terhességet? Mennyibe kerül egy abortusz és hány éves kortól engedélyezett?

Legjobb válasz: 18 ev felett, elotte kizarolag szuloi engedellyel. Ha jol tudom, kb 30ezer forint. Az elso nehany heten a legkevesbe rizikos vegrehajtani. Ha idoben oda kerul a paciens, akkor meg egy un. vakuumos eljarassal vegzik el a mutetet. Minel kesobb megy el, annal valoszinubb, hogy "ki fogjak kaparni", ami biztos, hogy nem egy leanyalom. Amugy kulfoldon olyan is van, hogy bevesz 2 tablettat a holgy, es elmegy a baba. (Ez itthon meg nincs, es ezt is csak max 1,5-2 hos terhesseg eseten alkalmazzak) Ahogy telik az ido, ugy lesz egyre kockazatosabb es bonyolultabb a mutet. A maximum az 3 ho (12 het), ameddig elvegzik.

18 ev felett, elotte kizarolag szuloi engedellyel. Ha jol tudom, kb 30ezer forint. Az elso nehany heten a legkevesbe rizikos vegrehajtani. Ha idoben oda kerul a paciens, akkor meg egy un. vakuumos eljarassal vegzik el a mutetet. Minel kesobb megy el, annal valoszinubb, hogy "ki fogjak kaparni", ami biztos, hogy nem egy leanyalom. Amugy kulfoldon olyan is van, hogy bevesz 2 tablettat a holgy, es elmegy a baba. (Ez itthon meg nincs, es ezt is csak max 1, 5-2 hos terhesseg eseten alkalmazzak) Ahogy telik az ido, ugy lesz egyre kockazatosabb es bonyolultabb a mutet. A maximum az 3 ho (12 het), ameddig elvegzik.
12hétig elvileg vkinek ingyenes ha az ÁNTSZ ugy határozz, de a barátnõmnek is most volt és neki 28000Ft ot kelett fizwetni, pedig ingyen volt, csak hát adni kllett a dokinkam ge a vérévetlek is pézbe kerülnek.18év alatt sztem kell a szülõi engedély, de nincs korhoz kötve, mert van aki 12-13évesen veteti el :S
A 12. hétig lehet elvégezni. Engedélyeztetni kell, bizottság elõtt - és utána orvosi mûtét lesz. Benyúlnak, kivágják... elég veszélyes, de jó eséllyel nem marad tartós nyoma. Létezik tabletta is, ami SOKKAL jobb megoldás lenne - de nálunk nem haználják (az egyházak tiltakozása miatt). Megpróbálhatsz külföldön érdeklõdni, hogy hol vállalják.
Baromság, nem az egyházak tiltakozása miatt. Vicces lenne!!!

Ha egy BME-s egy hét alatt egy bölcsészdiplomát tud szerezni, akkor hány BME-s, hány hét alatt, hány bölcsészdiplomát tud szerezni?

Legjobb válasz: BME-s nem szerez bölcsészdiplomát, mert tudja, hogy az adott célra a toalettpapír jobban használható.

BME-s nem szerez bölcsészdiplomát, mert tudja, hogy az adott célra a toalettpapír jobban használható.
hát ez fontos kérdés volt :) "télleg" nem nézed le õket.... egyébként énis bmes vagyok :)
Egy BME-s legalább KÉT bölcsészdiplomát szerez egy hét alatt, úgyhogy a feladat alapvetõen NEM JÓ!!
Mûszakin? Hö?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) am nem nézem én le a bölcsészeket de azért mi mégis többek vagyunk
A kérdező hozzászólása: na bölcsészek már lepontoznak lol

Hány hétre való születés már a normális? Hány hétre születhet legkorábban egy baba, hogy az normális időben legyen?

Azt írták itt, hogy a 34 hét még korai. Mikortól normális?

Legjobb válasz: Szerintem a 38. hét az már lehet! Akkor már kivan fejlõdve a baba! Én ugy tudom!

Szerintem a 38. hét az már lehet! Akkor már kivan fejlõdve a baba! Én ugy tudom!
Ikreim aznap betöltött 35. hetesen születtek, makk egészségesen, 5 napig maradtunk benn (csak mert ikrek, ne siessünk). Ugyanott ugyanabban az idõben született koraszülöttek sokáig inkubátorban voltak. Gyereke is válogatja tehát... Ha a 36 hét megvan, akkor megnyugodhatsz!
36.héttõl már nem számít koraszülöttnek a baba. De ismerek olyat is aki korábban szült, 34. hétre, a baba jól fejlett volt, egy hét múlva hazaengedték Õket a kórházból.
Nekem 37. hétre született a kisfiam, 9/10 apgarral, 3800g-al. (terhességi cukor miatt volt ilyen nagy)
A koraszülés hivatalos határa a betöltött 36. hét.
26. héttõl már életképes, ezt senki sem írta.
Hát igen elvileg életképes, de nagyon veszélyes. A "normál" 36 héttõl. Úgy értem a normált, h már ilyenkor nem koraszülött. De van olyan is h pl. a 38. hétre születik a baba, de olyan kis súllyal, h koraszülöttként kell kezelni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Még távol állok tõle, de akkor, ha jól értem, a hivatalos idõintervallum 36-40 hét között van.
kórháza is válogatja, a minap voltam tanácsadáson és egy kismama 37 hetesen bejött hogy rosszul van, és azt mondták rá az orvosok hogy fenyegetõ koraszülés áll fennt nála...
A 37. héttõl már teljesen normális. Nekem a 36. héten lett meg 3050g-al, semmi gond nem volt vele, nem is került inkubátorba, 4 nap után hazamehettünk. De a 24-26. héttõl már életképes lehet.
Szia! 12 napja szültem 36+2 hetes voltam. Teljesen egészséges a kislányom 2780g-mal született. Igaz császár lett a vége, mert nem tágultam. Sajnos a méhszájam tartotta magát a 36. héten betöltendõ szerepéhez és nem nyílt.

Egy tized évtized hány heted hét?

Legjobb válasz: Egy tized évtized = egy év. Egy heted hét = egy nap. Tehát a válasz 365 vagy 366 nap. Még pontosabban 365 nap és majdnem 6 óra.

Egy tized évtized = egy év. Egy heted hét = egy nap. Tehát a válasz 365 vagy 366 nap. Még pontosabban 365 nap és majdnem 6 óra.

Sims 3 ban hány hetet szoktatok játszani egy családdal?

Legjobb válasz: Sose néztem meg, hogy hány hete játszom, de én általában egy családdal játszom annyi generációt, amennyit csak lehet. A mostani családommal a negyedik generációnál tartok. :)

Sose néztem meg, hogy hány hete játszom, de én általában egy családdal játszom annyi generációt, amennyit csak lehet. A mostani családommal a negyedik generációnál tartok. :)
én is viszem õket végig a halálukig, gyerekek, aztán azoknak gyerekek stb :)
Minden nap más ötlet jut az eszembe. Mondjuk igaz, hogy pár napja kaptam és csak próbálgatom
nem olyan sokat a legújjabb családomnál 3 napnál tartok de azt is csak azért mert talet írok

Hány hétig tart egy terhesség és mettől számolják?

már ugy értem nem mindenki tudja h pontosan mikor esett teherbe.

Legjobb válasz: 40 hétnek számolják, de amúgy 38 hét. Pontosan azért számlják 40 hétnek, mert azutolsó menstuáció elsõ napjától számolják, mégakkor is, ha pontosan tudod, hogy mikor estél teherbe. És pont azért számolják 38 hét helyett 40 hétnek, mert általában két héttel a mensi elsõ napja után esel teherbe.

40 hétnek számolják, de amúgy 38 hét. Pontosan azért számlják 40 hétnek, mert azutolsó menstuáció elsõ napjától számolják, mégakkor is, ha pontosan tudod, hogy mikor estél teherbe. És pont azért számolják 38 hét helyett 40 hétnek, mert általában két héttel a mensi elsõ napja után esel teherbe.
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják. A terhesség 40 hét, 9 hónap, 10 holdhónap.
Az utolsó mensi elsõ napjától számítják a terhességet. És 40 hét egy átlag terhesség. Tehát mikor kb teherbe esel, már két hetesnek számítasz. De írd be a Googleba, hogy terhesség és nézd végig, van ahol szépen táblázatban le van vezetve minden. Én is azt szoktam nézegetni. Üdv

Általában hány BIOLÓGIA és KÉMIA óra van egy héten egy jobb gimnáziumban? Tagozat és reál/humán iskola függetlenül lennék kiváncsi a válaszokra, tehát minden óraszám érdekel.

Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Gimiben az elsõ két évben volt biológia, heti 2 órában.3 évben ketté vált az osztályunk: gimis részre, és vegyipari szakra.Gimiseknek és a szakosoknak is 3 kémiájuk volt 1 héten.Gimisek már 4-ben nem tanultak kémiát.Szakosoknak pedig kettõ volt egy héten,ahol az érettségi tételeket dolgoztuk ki.De anno 2001-ben érettségiztem.

Gimiben az elsõ két évben volt biológia, heti 2 órában.3 évben ketté vált az osztályunk: gimis részre, és vegyipari szakra.Gimiseknek és a szakosoknak is 3 kémiájuk volt 1 héten.Gimisek már 4-ben nem tanultak kémiát.Szakosoknak pedig kettõ volt egy héten, ahol az érettségi tételeket dolgoztuk ki.De anno 2001-ben érettségiztem.
Én jó suliba járok. Benne van az országos 30ban. Elõkészítõs az összes osztályunk, így 10.be keztem tanulni kémiát heti 2 órában. Bioszt csak most, 11be keztem tanulni, azt is heti 2 órában. Idén van fakultáció választás. Aki felveszi valamelyik tantárgyat faktra, azoknak plusz 2 órával több lesz mint egyeseknek. Tehát ha bioszt felveszed, akkor jövõre heti 4 órában fogod tanulni. De ha kémia bioszt veszed fel, akkor bioszt 4 órában, kémiát meg továbbra is 2 órába veszik majd, mert kémia csak 2 éves tantárgy. Ezért aki idén nem veszi fel faktra, az többet nem tanul kémiát. Remélem érthetõ voltam. :)
Nyelvi spec, jó gimn. 9. 2 kémia 10. 2 kémia, 2 biosz 11. 2 biosz 12. 2 biosz
Én egy jobb gimnáziumba jártam biosz-kémia tagozatra, 3 éve végeztem. Ha jól rémlik, minden évben heti 4-4 biológia és kémia óránk volt (de ehhez néha jött még 1-2 órarenden kívüli biológia vagy kémia).
6 osztályos gimnázium reál osztály 9.: biosz nincs és heti 2 kémia
Nekünk 6 osztályos gimnáziumban 8.osztályban 3 kémia, és 2 biosz van.

Ma töltöm a 10. hetet. Ilyenkor hány cm egy baba és hogy néz ki?

Van vkinek a kezdetektöl pocakos képe?Ha igen elküldené?

Legjobb válasz: ajánlanék egy nagyon jó oldalt ahol ha kérsz hirlevelet,minden héten elküldik mailben neked, h mi történik veled ill a babával azon a héten ahol a terhességedben tartassz!én nagyon szeretem:) kismamablog.hu több érdekes cikk is van, a terhesség hétrõl hétre rovatban is olvashatsz hozzá, ill nézhetsz 4d-s felvételeket! nagyon klassz:)

ajánlanék egy nagyon jó oldalt ahol ha kérsz hirlevelet, minden héten elküldik mailben neked, h mi történik veled ill a babával azon a héten ahol a terhességedben tartassz!én nagyon szeretem:) kismamablog.hu több érdekes cikk is van, a terhesség hétrõl hétre rovatban is olvashatsz hozzá, ill nézhetsz 4d-s felvételeket! nagyon klassz:)
Az enyém 24mm volt, és megvolt mindene, keze lába, nagy feje:-)
Szia! itt nyomon tudod követni a Picúrkát: http://szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?VALASZTAS=h..
A kérdező hozzászólása: Képet nem tudnál küldeni róla?Persze csak ha nem gond.
Szia!Itt 4D-ben láthatod a fejlõdésüket:) Én is itt nézem!11 hetes kismama http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=8&lang..
megpróbálok valamit kiügyeskedni, de csak estefelé fog menni.De csak ugy tudom hogy lefényképezem a képet, és azt teszem fel ugyhogy nem lesz tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Rendben, az is jó lesz!Nagyon köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!