Találatok a következő kifejezésre: Hány hétig érezni a (8 db)

Ha megmozdul a baba utána hány hétre lehet érezni ha ráteszem a kezem hogy mozog?

Legjobb válasz: Én a 17. héttõl érzem, hogy mozog, kívülrõl pedig a 20.héttõl. Minden jót, 28 hetes kismami

Én a 17. héttõl érzem, hogy mozog, kívülrõl pedig a 20.héttõl. Minden jót, 28 hetes kismami
Én a 17 héttõl érzem, és a 19.héten amikor erõsebbet rúgott a férjem is érezte:-) Minden jót nektek! 21.hetes kismama
Szió! Én szinte azóta érzem kézzel, ahogy megmozdult. Attól is függ, hogy hol tapad a lepény, és hogy milyen alkat vagy.Ha vékony a hasfalad akkor ha reggel felkelsz, és ráteszed a kezed a hasadra, talán érezni fogod! Nálam elsõ Babónál a 16., a másodiknál most a 14. héten volt.24 hetes kismami

A nyákdugó hány héttel a szülés elött távozik? Hogy néz ki? Olyankor, amikor kilökődik, érezni fájdalmat? Esetleg betétet is kell használni?

Els? babós leszek és ezért tapasztalatlan.34 hetes kismami.

Legjobb válasz: Nekem 2 héttel szülés elõtt távozott.Semmi fájdalom nem volt, nekem nyálkás zselészerû volt. De hallottam már olyat is hogy rózsaszínes zselészerû. Betét mindig legyen benn.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tapasztaltakat, mindõtöknek kívánok egészséget, és sok-sok örömöt a Babóval!
nekem a dugó szülés elött fél órával ment el háromnegyed 3kor és a lányom 15:50kor már kint is volt.
szülés elõtt 2 héttel távozott, fehér kocsonyás állagú volt. Aztán rá 3 nappal a doki megvizsgált de a méhszáj még nem kezdett el kinyílni. Arra várni kellett 2 hetet, ám bõ 2 ujjnyival mentem a kórházba:-))
Még annyit, hogy mindenképpen javasolnám a betétet.Elönteni nem fog de kényelmesebb, higiénikusabb.
Szia!Vitatkoznék az elõttem szólóval.Nálam ez folyamatosan történt kb.a 38.héttöl, igaz hogy egy héttel túl is hordtam a lányom.Nem egyszerre távozott, hanem kisebb "adagokban".Enyhén barnás-zöldes sûrûbb váladék.Meg fogod ismerni!Valóban azt jelzi, hogy" vmi.készülödik "de nem azt jelenti, hogy indulni kell a kórházba.Még elég frissek az élményeim, 11 napos az én kis kúszóbabom, és nekem is az elsõ.
Nekem 2 héttel szülés elõtt távozott.Semmi fájdalom nem volt, nekem nyálkás zselészerû volt. De hallottam már olyat is hogy rózsaszínes zselészerû. Betét mindig legyen benn.
7:59-nek . Minden terhesség más, nem vagyunk egyformák.
A nyákdugó kozvetlen a szulés elott távozik és beindul a szulés. Pont mikor zuhanyoztam akkor távozott barnás színu kisebb tenyérnyi nagyságú lepényke. Fájdalmat én kulonosebben nem éreztem csak a kezdodo fájdalmakat a derekamban ismétlodo nagyjából azonos idokozonként.
Ja! Betétet eleve jó, ha használsz, nem csak a nyákdugó esetleges távozása miatt.
utcsó vagyok, legalábbis a külsõ méhszáj nem nyílt akkor még ki, fájdalom nem volt, izgulás annál több

Ajánlanátok torna dvd-t légyszi? Ti mivel fogytatok le, heti hányszor hány percet csináltátok és mikorra kezdtétek érezni a hatását? Mennyit sikerült leadni és mennyi idő alatt?

A kajálásra odafigyelek, de muszáj lenne mozognom is, ezért kérdezem. Durva kardio-t nem csinálhatok, mert aszthmás vagyok, itthonról eljárni meg a két kicsim végett nem tudok, szóval marad a torna a tv el?tt.... Esetleg tudnátok linkelni is, hogy honnan tölthetek le? köszi mindenkinek


Normal esetben hany napig lehet erezni a peteerest? En mar 6. napja erzem rosszul magam es tobb mint 1.5 hete volt meg. Faj a fejem, hanyingerem van, kicsit szedulok, faradt vagyok, nincs etvagyam, mindjart megjon erzesem van!

Legjobb válasz: A peteérés igazából csak 1 nap, elötte-utánna lehet tüneted, de enyhébbek, mint amiket írtál. Lehet, hogy nem a pé miatt érzed magad rosszul..

A peteérés igazából csak 1 nap, elötte-utánna lehet tüneted, de enyhébbek, mint amiket írtál. Lehet, hogy nem a pé miatt érzed magad rosszul..

Hány hétig kell érezni a mellfeszülést?

kb. 7-8 hetes terhes vagyok . létezik, hogy eddig érzékeny volt a mellem, most meg semmi?

Legjobb válasz: Szia! Vannak akiknél alábbhagy a mellfeszülés és aztán újra elõ jön. Nálam sajnos a magzat elvesztésének az elõjele volt, de nálam görcsölés is volt. Szóval ha nem görcsölsz és nem is vérzel akkor biztos nincs nagyobb baj. Szurkolok, hogy minden rendben legyen.

Szia! Vannak akiknél alábbhagy a mellfeszülés és aztán újra elõ jön. Nálam sajnos a magzat elvesztésének az elõjele volt, de nálam görcsölés is volt. Szóval ha nem görcsölsz és nem is vérzel akkor biztos nincs nagyobb baj. Szurkolok, hogy minden rendben legyen.
A hormomszint változik ezért érezzük egyszer jobban egyszer meg alig a mellfeszülést.Ha viszont teljesen megszûnik, az vetélés ill. magzatelhalás jele lehet. (Nálam is igy volt)
Nem kellene másokat beijeszteni, ha egyszer velünk valami nem jó történik. Mindenki teljesen másképp éli meg a terhességét. Ugyanaz a tünet terhességnél jelezhet két külbönözõ dolgot is. A mell feszülését NEM KELL érezni. Valaki nem érez semmit. Valaki egy ideig érzi, Valaki végig érzi.
Egyetértek az elõttem szólóval, minek ilyedelmet kelteni.Ez mindenkinél más, nekem az elsõ két gyereknél egyáltalán nem fájtak, most meg a legelejétõl fáj.Úgyhogy nyugi, mindenki más, és minden terhesség más.

Az első mozgás után amit a feleségem érzett, hány hét múlva fogom én is innen kivülről érezni, hogy mozog a kis csöpség?

Legjobb válasz: Sziasztok Sajnos a tapasztalatomat nem tudom "meg" megosztani veletek,de itt talaltam errol vmit. http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=28 Gratulalok a babahoz 10 hetes kismama

Sziasztok Sajnos a tapasztalatomat nem tudom "meg" megosztani veletek, de itt talaltam errol vmit. http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=28 Gratulalok a babahoz 10 hetes kismama
Szia! A férjem a 23.héten érezte elõször a baba mozgását.
Nekem is 22-23 hetesen érezte elõször. (Alig hitte el:) )
Szia kispapa! A Párommal elég hamar "lepacsizott" a mi kis pocaklakónk. Én már a 16. héten éreztem a kislányunk mozgását, Õ pedig amikor 18 hetes voltam éppen rátette a pocimra a kezét és Jázminka pont oda boxolt.Mostanra azért már nyugisabb a picink, mert hát szûkül a helye... Remélem neked is nem sokára ad egy pacsit a Picikétek! Sok örömet kívánok a kicsihez!Üdv:34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a Hölgyeknek a válaszokat, akkor már ma is úgy próbálok meg elaludni, hogy a kezemet a pocakján hagyom :) "20 hetes" kispapa
Kedves Kispapa! Elõször is örülök, hogy a másik nembõl is olvassák ezt az oldalt. Én olyan 18 hetesen éreztem magamnak a Babócát, de csak úgymond "belülrõl". A párom múlt héten érezte egyszer a rúgását, akkor voltam 20 hetes. De nekem a dokim azt mondta, hogy elég vékony a hasfalam, az is lehet benne. Egyébként amikor a Párom ráteszi a pocimra a kezét, általában elhallgat a lányunk. :) Sokan mondják, hogy megnyugszik az érintéstõl. Kitartás, szerintem nemsokára Te is megérezheted, hatalmas élmény! :)
Nekem 15 hetesen mozdult meg, a párom két héttel késõbb látta!Érezni még nem sikerült neki, mert ha rátesszük a kezünket abbahagyja!De látni lehet!:)
Szia Kispapa:-) Nagyon édes vagy, örülök hogy ilyen párok is vannak!!! :-) Nekem is 18 hetesen kezdett mozogni, esti program volt, hogy hason a kézzel feküdtünk és vártuk a "csodát" . Náha sikerült, és párom is érezte a mocorgást, bár inkább csak az én szívverésem. De mi is azt vettük észre, hogy ha odateszem a kezem, még nekem sem mozog-erre azt mondta mindenki , hogy megnyugszik az érintéstõl:-) Csak azt tudom javasolni, sokat simogasd te is a pocit, sokszor hagyd rajta a kezed, hogy szokja és akkor el fog kezdeni mocorogni akkor is. Nálam most kezd eljönni ez az idõ 22 hetesen, hogy már a kezem alatt is mocorog:-) Türelem és boldogság lesz a vége:-) Boldog babavárást mindkettõtöknek:-)
A kérdező hozzászólása: És ma megtörtént a csoda.... El kaptam egy rugdosást....

A megtermékenyülés után hány nappal illetve héttel kezdtétek el érezni hogy fáj a mellbimbótok már akinek fájt és ha igen akkor mennyire fájt?

Legjobb válasz: én kb 2 nappal ovuláció után kezdtem éreni. állandóan meredezik, meg egy kicsit másképp áll mint szokott. Én inkább azt mondanám, hogy érzékeny, ha pl szappanozom magam és végig húzom rajta a kezemet. És ami különös, hogy ilyenkor sokkal melegebb a mellem. Aztán ha jön a menszi, elõtte pár nappal elmúlt. Még csak 1 ilyen hónapom olt. Remélem most nm fog elmúlni :) Még 10 nap...

én kb 2 nappal ovuláció után kezdtem éreni. állandóan meredezik, meg egy kicsit másképp áll mint szokott. Én inkább azt mondanám, hogy érzékeny, ha pl szappanozom magam és végig húzom rajta a kezemet. És ami különös, hogy ilyenkor sokkal melegebb a mellem. Aztán ha jön a menszi, elõtte pár nappal elmúlt. Még csak 1 ilyen hónapom olt. Remélem most nm fog elmúlni :) Még 10 nap...
Én is szurkolok. Most nekem csökkent a mellérzékenység, amibõl arra következtetek, hogy most biztos nem jön össze, de majd meglátjuk...nem élem bele magam, legfeljebb majd örülök, ha mégis. Te hanyadik dpo napon tesztelsz elõször?
A kérdező hozzászólása: megvárom h megjõn e vagy sem már csak két nap majd irok h mi lett
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nekem is inkább olyankor fáj vagy ha hason fekszem és ilyen pici fehér szinû hólyagok vannak rajta! Szurkolok neked Nekem még 4 nap

A szülés előtti napokban mit érezni? Ma egésznap lehangolt vagyok, sokat mocorog a baba.. a 36. hetet már be tőltöttem, hány napom lehet még hátra?

Legjobb válasz: Akar tul is hordhatod a babadat, ilyenkor a hormonok tombolnak, attol lehetsz lehangolt, de akar a szulest is jelentheti. Minden terhesseg mas.

Akar tul is hordhatod a babadat, ilyenkor a hormonok tombolnak, attol lehetsz lehangolt, de akar a szulest is jelentheti. Minden terhesseg mas.
a baba elvileg a szülés elõtti idõben nem mocorog olyan aktívan sõt nekem semmi jele nem volt egyszercsak elkezdõdtek a 10 perces fályások mind a két kislányomnál aztán mentünk szülni ne aggódj minden megy a maga utján mi 4 perces fályásokkal indultunk el a választott kórháznkba ami 60 km-re van tõlünk, másodszorra pedig 2 percesekkel igaz hogy akkor csak fél órát voltunk a szülõszobán de akkor is átértünk úgyhogy ne aggódj nyugi majd eljön az ideje ja és mind a kettõvel ráhúztm 6 napot holott én is úgy gondoltam hogy elõbb meglezsnek aztán....
Mért gondolod, hogy csak néhány nap lehet már csak hátra?
Szia.Nekem szülés elött 3-4 nappal nagyon feldagadt az arcom.A számról nem is beszélve.Elötte meg már 3 hónappal vizesedtem.A babámat 5 nappal túlhordtam.A hasad leereszkedett ma´r???Nekem szülés elött 4 héttel. szerintem van még idöd.nekem a babám egész idö alatt mocorgott, talán me´g jobban is a szülés elött.Sokszor olyan aktív volt, hogy még feküdni sem bírtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!