Találatok a következő kifejezésre: Hány gramm baba (19 db)

Aki nagy babat szult erezte mar a vegen, hogy nagy baba lesz? Hany grammal szuletett?

En mara vagyok kiirva es mindenhol a babamat erzem, mar komolyan mondom faj minden mozzanata ebbol gondolom, hogy nagy baba lesz. Meg hat a pocim se kicsi.

Legjobb válasz: 1. lányom 4450 gramm és 58 centi 2. lányom 4950 gramm és 62 centi Mindkettõ természetes úton született.

1. lányom 4450 gramm és 58 centi 2. lányom 4950 gramm és 62 centi Mindkettõ természetes úton született.
4060-al született, de még nagyobbnak jósolták óriás hasam volt, hamar leszállt, és a végén mindenem fájt, nagyon is éreztem hogy nagy a baba, a hólyagomat úgy nyomta, hogy menni már szinte nem tudtam, így inkább bicikliztem még az utolsó héten is, mindenki jót röhögött rajtam, elég viccesen festettem a bringán :D
Nekem a derekamnál és a fenekemnél fájt a csontom, de nagyon.A végére már sírni tudtam volna.3200 grammot saccoltak, végül 4200 lett belõle.De a szüléssel nem volt gond.
Viszonylag alacsony vagyok, és nagyon-nagy hasam volt. Az utolsó hetekben már mindenhol a babát éreztem. A ctg-n a szívhangot egészen a szemérem csontomnál lehetett befogni, a lábai meg fenn voltak a bordáimnál. 3540g és 57 cm lett a lányom, még a doki is csodálkozott, hogy hozzám képest milyen nagy baba.
Sziasztok! Én ülve aludtam és az uh-on ugye feküdni kellett de én rosszul lettem és úgy ültettek fel, mert nehéz volt a bébi és nyomta az aortámat. Nálam is azt hitték, hogy ikrek és úgy mentem mint egy pingvin és minden egyes léptem fájt. Azt mondták kicsi baba lesz és mikor kibújt a feje a szülésznõ mondta, hogy hol dugdostam ezt a nagy babát, én persze megilyedtem és szegény elakadt de aztán minden rendben lett. a 3. kislányom lett 4100g és 52cm. most a tesón dolgozunk:)
Én már a legelejétõl tudtam, hogy nagy babám lesz. 3 hónaposan már akkora volt a hasam, mint egy "normál" 6-7 hónaposnak.(nem voltam kövér) Mi már azt hittük, hogy ikreink lesznek...de nem. Csak egy 4390grammos kis csaj volt. Az utolsó héten már annyira kitüremkedett mindenhol és nyomott, hogy szinte ki lehetett tapintani apró részletekig mindenét. Egy héttel elõbb is jött, hála Istennek, mert ha még 1 hetet marad, szerintem megduplázta volna a súlyát.Sajna császár is lett belõle. Sok boldogságot a babádhoz és könnyû szülést:-)
Engem szétrúgott belülrõl a fiam, mindenhol fájt, bár hasam kicsi kerek volt és végülis a baba is csak 2600gramm lett. De ettõl függetlenül mindenhol érzetem, mindenhol fájt, mert olyan aktív volt odabent- éjjel nappal rugdosott - nagy megkönnyebbülés volt hogy kijött végre. :-) A tesója is két évvel elõtte szétrúgta a rekeszizmomat úgy- hogy három hónapig fájt még szülés után is. A két szülés óta rendszeresen begörcsöl a rekeszizmom, ha lehajolok- úgyhogy biztos adtak neki odabent rendesen. :-S Szóval a PICI kisbabák is képesek ilyen galád dolgokra!! :-) Egyébként idekint mindkettõ nagyon nyugodt jóalvó igazi mintababa lett. :-)
Én nem csak a végén éreztem, 6 hónaposan már mindenki azt kérdezte, mikor szülök :) Az utolsó hónapban már a bordámmal játszott, azt hittem néha, hogy el is töri. Amúgy melltõl lefelé mindenhol a fiam volt, már szinte a hátamon is látszott :) A doki nekem sem mert csak annyit mondani, hogy több lesz, mint 3 kg :) 4050gramm lett belõle. 115 derékbõséggel mentem szülni. Majd írd meg mekkora lett a babád :)
Már korábban is, nagyjából a félidõtõl.Az utolsó hetek nagyon rosszul teltek, nem tudtam háton feküdni egy percet sem, ülni is, állni is rossz volt.Nehezen vettem a levegõt, zsibbadtak a végtagjaim, pocsék volt.A hasam méretébõl és a 35. heti UH alapján is mondta a doki, hogy nagy babára számíthatok.A szülés közben kiment, az édesanyámnak megsúgta, hogy tutira 4 kiló fölött lesz, megpróbáljuk természetes úton, de ki tudja...Anyukám majdnem rosszul lett ettõl a hírtõl. Végül 4100 grammos kisfiam született, hüvelyi úton.
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek a valaszat! Kisfiam megszuletett vasarnap :) Hat azt hittem nagyobb baba lesz, de 3640 grammal 4 perc alatt kibujt termeszetes uton.
Gratulálok!Azért ez sem kis súly, ügyes voltál!:)
Gratulálok!
Utolsó vagyok. Én egy héttel túl is hordtam. Majd írd meg hogy mekkora lett a tiéd.
Hajjaj még hogy éreztem e? Csak õt éreztem, tudtam hogy nem lesz apró. Rendszeresen ikerterhesnek néztek. Hatalmas volt a hasam, és nagyon fent volt. Kb a 36.héttõl már levegõt is alig kaptam.hajolni nem tudtam egy picit sem. Az orvosom is nagyon mellényúlt, 4kg körülire tippelte, ehhez képest 4950grammal és 55cmrrel született. Kislány. Nekem is az volt a zárón hogy óriás magzat. Akkor õ volt a kórházban a "sztár", mindenki jött megnézni, hogy milyen nagy baba.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt, de kerdesem az volt hogy erezted e a terhesseged vegen, hogy nagy babad fog szuletni?
Hát a végére gyakorlatilag mozgásképtelen lettem, tudtam, hogy nagy (4500g) de megmondták UH-on is, így nagyon nem kellett az érzéseimre hagyatkoznom.
Nagyon nagy hasam volt, mindenki ikresnek nézett, nagynak éreztem, de inkább abban voltam biztos, hogy nagyon hosszú lába van.Végül nem lett extrém nagy a kisfiam(3660), de h a hosszú láb bejött.
Hello! Tavaly nyáron szültem. Leányom 57 centi és 4 kiló volt. Igen, éreztem bár gondolom ez kisebb babáknál is lehet, de komoly fájdalmaim voltak. Pld. ráfeküdt olyan belsõ idegeimre, hogy elzsibbadt a lábam, csípõm és/vagy begörcsölt. Amúgy maradtam karcsú -hasat leszámítva.:) Azután szülés elõtt pár nappal volt nálunk az ucsó ultrahang. Ott bebecsüléték kb. 3, 5 kilónak és 53 centinek... én zsörtölõdtem otthon, hogy nem jól nézték szerintem... Természetes úton szültem, de adottságaimból adódóan nehezen és kellett vakuum is.
Elsõ vagyok Igen. Alig kaptam néha levegõt. Csak egyenes háttal tudtam lenni, kicsit sem tudtam elõrehajolni. A másik, hogy ahányan egészségügyisek megláttak, mind azzal kezdte, hogy ikreket várok-e. Az ultrahangon amikor kérdeztem a dokitól, hogy mekkora a baba, azt válaszolta, hogy max. 3, 5-4 kiló. Rá 3 órára szültem. Amikor találkoztam az Uh-ossal, azt mondta, hogy azért nem mondta meg, hogy ekkora, nehogy bepánikoljak elõtte. A másodiknál én úgy éreztem, hogy akkora mint az elsõ. De õ túlnõtte nõvérét is :-D Amúgy szerintem én az elsõnél nem gondoltam, hogy ekkora lesz. Hiszen a környzetemben élõk már a 3 kilós babákkal is "szenvedtek", hogy nehéz a hasuk, nem bírnak aludni stb. Én nem is gondoltam, hogy ekkorák lesznek. A kisruhák, amiket összekészítettem, mind kicsi volt. Én úgy gondoltam, ha nagy, akkor 4 kiló, nem 4, 5-5 :-D A kórházi zárójelentésen óriás magzat szerepel :-D
4.gyereket szültem, én már a félidõnél alig bírtam mozogni. 1 3750 56 cm 2. 3350 55 cm. 3.4300 58 cm. 4.4300 62 cm.
4 kilós, 57 cents babám született-. én nagyon meglepõdtem. semmi bajom nem volt, abszolút nem volt kényelmetlen. mozogtam simán. A barátnõm a 2, 7 kilós babájával viszont szenvedett a 36. héttõl. Pedig õ 175 centis, míg én 162 cm magas vagyok.
nagyon jó az az óriás magzat szöveg!!!Jót nevettem!Cuki lehetett az óriás bébi az újszülött osztályon a nagy átlag mellett:)
Nekem is nehezen ment a mozgás az utolsó 2-3 hétben, 37. héten született a lányom, 4250gr-al. Nekem azért fájt a menés, mert csendben 2 ujjnyira kinyílt a méhszájam és tulajdonképpen azt éreztem a dokik szerint.
Nekem az eddigi legnagyobb babám 4 kg volt (mind a 4 gyerek 3, 5-4 kg közt volt), de ez manapság már nem is számít túl nagynak. Amúgy modták, hogy nagy lesz, és éreztem is. Az elsõ válaszolónak külön gratulálok, szép teljesítmény!
Én beleéltem magam abba, hogy nagy baba lesz, mert az ultrahangos vizsgálatokon végig azt mondták. Szenvedtem is, nehezen mozogtam, minden bajom volt. Lányom 3400 gramm lett végül, szóval nem volt nagy, de én teljesen elhittem, hogy óriásbébim lesz. :)
Gratulálok, tényleg nem lett nagy baba, pont átlagos és tökéletes a súlya! Nem lett óriásmagzat:-))

Kinek született március 28, -án a babája, vagy e körüli időpontban? Császár v. Sima, Hogy hívják? Hány grammal, centivel? Rövid leírás milyen a baba?

Legjobb válasz: Nekem két éve született ezen a napon.:) 2550 grammal, 47 centivel, indítottan, de simán.

Nekem két éve született ezen a napon.:) 2550 grammal, 47 centivel, indítottan, de simán.
idén március 21-én szültem kisfiamat Kolost :) sima szülés volt 5 nap túlhordással, de magától ment minden. 3600 grammal és 50, 5cm-el született. most 5700gramm. jó baba, bár most h frontok jönnek mennek nagyon nyûgös. nagyon anyás, senkinél nem nyugszik meg, csak nálam és te kedves kérdezõ?
Szia Márc.19.-én született pici fiam Márk, 3840gr. és 52cm.Simán született 1hét tulhordással.Nagyon jó baba és 5640gr. volt mult héten.
6. vagyok, a kicsilány neve Szofi. :)
Tavaly március végén született, Annának hívják. Indított, de sima szülés, nagyon gyorsan ment. 3180 gram, 53 centi. Nagyon nyugodt, mosolygós, boldog kisgyerek.
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy jól esik. :) :) :) Írjatok csak...! De nevet senki nem írt' :) Boldog babázást mindenkinek! :)
Kedves "Angyalok"! Nekem is 2 éve született ezen a napon a kisfiam, hasonló paraméterekkel :) Császár, 2690 g, 49 cm Kedves kérdezõ! Nekem is jólesett leírni :) Boldog babázást mindenkinek!
Az én kislányom március 21-én született sürgõsségi császárral Székesfehérváron, 3650 gr, 56 cm volt ekkor. Azóta 5 kg lett. :) Szép, mosolygós baba, a délutáni alvást nem szereti, egyébként nem panaszkodom.
Tudom, hogy idénre gondoltál, de olyan jó volt leírni. :)
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiságból! :) idénre gondoltam, de nem baj hogy írt olyan is aki évekkel ezelõtt szült, született ezen a napon. :) Én ezen a napon szûltem császárral a babomat, Olivért. 3670, 56 centivel. :)
Nekem az unokaöcsém született ezen a napon 10 évvel ezelõtt simán :) ! Paramétereire már nem emlékszem!
szia, nekem március 22-én született, császárral, 3320 gramm, 56 centi. Egészséges, gyönyörû baba. Miért kérdezed? :)
bocsika, csak most láttam h már írtad

30 hetes terhesen hány gramm a baba?

ezek a lelet jó? BPD: 75 MM

Legjobb válasz: Kb.37 cm,1200 gramm Itt követheted: http://www.libero.hu/Pages/Pregnant/CalendarDefault.aspx?id=..

Kb.37 cm, 1200 gramm Itt követheted: http://www.libero.hu/Pages/Pregnant/CalendarDefault.aspx?id=..
A második válaszoló vagyok! Ahogy elnézem a súlyokat hasonló korban, valószínûleg a második (jelenlegi) babám sem lesz sokal nagyobb mint 3 kg! :) ) Pedig akkora pocakom van! :) ) Boldog babavárást mindenkinek! 28 hetes kismama
Nem értem a kérdést! Te magad írtad ki, súlya: 1264gr! Akkor meg mi a gond? Ez a súly tök jó! Az én babám 27 hét elején, volt kb 1000 gr! Boldog baba várást! 28 hetes kismama
Nekem 30+1 naposan 1672 gramm volt.
Szia! Nekem ekkor volt 1900g. Üdv 36 hetes kismama
Nekem 28 hetesen volt 1666 gramm, kicsit nagyocska lesz szerintem. 31 hetes puttonyos:D


Mennyit eszik egy 3 hónapos tápszeres baba? Hány grammot?

Legjobb válasz: a gyerek súlyát meg kell szorozni 150-nel és akkor kapod meg a napi adagot, de ez csak tájékoztatás jellegû. Az én kislányomnak 780 grammot kellene ennie( most 2 hónapos), de jó ha a 600-at megeszi, akkor már örülök!

a gyerek súlyát meg kell szorozni 150-nel és akkor kapod meg a napi adagot, de ez csak tájékoztatás jellegû. Az én kislányomnak 780 grammot kellene ennie( most 2 hónapos), de jó ha a 600-at megeszi, akkor már örülök!
fiam 6×150ml-t eszik általában.van mikor kevesebbet.6, 5 kg a súlya.

Egyhetes baba hány grammot szopizik egyszerre kb?

A kisfiam 30-50g között eszik 2-4 óránként, nem tudom elég-e ez.

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani,minden baba más.Ha nem sír,akkor elég neki.Az éhes baba nem alszik 2-4 órát,hanem akár a szopi után félórával is ordít.

Ezt nem lehet megmondani, minden baba más.Ha nem sír, akkor elég neki.Az éhes baba nem alszik 2-4 órát, hanem akár a szopi után félórával is ordít.
Mennyi pisis kakis pelusa van 24 óra alatt, Min.8-12 alkalommal kell még szopiznia..Kb.diónyi a kis gyomruk, szoptasd gyakran.Sok kicsi sokra megy. Én otthon nem mértem de a kórházban 80 -at szopizott.
Én sem mértem (csak 1-2x)hogy mennyit szopizott/szopizik! De ha jól emlékszem a könyvek 60g írnak az egyhetes babáknak.De ha nyugodt szopi után akkor semmi baj!Az én fiam is sokszor 2 óránként evett.
Az én fiam 30-40 grammot szopott 1 hetesen. De õ kis súllyal született, csak 2550 gramm volt.
Ha nem sír hogy éhes, akkor elég. Az enyém se evett többet ennyi idõs korában, pedig õ jó nagy baba volt, 4 kilóval született, és a kórházban 30 volt a legtöbb, amit kiszopizott. Ugyanakkor õ nagyon sokszor kérte a cicit, az elsõ hetekben állandóan cicin volt.
Szia! Szerintem ha nem kifejezetten kis súlyú a babád, és egyébként is jól néz ki, nem szuper sírós, akkor tedd félre a mérleget, és hetente egyszer mérd, vagy max. naponta 1x, uabban az idõben, mert csak feleslegesen stresszeled magad. Ahogy Te sem ugyanannyit eszel minden nap ebédre, úgy õ sem... (Hetente 100-150g-ot híznak kb., de lehet több vagy kicsit kevesebb is, hiszen hosszában is nõ, és mindez összhangban van, de nem lineárisan emelkedik)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Eltettem a mérleget inkább. Amúgy 1 hét alatt 3.65-rõl 3.94 lett (elérte a születési súlyát), úgyhogy nem idegesítem magam, biztos nem éhezik.

Van olyan oldal, ahol az uh-s adatokbol azt ki lehet szamolni hogy hany gramm a baba?

Legjobb válasz: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe.. Szia!Ezen az oldalon meg tudod nézni:-)Hány hetes vagy?

http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe.. Szia!Ezen az oldalon meg tudod nézni:-)Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: Dejo! Koszi szepen, pont erre gondoltam! Ma leptem a 36. hetbe :) Mar nagyon varjuk a pocaklakot! Nembannam ha elobb jonne, mert szerintem nagy baba lesz, az adataim a 30. hetrol vannak es akkor volt 1650g. Es te? Hogy vagy? Hany hetes vagy?
Köszi jól vagyok, ma töltöttem a 29.hetet, akkor ezek szerint az én kislányom is ilyesmi nagyságú lesz hamarosan?:-)) Mi 23 hetesen voltunk sima uhn, akkor még pici volt, múlt héten voltunk 4dn, azon olyan szép kis babás volt, kis combos azt mondták rá:-)))Viszont mérni nem mérték meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Szia ! Nekem 20hét 2 naposan volt a becsült súlya 390gr +-10% , 20-23cm kb.Kicsit nagynak tünt nekem a picikém súlya.
A fiam súlya 19hetesen és 3 naposan volt 460g +-10%. Azt mondták, hogy ez nagy babára utal. A többi mérésen is tartotta arányosan a nagyságot, 4 kg-mal született.
Szia! http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=20 Ezen az oldalon nyomon tudod követni hétrõl-hétre hogy körülbelül hol tartotok. Minden jót! :) 18 hetes
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azért remélem nem lesz óriás bébi :) Sok boldogságot! :)

Eegy 2 honapos baba Hany gramokat eszik? Es lehet neki gyumolcslevekt addni?

Legjobb válasz: Teljesen változó, hogy mennyit esznek a babák ilyen korban, nincs átlag sem. Az egyik baba ennyit, a másik meg annyit. És gyümölcsleveket még ne adj neki, nem kéne 2 hónaposan! (B)

Teljesen változó, hogy mennyit esznek a babák ilyen korban, nincs átlag sem. Az egyik baba ennyit, a másik meg annyit. És gyümölcsleveket még ne adj neki, nem kéne 2 hónaposan! (B)
Elsõ vagyok, megnéztem, pont 2 hósan volt 5960 gr, és 140-180 között evett. Ezért is mondom, hogy minden baba más. Attól is függ, mekkora súllyal született, milyen étvágya van, anyatejes vagy tápszeres, esetleg mindkettõ, stb... (B)
Szia! Átlagban (bár én nem méricskéletem) 120-150g-ot eszik meg egyszerre egy ilyen korú baba, de ez sem törvényszerû, van aki kevesebbel is jól lakik, van aki többel. Gyümölcslevet semmiképp ne adj még neki. Akár szoptatod, akár tápszeres a babád, mindkettõ elegendõ folyadék is neki, egészen 6 hónapos koráig. Ha úgy látod, hogy mégis szomjas, akkor baba teát fõzz neki, és azt add, de még jobb a tiszta víz (forralva, vagy esetleg babavíz). Jó babázást! 9 hós baba anyukája
Nekem 2 hónaposan 60-110 grammot evett 6-7 alkalommal/nap, és akkor volt 5300 gramm a súlya, nem volt meg ez 150g/testsúlykg. Még ne kínáld gyümölcslével.
Mi 7 hetesek leszunk es 110-130 kozott eszik a kisfiam 6-szor egy nap. Szopizik es tapszerrel is potolom. 4100g a sulya.
Az én fiam 2 hónaposan 60-90ml-t evett egy alkalommal, (mindig mértem). Ennyi idõsen 5200g volt, 3460-al született. Valóban ne adj még neki gyümölcslevet, nagyon korai lenne! ҝ
két hónapos és egy hetes a babám, rendszerint a napi 6 étkezésbõl 5* 150 ml-t, 1* van, hogy 180 ml-t is megeszik. 2800 grammal született, most 4700 grammos kis vasgyúró. Lassan emelem az adagot mostmár. Nekem olyan „szabványgyerekem” van, annyit eszik, amennyit a tápszeres dobozon is írnak:) 4700 gramm felett már a doboz szerint 180 ml-t kell egyen, és látom is, hogy egyre többször igényli, hogy csináljak még neki.
Ja, és gyümilevet még ne adj neki, esetleg hamarosan adhatsz répalevet, az a szemének is jó, és ennyi idõsen már ihatja (A) voltam
9. hetes a lányom, tápszeres. 120-130 grammot eszik naponta 5-ször. 2900 grammal született, és most 4700 gramm.

Hány grammot kell egyen egy 7 hetes baba?

Legjobb válasz: Szia. Általában úgy szokták számolni, hogy testsúly (kg) szorozva 150-nel = napi adag. Persze ettõl lehet kicsit eltérni, nem minden baba egyforma és nem olvasnak szakkönyvet. Szerintem szoptasd ahogy jónak látod és ne méregesd, mert az csak arra jó, hogy idegbajt kapj. Amíg szépen gyarapodik a súlya, jó kedélyû, nincs ok az aggodalomra. Üdv, 3 hónapos kislány anyukája

Szia. Általában úgy szokták számolni, hogy testsúly (kg) szorozva 150-nel = napi adag. Persze ettõl lehet kicsit eltérni, nem minden baba egyforma és nem olvasnak szakkönyvet. Szerintem szoptasd ahogy jónak látod és ne méregesd, mert az csak arra jó, hogy idegbajt kapj. Amíg szépen gyarapodik a súlya, jó kedélyû, nincs ok az aggodalomra. Üdv, 3 hónapos kislány anyukája
Gyakorlatilag egyátalán nem fontos, hogy hány grammot eszik egy baba. Vannak babák akik egyszerre sokat szopiznak és vannak akik keveset. Van olyan baba aki 3-4 óránként eszik, és olyan is aki 1, 5-2 óránként. A lényeg hogy a baba rendszeresen pisiljen-kakiljon, jókat aludjon, és annyiszor kerülhessen mellre ahányszor csak akar. A havi gyarapodáson meg látszik hogy jól és eleget szopik. Szoptass igény szerint és boldogan babázzál!! Egy kétgyermekes anyuka
Nekem anyosom az agyamra ment mert allandoan azt fujta hogy merjem a gyereket, mert o ugy latja hogy keveset eszik, lassan mar en is elhittem, ha ra hallgattam volna mar tapszert evett volna reg, de en azert se mertem es annyi tejem lett hogy egy eves koraig szopott.Egy anya osztonosen eszreveszi ha a baba nem hizik rendesen...
A legutóbbi Kismama magazinban pont errõl van egy cikk. Azt írja, ez babánként változó, 500-1200 gr/nap. Függ az anyatej összetételétõl, és a babától is. Azt írta, hogy ha hetente megvan a minimun 12 deka súlynövekedés, akkor biztosak lehetünk benne, hogy jól táplált a babánk. És ahogy az elõttem levõ is írta, napi 5-6 pisis pelus mellett teljesen nyugodtak lehetünk.

Blunt-ot csigával vagy anélkül? Plusz dohágy vagy CSAK fű? Hány gramm kell egy blunt-ba?

Olyan kérdésem lenne, hogy blunt-ot (szivarpapírba tekert fű) hogyan tekerjek? Általában úgy látom, csiga nélkül csinálják és csak fű és semmi plusz dohány, mert ugye a papír dohánylevél. És a legfontosabb: Ha csiga nélkül és csak fű no plus dohány megtekerem egy cigibe kb hány gramm jut?

Legjobb válasz: Ezek olyan kérdések, hogy rá lehet bízni a saját meglátásodra. Csiga nélkül félõ hogy a cuccot is kiszívod majd belõle. Amúgy igen a blantnak az lenne a lényege hogy dohány nélkül, de ez marhára gazdaságtalan, legalább is itthon biztos.

Ezek olyan kérdések, hogy rá lehet bízni a saját meglátásodra. Csiga nélkül félõ hogy a cuccot is kiszívod majd belõle. Amúgy igen a blantnak az lenne a lényege hogy dohány nélkül, de ez marhára gazdaságtalan, legalább is itthon biztos.
A kérdező hozzászólása: És ha azt az oldalát ahol szívod kicsit összetekered, mint a szivart akkor is fenn áll a veszély? :o Ja, és hogy érted, hogy gazdaságtalan?
Úgy hogy például Amerikába azért tudnak blantokat tekerni, mert ott unciába mérnek és nem grammba.
A kérdező hozzászólása: És egy blunt-ba kb. hány gramm jut?
Egyszer már tekertünk blunt „papírba”, csak füvet szabad belerakni, körülbelül 2g-t tettünk bele. Csiga nélkül szokták általában készíteni, mi azonban tettünk bele, biztos, ami biztos alapon. Valóban nem gazdaságos, hogy miért? Mert egy valódi 1.0-ból ki lehet hozni 4-5 cigit. Én inkább pazarlásnak mondanám egybe betekerni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!