Találatok a következő kifejezésre: Hány fokos lehet fürdeni (5 db)

Várandósság alatt lehet termálfürdőbe menni? Hány fokos vízben lehet maximum fürdeni?

Legjobb válasz: Aki 20 hetesen megy 40- fokos vízbe az nagyon felelõtlen, nemcsoda hogy beindult a szülés...istenem...

Aki 20 hetesen megy 40- fokos vízbe az nagyon felelõtlen, nemcsoda hogy beindult a szülés...istenem...
Terhesség alatt nem lehet termálfürdõbe menni. 5 napos kisfiú anyuja
Mikor bent voltam a kórházba, behoztak egy 20 hetes terhes csajt erõs fájásokkal. Termálfürdõbe voltak, és sajnos beindult a szülés A meleg víz(sokáig) és a fertõzések elkerülése nagyon fontos terhesség alatt.
Nem szabad.
A kérdező hozzászólása: Az én babám még csak 13 hetes. Gyakorta vélek rúgásokat tõle és ahhoz képest igen erõsek :) , de nekem õ az elsõ.
Nem lehet.
13 hetesen sem szabad menni.
A kérdező hozzászólása: Jól van.Érthetõ volt az anyuka kommentje is utolsó kommentáló!De azért köszi.

Hány fokos balatonban lehet fürdeni?

Ugye mostanság elég hideg van .. :S 20 fokos vízben már jó fürdeni? az alatt nem?

Legjobb válasz: mi 19-20 fokosban fürödtünk tavaly júniusban. Hát nem mondom hogy meleg volt, állandóan mozogni kellett,de úgy lehetett bírni

mi 19-20 fokosban fürödtünk tavaly júniusban. Hát nem mondom hogy meleg volt, állandóan mozogni kellett, de úgy lehetett bírni


Hány fokos vízbe lehet fürdeni? Szerintetek?

Olvastam a neten hogy hány fokos a Balaton vize!! És azt írták hogy 21 fokos abba lehet már fürdeni??? Válaszokat el?re is köszi(L)!

Legjobb válasz: ez egyéntõl függ. de 21 az már "elmegy"

ez egyéntõl függ. de 21 az már "elmegy"
20 fokos úgy elmegy. kb. 15 fokost is ki lehet bírni. tapasztalatból tudom, mert egyszer két õrült ismerõsöm azt játszotta velem ilyen vízben h hal vagyok.
-2 fok

Hány fokos vízben lehet fürdeni egy kismamának?

Egy 13 hetes kismama!

Legjobb válasz: 37 a max.!Ezt ma olvastam egy kismamakönyvben!

37 a max.!Ezt ma olvastam egy kismamakönyvben!
Szia! Semmiképpen sem forróban! Az idõ elõrehaladtával majd fekhetsz melegben, de most még nem kellene. Az orvosod erre biztosan tud majd neked választ adni. Jó egészséget nektek!
37 fokosban es max 10 perc, tobb nem ajanlott
Ne legyen tûz forró, méhösszehúzódást okozhat, bár ez inkább a késõbbiekben lehet veszélyes.Viszont ha nyitott a méhszáj(ami szintén a késõbbiekben lehetséges)akkor nem ajánlatos mert fertõzést kaphatsz.4 gyerekem van, imádok fürdeni, jó meleg vízbe, fõleg télen ha hideg van:-).Terhesen sem vontam meg magamtól ezt az élményt.
Sziasztok! Nem akarok okoskodni, de általában a test hõmérséklete 36, 5 fokos. Szerintem a 37 fokos viz irtó hideg, bár sosem mértem a kiengedett viz hõfokát. Szeretek belefeküdni a kádba, birható meleg vizben, nézegetem a picim mozgását, nagyon nyugtató hatása van a babámra és magamra is. Üdv. -21 hetes kismama-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!