Találatok a következő kifejezésre: Hány fokos kell az újszülöttet fürdetni (2 db)

Hány fokos vízben kell az újszülöttet fürdetni? Hogy tisztítsam a kis kádját?

Legjobb válasz: Szia! 37 fokos vízben kell fürdetni, szerintem vegyetek vízhõmérõt mi is azzal mérjük a fürdõvizet már 7 hónapja. Ha megtehetitek, akkor digitálisat....(gyorsabb - kb. 5000 ft) Bár én mindig 37.5-38 fokosba kezdtem el füdteni, mert utána úgyis kicsit csökken a hõmérsklet. Elõször a popsiját tegyétek bele lassan.... Én egyszerûen csak kimostam tiszta vízzel a kádját és eddig még semmi baja nem volt (ma 7 hónapos) Remélem segítettem. Bármilyen kérdésetek va, írjatok nyugodtan, ha tudok akkor szívesen válaszolok. [email protected] (minden nap többször nézem) Dia

Szia! 37 fokos vízben kell fürdetni, szerintem vegyetek vízhõmérõt mi is azzal mérjük a fürdõvizet már 7 hónapja. Ha megtehetitek, akkor digitálisat....(gyorsabb - kb. 5000 ft) Bár én mindig 37.5-38 fokosba kezdtem el füdteni, mert utána úgyis kicsit csökken a hõmérsklet. Elõször a popsiját tegyétek bele lassan.... Én egyszerûen csak kimostam tiszta vízzel a kádját és eddig még semmi baja nem volt (ma 7 hónapos) Remélem segítettem. Bármilyen kérdésetek va, írjatok nyugodtan, ha tudok akkor szívesen válaszolok. [email protected] (minden nap többször nézem) Dia
Mindenképp vegyetek babavízhõmérõt, azon jelölve van a baba számára ideális 37 fok. Bár mi is kicsit melegebbe szoktuk tenni, fõleg ha hüvösebb van. (szerintem "felesleges" 5000ft kiadás a digitálisra, amíg telik a kád, beáll a sima hõmérõ is ) Mi is csak tiszta vízzel szoktuk fürdés után kiöblíteni, néha folyékony súrolószerrel átmossuk. (van aki domestossal mossa, én nem merem...)
Szia! Én a fiamat testmeleg két ujjnyi vízben fürdettem. Beleteszed a csuklódat és ha neked jó neki is.
37-38 fokod, a hasadban 37fok van.
Gyereke válogatja.... :) A vízhõmérõ szerintem egy tipikusan felesleges dolog (bár nekem is van, elsõ gyereknél elkerülhetetlen pár olyan dolog, amire utólag rájössz, hogy nem is kell :) )) az elsõ pár fürdetésnél próbálj kellemes testhõmérsékletû vizet készíteni neki (36-37C) amit simán ellenõrizhetsz úgy is, hogy a könyöködet beledugod a kádba - nem a kézfejedet, mert ott melegebbet is kellemesnek érzel... Aztán ki kell tapasztalni, hogy a te babád milyen vizet szeret: van olyan baba, aki egy kicsit hûvösebbet és van, aki kicsit melegebbet.
Én soha nem használok hõmérõt a könyökömet beteszem a vízbe és ha kellemes meleg akkor jó.Ott a legérzékenyebb rész ott lehet legjobban megnézni a víz hõmérsékletét.De ha biztosra akarsz menni akkor a az elõzõ hozzászóló megválaszolta kérdésedet :-)
Pontosan ahogy az utolsó írja:baba függõ abszolút.A standard a 36-37 fok.Na nálunk napokig ordított fürdés közben, mire rájöttünk hogy neki ez hideg.A mai napig (9 hónapos) 40-41 fokos vizet kell neki készíteni és így már imádja! :) Szerintem csináld úgy, hogy elõször kipróbálod a 37 fokosat, aztán ha tetszik neki, akkor az maradhat.Ha esetleg nyûgösködik, akkor melegíts rajta picit, 1-2 fokot.
Én 36-38 fokosban fürdette, õ ezt szerette. Én hasznát vettem a hõmérõnek, mert nem mertem a könyökömre hagyatkozni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!