Találatok a következő kifejezésre: Hány fokos kell (46 db)

Egy AMD Athlon II X2 260-nak 20-25 fokos szobahőmérséklettel gyári hűtővel 100%-on hány fokosnak kell lennie?

3.20 ghz magonként és félek mert alapjárat 45-50 fok és a most 100%-on femelegszik 100 fok fölé.(persze kikapcsolt).Ez egyszer történt meg azelőtt nem figyeltem a hőmérsékletet de egy vírusírtás is 60 fokosra hevíti.Egy CoD MW3 meg 75-90 fokosra(az első low grafikán a második normálon).Tudom hogy nem egy gamer PC 1 gb ddr3-mas vidikártyával de szerintem nem kéne így felmelegednie.

Legjobb válasz: alapjáraton: 30-35Cº 10 perc-ig, 100% terhelésel: 65-70Cº

alapjáraton: 30-35Cº 10 perc-ig, 100% terhelésel: 65-70Cº
Természetesen az AMD honlapján fellelhetõ üzemi hõmérsékleti adatokon belül kell maradjon. Ha ez nem így van, azt jelenti, h elégtelen a hûtés. Lehet, h egy hátlapi ventilátor megoldja a problémát, mivel segíti a felmelegedett levegõ távozását a házból. De lehet, h csak egy komolyabb proci hûtõ fogja meghozni a kívánt eredményt.
A kérdező hozzászólása: Kösz hát akk ez a hûtõ nagyon rossz.Biztos hogy ki lesz cseélve és még a házba is veszek egy hûtõt.Köszi a válaszokat.
Ember, 100 fok fölött a proci?! Ha lekapcsolta a gépet a hõvédelme, akkor szted az még üzemi hõmérséklet lehet?
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem.Csak azt nem tudom hogy egyáltalán milyen hûtõt vegyek hozzá hogy normális legyen és a max 55-60 fok legyen.Ez megfelel szerintetek? http://www.ipon.hu/webshop/product/coolermaster_hyper_tx3_ev..
100 celziusz fokosat.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Biztos félreértetted, mert az biztos nem jó, és nincs is olyan hõmérsékletû. Ez a szelep a visszatérõ ágon lévõ víz hõfokát szabályozza. A meleg oldalról bekever vizet a hideg oldalra, és a megadott hõtartomány alá nem engedi a visszatérõ víz hõfokát. Így védi a kazánt a korróziótól, és tökéletesebb az égés is. http://www.webgaz.hu/termekinfo.php?id=1222
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segitségeteket.De hogy csinäljam hogy ne törjön ha tekerem fel.
8 tojásból készítheted, az egy normál tepsis adag. Melegítsd elõ a sütõt kb. 200 fokra. Legalább 30 perc kell neki, de nyitogasd a sütõt. Ha üveg az ajtaja könnyebb dolgod van. Amikor már szép aranyszínû akkor jó, viszont úgy tudod ellenõrizni, hogy jól átsült-e, hogy egy fogpiszkálót több helyen beleszúrsz a piskótába, ha ráragad a tészta a fogpiszkálóra még tovább kell sütni, ha nem ragad rá akkor már jó a piskóta. Persze menet közben, amikor már majdnem jó lejjebb veheted a sütõt 160-180 fokra, nehogy megégjen.
Az elsönek: ha ennyiböl és igy csinálja, akkor abból tekercset soha nem fog tudni csinálni, mert a piskóta vastag lesz. Maximum 4 tójásból készitsed, az elsö 10 percben NEM SZABAD kinyitni a sütöt, mert összeesik. Tekercsnek 200 fokon kell sütni kb. 15 percig, nehogy kiszáradjon. A tepsibe alulra sütöpapirt tegyél és ha megsült, azonnal boritsd egy konyharuhára, húzd le a papirt és lazán tekerd fel a tésztát, összetekerve hagyd kihülni.
A második vagyok: azért kell gyorsan nagyobb tüzön sütni, mert akkor nem lesz olyan száraz, és ha rögtön feltekered, akkor könnyebb utánna ki meg töltés után ßujra betekerni. Ha félsz, hogy törik, akkor a konyharuhát elöször nedvesitsd be és nagyon erösen csavard ki, hogy éppen csak nedves legyen. A betekert piskótára meg tegel egy másikat, amit kihül. Ich soha nem fog törni. Ja, és csak lassan tekerd ki, ne gyorsan, mert ugy nehezebben tud a tészta hajlani.


Hány fokosnak kell lenije a viznek?

Legjobb válasz: legyen derékszögû

legyen derékszögû
Lenije? Egyeltalán minek?
2. Ez tetszik :D
:D Megszólalt a matekzseni. De ez legalább egy jó poén volt. Egyébként milyen halad van? 24-26 fok kell a trópusi halaknak. 22 fok a hidegvizieknek mint pl aranyhal.
attól függ! milyen hal? és milyen nõvények ?

Hány fokosnak kell lennie egy kétmagos processzornak?

Most tettem be a gépbe, telenyomtam h?t?pasztával, szépen igényesen. A régi az egymagos 2,8 Ghz-es volt. Full terhelésnél volt 51-52 °C A mostani 2x2.8Ghz. Bekapcsolásnál ezerrel pörögtek a ventik, felment 58-ig. Most, hogy 1 weboldal van megnyitva lement 51-re. A SpeedFan szerint ez már "t?zveszélyes". Az a kérdés, hogy ilyenkor mennyinek kéne lennie?

Legjobb válasz: Nem hiszem, egyszerûen ez egy ilyen processzor, melegszik. TDP 90W, nem olyan könnyû azt eldisszipálni. Aníg 64 fok alatt marad, addig nincs nagy gáz.

Nem hiszem, egyszerûen ez egy ilyen processzor, melegszik. TDP 90W, nem olyan könnyû azt eldisszipálni. Aníg 64 fok alatt marad, addig nincs nagy gáz.
Ilyen melegben tökéletesek ezek a hõfokok. Arra ezért kíváncsi lennék, hogy a SpeedFan hol írta, hogy tûzveszélyes... G.
Leírhattad volna a pontos típusát is a procinak. De 51 fok még nem sk, fõleg ilyen dög melegben. Amúgy pasztázni csak hajszál vékony rétegben kell, és a hûtõt rendesen rá kell illeszteni, ilyenekre figyelj. Ja és a házba sem árt valami szellõzsét csinálni pár házhûtõ ventivel, elõl befelé fújjon, hátul kifelé.
A kérdező hozzászólása: Pentium D 820. Ha megy a net, és pl. Az assassin's creed is, akkor már 62-64 körül megy... Nem pont tûzveszélyest akartam írni, de egy kis lánggal jelzi az 50+os értékeket
Ja hát Pentium D... Azok köztudottan melegedõsek. Azért 64 fok fölé nem kéne mennie, az már ennek nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: Cserénél valamit "Boot-olni" kellett. Azt írta, hogy valamit frissíteni kell. Az befolyásolná?

Hány fokosnak kell lennie a hőmnek h az már a terheségre utáljon? 3 napja késik és délben mért hőm 37.1C volt most akkor babás vagyok?

elöre is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: elõször reggel kellene tudnod mennyi a hõd, a nappali hõ nem jelent semmit. Nekem volt, hogy nappal 37,5 is volt a hõm, nem voltam megfázva és mégsem lettem terhes. Ez nem jelent semmit, már az elõzõ kérdésedre is írtuk többen, hogy vegyél tesztet és utána kiderül.

elõször reggel kellene tudnod mennyi a hõd, a nappali hõ nem jelent semmit. Nekem volt, hogy nappal 37, 5 is volt a hõm, nem voltam megfázva és mégsem lettem terhes. Ez nem jelent semmit, már az elõzõ kérdésedre is írtuk többen, hogy vegyél tesztet és utána kiderül.
A jelenlegi hõbõl úgy lehet következtetni, ha a ciklus egészére vonatkozó napi hõk fel vannak jegyezve. És a délben mért hõ amúgy sem utal semmire. Max, hogy bújkál benned valami. De hogy ez baba, vagy valamilyen nátha, betegség, azt mi nem tudjuk. Csinálj reggeli pisibõl tesztet.
A hõd alapján jó, de szerintem tesztelj az a biztos:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, hát egy picit megvagyok fázva de nem érzem magamat lázasnak nem gondolonám h attol ilyen magas a höm
Ha 3 napja késik, ideje tesztet venni! A hõd alapján csak az a biztos, hogy nem vagy lázad és hõemelkedésed sincs. Ébredési hõt szoktak mérni, de azt minimum 3 hónapon keresztül kell, hogy tisztán lásd a ciklusod, és tudj következtetni. Csinálj tesztet!
Szia! Mi újság? Teszteltél azóta? Vagy esetleg megjött?

Hány fokosnak kell lennie a cpu magnak?

A kérdés érthet?.

Legjobb válasz: 50-60? Igazából nem tudom, de 50-60 még biztosan de biztosan normális. Nekem 55-75 normál terhelés alatt.

50-60? Igazából nem tudom, de 50-60 még biztosan de biztosan normális. Nekem 55-75 normál terhelés alatt.
Ötvenpár fok a normális.

Minimum hány fokosnak kell lenni-e a pálinkának hogy begyulladjon?

Legjobb válasz: 50 felett. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Ethanol )

Vagyis egészen pontosan ez van írva: "Mixtures of ethanol and water that contain more than about 50% ethanol are flammable and easily ignited." "Ethanol-water solutions that contain less than 50% ethanol may also be flammable if the solution is first heated." Tehát ha elég meleg a pálinka, akkor 50%-nál kisebb alkoholtartalom mellett is meg lehet gyújtani.
Én a 40 fokos vodkát nem tudtam meggyújtani, de a 45 fokos sósborszeszt már sikerült.
hazi fott mar 60nal eg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!