Találatok a következő kifejezésre: Hány fokos a baba (3 db)

Hány fokos legyen a baba fürdővize? És a helyiség, ahol fürdetem? Hol jobb fürdetni, a fürdőben, vagy a szobájában?

Gondolok itt az ?szi-téli hónapokra is...

Legjobb válasz: 1.36-37 fokos 2.A helyiség is legalább 26 fok(átlag szobahõmérséklet) 3.Mi panel lakásban lakunk és túl kicsi a fürdönk úgyhogy mi a szobát választottuk

1.36-37 fokos 2.A helyiség is legalább 26 fok(átlag szobahõmérséklet) 3.Mi panel lakásban lakunk és túl kicsi a fürdönk úgyhogy mi a szobát választottuk
1. 36-37 fokos 2. mi 25 fokon fürdettük, ez azt jelenti, hogy õsszel és télen, mikor fürdettünk, a fürdetés elõtt kb. fél órával feéjebb telertük a fûtést, és mikor végeztünk visszavettük. 3. Nekünk februári a babócánk. Mi a szobában fürdettük, a kádállvány erre nagyon hasznos :-). Most, hogy fél éves, rájöttünk, hogy már annyira pancsikol, hogy költözünk ki a fürdõszobába :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Mikor van baba a dologban? Mekkora hőnek kell lennie mensi előtt? Hány fokosnak?

Több helyen olvasom itt, hogy mérik a testh?t, és ahol baba van a dologban, ott fel is megy. Én csak most, ma kezdtem el mérni, 27-28-ra nem várom, ma a reggeli h?m 37 fog volt. Tudom, hogy egy adat nem adat, de mikor lehet babóra számítani, ha hány: X fokos a h?? És ha megjön akkor visszaesik a testh?mérséklet? Ez most hogy is van? Valaki felvilágosítana? Ehhez nem értek, bocsánat, ez az én szegénységi bizonyítványom....

Legjobb válasz: ez elvileg jó hõ, a lényeg, hogy egy-két tizednél többet ne menjen le, ha hirtelen esik az sokaknál azt jelenti, hogy megjön, de van akinél nem, olyan is van, hogy az esést követõen visszakúszik, mert baba van a dologban. én vagyok a méricskélés nagy híve, ha nem bírod 25.-én egy reggelit tesztelhetsz már!

ez elvileg jó hõ, a lényeg, hogy egy-két tizednél többet ne menjen le, ha hirtelen esik az sokaknál azt jelenti, hogy megjön, de van akinél nem, olyan is van, hogy az esést követõen visszakúszik, mert baba van a dologban. én vagyok a méricskélés nagy híve, ha nem bírod 25.-én egy reggelit tesztelhetsz már!
én úgy tudom, de én is csak kezdõ méricskélõ vagyok, hogy nincs megszabva, hány fokos kell legyen a hõd baba esetén, a lényeg, hogy magasabb legyen, mint az alaphõd, és ne essen le a köv. menzi elõtt. De egy adat tényleg nem adat Nekem pl. már hetek óta 36, 8-37, 1 között van, tök mindegy, mikor mérem, reggel vagy este, az átlaghõm 36, 6 és tuti nem vagyok terhes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! De ha fogcsikorgatva is, de megpróbálom kibírni tesztelés nélkül!:) Akkor értem már! Tehát ha inkább nõ, a hõm, akkor reménykedhetek babóban! Ez király! Már alig várom, hogy reggel ismét teszteljek, mint utóbb megtudtam, szigorúan ugyanabban az idõben, és felkelés elõtt!:) :) :) Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Második hsz! Köszönöm a válaszodat! Remélem neked is mielõbb összejön a babód! Én már elvileg talán a másodikat várom. Kitartást, és ne görcsösen akard, hogy összejöjjön!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b413bed42ed1ffebab6b64.. Ez az én "diagramom"...Tudom béna, mert én sem értek a kitöltéséhez, rutintalan vagyok.. Feb 28-án menstruáltam (akkor jött meg), és most 27-28-ra nem várom...Remélem azért összejön..:) Legalábbis a remény hal meg utoljára, nem igaz?

Furodni hany fokos vizben lehet, amitol nem lehet baja a babamnak a mehszaj zarva?

33 hetes vagyok.valamelyik nap furodni szerettem volna erre anyosom bejott hogy en mit gondolok terhesen nem lehet furdeni!

Legjobb válasz: Én a terhességem elejétl nem fürdök, csak zuhanyzok. Sokkal higiénikusabb. A meleg vízben való ücsörgés beindíthatja a szülést. Tõlünk így vitt a mentõ egy kismamát a kórházba a 30. héten. Nem fürödnék. 37km

Én a terhességem elejétl nem fürdök, csak zuhanyzok. Sokkal higiénikusabb. A meleg vízben való ücsörgés beindíthatja a szülést. Tõlünk így vitt a mentõ egy kismamát a kórházba a 30. héten. Nem fürödnék. 37km
Nem tudsz olyan forró vízbe beleülni ami bajt okozhat, a finom meleg víztõl nem lesz semmi baja a babádnak, valószínûleg ezért engedi a doki is!
Azért mondják hogy nem lehet fürödni túl meleg vízbe mert ellazulnak az izmok és beindulhat a szülés.Legalábbis az én dokim ezt mondta.Fertõzést szerintem nem kaphat el.Én minden nap fürödtem a párommal és semmi bajunk nem lett.
A kérdező hozzászólása: koszi nektek megnyugodtam!
Testmeleg, max 38 fokos vízbe nyugodtan beülhetsz. Elsõ rosszul tudja. A forró víz ártalmas lehet a babára nézve, túlzott alhasi vérbõséget okoz. Olyan, mintha magas lázad lenne, amikor forró vízben ülsz. Rosszat tesz a lepénynek.
Én csak az elsõ 12 hétben tusoltam azóta fürdök, mert el sem tudnám képzelni azt estét egy jó nagy kád víz nélkül!Amúgy elég meleg vízben fürdök"nem forró"de jó meleg!Eddig semmi bajom nem volt tõle!37+5 hetes kismama vagyok!Szerintem nyugodtan lehet fürödni, de nem forró vízben!
Én végigfürödtem az elsõ és második terhességem is végig fogom, most vagyok 21 hetes. 37 fokos vízben bírok meglenni, attól több már nekem nagyon magas és érzem, hogy kiugrana a szívem, úgy dobog :) Valaki 52 fokos vízben szeret zuhanyozni... a napokban olvastam itt valamelyik kérdésben :) Fürödjél már nyugodtan, engedd jól tele a kádat és lazulj el, gyújts gyertyákat és élvezd a kismamaság apró örömeit egy tengernyi vízben:) én is így szokatm, miután elalszik a lányom :) Olyankor van idõm követni is leginkább a picit a pociban, már egyre jobban látom és a fürdõzést õ is szereti :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!