Találatok a következő kifejezésre: Hány férfi hány nő él a (2 db)

Volt valami statisztika, hogy minden férfire minimum 5 nõ jut.
Ez korcsoportonként kicsit eltérõ, de ha jól emlékszem a tanultakra, akkor összeségében a nõk többen vannak. Azt hiszem, hogy születéskor is egy hajszállal több nõ születik, mint férfi (bár ebben nem vagyo teljesen biztos). Viszont mivel a férfiak korábban halnak meg (fõként az életmód miatt), mindenféleképpen arra jutunk, hogy több nõ van, mint férfi.
születéskor a férfiak vannak többségben, ez nagyjából a 40. év környékén egyenlítõdik ki, azután lassan nõ a nõk arányszáma. (a férfiak átlagéletkora 8- 10 évvel alacsonyabb, mint a nõké) a föld össz népességét tekintve az arány kb 55 - 45% a nõk javára. természetesen ez csak az átlag, földrajzi helyenként nagyon durva eltérsek tapasztalhatók.
Rengetegen élnek a földön.Amikor földrajzt tanultam ugy tudom hogy 1000 férfire 1200 nõ jut.
A Föld népessége 6, 6 milliárd fõ. A nemek eloszlása 55%-45% a nõk javára... Szóval akkor kb. 3, 63 milliárd nõ és 2, 97 milliárd férfi.
Világszinten több fiú születik, mint lány, de a felnõtt nõk száma nagyobb a férfiakénál, mert a nõk átlagéletkora 3-5 évvel magasabb a férfiakénál...
Mára a föld népessége kb. 6, 985 milliárd ember. Ha a nemek eloszlása 55%-45% a nõk javára... Szóval akkor kb. 3, 84 milliárd nõ és 3, 14 milliárd férfi. http://www.worldometers.info/

Egy nő/lány átlagosan hány évesen veszti el a szüzességét? És egy férfi? Mennyi a külömbség?

Ha lehet tapasztalatok alapján írjátok.

Legjobb válasz: Mai világban ? 13 évesen! :S

Mai világban ? 13 évesen! :S
Ezt nem lehet behatárolni. Ismerek csajt aki 13 volt, fiút is. De ismerek olyat is aki 16-17-18...egészen 25ig 25felett viszont nem, az már durva lenne
Hát mostmár egyre hamarabb vesztik el a lányok. 14-15 körül. A fiúk meg 16-17. :S De nemtudom, én még szûz vagyok. (lány)
Én 16 évesen vesztettem el. Az akkori barátom 19 volt (õ is akkor vesztette el).
Én 16 évesen és a barátom 22 évesen vesztettük el.
Sajnos manapság korán, mindkét nemnél szerintem. 19/F vagyok, szûz, és nem nagyon zavarna, ha még néhány évig az lennék, de ha nem, akkor sem bánnám.
15-16
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat ha van meg infotok kuldjetek.
Az lemaradt hogy a csajok mindig korábban, hiszen gondolj csak bele a pasi általában idõsebb. Az én esetemben a lány 18 volt én meg 20
Annyi ebben a problematikám, hogy a fiúk hogy vesztik el a szüzességüket??:D:D Õk nem veszítik el, elveszik maguknak hehe:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!