Találatok a következő kifejezésre: Hány féle van és (106 db)

Amstaffban hány féle van? Azt mondták 3. Magasságra sem egyformák és fejere sem

Pl: ez 2 féle látszik is.

Legjobb válasz: Amstaffban pontosan 1, azaz egyféle van, Úgy hívják, hogy amerikai staffordshire terrier. Ezen a fajtán belül nincs több fajta, viszont különbözõ tenyésztõktõl különbözõ testalkatú amstaffok kerülnek ki. Van aki a nyúlánkabb, vékonyabb típust tenyészti, mert az tetszik neki, van aki arra megy rá, hogy minél zömökebb legyen. Egy fajtából van mindegyik, csak kicsit olyan, mint az embereknél, náluk is vannak különbözések méretben, testalkatban. És persze függ attól, hogy szuka vagy kan a kutya.

Amstaffban pontosan 1, azaz egyféle van, Úgy hívják, hogy amerikai staffordshire terrier. Ezen a fajtán belül nincs több fajta, viszont különbözõ tenyésztõktõl különbözõ testalkatú amstaffok kerülnek ki. Van aki a nyúlánkabb, vékonyabb típust tenyészti, mert az tetszik neki, van aki arra megy rá, hogy minél zömökebb legyen. Egy fajtából van mindegyik, csak kicsit olyan, mint az embereknél, náluk is vannak különbözések méretben, testalkatban. És persze függ attól, hogy szuka vagy kan a kutya.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi.

Fél merőkanál szilvaszószban hány kcal van és mennyi szénhidrát? 150 kcal és 30 g reális?

Tejszínnel és tejföllel lett f?zve, cukor nem ment bele, de a szilva túlérett volt.

Legjobb válasz: Nincs olyan mértékegység, hogy "fél merõkanál".

Nincs olyan mértékegység, hogy "fél merõkanál".
A kérdező hozzászólása: Vendégségben ettem, így ennél pontosabb mértékegységgel nem tudok szolgálni. Ha itthon ettem volna, kiszámolom még fõzés elõtt, hogy mibõl mennyi van benne. :S
Gondolom nem minden étkezésed vendégségben történik és nem testépítõ versenyfelkészülés közepén vagy, tehát ne foglalkozz ilyen mereven ezekkel a dolgokkal! Szard le, hogy mennyi kalória volt benne, mert úgysem fogod megtudni!
A kérdező hozzászólása: Jó, igazad van, nem ezen fog múlni a fogyókúrám eredményessége, csak a doki 3 hónapot adott még, hogy fogyjak X kilót, amibõl 1, 5 hónap van még hátra, ha nem lesz eredményes, megbeszéltük, hogy befekszem a kórházba, amit viszont nagyon nem szeretnék. Csak egy körülbelüli értéket szerettem volna, hogy kb. mennyit számoljak hozzá. De akkor hozzászámolok 150 kcal és 30 g-ot. Azért köszi a választ!

A Michael Myers féle Halloween filmek sorrendjét, és a részek neveit? Pontosan hány rész van és milyen sorrendbe? Láttam neten egy 78'-as halloween című filmet ami szintén Michael Myers-ről szól az egy és ugyan az?

Legjobb válasz: Heló! Halloween [1978] Halloween II [1981] Halloween III: Season of the Witch [1982] - ebben az egyben nem szerepel Myers Halloween 4: The Return of Michael Myers [1988] Halloween 5 [1989] Halloween: The Curse of Michael Myers [1995] Halloween H20: 20 Years Later [1998] Halloween: Resurrection [2002] Halloween [2007] - Rob Zombie remake-je Halloween II [2009] - A remake folytatása

Heló! Halloween [1978] Halloween II [1981] Halloween III: Season of the Witch [1982] - ebben az egyben nem szerepel Myers Halloween 4: The Return of Michael Myers [1988] Halloween 5 [1989] Halloween: The Curse of Michael Myers [1995] Halloween H20: 20 Years Later [1998] Halloween: Resurrection [2002] Halloween [2007] - Rob Zombie remake-je Halloween II [2009] - A remake folytatása


Lehet a Rossmanban vagy a DM-ben MINI parfümöt venni? és hány féle van ebből a márkából?

a parfüm neve mini.egyszer kaptam egy parfümöt aminek az a neve h Mini Green.ez volt a kedvenc parfümöm.(kb.másfél éve kaptam)

Legjobb válasz: Most is lehet még kapni, én legtöbbször a DM-be járok, de a Rossmanban is van. Én Mini Blue-t kaptam ajándékba másfél éve, azóta is megvan, mert nem "ízlik" ^^"

Most is lehet még kapni, én legtöbbször a DM-be járok, de a Rossmanban is van. Én Mini Blue-t kaptam ajándékba másfél éve, azóta is megvan, mert nem "ízlik" ^^"
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget:D

3, 3 és fél körüli gyermetek, aki óvodában jár, hány órát alszik éjszaka és óvodában hánytól hányig alszik? Hány óra elég egy ilyen korú gyermeknek hány órára van szüksége?

Legjobb válasz: Az én fiam 3,5 éves. Otthon este 8-tól reggel 6-ig alszik. Oviban ebéd után 1-tõl kb 3-ig alszanak, majdnem két óra a pihenés. Ha itthon van, ebéd után csak 1 órát alszik. De volt már, hogy valami miatt kimaradt, úgy is kibírja már estig. Persze ez is gyerekenként változik, nem mindnek ugyanannyi az alvásigénye. De szerintem egy ilyen korú gyerek már simán kibírja akár napközbeni alvás nélkül is, viszont jó tesz egy kis délutáni pihenés.

Az én fiam 3, 5 éves. Otthon este 8-tól reggel 6-ig alszik. Oviban ebéd után 1-tõl kb 3-ig alszanak, majdnem két óra a pihenés. Ha itthon van, ebéd után csak 1 órát alszik. De volt már, hogy valami miatt kimaradt, úgy is kibírja már estig. Persze ez is gyerekenként változik, nem mindnek ugyanannyi az alvásigénye. De szerintem egy ilyen korú gyerek már simán kibírja akár napközbeni alvás nélkül is, viszont jó tesz egy kis délutáni pihenés.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm.
Az én kisfiam is 3, 5 éves. Már kétéves kora óta nem alszik napközben, így az óvodában sem, egyébként este 8-tól reggel 5-ig alszik. Nem hangzik jól, tudom, de neki ennyi az alvásigénye.
Három éves fiam este 9-tõl reggel 8, fél kilencig alszik. Oviban kb. 2 órát, itthon akár hármat is délután.
a fiam 3, 5evés lesz februárban este 8:30 körul alszik el és reggel 6:30 körül ébred, oviban 1körül alszik el és 3 utan éred
A kérdező hozzászólása: köszi.
20h-7h, én délben haza hozom, itthon kb. 2-2, 5 órát alszik.
Off: Ez a kérdés miért a babák topikba került? Egy 3 év körüli gyerek már bõven nem baba szerintem... Egyébként kisfiam ennyi idõsen Este fél 9-tõl reggel fél 7-ig aludt hétközben (hétvégén fél 6-ig :D ) Az oviban végigaludta az alvásidõt (tehát másfél órát).
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Fiam este 9.30 -10 tól reggel 8.30ig.

Mennyi ételt kell adni egy macskának? Hány gramm nedves és hány gramm száraz tápra van szüksége egy 10 hetes kismacskának és egy felnõttnek?

Természetesen a legjobb minõségûbõl gondolom.

Legjobb válasz: Valahol azt olvastam, hogy egy kismacskának 100gr nedves és 30 gr száraz táp kell egy felnõttnek pedig 100gr nedves és 130 gr száraz. Ez így jó?

A kérdező hozzászólása: Valahol azt olvastam, hogy egy kismacskának 100gr nedves és 30 gr száraz táp kell egy felnõttnek pedig 100gr nedves és 130 gr száraz. Ez így jó?
A macska "önetetõ", azaz amíg nem látod úgy hogy nagyon hízik kirakod nekia száraztápot, és naponta max. egyszer adsz neki mást is, ami egy sima házimacska esetében kb. 1 konzerv mennyiség.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A kicsiknek én sosem számoltam még ki. Idén vettünk egy kismacskát, Royal Canin kittennel kezdtem etetni és igény szerint kapott. Amúgy a csomagoláson rajta van ezeknél a szuper tápoknál, hogy mennyit kell neki adni belõle, de én sosem mértem. Meg sem állt egésznap, nem csoda, ha hatalmas adagokat vágott be, mostmár ki van herélve, már hat hónapos, én most keztem el tartani az adagolást, hogy ne hízzon el. Aki szerint önetetõ a macska, azzal csak az a baj, hogy a szuper prémiumok összetevõi nem értéktelen hulladékok nagy részben, ezért, ha túl sokat hagysz neki enni belõle, akkor el fog hízni. Az olyan tápot ha megnézed elve kevesebb kell neki, és ha megfogod, összehasonlítod, kisebbnek tûnõ anyag nehezebb, mint a gagyi tápból. Tehát nem biztos, hogy a macskának jó, ha mindig annyit eszik, mint amennyi belefér, mert jobban meghízna tõle. Sokat kijárósnál, persze más, de egy (többnyire) benti macskát komoly hízásra ítélsz ha igény szerint ehet. Fogyasztani nehezebb és mivel mindennap mindig látod nem biztos, hogy azonnal feltûnik, hogy kezd hízogatni.
Sacc / kb leraksz elé valamennyit, ha még éhes akkor ugy is kümlõdni fog ha nem akkir meg legfeljebb otthagyja. Hülyeség számolgatni , nem gépek õk.
A kérdező hozzászólása: Hát jelenleg 1 alutasakosat adok neki reggel, délutánra pedig kap szárazat. De a száraz tápot nem nagyon akarja megenni, csak eszeget belõle. A Kitekathoz hozzá se nyúlt, ezért vettem neki Royal Canint, de az sem tetszik neki. Megpróbáltam feláztatni, hátha úgy jobb, de az sem mûködik. Alutasakosból szerintem 5-öt is megenne. De ha majd felnõtt lesz, 6-7 kg, akkor abból vagy 20-at kéne neki adnom, hogy jóllakjon. Az napi több ezer forint lenne.. Egy 10 hetes macska, hogy lehet ennyire válogatós?
Pedig ilyen kis korban még nagyon lehet az ízlévilágát alakítani. Én fél éves koráig reggel-este adtam neki 1-1 marék prémium minõségû száraz tápot és ugyanígy konzervet (100-100 gr.) Miután ivartalanítva lett felnõtt tápot kap reggel 1, 5 marékkal és 50-50 gr. alutasakosat. Emellett mindennap jól kifuttatom, lefárasztom agyilag is és nincs elhízva.
Ne hagyd, hogy õ dirigáljon. Ha nem eszi meg a kaját, akkor így járt, ne adj neki mást. Majd megtanulja, hogy azt is meg lehet enni és nem is olyan rossz. Ha lesed minden kívánságát, akkor válogatós lesz és ki fog harcolni minden finom és drága falatot. Egyébként nyers húst is adhatsz neki, az olcsóbb és annál természetesebb nincs.
Inkább nedves táp-konzerv ill nyers hús, mint száraztáp!! A nedvest viszont nem hagyhatod elöl egész nap, mert "elmászik". A kölyök naponta többször egyen, de felnõtt cicák is minimum 2-3szor.Jellemzõ rájuk, hogy többször keveset esznek inkább. Az adagolás pedig a tápokon rajta van, de módosítunk, ha túl kevés-vagy ha túl sok.
Kaja adagolás: [link]
A kérdező hozzászólása: valaki ? fontos lenne!
1) Gondolom mindegyik sut fajtabol van boven. Mindegyikuk egymastol fuggetlenul 8 kulonbozo sutit vehet ezert 8^5 kulonbozo megoldas van. Ha esetleg minden suti fajtabol csak 1 van, akkor 8!/(8-5)! = 6720 kulonbozo megoldas van. Az elso vasarlo ugyanis meg 8 kulonbozo sutit vehet, a masodik mar csak 7-et, stb... igy 8*7*6*5*4 = 8!/3! kulonbozo megoldas lesz. 2)8-bol 5-ot (8 alatt 5) = 8!/(5!*(8-5)!)= 56 kulonbozo modon lehet.
4-6 hós kortól valók 16 kg.os terhelésig. nagy általánosságban.
Szerintem egy iker kocsinak vagy egy testvér kocsinak ki kellene ennyit bínri. Nem vittétek vissza? Teutonia-nak van iker kocsija, az 25 kilóig bírja. http://www.teutonia.de/de/produkte/team-cosmo.html de szerintem egy jobb márkának kell hogy bírja legalább 25 kilóig. egy átlag 2 éves 12 kiló, és addig minimum kell hogy bírja. ès ezek a terhelések úgy vannak megadva hogy még +5 kiló szerintem simán.
A kérdező hozzászólása: Nem vittük vissza mert használtan vettük.Lehet azértis tört már el.A férjem megpróbálja megcsinálni remélem sikerül neki.Szerettük ezt a kocsit.Köszönöm a válaszokat.

Van egy sakktábla (8x8) és 8db bástya (le/fel/jobra/balra tud menni) hány féle képpen lehet elhelyezni őket a táblán h egyik se üsse a másikat?

Légyszives segítsetek nekem nem megy és holnapra kell. És ha lehetséges azt is hogy nagyábbol hogyan jön ki az eredmény.

Legjobb válasz: A #3 válasza jó. Az elsõ bástyát az elsõ sorba tesszük. Ez nyolc oszlopba állítva lehetséges. A másodikat az eslõ sorba nem tehetjük, csak a másodikba, itt viszont 7 oszlopba. Eddig 8*7 féle esetünk van, mind jó. Folytatva, a 3-at a 3. sorban 6 féle oszlopba, és így tovább, a 7.-ket a 7. sorban már csak két helyre, míg a nyolcadikat a 8. sorban egyetlen helyre tehetem le. Tehát 8*7*...*2*1=8! az eredmény.

A #3 válasza jó. Az elsõ bástyát az elsõ sorba tesszük. Ez nyolc oszlopba állítva lehetséges. A másodikat az eslõ sorba nem tehetjük, csak a másodikba, itt viszont 7 oszlopba. Eddig 8*7 féle esetünk van, mind jó. Folytatva, a 3-at a 3. sorban 6 féle oszlopba, és így tovább, a 7.-ket a 7. sorban már csak két helyre, míg a nyolcadikat a 8. sorban egyetlen helyre tehetem le. Tehát 8*7*...*2*1=8! az eredmény.
Az a lényeg, hogy egynél több bástya ne legyen egy oszlopban és sorban.
A kérdező hozzászólása: De mi a végeredmény? eddig én is eljutottam de hány féle képpen lehet varjálni?
8!=40320
8!.
2 féle képen mert a Saktábla átlóba is nyolc mezõ és csak ugy nem utik egymást vagy a fekete vagy fehér átlón álnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Elmagyaráznátok, hogy ezt hogy kell kiszámolni? Öcsinek és Huginak összesen 52 foga van. Ha Huginak fele annyi foga lenne, Öcsinek pedig 2-szer ennyi, akkor Huginak eggyel több foga lenne mint Öcsinek. Hány foga van Huginak? :-)

Legjobb válasz:
Elõre jelzem, hogy elsõ látásra tetszett a feladat, de most már nem... Ugyanis kétféleképpen is kiszámoltam, de másodszorra is ugyanaz az eredmény jött ki: Öcsinek 10 foga van, Huginak 42. (Hugi és Öcsi netán krokodilok? :D) Szóval, két egyenletet tudunk felírni a szövegbõl. Ö + H = 52 2Ö + 1 = H/2 A másodikat megszorozzuk 2-vel: 2Ö + 1 = H/2 ..... / *2 4Ö + 2 = H Ezt behelyettesítjük az elsõbe, és megoldjuk: Ö + H = 52 Ö + (4Ö + 2) = 52 5Ö + 2 = 52 5Ö = 50 Ö = 10 --> H = 52 - 10 = 42 Ell.: 42:2 - 1 = 2 * 10 20 = 20 Stimmt. :) Tehát tényleg krokodilok... :P

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõre jelzem, hogy elsõ látásra tetszett a feladat, de most már nem... Ugyanis kétféleképpen is kiszámoltam, de másodszorra is ugyanaz az eredmény jött ki: Öcsinek 10 foga van, Huginak 42. (Hugi és Öcsi netán krokodilok? :D) Szóval, két egyenletet tudunk felírni a szövegbõl. Ö + H = 52 2Ö + 1 = H/2 A másodikat megszorozzuk 2-vel: 2Ö + 1 = H/2 ..... / *2 4Ö + 2 = H Ezt behelyettesítjük az elsõbe, és megoldjuk: Ö + H = 52 Ö + (4Ö + 2) = 52 5Ö + 2 = 52 5Ö = 50 Ö = 10 --> H = 52 - 10 = 42 Ell.: 42:2 - 1 = 2 * 10 20 = 20 Stimmt. :) Tehát tényleg krokodilok... :P
A kérdező hozzászólása: Igazából én is kiszámoltam egyszer csak nekem is ez jött ki és azt hittem hülye vagyok...42 FOG??na mind1 ha neked is ez jött ki akkor biztos jó!Nagyon köszönöm :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!