Találatok a következő kifejezésre: Hány féle lehet (118 db)

Hogyan kezjem a kisfiam hozzászoktatni a pépes ételekhez? Egy nap mennyit és hány félét lehet?

Legjobb válasz: én almapéppel kezdtem,2-3 kanállal adtam neki elõször./Eleinte kilökdösik a nyelvecskéikkel :)/5napig növeltem az adagot,de csak egyfélét lehet adni szoktatásnál!!!5 nap alma után volt 1 nap szünet,és jött a barack.az is 5 napig....

én almapéppel kezdtem, 2-3 kanállal adtam neki elõször./Eleinte kilökdösik a nyelvecskéikkel :) /5napig növeltem az adagot, de csak egyfélét lehet adni szoktatásnál!!!5 nap alma után volt 1 nap szünet, és jött a barack.az is 5 napig....
szia a nagykönyv szerint 3-4 napig ugyanazt-almával célszerû kezdeni-a levét, 3-4 kanállal aztán jöhet a többi.én annyira bátortalan voltam, h sokáig a legkisebb üveget is 3szorra adtam-és sokáig alig ette meg az üveg felét.úgyhogy, ha látod, h izlik-és nincs kiütése tõle-bátran add.aztán jöhet a többi-banán, körte-szilva-fõzelékek krumplival-de egyszerre csak egyfélét-hátha kicsap rajta.bár én még olyan babával nem találkoztam, aki pöttyös lett az almától-a paradicsommal viszont vigyázz! és ha új izt adsz, vmi régebbivel kombinálhatod-kisérletezz bátran-ami van otthon.beszéld meg a védõnénivel, h miket lehet-és figyelj oda, h melyik lazitja, v fogja a székletet. üdv

Tippelnétek nekem kérlek hány hetes lehet a pocakom és hány kilót szedhettem fel?

58 kilóról indultam, köszi!

Legjobb válasz: 36. hét, kisfiú, 12 kiló...Én is kb 58 kilóval indultam, most leszek 38 hetes, és teljesen olyan a hasam, mint Neked. És bár csinos kismama vagy, ne haragudj, de én nem vennék fel ilyen ruhát kismamaként, pedig divatosan öltözködöm...de ízlések és pofonok :)

36. hét, kisfiú, 12 kiló...Én is kb 58 kilóval indultam, most leszek 38 hetes, és teljesen olyan a hasam, mint Neked. És bár csinos kismama vagy, ne haragudj, de én nem vennék fel ilyen ruhát kismamaként, pedig divatosan öltözködöm...de ízlések és pofonok :)
Magamból indulok ki, h nagyon vékonynak tûntem, mégis sokkal több plusz volt, így a tippem +15kg! De +7nek néz ki! És kb. 38hét! Csini vagy! :)
38.hét kislány 7kiló?:D
38 hetes kislány, 6-8 kg.
39 hét, kislány, és plusz 9 kg. :D
Én is ilyen rucikban érzem jol magam, de most kicsit elgondolkoztam, h esetleg baj lehet-e velem, mert én 31 hetes vagyok és nekem fele ekkora pocim sincs...... :( és ha nem irtad vna hány hetes vagy, 38-ra tippeltem vna.
Nagyon csinos kismama vagy és a ruha is klassz. Én hordanék/hordok ilyesmit :) Eddig leggingset hordtam tér fölé érõ tezenis-es és h&m-es tunikákkal; megkérdezhetem ez honnan van? Én is vékony vagyok; csak a poci nagy - 28hkm
én 31 hétre saccoltam volna...Tényleg nagyon csinos vagy, de szerintem (nem bántásból írom) látszik, hogy híztál sokat.Én nem hordanék ilyen ruhát, nekem nem állna jól, de szerintem neked jól áll, és ebben a melegben ez a kényelmes is! Fiút vagy lányt vársz?
A kérdező hozzászólása: Nem emlékszem már honnan van, rég vettem. Kislányt várok. Utolsónak, hol látszik hogy sokat híztam? Szerintem is sokat szedtem fel, nagyon kívánom az édességet :(
Én már tippeltem, csak hozzáfûzöm még, hogy én sem vennék/vettem fel ilyen ruhát. Túl kihívó, inkább bulizós mint kismamának való. Nekem még ekkora hasam sem volt mikor szülni mentem 40+6-ra, és fiam van :) egy 4 hós baba anyukája
Szerintem nincs semmi gond a ruháddal.Nagyon csinos kismama vagy.A hízás meg nem látszik, talán egy kicsit a lábadon. Én 35 hetes kismama vagyok, és én is szoktam ilyeneket hordani.Cicanadrágokat, tunikákkal.Szeretem nagyon a modern divatos dolgokat, nagy pocim van és sokat híztam is.Pedig 55 kilóval és 173 centivel kezdtem a terhességet.De mindegy, lényeg, hogy a babucikájink egészségesek legyenek. Szóval, bátran!
combodon látom, de arányosan híztál, le fog menni pikk-pakk:)
17:08-as vagyok Úgy látom eltaláltam :) És szerintem is jó ez a ruha
huh jó nagy a pocid:) de csini vagy, és az a tény, h kismamák nem hordanak ilyen rucikat nem változik meg:) nekem tetszik, jól áll rajtad.de ez van, ha kismama vagy húzzál bõ hónaljig érõ nacikat és hatalmas pulcsikat olyan nagymamásat:Dettõl frászt kapok.attól, h babát vár vki még öltözhet csinin.hord ami kényelmes és jól érzed benne magad:) ki mit gondol az meg már nem a te bajod:) ))
28-as, hidd el, attól, hogy én túl kihívónak tartom ezt a ruhát egy kismamának, az nem jelenti azt, hogy én csadort hordok, vagy hasonló ruhadarabokat, amiket te sarkításként említettél...azért te is érzed, és tudod, hogy létezik arany középút. Ilyen ruhákat én buliba vettem fel, amikor még nem voltam terhes. De errõl szerintem felesleges vitát nyitni, hiszen ízlés kérdése, hogy ki miben érzi jól magát.
Csinos kismama vagy! A ruharol annyi, hogy mini! En is szeretek csinosan oltozkodni, de ez a polo magaban tul kihivo, kell ala vmi rovidnadrag es maris nem fogsz viccesen kinezni. A hizast meg szules utan fogod eszrevenni, amikor kisebb lesz a hasad, akkor derul ki hogy mit "csinaltal" 9 honap alatt. En csinosnak kepzeltem magam a lanyommal, szules utan jottem ra, hogy mekkora fenekem es combom lett. (Azota leadtam a kilokat)
meg csak 32 hetes vagy?????? Hasznald ki, hordj csinosabb ruhakat, mert kb egy honap mulva balnasodni fogsz! A vegere saccolok 25 kg-ot is.
wow, szép poci, gratulálok :) én is csak ilyen ruhákat hordok, bár én még 28 hetes vagyok a kisfiammal, és + 14 kg-nál járok (57-rõl indultam)
17:07-es vagyok. Túl merész darab egy kismamához, ennyi :) lehet, hogy csak én vagyok ilyen nyuszi, hogy nem mernék ilyet felvenni..túl sokat mutat szerintem...de tényleg nem kritizálni akartalak, te kérdezted a véleményünket :) Mindenesetre tényleg nagyon csinos vagy, és szerintem egyáltalán nem látszik a 17 kiló többlet! Biztos vizesedsz is...az én lábam már olyan, mint egy kis vizilóé, pedig elõtte olyan kis vékonyka volt!!! Szülés után tuti helyre zökkennek a dolgok, ne izgulj emiatt!
A kérdező hozzászólása: uh ezek szerint ilyen nagynak néz ki? még nem vagyok ennyi idõs :) szerintetek jól állnak az ilyen ruhák a kerek pocival?
38 hetes, +10-12 kg.
36-37.hét, kisfiú + 13 kg?
36 het, kisfiu es +6kg.:)
35-36. hét, + 7 kiló. Csinos vagy, jól áll a ruci!
38.hét, lány.Tényleg csinos vagy!+12 kiló. 36 hetes kismama
32. hét és kislány
30 hét kisfiú ... Én 27 hetes vagyok, és ekkora pocakom van :) 55 kg-ról indultam, most 65 vagyok. +10 kg?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a dícséreteket, bár szerintem eléggé meghíztam, a lábaimon látszik :( 17:07 es, miért nem hordanál ilyen rucikat? te milyeneket hordasz? köszönöm az eddigi válaszokat, hamarosan megírom a választ :)
A kérdező hozzászólása: 32 hetes vagyok, kislány lesz és 17 kilót híztam :)
szerintem csini ez a ruci és jó választás ebben a melegben. én nem találok hasonlót, ami a pocim alá érne... :D
A kérdező hozzászólása: nekem is csak ezek a rucik takarják el a pocimat :) mindegyikbõl ki van...
Csini vagy, de szerintem is túl rövid ez a ruha... De ahogy a másik kismama írta, ízlések és pofonok. Én is kismama voltam nemrég, csinin öltöztem én is, nem nagymama pulcsikat, de ez a túl rövid ruházat nekem egy kismamán nem tetszik- szerintem nem kell, hogy egy kismama túl sexy legyen. De ez csak egy vélemeny- úgy öltözz, ahogy te jól érzed magad!! Kitartást a további 8hétre!! Jónagy pocakod van!! Mekkora lesz a kislányod, hogy tippelgetik a dokik? Nekem 3gyerekem van- de egyikkel sem volt ekkora hasam még a legvégén sem! :) )

Hány féle jelentése lehet : a felvillanó autóreflektornak, a szirénának piros szinnek felszálló füstnek?

Legjobb válasz: Például megállapodhatok egy ismerõsömmel, hogy ha villantok neki a reflektorral, az azt jelenti, hogy 1. Egy másik ismerõsömmel, hogy egy ugyanilyen villantás azt jelenti, hogy 2. Egy harmadikkal, hogy azt jelenti, 3… Miután 472 ismerõsöm van Facebookon, ez azt jelenti, hogy a felvillanó autóreflektornak LEGALÁBB 472-féle jelentése lehet. De én úgy sejtem, hogy lehet sokkal többféle is…

Például megállapodhatok egy ismerõsömmel, hogy ha villantok neki a reflektorral, az azt jelenti, hogy 1. Egy másik ismerõsömmel, hogy egy ugyanilyen villantás azt jelenti, hogy 2. Egy harmadikkal, hogy azt jelenti, 3… Miután 472 ismerõsöm van Facebookon, ez azt jelenti, hogy a felvillanó autóreflektornak LEGALÁBB 472-féle jelentése lehet. De én úgy sejtem, hogy lehet sokkal többféle is…
Sajnos ennyibõl nagyon nem tiszta, mire akarsz kilyukadni. Fõleg a fõkérdés plusz pontjaival. Ha variációs-kombinációs feladat a cél, pontosabban kellene definiálni az alapfeltételeket.


30 fő elmegy osztály kirándulásra.6 ágyas szobába vannak elszállásolva. Hány féle szoba berendezés lehet ha a szobák különbözőek, de az mindegy hogy egy szobán belül ki melyik ágyat kapja?

Legjobb válasz: Mindegyik szobába tehát hatan lesznek. Az elsõbe (30 alatt 6)-féleképpen lehet kiválasztani a tanulókat, mivel az mindegy, hogy egy szobán belül ki melyik ágyat kapja.((30 alatt 6) a binomiális együttható.) Ezután a másodikba már csak a maradék 24-bõl lehet kiválastani, azaz (24 alatt 6)-féleképpen, és így tovább az utolsóig. Ezeket elõször is össze kell szorozni, viszont mivel különbözõek a szobák, azoknak sorrendje nem mindegy, ezt a szorzatot meg kell szorozni 5!-sal. Tehát összesen (30 alatt 6)*(24 alatt 6)*(18 alatt 6)*(12 alatt 6)*(6 alatt 6)*5!-féle elszállásolás lehetséges.

Mindegyik szobába tehát hatan lesznek. Az elsõbe (30 alatt 6)-féleképpen lehet kiválasztani a tanulókat, mivel az mindegy, hogy egy szobán belül ki melyik ágyat kapja.((30 alatt 6) a binomiális együttható.) Ezután a másodikba már csak a maradék 24-bõl lehet kiválastani, azaz (24 alatt 6)-féleképpen, és így tovább az utolsóig. Ezeket elõször is össze kell szorozni, viszont mivel különbözõek a szobák, azoknak sorrendje nem mindegy, ezt a szorzatot meg kell szorozni 5!-sal. Tehát összesen (30 alatt 6)*(24 alatt 6)*(18 alatt 6)*(12 alatt 6)*(6 alatt 6)*5!-féle elszállásolás lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!

Van egy sakktábla (8x8) és 8db bástya (le/fel/jobra/balra tud menni) hány féle képpen lehet elhelyezni őket a táblán h egyik se üsse a másikat?

Légyszives segítsetek nekem nem megy és holnapra kell. És ha lehetséges azt is hogy nagyábbol hogyan jön ki az eredmény.

Legjobb válasz: A #3 válasza jó. Az elsõ bástyát az elsõ sorba tesszük. Ez nyolc oszlopba állítva lehetséges. A másodikat az eslõ sorba nem tehetjük, csak a másodikba, itt viszont 7 oszlopba. Eddig 8*7 féle esetünk van, mind jó. Folytatva, a 3-at a 3. sorban 6 féle oszlopba, és így tovább, a 7.-ket a 7. sorban már csak két helyre, míg a nyolcadikat a 8. sorban egyetlen helyre tehetem le. Tehát 8*7*...*2*1=8! az eredmény.

A #3 válasza jó. Az elsõ bástyát az elsõ sorba tesszük. Ez nyolc oszlopba állítva lehetséges. A másodikat az eslõ sorba nem tehetjük, csak a másodikba, itt viszont 7 oszlopba. Eddig 8*7 féle esetünk van, mind jó. Folytatva, a 3-at a 3. sorban 6 féle oszlopba, és így tovább, a 7.-ket a 7. sorban már csak két helyre, míg a nyolcadikat a 8. sorban egyetlen helyre tehetem le. Tehát 8*7*...*2*1=8! az eredmény.
Az a lényeg, hogy egynél több bástya ne legyen egy oszlopban és sorban.
A kérdező hozzászólása: De mi a végeredmény? eddig én is eljutottam de hány féle képpen lehet varjálni?
8!=40320
8!.
2 féle képen mert a Saktábla átlóba is nyolc mezõ és csak ugy nem utik egymást vagy a fekete vagy fehér átlón álnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Hány féle képpen lehet a rágóval pukkasztani?

Igaz,hogy lehet sok féle képpen vagy csak egy féleképpen lehet. És ugye aki rágózni szokott,mindenki tudja csinálni. Aki ért hozzá jó válaszokat várok.

Legjobb válasz: Én csak kettõfélét tudok. Az egyik a hagyományos, mikor a számban a kilapított rágón csinálok egy mélyedést a nyelvemmel, és úgy fújom fel és kidurran. A másik, az nagyon gyerekes. Kiveszed a szádból, kilapítod, a szád elé teszed és fújod amíg ki nem pukkan. Miért érdekel?

Én csak kettõfélét tudok. Az egyik a hagyományos, mikor a számban a kilapított rágón csinálok egy mélyedést a nyelvemmel, és úgy fújom fel és kidurran. A másik, az nagyon gyerekes. Kiveszed a szádból, kilapítod, a szád elé teszed és fújod amíg ki nem pukkan. Miért érdekel?

Egy fél tejfölös-csirkehúsos pizza kb. hány kalória lehet?

Legjobb válasz: Egy egész kb. 750-800 (Dr. Oetker-es). Így akkor a fél 400 körül lehet.

Egy egész kb. 750-800 (Dr. Oetker-es). Így akkor a fél 400 körül lehet.
A kérdező hozzászólása: Egy átlagos méretû pizzériás pizza volt. Köszi szépen!
Jó sok, ráadásul nagyon sz*r a tápanyagértéke. Tele van zsírral és zsénhidráttal.

Hány féle képen lehet kiválasztani 4 lapot úgy hogy legalább egy ász van köztük? (magyar kártya)

Legjobb válasz: 32 alatt a 4 féle képpen választhatsz ki 4 lapot a pakliból. 28 alatt a 4 félé képpen nincs benne ász. A kettõ különbségében viszont legalább egy van.

32 alatt a 4 féle képpen választhatsz ki 4 lapot a pakliból. 28 alatt a 4 félé képpen nincs benne ász. A kettõ különbségében viszont legalább egy van.

Hány év lehet még kb az antikrisztusos kor? Azaz mikor bukkan fel (kb)?

Legjobb válasz: Az Antikrisztus a Jelenések könyvében bukkan fel. Ott meg nincsenek konkrét dátumok. Anno az elsõ századokban Jézus második eljövetelét elég közel gondolták, azaz azt gondolták, hogy még az életükben eljön. Aztán tették ezt az idõpontot 666-ra, 1000-re, 2000-re. De nincs ilyen idõpont. Lehet hasraütéssel ilyen idõpontokat kitalálni, de az kb. annyit is ér.

Az Antikrisztus a Jelenések könyvében bukkan fel. Ott meg nincsenek konkrét dátumok. Anno az elsõ századokban Jézus második eljövetelét elég közel gondolták, azaz azt gondolták, hogy még az életükben eljön. Aztán tették ezt az idõpontot 666-ra, 1000-re, 2000-re. De nincs ilyen idõpont. Lehet hasraütéssel ilyen idõpontokat kitalálni, de az kb. annyit is ér.

Fél óra szobabiciklizés 1es fokozaton kb hány kalória lehet? Meg lehet ezt állapítani?

a gép 348kcal írt ki de szerintem ez sok..vagy mégsem?

Legjobb válasz: 1 es fokozaton... szerintem is kicsit soknak tünik, biztos csak hogy motiváljon.miért csak fél órát kerekezel? hajrá húzz bele!

1 es fokozaton... szerintem is kicsit soknak tünik, biztos csak hogy motiváljon.miért csak fél órát kerekezel? hajrá húzz bele!
Biztos, hogy nem jól mutatja. Az enyém 100 alatt mutatott mindig, kb. fél órás tekeréssel, a fokozatra nem emlékszem. Szerencsére tönkrement, utáltam. :)
A kérdező hozzászólása: azért csak fél óra mert mellette fél órát norbi tornázom és így 1 óra 1 napra :) bár gondolkoztam ma reggel hogy megpróbálom az egy órát:) köszönöm a válaszokat : )
Nem kalória az? Az enyémen a kijelzõ kalóriát ír ki a címkézés és a kézikönyv szerint is, s nem túl sok ég el fél óra alatt. Igaz, csak közepesre állítva hajtom, s nem folyik rólam a verejték patakokban a végén.
most az 1 es fokozat az melyik. a bicikli nagyon keves kaloriat éget amugy, 100 körül, fél óra.
A kérdező hozzászólása: az 1es fokozat a legkönnyebb köszi
a biciklizés égett az egyik legtöbbet. szal strem nem sok. http://www.kalóriaguru.hu/kalkulator/kaloriaegetes-kalkulato..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!