Találatok a következő kifejezésre: Hány darab szükséges egy (3 db)

Kétszer annyi három lábú asztalt gyártanak mint négylábút. Egy műszak (8 óra) alatt 40 db asztalláb és a hozzájuk szükséges asztallap készül el. Egy műszak alatt hány darab négylábú asztalt készítenek? Hány darab asztallapot készítenek összesen?

Legjobb válasz: Sziasztok aki ért hozzá légyszi segítsen megcsinálni ezt a feladatot köszi:) Egy asztalos mûhelyben minden mûszakban kétszer annyi három lábú asztalt gyártanak mint négylábút.Egy mûszak(8 óra) alatt 40 db asztalláb és a hozzájuk szükséges asztallap készül el.Egy mûszak alatt hány darab négylábú asztalt készítenek?Hány darab asztallapot készítenek összesen??????

A kérdező hozzászólása: Sziasztok aki ért hozzá légyszi segítsen megcsinálni ezt a feladatot köszi:) Egy asztalos mûhelyben minden mûszakban kétszer annyi három lábú asztalt gyártanak mint négylábút.Egy mûszak(8 óra) alatt 40 db asztalláb és a hozzájuk szükséges asztallap készül el.Egy mûszak alatt hány darab négylábú asztalt készítenek?Hány darab asztallapot készítenek összesen??????
egy mûszak alatt készítenek 4db 4 lábút ehhez kell 16láb 8db 3 lábút ehhez kell 24 láb és ezekhez kell 12 db asztallap

Minimum hány darab és milyen színû melltartó szükséges egy nõnek?

Sokat fogytam és az összes melltartóm nagy rám. Próbáltam bevarrni, de akkor meg kiesnek belõle a melleim (amit nem értek, mert eddig tökéletesek voltak, most meg kibuggyannak). Új melltartókat kellene vennem, de az "új" méretemben nagyon nehéz találni és amiket találtam , azok nagyon drágák nekem. Milyen színekre lenne tényleg szükségem? (mindenféle színû ruhám van)

Legjobb válasz: Szerintem fekete meg fehér. Ha esetleg van átlátszóbb ruhád akkor olyan színû. Hány darab... Amennyire van pénzed, és amennyit tényleg használsz. Felesleges felhalmozni pl 30-40 farabot hogyha nem használod õket

Szerintem fekete meg fehér. Ha esetleg van átlátszóbb ruhád akkor olyan színû. Hány darab... Amennyire van pénzed, és amennyit tényleg használsz. Felesleges felhalmozni pl 30-40 farabot hogyha nem használod õket
2 a minimum, 4-5-nél több vlsz nem kell (mondom ezt úgy hogy nekem kb 20 van). Szerintem jó ha van egy sportmelltartó; egy amit fel lehet venni kivágottabb ruhákhoz ( [link] ); egy ami sima, varrás nélküli, hordható póló alá; egy ami testszínû (fehér ruhákhoz). Ez a linkelt pl három feltételt is teljesít egyszerre. Fehér szerintem nem kell, akkor már inkább fekete vagy színes.
A leguniverzálisabb talán a testszínû variálható-levehetõ pántú. Persze a klasszikus fekete és fehér mellett is dönthetsz. Mennyi? Minimum annyi, hogy két mosás között kibírd velük.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! Most kb. 15 melltartóm van, viszont egyik sem jó , de ha jól számoltam 2 db-ra van pénzem :( , akkor egy testszínû és fekete legyen?
Szerintem igen, a fekete és a testszínû alapdarabok. A fehér szerintem nem igazán praktikus, mert egy vékonyabb színes felsõ alól jobban átlátszik, mint a testszínû.
Én is a feketére és a testszinûre szavaznék. Ha sportos vagy, utóbbi lehet sportmelltartó.
4 db nem árt ha van: 1 testszínû, 1 fekete, 1 fehér, és 1 sportmelltartó. Szerintem ezek alapdarabok, és csak utána jöhetnek a színesek.

Hány darab body szükséges egy ujszülött babának?

ugy értem egy honapra elegendö az kb mennyi?

Legjobb válasz: www.babanet.hu oldalon pontossan megkapot a kérdésedre a választ. Én ha veszek ruhákat babának fix,hogy átfogom mosni a higénia miatt,mert szerintem az üzletekben csak végig fogdossák :) Gratulálok a picihez! 20hetes kismama

http://www.babanet.hu oldalon pontossan megkapot a kérdésedre a választ. Én ha veszek ruhákat babának fix, hogy átfogom mosni a higénia miatt, mert szerintem az üzletekben csak végig fogdossák :) Gratulálok a picihez! 20hetes kismama
Én minden ruhát kimostam és több méretet vettünk, 56-68-ig, így a nagyobbak jók lesznek késõbb. 3 hete született a kisfiam, ezért mi elég sok (kb 10 db) rövid ujjút vettünk + kb 6-8 hosszú ujjút.
Ezt mondani sem kell, alap, hogy kimossuk a ruhácskákat, sõt ki is kell vasalni. És az sem mindegy, mivel és hogyan mosod! Mosószer, nem mosópor, ami sensitiv, öblitõ nélküli dupla öblítés!!
Szerintem 56-osat vegyél, mert a babák nagy részénél az ennél kisebb már születéskor sem jó. Szerintem 6-8 darab jó ha van, ha nem akarsz minden nap mosni vasalni.
Mindenképpen mosd ki.Amúgy sokszor el is vannak méretezve a ruhák.Szerintem is érdemesebb 56-ost venni.Esetleg egy picit nagy lesz neki.Úgy is nõnek, mint a gomba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!