Találatok a következő kifejezésre: Hány darab szükséges (6 db)

Kétszer annyi három lábú asztalt gyártanak mint négylábút. Egy műszak (8 óra) alatt 40 db asztalláb és a hozzájuk szükséges asztallap készül el. Egy műszak alatt hány darab négylábú asztalt készítenek? Hány darab asztallapot készítenek összesen?

Legjobb válasz: Sziasztok aki ért hozzá légyszi segítsen megcsinálni ezt a feladatot köszi:) Egy asztalos mûhelyben minden mûszakban kétszer annyi három lábú asztalt gyártanak mint négylábút.Egy mûszak(8 óra) alatt 40 db asztalláb és a hozzájuk szükséges asztallap készül el.Egy mûszak alatt hány darab négylábú asztalt készítenek?Hány darab asztallapot készítenek összesen??????

A kérdező hozzászólása: Sziasztok aki ért hozzá légyszi segítsen megcsinálni ezt a feladatot köszi:) Egy asztalos mûhelyben minden mûszakban kétszer annyi három lábú asztalt gyártanak mint négylábút.Egy mûszak(8 óra) alatt 40 db asztalláb és a hozzájuk szükséges asztallap készül el.Egy mûszak alatt hány darab négylábú asztalt készítenek?Hány darab asztallapot készítenek összesen??????
egy mûszak alatt készítenek 4db 4 lábút ehhez kell 16láb 8db 3 lábút ehhez kell 24 láb és ezekhez kell 12 db asztallap

Hány darab tengerimalac szükséges a tenyésztéshez?

Sziasztok! Kérlek írjátok le,hogy hány hím és hány nőstény tengerimalac kell a tengerimalac tenyésztéshez.

Legjobb válasz: Miért akarod õket tenyészteni? Ahogy én látom, szegényekbõl inkább túlszaporulat van. Egyébként meg fontos a minél nagyobb genetikai sokszínûség, tehát lehetõleg mindegyik malac máshonnan származzon.

Miért akarod õket tenyészteni? Ahogy én látom, szegényekbõl inkább túlszaporulat van. Egyébként meg fontos a minél nagyobb genetikai sokszínûség, tehát lehetõleg mindegyik malac máshonnan származzon.
1 hímmel és 1 nõsténnyel is lehet tenyészetet indítani, te döntesz arról, hogy hány tenyészpárod legyen. Szerintem ne indíts túl sokkal, elõbb tapasztald meg, mennyire tudod eladni a kicsiket, és hogy egyáltalán hogyan zajlik az egész. Késõbb, ha úgy döntesz, beszerezhetsz még tenyészpárokat, de nem érdemes egybõl a "mély vízbe ugrani".
szerintem ne vegyél többet 500-500 nál
A kérdező hozzászólása: Tõlem szórakozz:D.
mért ?? :( de én még úgy elszórakoztam volna :(
A kérdező hozzászólása: Kösz, már nem érvényes!
kedves utolsó :) szólj máskor is :D rá érek non stop :D
Kedves barátom 1-es !!!! Szívbõl köszönöm a válaszod, szar napom volt eddig, de akkorát röhögtem !!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nem értem, mi van túl szaporodva?És szerintem jobb, hogy megkérdezem, hány darabot vegyek.Nem értem ezzel mi a baj!
ha ezt kell kérdezned ne tenyéssz de amúgy se nagyon sok malacnak így se marad hely túl vannak szaporodva
2 lánnyal kezdjed. De csak álomszépet vegyél meg, és csak kirobbanó formában fedeztesd. És persze egy ilyen kérdés kiírásánál sokkal alaposabban készülj fel. Olvass el mindent, járj el kiállításra, látogass meg 4-5 jó nevû tenyésztõt, mérd fel a piacot, készíts számításokat...
Nem kan és koca! Aki állítása szerint tenyésztett valamikor nem használ rájuk ilyen szakszerûtlen kifejezéseket. Hím és nõstény. Lebuktál kedves ex szaporító.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) !
A tenyésztéshez, nem kell párban tarnani a malacokat. Ha a kan és a koca folyton együtt vannak, a kocának nem lesz ideje pihenni. Ugyanis szülés után egybõl tüzelni kezd. Elsõre vegyél egy párt és két ketrecet. Ha láthatóan vemhes a koca a kan mehet külön ketrecbe. Ha párosával tartod õket, nem tudod mikorra várhatók a kicsik, és a szaporodást se tudod kontrollálni. Régen én is tenyésztettem malacokat, ha van még kérdésed írj privátot.
Mindenképp kettõvel kezdd! Így ki tudod számolni mennyi pénzt kell havonta elõteremtened a mûködésre, és a legszebb lányokat megtartva tudsz egy saját állományt létrehozni. Ha kell vehetsz késõbb 1-1 fiút, de ne össze-vissza, hanem olyat aki az allomanyod hibáit kijavítja. Nyereségre ne szamits, viszont arra, hogy negyediket egy betegséget, és az összes állatoddal orvoshoz kell járnod, arra igen! A koltsegeken kívül a helyet is nézd meg. Legyen elég ketreced a hiszitve szülõnek, a betegnek, a visszahozott allatokhoz karanténra. És persze idõd takaritani, füvet szedni, kézhez szoktatni, allatorvoshoz rohangaszni, betegeket gyogykezelni, hirdetni, vevõkkel beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Még csak gondolkodok a témán.Ha belekezdenék legalább 4 külön helyrõl venném meg õket.
megengeded nekem?? *.*


Lehet e helyettesíteni spot égővel a neoncsövet akvárium megvilágításához? Ha igen 100 literhez hány darab és milyen teljesítményű égő szükséges?

Legjobb válasz: természetesen lehet csak nem elõnyös. Hogy mennyi kell azt befolyásolja a növényzet.Egyébként, ha bármilyen mód van rá, akkor azt tanácsolom, h maradj a neonnál.

természetesen lehet csak nem elõnyös. Hogy mennyi kell azt befolyásolja a növényzet.Egyébként, ha bármilyen mód van rá, akkor azt tanácsolom, h maradj a neonnál.
Így igaz. Lehet helyettesíteni, de nem ajánlatos. A növényeid sohasem fognak úgy fejlõdni spot-égõktõl, mint a kifejezetten akváriumi célokra gyártott neoncsövektõl. Persze csövek és csövek közt is van különbség: eltérhet a foglalat rendszere, és a csövek jellege. Legjobb, ha konkréran olyan neoncsövet veszel, amit növényeknek fejlesztettek ki: "Nature", "Plant" feliratokkal.

Hány darab body szükséges egy ujszülött babának?

ugy értem egy honapra elegendö az kb mennyi?

Legjobb válasz: www.babanet.hu oldalon pontossan megkapot a kérdésedre a választ. Én ha veszek ruhákat babának fix,hogy átfogom mosni a higénia miatt,mert szerintem az üzletekben csak végig fogdossák :) Gratulálok a picihez! 20hetes kismama

http://www.babanet.hu oldalon pontossan megkapot a kérdésedre a választ. Én ha veszek ruhákat babának fix, hogy átfogom mosni a higénia miatt, mert szerintem az üzletekben csak végig fogdossák :) Gratulálok a picihez! 20hetes kismama
Én minden ruhát kimostam és több méretet vettünk, 56-68-ig, így a nagyobbak jók lesznek késõbb. 3 hete született a kisfiam, ezért mi elég sok (kb 10 db) rövid ujjút vettünk + kb 6-8 hosszú ujjút.
Ezt mondani sem kell, alap, hogy kimossuk a ruhácskákat, sõt ki is kell vasalni. És az sem mindegy, mivel és hogyan mosod! Mosószer, nem mosópor, ami sensitiv, öblitõ nélküli dupla öblítés!!
Szerintem 56-osat vegyél, mert a babák nagy részénél az ennél kisebb már születéskor sem jó. Szerintem 6-8 darab jó ha van, ha nem akarsz minden nap mosni vasalni.
Mindenképpen mosd ki.Amúgy sokszor el is vannak méretezve a ruhák.Szerintem is érdemesebb 56-ost venni.Esetleg egy picit nagy lesz neki.Úgy is nõnek, mint a gomba.

8 darab garnéla esetén hetente hány %-os vízcsere szükséges?

Egyelőre még nincsenek benne az amanok, másfél hete megy az akvárium növényekkel, de olyan csodaszép a vize, ahogy a növények is, hogy most elgondolkodtam.

Legjobb válasz: Mekkora akvárium? Milyen szûrés?

Mekkora akvárium? Milyen szûrés?
A kérdező hozzászólása: Szia. Már írtam párszor, én vagyok az 54 literes amanos. Eheim 2008-as van benne.
Nem olvastam a többi kérdésedet, így nem tudtam ki vagy. 54 literben ha teheted, heti kétszer cserélj vizet, tehát 2 x 20 %.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ez akkor is igaz, ha semmi más nincs az akváriumban, mármint állatok közül.
A kérdező hozzászólása: Ez kérdés volt.:)
Ebben megoszlanak a vélemények. Amíg nincs állat, meg amíg bejáratod az akváriumot, éppenhogy kell a magasabb ammóniaszint, hogy szaporodjanak a bacik. Talán abban igazuk van, akik aztmondják, hogy ugyanúgy kell vizet cserélni bejáratás alatt is, hogy a túl sok ammónia még azokra a baktériumokra is toxikus, akik egyébként megeszik õket. Tehát a megszokott, hogy cserélsz bejáratás alatt is vizet, de én tudományosan egyik oldalt sem tudom most neked alátámasztani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!