Találatok a következő kifejezésre: Hány cm-t 1 (6 db)

1 év alatt kb. hány cm-t tud megnőlni a haj?

Legjobb válasz: Átlagosan egy hónap alatt 1 cm-t nõ. Tehát 12 centit. :)

Átlagosan egy hónap alatt 1 cm-t nõ. Tehát 12 centit. :)
nem egy hónap alatt, hanem 20 nap alatt, drága..
10cmt kb ezt olvastam valahol, de nekem 2hónapja semmit nem nõtt a hajam:(
megNÕni nem megNÕLni te szerencsétlen
A kérdező hozzászólása: szerencsétlen vagy te piciszivem! :) ) na puszi, csá :*

Ha így folytatom, szerintetek 1 év alatt, hány cm-t fog nőni a hajam? (kép)

Váll alá ér? hajam volt.. Nem volt túl hosszú. De le vágattam, mert minden nap vasaltam a hajamat, és nagyon el volt töredezve. Fül alá ér? hajam lett. 5 hónap alatt meg n?tt akkorára, mint amekkora volt. (néha vasaltam) De most el terveztem, hogy nem fogom vasalni a hajamat.(de ha megyek valami olyan helyre, akkor ki vasalom)!

Legjobb válasz: Szerintem meg tud nõni simán! Általában havonta 1 cm-t nõ a hajad. Szóval Egy év alatt, ha egészséges, 12 centit nõ.

Szerintem meg tud nõni simán! Általában havonta 1 cm-t nõ a hajad. Szóval Egy év alatt, ha egészséges, 12 centit nõ.
szerintem is simán megnõ 1 év alatt akkorára.. :)
A kérdező hozzászólása: Hú hát remélem :-) Köszi a válaszokat!
megnõ, ha nem vasalod és nem törik szarrá. :D 15/L
A kérdező hozzászólása: Nem fogom vasalni! Szept. 1tõl nem vasalom :D:DD
Vasalod, nem vasalod?Ááá összezavarodtam.:(

Hány cm-t nőtt babátok 1 év alatt? Mennyivel született?

Legjobb válasz: 48-cal született, 74 volt 1 évesen. ez 26 cm.

48-cal született, 74 volt 1 évesen. ez 26 cm.
50 cm. volt a születésénél az 1 éves státuszon pedíg 78 cm. 28 cm.-t nõtt 1 év alatt!
54-el született, és pont tegnap voltunk az 1 éves státuszon, 78cm.
48 cm-rel született, egy évesen 78 cm volt, ez pont 30 cm. Ja és kisfiú.
27, 5 centit nõtt, 49 volt, amikor megszületett 76, 5 volt egy évesen
51 cm-rel született és 76 cm volt 1 évesen.
Nekem kislányom van, 53 cm-rel született, egy évesen 82 cm volt. Tehát 29 cm-t nõtt.
A kérdező hozzászólása: Én 163 cm vagyok, apukája 180 cm.Hogy mekkora voltam 1 évesen az passz. Kisfiam 11 kg és 82 cm. Szerintem nem kicsi, végülis havi 2 cm-t nõtt, ha visszaosztjuk a 24 cm-t.
Kisfiam 50 centivel született, 1 évesen kb. 82-84 cm volt, és mindenki azt mondja, milyen magas...
56 cm volt születésekor a kisfiam.1 évesen 82 cm.most 16 hónapos és úgy 88-90 cm körül van.(utóbbi 2-3 hónapban rengeteget nõtt)
http://www.dokimami.hu/2009/06/06/csecsemogondozas-tanfolyam.. A tiéd csupán 1 cm-rel van "elmaradva" az átlagtól. Ti mekkorák vagytok? Az apukája mekkora volt 1 évesen? És te? A súlya mennyi?
54 cm született, 1 évesen 77 cm volt 2 évesen 90 cm volt, most 3 éves, 102cm,
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Azért kérdeztem, mert helyettesités volt, az 1 éves státuszon, és a kedves doktornéni, azt mondta az egyébként magas kisfiamra, hogy kevés a 24 cm. 82 cm most és 58 cm-rel született.
49 cm-rel született, 1 évesen 75 cm volt.
50 cm-rel született a fiam, 1 évesen 77cm volt.


Hány cm-t nő 1 hónap alatt a haj?

Függ valamitöl?

Legjobb válasz: Én úgy tudom 1 hónap alatt kb. 1 centit. Gondolom ha megfelelõ vitaminokat szedsz, begyorsulhat valamelyest ez a folyamat.

Én úgy tudom 1 hónap alatt kb. 1 centit. Gondolom ha megfelelõ vitaminokat szedsz, begyorsulhat valamelyest ez a folyamat.
Egyéntõl is és táplálkozástól is függ, de én is a havi 1 centit hallottam.
szerintem annak szerencséje van akinek nõ egy centit a haj havonta, szerintem embertõl függ fõleg. jó ha ráállsz a dologra és veszel vitaminokat meg utána jársz a dolognak akkor biztos lehet gyorsítani. ha tudsz jo tippet ird le :)
Én tudok jó tippet a hajnövekedésére. Egyél sok krumplit. Komoly:) Én 2 évvel ezelõtt levágattam a hajam kb: nyakig érõre és tépetre. Ma már vagyis 2 év után a hajam már a seggemig ér. Bocs a kifejezésért de nem tudtam szebben megfogalmazni. :) Na szóval egyél krumplit és nõ a hajad. Hozzáteszem: SEMMI VITAMINT NEM SZEDTEM ÉS NEM IS AKAROK. A másik tanácsom: Hord befonva a hajad mert akkor kevésbél töredezik el. Meg úgy is nõ és elég hamar. Ezek jó tippek fogadd meg!!!:)
Hello! it van pár tanács hogyan növesztheted gyorsabban a hajjad. azt tudni illik h van egy határ (4-5 cm) és inenntõl fogva nagyon lassan nõl a haj, szinte megál. ilyenkor ápolni kell a töredezed részeket le kell vágattni!:) és még ugy lehet elérni h gyorsabban nõl-jön h kb havonta egy nagyon picit le lehet vágatni a haj aljából és akinek hoszabb az kösse be haj gumival (Y) =) ez tuti megoldás!! :D
nekem sokan mondták, h gyorsan nõ ezért múlt honapban lemértem. január 11én majdnem 27 centi volt, most harminc. vagyis három centit nõtt nem egész egy hónap alatt. én hetente max 3szor de inkább kétszer mosom, gyakran ki van engedve, majdnem ilyen gyakran kontyba van(, de nem szorosba!!!) csak ilyen laza konyty h ne zavarjon. töredezés ellen annyit teszek, h mikor hajatmosok, akkor rárakok utána egy törcsit, és amég öltözök, fogatmosok (kb. 10 perc) addig a törcsi sok vizet beisz belõle. kis hõvédõt teszek a végére, mert nagyon dús és sokáig kell ezután még szárítani, és amióta teszek rá hõvédõt azóta nem törik a sok szárítástól.

1 hónapban hány cm -t nő a haj?

Legjobb válasz: Másfelet kb.

Másfelet kb.
Kinek mennyit. Általában 1-1, 5 centit, de akinek gyorsan nõ a haja 2-3 centit is nõhet.

1 évben hány cm-t növünk?

Legjobb válasz: # 7 Napi 2L Kobra igenis hatással van a növésre. Most nem arról beszélek, hogy szürcsölöd a gagyi Red Bullt, hanem energiaitalról, az nem ugyanaz... Mindegy, én csak annyit mondok: 3 éve volt az a válaszom ember mi a szarért írsz még ide?:D

# 7 Napi 2L Kobra igenis hatással van a növésre. Most nem arról beszélek, hogy szürcsölöd a gagyi Red Bullt, hanem energiaitalról, az nem ugyanaz... Mindegy, én csak annyit mondok: 3 éve volt az a válaszom ember mi a szarért írsz még ide?:D
Ez rohadtul nem így megy, az ember nem növény. A hormonháztartástól függ, hogy mikor és mekkora ütemben növünk. Egyesek képesek egy nyár alatt ráhúzni tíz centit, de se elõtte, se utána semmi, mások fokozatosabban nõnek, egyénenként változó. És a növés úgy 22-23 éves korra áll meg végleg.
0-1 éves korig vagy 57-58 éves korig? Mert nem mindegy ez sem... Mire vagy kíváncsi?
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok és szeretnék nõni legalább 10 centit, ha szedek vitaminokat és kosárzok akkor van esély rá?
Genetika, hogy mennyit fogsz még nõni. Ha lány vagy 23 éves korig nõhetsz, ha fiú, akkor 21 éves korban fejezõdik be a növekedés. Kosarazástól nem leszel magasabb.
Ha nem iszol kólát, meg energiaitalt, akkor kicsit gyorsabban nõsz. (Az egyik haverom nagyon sokat ivott, és most 148...)
A kérdező hozzászólása: 148 :O az igen. Ritkán szoktam kólát inni, energia italt is. Pont tegnap ittam kólátxD.
Szegeny gyereket joval riogatod ember:DD kolatol energiaitaltol nem all meg az ember en regebben sok kolat ittam es enrgiaitalt is ittam ea most lettem junius vegen 14 es 178-180 vagy mar tobb is vagyok. Fogyassz nyugodtan kolat de mindent mertekkel ne ugy idd mint a vizet sportolj sokat en amugy versenyszeruen uszok es rendszeresen kosarlabdazok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!