Találatok a következő kifejezésre: Hány cm-es kell (63 db)

Egy 16 éves pasinak hány cm esnek kell lennie a farkának?

Hülyeségek nem érdekelnek

Legjobb válasz: Minket se, tehat nem ertem, ezt most miert irtad ki?

Minket se, tehat nem ertem, ezt most miert irtad ki?
"16 éves pasi" Nekem már ez is vicces. 16 éves fiú esetleg, mert 16 évesen te még bizony gyerek vagy. És nem "kell" lennie semekkorának. Fogadd el, hogy akkora, amekkora és ne agyalj ezen.
Egy 16 éves szarosnak hány cm esnek kell lennie a farkának? így értelmesebb
És, ha neki 14 vagy épp 17 cm, akkor az õ farka már nem normális?
na csak hogy legyen egy "normális" válasz is 15-16 centi az szvsz a normális kategória.
12 és 18 között van általában. De milyen szó már az, hogy kell? Kb olyan, mint hogy: "16 évesen milyen magasnak kell lenni?"...
25 cm. Lankadtan. A vastagsága.
0 azaz nulla cm nek kell lenni. Az embernek nincs farka.
Ez elég egyéni...nincs olyan hogy x cm nek kell lennie:D KELLxd
A kérdés is hülyeség.
X A matematikaban az X jelentese: ismeretlen!
3
7 komolyan.
nem a méret a lényeg hanem a technika ;) de nem nagyon hiszem h kb 10 cm es péniszed lenn áló felizgult állatpotban :S
Szórakoztok itt különbözõ méretekkel... TÍZ cm a minimum, amit már élvezni is fog. Kisebbel is összejöhet a gyerek, de abból már nem érez semmit.
hát a gpont orgazmus annyira nem gyakori.
egy 10 azért nem árt szerintem, de 14 az már tuti elég.
az ujjad is elég. mekkora ujjad van? na ha az elég, akkora akkora pénisz is elég.
hülyeség, nem kell 14 cm. a g-pont a hüvely bejáratától kb. 5 cm-re van. tehát elég akár 8 cm is
97 -.-
kit érdekel?
Ez hülyeség hogy 10 alatt nem lehet érezni semmit!!! Van egy ismerõsöm neki 7 cm-es a f*rka és a barátnõje akit szintén ismerek simán el tud menni tõle!!!
Azt el is hiszem, hogy a hutohoz el tud menni egy sorert :D
15-20
Nézzük meg a punci felépitését a G pont van legtávolabb a "bejárattól" kb 5cm a többi szerv ami az elélvezéshez kell elöttevan kivéve a hüvelyt de "abban" van G pont, úgyhogy Azt már alapbol eléred ha bedugod.Ebböl következik, hogy a bármekkora jó ami nagyobb 5 centinél.

Hány cm. -ig kell gyerekülés, és hány cm felett elég a a magasító a kocsiba?

Azt tudom,hogy 150cm-ig kötelez? a biztonsági gyerekülés.De azt nem tudom,hogy hány cm felett lehet a gyerekülést leváltani magasítóra?
5 ujjnyi, azaz 10 cm.
Szia.Én 4 újjnyival szültem, és kifért a babó, igaz gátmetszést csinált a doki, de csak 3 öltésnyit.A babám 2850gr volt, és 33cm volt a feje.
4 ujjnyiról tudok én is, mindkét csemetémet így szültem egyik 3480, a másik 4050 gramm volt...gátmetszés nélkül.
min 4 újjnyi!
tessék?
Ja már értem. AZt hittem 1122 centi.. 112 centisnek tanulni 90 centis-1 méteres 158 centisnek 140-150 centis.
Nem kell nekik síléc, a korcsolya jobb.
kb 4-7 cm-en és egymástól úgy kb 3-5 cm.re legyenek.

Hogyan mérik a bicikli vázak méretét? PL:20.6" az kb hány cm és mit kell mérni a felsö csövet? Vagy hogy kell?

Legjobb válasz: Ez colban van megadva. Col x 2.54 = cm Vagy leméred a felsõ csõ hosszát és azt elosztod 2.54-el...Így megkapod a kerékpárod vázméretét.

Ez colban van megadva. Col x 2.54 = cm Vagy leméred a felsõ csõ hosszát és azt elosztod 2.54-el...Így megkapod a kerékpárod vázméretét.
A váz mérete nem a felsõcsõ hossza! A nyeregvázcsõ magassága. Viszont egy vázméreten belül is jelentõs eltérések lehetnek a felsõcsõ hosszában.
Igaz, elnézést. Összekevertem..

Hány cm-es magasságtól lehet profi szinten modellkedni? És hányas ruhaméret kell? (EU) 34-36?

Legjobb válasz: 178 cm felett, nem feltétlen a méret számít mert Tyra Banks se a 40 kilosak táborába tartozik.. De ha ilyen tipikus csontsován modellekre gondolsz mint Axente Vanessa stb akkor azok szerintem 32es méretnél nem hordanak nagyobb méretet ;)

178 cm felett, nem feltétlen a méret számít mert Tyra Banks se a 40 kilosak táborába tartozik.. De ha ilyen tipikus csontsován modellekre gondolsz mint Axente Vanessa stb akkor azok szerintem 32es méretnél nem hordanak nagyobb méretet ;)
172-174 általában..
lányokat álltalában 173 cm-tõl 180 cm-ig keresik :) úgy olvastam a modellügynökség honlapján :) de ha nagyon kellesz nekik akkor felvesznek 170 cm-tõl :) fontos a BMI index is 18-22 közt kellene lenni, ami még nem tartozik az egészségtelenül vékony kategóriába :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

Egy boxernak hány cm-es nyakörv kell?

A számadatra vagyok kíváncsi, hogy mekkora a nyaka egy több mint fél éves kutyunak :)

Legjobb válasz: van egy vastag 45 cm-es fém amit csatolni lehet...az jó lenne rá?

A kérdező hozzászólása: van egy vastag 45 cm-es fém amit csatolni lehet...az jó lenne rá?
A kérdező hozzászólása: ez nekem is eszembe jutott de sajna nincs nálam a kutya :D
08:32-es vagyok. :) Jut eszembe, ez nagyon vastag szemû lánc volt, de szerintem boxernek elég a vékonyabb szemû (szebben is mutat rajta és az is tudja fogni), azt meg olyan 400-500 Ft körül láttam. :)
Attól függ, milyen fajtát veszel. Ha bõr, csatos, akkor legalább 40 cm-es kell. (Inkább kicsit nagyobb legyen, legfeljebb fúrsz rá még egy lukat) Ha láncot, akkor olyan, hogy a fején is átférjen, kb. 60 centiset.
Szerintem ne folytót vegyél! A kutya bármikor felakaszthatja magát ha rajtahagyod, meg minek fölöslegesen folytogatni? Amúgy ha bemész a fressnapfba, és mondod hogy fél éves boxernek szeretnél nyakörvet, segítenek neked kiválasztani, azért õk mégis jobban értenek hozzá :) De ne házilag barácsolj nyakörvet, a gyártott a legbiztonságosabb.
A kérdező hozzászólása: majd körülnézek! Amúgy forrasztani tudnék!
Nem jó ha te magad csinálod otthon a fojtót, mert amelyik szemet egyszer szétpattintottad, az már nem fog ugyanúgy fogni. Tapasztalat. :D Viszont fressnapfban van jó fojtólánc, egy soros. Én 45 cm-eset vettem egy hete és az volt 650 Ft. Szerintem az bagatel összeg. :)
Fémbõl 45 centibõl nem hiszem hogy meg tudod csinálni. Ha fojtónak csinálod, akkor nem fér át a fején. Ha átrakod a nyakán, ahogy a bõrt, akkor csak úgy tudod, ha a végére akasztod a pórázt. Akkor viszont kell egy karikát hegeszteni a végére. Másképp nem jó, mert kinyílik. Próbáltam már marhaerõs kulcstartót belefûzni, de az is kinyílt. Egy boxer meg igen nagyot tud rántani, tehát erõs kell. Szerintem vegyél egyet inkább. :) )
A kérdező hozzászólása: van itthon egy régi pórázom amibõl szeretnék nyakörvet csinálni...nem a legvastagabb lánc, de ha duplán venném szerintem elég lenne...hogyan állnátok hozzá a "nyakörvgyártáshoz"?
Hülyeség, abba semmi izgalom nincs. :D Nincs valami viszonyítási alapod? Azért egy boxernek nincs vastag nyaka, szerintem is elég rá a 40 cm, de az maximum (bõr), fémbõl én nem vennék nagyobbat a kutyára, mert lehet, hogy elveszti, ha a nyakába hagyjátok. Én a fojtót mindig leveszem a kutyáról, amikor elengedem a mezõn és itthon is. Csak a sima nyakörv van rajta állandóan.
érdemes megmérned a nyak kerületét, és így egy teljesen pontos számadatot kapsz:) ))
Forrasztás kevés, az eltörik. Hegeszteni kellene. Szerintem annyit nem spórolsz rajta, a páka majdnem annyiba kerül.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!