Találatok a következő kifejezésre: Hány centi legyek, (7 db)

14L hány centi és hány kiló legyen ha modell?

Legjobb válasz: 5 kg urnaval?

5 kg urnaval?
175-185cm es 55 kg
minimum 173 centi és 50 kg alatt tehát olyan 48-9
Milyen modell? Kifutómodell vagy fotómodell? Ha az elõbbi, akkor min. 173 cm és 50 kiló körül. Ha az utóbbi akkor szép karcsú feszes test, és szép arc, haj, bõr (itt annyira nem számít a magasság).
én 166 cm vagyok, 44 kg és évek óta dolgozom fotómodellként külföldön. a kisugárzás, arc és arányos testalkat számít, ha nem vagy 170 cm Ázsiában még rengeted lehetõséged lehet modellként dolgozni, 180 felett inkább Európa és Amerika
Az elõzõeknek igaza van, kajak fontos a magasság de sztem az h hány kiló vagy az inkább munka függõ.(de ez csak az én véleményem
A kérdező hozzászólása: urnaval? az mit jelent? :$
Az urnába rakják az elhamvasztott ember porait...
babaszoba.hu-n van kalkulátor
A gyermekegészségügyi kiskönyvben, amit a kórházban adtak, van táblázat.
itt vannak fent a WHO ajánlásai http://www.who.int/childgrowth/standards/weight_for_age/en/i.. itt pedig hosszra, testtömegindexre is találhatóak ajánlások http://www.who.int/childgrowth/standards/en/
kicsit off leszek. azt akarom mondani, ha én ezeket néztem volna, rég megzavarodtam volna. Kicsim 17 hós és most érte el a nyolc kilót (végre, nagy boldogság ez nekünk). egyébként hat hósan hat kiló volt. Minden oké vele, ki kellett vizsgáltassam, de ne tudd meg, mit gondoltak a mamák s a közvélemény. úgyhogy ha nem illik bele a babád a táblázatokba, nem kell elkeseredni és tápizni. egyébként szopik most is, eszik is, egyszerûen ilyen alkat. Csak biztatni akarlak, nem mindig passzolunk az irányelvekhez.

Hány centi kell legyek, és kb. hány kiló ahhoz, hogy modellkedéssel foglalkozhassam?

Legjobb válasz: szerintem a minimum az 165cm korul van és ehhez olyan 50 kilogramm

szerintem a minimum az 165cm korul van és ehhez olyan 50 kilogramm
Szerintem kb 170cm. és 50kg De nem tom szal ne vedd tutira
ja nem sóba hanem szóba xD :D
A profi modell ügynökségeknél 175 cm alatt sóba se állnak senkivel. Hát kg... szerintem max.50 kg.
Egy modelügynökség kreativ igazgatója vagyok: minimum 173-174 cm-nek kell lenned. Maximum 51-52 kiló, de attól függ, hogyan oszlik el rajtad. Az sem baj, ha vékonyabb, 48-49 kiló vagy.
amugy nem nagyon különböztetik meg a kifútó és a fotó modelleket ha igazán jó akarsz lenni tudnod kell hogyan pózolj és járj
ha 14 év felett vagy és 173 cm 60kg alatt, a csípõd nem haladja meg a 90 cm-t akkor minden adott
a 165 nem elég, legalább 172, ehhez meg jöhet az 50-55 kg.
Attól függ milyen modell szeretnél lenni! A kifutón minimum 175 cm-nek kell lenned, és minél vékonyabbnak ! Fotómodell az szerintem változó.
Minimum 170cm, de ha kifutón is szeretnél szerepelni minimum 175 cm-nek kell lenned.A testsulynak 55kg.Remélem sikerült segitenem :)
175 alatt szóba sem állnak veled?? tyûûû akkor nem tudom kate moss hogy a fenébe került be a modellvilágba és lett a földkeregség harmadik legkeresetebb modellje?:O:O:O

Hány centinek kell lennie egy gépház oldalainál, hogy a szellőzés rendben legyen?

Mert van egy 29 cm széles helyem, hogy egy 18 cm széles gépházat berakjak oda.

Legjobb válasz: Erre nincs szabály. Függ az átlag hõmérséklettõl, hogy felülrõl mennyire kap levegõt, a ház belsõ elrendezésétõl, hûtõventik számától, elhelyezésétõl, a proci- (stb) hûtõtõl, terheléstõl (tuning, stb), szóval sokmindentõl. De nehogy leírd most ezeket, mert számszerû választ akkor sem fogsz tudni kapni. Szerintem ha csak oldalt van 5-5 cm, felül kicsit több hely van, akkor elég.

Erre nincs szabály. Függ az átlag hõmérséklettõl, hogy felülrõl mennyire kap levegõt, a ház belsõ elrendezésétõl, hûtõventik számától, elhelyezésétõl, a proci- (stb) hûtõtõl, terheléstõl (tuning, stb), szóval sokmindentõl. De nehogy leírd most ezeket, mert számszerû választ akkor sem fogsz tudni kapni. Szerintem ha csak oldalt van 5-5 cm, felül kicsit több hely van, akkor elég.
A kérdező hozzászólása: Procihûtõ a gyárin kívül még nincs benne, de nem is igazán húznám túl az AMD-t. Felül sok van, oldalanként van 5-5 cm.
Gyári hûtõvel ne is húzd. Amúgy szerintem nem lesz gond.
ne már.
Micsoda egy kérdés. Most te komolyan ilyenen agyalsz? Mint mindenben ebben is eltérnek az emberek, van akinek lemegy a 20 centis valakinek a 10 centis után öklendezik. Próbáld ki magadon dugj bele a szádba egy mérõszalagot és megtudod.
Hát, ez abszolút lányfüggõ.

Arra lennék kíváncsi, hogy a méhszáj kb.hány centire helyezkedik el a hüvelynyílástól? Illetve van olyan, hogy valakinek olya közel legyen, hogy egy átlagméretű pénisz is borzalmas fájdalmat okozzon?

Mert lefeküdtem a barátommal,és bármit próbált, egyszer?en annyira fájt, hogy a rosszullét kerülgetett? Lehet, hogy sohasem fogok tudni normális szexuális életet élni? Vagy ez pár alkalom után elmúlik?

Legjobb válasz: A hüvely 8-10cm hosszúságú, de mivel izmos falának köszönhetõen képes megnyúlni széltében és hosszában is, tehát felveszi a pénisz méretét, persze határ azért van, szal az "óriás" szerszámot nem lehet teljesen betolni. A fájdalom inkább a nedvesség kérdésében keresendõ, ha mázlid van javulni fog a megfelelõ elõjáték mellett, ha nem próbáld ki a sikositót.

A hüvely 8-10cm hosszúságú, de mivel izmos falának köszönhetõen képes megnyúlni széltében és hosszában is, tehát felveszi a pénisz méretét, persze határ azért van, szal az "óriás" szerszámot nem lehet teljesen betolni. A fájdalom inkább a nedvesség kérdésében keresendõ, ha mázlid van javulni fog a megfelelõ elõjáték mellett, ha nem próbáld ki a sikositót.
Hát ez változó.Ugymint a férfiak nemiszervénél is vannak eltérések, ugy a nöi nemiszervnél is van eltérésA hüvely általában8-12 cm hosszú lehet.De az is lehet a párodnak van nagy!Vagy nem jó pózben csináltátok!Probáljátok ki másféle pózban is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából a nedvességgel nem volt gond, a páromé 16 centi, szóval nem az a túl nagy. De szinte még a feléig sem tolja be, máris olyan fájdalmaim vannak... Egyszerûen úgy érezem, ennél tovább sosem fog menni. Vagy ez idõvel nyúlik valamelyest? Egyébként csak egyszer történt meg az aktus, illetve utána mégegyszer, de csak annyira, hogy berakta, és ki, mert nem akartam megint ott szenvedni. Az alapvetõ baj, hogy így már szinte a kedvem is elment az egésztõl...

Hány kg kellene legyek 162 centihez? 15/l

Vékony vagyok, tudom, hogy több kellene legyek, mert most 42 vagyok, de úgy olvastam, hogy 55 lenne a normális, de én nem hiszem azért, hogy annyi kellene legyek

Legjobb válasz: 50-52 :)

50-52 :)
A 42 kg rendben van, vékony vagy, de nem betegesen sovány, szóval semmi gond. Én 162 cm és 48 kg vagyok, még csak vékonynak sem tartanak, mert nagy a hasam, vastag a combom.
gyóóó hát én ennyi cm vagyok és 56 kg vagyok xdd nem mondom h csont sovány vagyok, de azért nem vagyok kövér...
Az is számít, hogy hány éves vagy.Én 165 cm. magas vagyok és 62 kg.Nem vagyok sovány, de kövér sem!( Nagy mellem van és olyan "husibb" fenekem)33 éves vagyok, ez így pont jó. szerintem, mindenképp hízz egy kicsit, mert 15 évesen olyan 47 kg-nak kellene lenned a magasságodhoz.Hidd el, az "egészséges"(lelkû) pasik a kerek, formás csajokat szeretik!!
50 kg, de attól függ, hogy oszlik el rajtad.
50 kg, de nem mindegy, hogy zsír vagy izom az a plusz 8 kiló (mostani súlyodhoz) :) Én 52 kg vagyok 160 centihez, és mégis többen vékonynak mondanának, pedig igencsak rendesen sportolok: járok el futni; srácokkal focizom; úszom, hasonlók. Az pedig, hogy "egészséges" lelkû férfiak a kerekebb nõket szeretik, általánosítás, és szerintem baromság. Ne mondják már mások meg, mitõl lesz egy férfinek egészséges a lelke. Kérlek, attól, hogy valaki nem szereti a csokit (amit én imádok) még ugyanúgy ép ember lelkileg. Sõt, akkor is, ha épp a kerek, husis nõket tartja vonzónak. Szíve joga mindenkinek eldönteni, Õ mit szeret.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!