Találatok a következő kifejezésre: Hány büntetőpont hogy elvegyék (1 db)

15
18
18 hibapont kell... félévente lehet vizsgát tenni ami 7 pontot csökkent... 3 év alatt évül el azt hiszem...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

GPS-t térképpel vagy térkép nélkül érdemes venni?

Én azért gondolkodom inkább térképes változatban, mert a héten pénteken már használnom kellene és mivel egyáltalán nem értek a GPS-ekhez, így nem feltétlenül vacakolnék vele.

De érdekelne, hogy mennyire bonyolult utána frissíteni? Láttam olyat, ami egy év ingyen frissítéssel van. 4,3-as Navon-t néztem most. A márkáról vélemények? Elég vagy szerintetek kicsi egyébként egy 4,3-as, ami kb. 11 cm átmérőjű? Torrent oldalon nincs regisztrációm, sajnos ami volt, figyelmetlenek voltunk, nem léptünk be egy ideig és törölték.

4

Gyarmati autóbontóról mik a vélemények? Győri vagyok. Elvileg ez a gyarmati a legjobb autóbontó a közelben. Vélemények?

2

Nagyobb sebeséggel haladt a karambolozó autók közül az, amelyiken nagyobbak a sérülések?

Fizikáról kezdtünk vitatkozni, amikor két összeütközött személyautót láttunk egy kereszteződésben. Az egyik nyilván nem adta meg az elsőbbséget, de a másik a főútvonalon valószínűleg túl gyorsan ment. Szerintem az összeütközés mindkét autóra ugyanolyan erővel hat, a párom szerint a gyorsabb autó sérül meg jobban. Kinek van igaza?

6

Biciklivel most akkor lehet ittasan menni vagy nem?

3

Az utcatáblákon milyen a betűtípus?

A képen látható utcatáblára a 'szöveg' milyen betűtípussal van írva?

0

Segitség! Elöször fogok utazni egyedül vonattal messzebb távolságra. És 2x kell majd átszállnom és ha befutok valahova ott 4 percem lesz megtalálni a másik járatot. Félek hogy lekésem, Ilyenkor könnyű megtalálni?

Megvan hogy melyik vonatokra kell átszállni a számaik megvannak.Csak nem tudom meg e fogom talalni.

1

Milyen az új útdíj rendszer?

Mi a véleményetek és tapasztalatok az új útdíj rendszerről?

2

Mi a lassú jármű a Magyar kreszben?

2

Nokia Lumia 800-ra van olyan gps ami nem akar minden áron felvinni az autópályára?

A Nokia autóval alkalmazással az az egyetlen bajom,hogy mindig az autópályára akar felvinni,pedig van más út is a célhoz...tud valaki olyat ami nem csak az autópályára vinne fel?és lehetőleg ingyenes..előre is köszi a válaszokat.

6

Névadás? Lesz egy benzinkutunk.

Nagyon jól haladnak az építkezések, viszont valamiben megszorultunk, a névadásban. Szóval akinek van ötlete a névvel kapcsolatban az legyen szíves írjon (Ha lehet akkor valami olyasmi legyen ami valamilyen úton módon kapcsolódik a benzinhez, olajhoz). Előre is nagyon köszönöm mindenki segítségét?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!