Találatok a következő kifejezésre: Hány órakkor fel az (42 db)

Hány óra fele van az 'estefele'?

Legjobb válasz: Hát szerintem estefelé az 6 után van.

Hát szerintem estefelé az 6 után van.
Háát.. ha nyár van akkor nekem úgy 8-9 körül kezdõdik. :D
Szerintem is olyan 6-7
Sötétedéskor már estefele van..

Az első randin hova mennyünk a csajjal, és hány óra fele?

Én kés? délutánra gondoltam, és valamit kajálni, persze meszebbr?l indulnánk, hogy lehessen sétálni :)

Legjobb válasz: jó jó az ötlet, de hol fogtok szexelni?

jó jó az ötlet, de hol fogtok szexelni?
mennyetek a közeli nudista strandra és vigyetek kaját magatokkal:D
elvihette moziba, sétálni, kajálni..az idõpont olyan 5-6körül


Hány fokkal fordul el az óra nagymutatója negyed óra, fél óra és húsz perc alatt, és hány fokkal fordul el az óra kismutatója két óra egy óra és húsz perc alatt? Miért?

Legjobb válasz: Egy teljes kör ugye 360°. Egy kört a nagymutató egy óra alatt tesz meg. Negyed óra ennek a negyede, tehát 90°. Fél óra a fele, 180°, húsz perc a harmada, 120°. A kismutató 12 óra alatt fordul körbe egyszer, tehát két óra ennek a hatoda, 60°. Egy óra a tizenketted része, 30°. 20 perc a harminchatod része, 10°.

Egy teljes kör ugye 360°. Egy kört a nagymutató egy óra alatt tesz meg. Negyed óra ennek a negyede, tehát 90°. Fél óra a fele, 180°, húsz perc a harmada, 120°. A kismutató 12 óra alatt fordul körbe egyszer, tehát két óra ennek a hatoda, 60°. Egy óra a tizenketted része, 30°. 20 perc a harminchatod része, 10°.
Ez a házid? :D CSAK ENNYI???

Hány óra alvásra van szüksége egy 9hós babának? Az én babám este 8tól reggel fél 7ig alszik. Délelőtt alszik 2és fél órát, délután meg csak egy felet. Hogyan lehet ezen változtatni? Keltsem fel délelőtt?

Legjobb válasz: Hát, szerintem egy 9 hós babánál ez az alvásmennyiség és -beosztás teljesen jó. De ha neked nem tetszik, próbáld délután vinni sétálni, hátha akkor tovább alszik a babakocsiban. Az enyém 10 hós és este 8-tól reggel fél 8-8-ig alszik. Aztán kb. déltõl másfél órát. Utána a délutáni sétába belealszik és az udvaron durmol még olyan 45 percet.

Hát, szerintem egy 9 hós babánál ez az alvásmennyiség és -beosztás teljesen jó. De ha neked nem tetszik, próbáld délután vinni sétálni, hátha akkor tovább alszik a babakocsiban. Az enyém 10 hós és este 8-tól reggel fél 8-8-ig alszik. Aztán kb. déltõl másfél órát. Utána a délutáni sétába belealszik és az udvaron durmol még olyan 45 percet.

Egy kertet az egyik ember kétszer annyi idő alatt ásná fel egyedül, mint a másik.5 óra alatt ássák fel, ha együtt dolgoznak. Hány óra alatt végezné el a másik egyedül az egész munkát?

ellenőrzést is szeretnék kérni!

Legjobb válasz: Hisz ezek egymással szembe ásnak. Az egyik v sebességgel, A másik 2v sebességgel Egymáshoz 3v sebességgel kozelednek, 5 óra hosszig tart míg találkoznak. v az s/t ...itt a 3v az s/5 óra ...v az s/15 óra

Hisz ezek egymással szembe ásnak. Az egyik v sebességgel, A másik 2v sebességgel Egymáshoz 3v sebességgel kozelednek, 5 óra hosszig tart míg találkoznak. v az s/t ...itt a 3v az s/5 óra ...v az s/15 óra

Yasminelle-t szedek, 3 órával a gyógyszer bevétele után hánytam valami rossz kaja miatt. Lehet, h nem szívódott fel? Mi ilyenkor a teendő? Hány órával a bevétel után nem probléma az ilyesmi?

Legjobb válasz: Én is azt szedtem, úgy emlékszem, hogy 4 órán belül problémás a hányás, hasmenés. De a 3 óra szerintem már a hasmenés "hatókörébe" tartozik :D Én nagyon félõs vagyok, úgyhogy inkább használnék kiegészítõ védekezést egy hétig, de még egy szemet már nem vennék be.

Én is azt szedtem, úgy emlékszem, hogy 4 órán belül problémás a hányás, hasmenés. De a 3 óra szerintem már a hasmenés "hatókörébe" tartozik :D Én nagyon félõs vagyok, úgyhogy inkább használnék kiegészítõ védekezést egy hétig, de még egy szemet már nem vennék be.
nekem az orvosom azt javasolta, ha kihánynám, vagy hasmenésem lenne akkor mindenképp használjak kiegészítõ védekezést, de olvasd el a betegtájékoztatót, hátha ír benne valami ehhez kapcsolódót

Matek házifeladat 2. Szegedről Budapestre személyautóval 2, 5 óra alatt lehet eljutni. Egy teherautóval mely óránként 12 km-rel kevesebbet tesz meg, 3 óra az út. Hány km a két város távolsága? Hogyan írjam fel az egyenletet?

Legjobb válasz: egyenlettel oldottam meg remélem jó lesz neked: személyautó sebessége x teherautó x-12 2,5 órát ment a személyautó ami egyenlõ azzal mint a 3 órai teherautó által megtett ut tehát az egyenlet 2,5x=3(x-12) 2,5x=3x-36 /+36 2,5x+36=3x /-2,5x 36=0,5x /*2 72=x tehát a személyautó sebessége 72 km/óra a teherautóé 60km/óra ellenõrizve 2,5*72=180 3*60=180 teht ellenõrizve helyes a megoldás pedig 180km :)

egyenlettel oldottam meg remélem jó lesz neked: személyautó sebessége x teherautó x-12 2, 5 órát ment a személyautó ami egyenlõ azzal mint a 3 órai teherautó által megtett ut tehát az egyenlet 2, 5x=3(x-12) 2, 5x=3x-36 /+36 2, 5x+36=3x /-2, 5x 36=0, 5x /*2 72=x tehát a személyautó sebessége 72 km/óra a teherautóé 60km/óra ellenõrizve 2, 5*72=180 3*60=180 teht ellenõrizve helyes a megoldás pedig 180km :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :-)

Egy földdarabot az egyik erõgép 6 óra, a másik 9 óra alatt szántana fel. Hány óra alatt végzik el együtt a munkát?

Legjobb válasz: Indulj ki abból, hogy x földdarab változatlan, és a teljesítmény a munka osztva az idõvel. (Ahol a munka x.) [3,6 óra]

Indulj ki abból, hogy x földdarab változatlan, és a teljesítmény a munka osztva az idõvel. (Ahol a munka x.) [3, 6 óra]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!