Találatok a következő kifejezésre: Hány óra repülőút Budapest és a (1 db)

Hány óra a repülőút Budapest és a Seyshell-szigetek között?

Legjobb válasz: Ez nagyban függ attól, hogy hol szállász át. Pl. egy Budapest - München/Frankfurt - Dubai - Seychelle útvonalon kb. 12 órát töltesz a levegõben. Az átszállásokkal ugye ez jóval több idõt emészt fel, kb. 20 órát (helyi idõben számolva reggel kilenckor indulsz, és Seychelle-n vagy másnap reggel hét órára pl.)

Ez nagyban függ attól, hogy hol szállász át. Pl. egy Budapest - München/Frankfurt - Dubai - Seychelle útvonalon kb. 12 órát töltesz a levegõben. Az átszállásokkal ugye ez jóval több idõt emészt fel, kb. 20 órát (helyi idõben számolva reggel kilenckor indulsz, és Seychelle-n vagy másnap reggel hét órára pl.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valamilyen munkát keresek Afrikában, ami nem kerül pénzbe nekem. Létezik ilyen?

a lényeg hogy ne nekem keljen érte fizetni.

3

Aki volt már Kairóban, elmondaná, hogy milyen ott? Mit érdemes vinni és mit nem?

4

Végigment valaki a Budapest-Bamakor Rallyn?

Ha igen, milyen volt?

3

Milyen idő van novemberben egyiptomban? Lehet még fürdeni a tengerben?

7

Honnan tudod hogy szerelmes vagy és nemcsak teccik egy fiu/lány?

7

Tunéziába mennénk nyaralni! Milyen ez a szálloda: EL MOURADI SKANES?

Kisfiúnk addigra 13 hónapos volna. Kell e valamire figyelnünk? Gyógyszerek stb(Egyiptomban voltunk már a férjemmel kettesben nyaralni)? Milyen a szálloda? Mik a tapasztalataitok? Vízumot hol érdemes váltani? Hol olcsóbb? Az utazási irodánál, vagy Tunéziában? Milyen gyermek programok vannak? Ételek? Mivel manónk még kicsi vannak kimondottan nekik való ételek is? Vagy hogyan is zajlik? Volt már valaki ilyen kicsi babával nyaralni, Hogy oldottátok meg?

2

Egyiptomban milyen pénznem van? Tényleg csak ott lehet váltani és az országból nem szabad kihozni?

6

Nílusi hajóútról van valakinek tapasztalata?

Most készülünk kéthetes egyiptomi útra, amib?l egy hét a hajóút és egy hét tengerpart. Ha valakinek van tapasztalata err?l kérem írja meg.

7

Milyen iratok kellenek, ha valaki Marokkóból szeretne Magyarországra utazni, és fordítva?

Vízum, meghívó levél, stb

8

Mauritiusra szeretnék s párommal elmenni. Hová érdemes ott menni? Mit érdemes megnézni? Hogyan tudok a legkedvezőbb árom egy hetet eltölteni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!