Találatok a következő kifejezésre: Hány óra repülőút Budapest és (1 db)

Hány óra a repülőút Budapest és a Seyshell-szigetek között?

Legjobb válasz: Ez nagyban függ attól, hogy hol szállász át. Pl. egy Budapest - München/Frankfurt - Dubai - Seychelle útvonalon kb. 12 órát töltesz a levegõben. Az átszállásokkal ugye ez jóval több idõt emészt fel, kb. 20 órát (helyi idõben számolva reggel kilenckor indulsz, és Seychelle-n vagy másnap reggel hét órára pl.)

Ez nagyban függ attól, hogy hol szállász át. Pl. egy Budapest - München/Frankfurt - Dubai - Seychelle útvonalon kb. 12 órát töltesz a levegõben. Az átszállásokkal ugye ez jóval több idõt emészt fel, kb. 20 órát (helyi idõben számolva reggel kilenckor indulsz, és Seychelle-n vagy másnap reggel hét órára pl.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Önkéntes munka Afrikában?

Szeretnék kimenni Afrikába, mint önkéntes, aki állatokat ment, gondoz, nevel...nagyon hasznos lenne számomra, ha leírná az élményeit, tapasztalatait, aki már volt! Illetve, hogy konkréten hol lehet jelentkezni, mik az el?feltételei,költségei.El?re is köszönöm :)

1

A Seychelle- szigetekre melyik utazási iroda szervez üdülést?

1

Le kell jelentkezni?

Nem utazási irodával,hanme egyedül utazok Kairóba. Tényleg le kell jelentkeznem valahol? A rend?rségen? Hol tudok ennek utánna nézni?

4

Tunézia vagy Egyiptom? Jó szálloda esetleg saját tapasztalat alapján?

8

Október közepén érdemes még Tunéziába nyaralni menni, vagy inkább Egyiptom megbizhatóbb időjárást illetőleg?

1

Milyen fontosabb afrikai tengerparti városok vannak Gibraltártól a Guineai-öbölig? És nevezetes szigetek?

2

Egyiptomba utaznánk, a vizumot el tudom intézni Olaszorszagban is?

Magyar vagyok, de Olaszorszagban dolgozom babysitterkènt. A csalàd akinel dolgozok, Egyiptomba kèszul 2 hètre, ès vinnènek engem is a gyerekek miatt, viszont nem tudom a vizumot itt is el tudom intèzni? Csak mert emiatt nem szeretnèk hazautazni Magyarorszagra.

6

Melyik utazási irodával lehet a legolcsóbban, de azért igényesen-legalább 4 csillagos, all inclusiv utazással-elmenni nyaralni Egyiptomba?

2

A Szenegáli tó miért rózsaszín?

6

Mennyire gáz/ciki Egyiptomba egyedül utazni?

A lényeg,hogy most van szabadságom és igazából nincs olyan haverom,akivel szívesen mennék és ki is tudja fizetni az utiköltséget magának :)

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!