Találatok a következő kifejezésre: Hány óra repülőút (7 db)

Hány óra a repülőút Budapest és a Seyshell-szigetek között?

Legjobb válasz: Ez nagyban függ attól, hogy hol szállász át. Pl. egy Budapest - München/Frankfurt - Dubai - Seychelle útvonalon kb. 12 órát töltesz a levegõben. Az átszállásokkal ugye ez jóval több idõt emészt fel, kb. 20 órát (helyi idõben számolva reggel kilenckor indulsz, és Seychelle-n vagy másnap reggel hét órára pl.)

Ez nagyban függ attól, hogy hol szállász át. Pl. egy Budapest - München/Frankfurt - Dubai - Seychelle útvonalon kb. 12 órát töltesz a levegõben. Az átszállásokkal ugye ez jóval több idõt emészt fel, kb. 20 órát (helyi idõben számolva reggel kilenckor indulsz, és Seychelle-n vagy másnap reggel hét órára pl.)

Valaki megtudna mondani, hogy Budapestrol New Yorkba vagy Budapestrol Chicagoba hany ora a repulout, mert a Malev honlapjan el van irva az indulas es erkezes?

Legjobb válasz: Nem tudom melyik járatot kérdezed, de nincs elírva az idõpont, csak az érkezést helyi idõben szokás kiírni. Tehát NY-nál 7 órát, CH-nál 8 órát hozzá kell számolnod.

Nem tudom melyik járatot kérdezed, de nincs elírva az idõpont, csak az érkezést helyi idõben szokás kiírni. Tehát NY-nál 7 órát, CH-nál 8 órát hozzá kell számolnod.
Bp-NY 8 óra!
A kérdező hozzászólása: Okes, nagyon koszonom!:)
Attól függ mivel mész. A deltánál Bp-NY 10, 5 óra, visszafelé: 9-9, 5. Ha nem közvetlen, hanem át kell szállni, akkor persze több is lehet. Egyébként a Malévval nem mehetsz már az USA-ba, mert megszüntette tengerentúli járatait.
Malév honlapját ne nézd, nem indít járatokat New Yorkba.
MÁR! De én voltam ott Malévval... Mert 2-3 éve még volt..
Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülõtér - New Yorkj Kenedy 10 óra voltam már azon a járaton de chikágóba nincs közvetlen járat

Hány óra a repülőút Budapestről Las Vegasba max. egyszeri átszállással?

Legjobb válasz: www.expedia.hu www.cheaptickets.hu Ezeken megkeresheted. Közvetlen járat biztos nincs és lehet, hogy kétszeri átszállásra is szükséged lesz. Budapest - New York: 8-9 óra New York - Las Vegas is lehet vagy 7 óra

http://www.expedia.hu http://www.cheaptickets.hu Ezeken megkeresheted. Közvetlen járat biztos nincs és lehet, hogy kétszeri átszállásra is szükséged lesz. Budapest - New York: 8-9 óra New York - Las Vegas is lehet vagy 7 óra
Buta vagyok, az elõzõ weblapok természetesen nem .hu -ra, hanem .com -ra végzõdnek
Hát, én Los Angelesbe mentem Budapeströl, Lufthansaval. Frankfurtba szálltunk át, odáig kb másfél ora volt az út, majd az átszállásra volt vagy 2 oránk (ami nemsok!!! és kell is ennyi), majd LA-ig 9óra 50percet mentunk!! Vegas az szerintem minusz 2-3 ora, de van oda is közvetlen járat (persze ugyanigy átszállással!!)
BP- NEW YORK 9 ÓRA 40 PERC NEW YORK-LAS VEGAS 5 ÓRA
ÉN MOST REPÜÖK ÁPR.28-ÁN:) )


Hány óra egy repülőút Budapestről Rómába?

Legjobb válasz: Kb. másfél óra.

Kb. másfél óra.
Élõszõr is a kérdezõ kommentje "tehát érdekelt, hogy maga az egész tortúra mennyi idõt vesz igénybe" És az akárhogy erõlködsz, nem másfél óra. Másrészt ha a repüléshez a tudásodat onnan szerezted be hogy utaztál többször a Róma - Bp járaton, ami egyébként a kutyát nem érdekli, akkor igazán utána nézhetnél néhány dolognak. Pl hogy 11 000 méteres magasságban, a troposzféra felsõ határán, ahol a repülök repülnek, képzõdnek többek között a légáramlatok. A szelek, hogy te is értsd. És bizony nagyon nem mindegy , hogy az a szél milyen erõs, és fõleg , hogy milyen irányból fúj. De ettõl persze még lehet butaság a hátszél, lehet én találtam ki és nem is létezik. Harmadszor pedig, ez az oldal azért van, hogy segítsünk másiknak, de nem lehet mindenki olyan okos (??) mint te, ki lehet javítani a másikat, de nem kell nagypofájú kötekedõnek lenni. Fõleg ha nincs igazad. Most pedig nyomogasd a lefelé nyilat kitartóan.
bocs, de jöttél itt a hátszeleddel meg az ostoba válaszoddal.
Hát nem tudom, én mikor repültem, akkor 1 óra 20 perc volt hazafelé, emlékszem még meg is néztem az órán.Odafelé több volt, talán akkor lassabban ment.
A kérdező hozzászólása: ezen nehogy összevesszetek ;) valóban azért voltam kíváncsi rá, mivel életemben elõször nemhogy Rómába, de repülni is elõször repülök :) tehát érdekelt, hogy maga az egész tortúra mennyi idõt vesz igénybe! köszönöm a válaszaitokat! :)
Tehát 1 óra 45, A felkészüléstõl, kigurulástól a beállásig, vagy 1:30 felszállástól leszállásig. Ez ám a komoly vita :D Lehet nyomkodni a lefelé nyilat, ha az okoz örömet ;)
a menetrendben nem a repülési idõ van feltüntetve, abba bele van kalkulálva a felszállás elõtti mûveletek, míg a gép kigördül a helyérõl ...stb. a fapadosok menetideje pedig amúgy is mindig hosszabb, plusz az idõjárási viszonyok is közrejátszanak. többször megtettem már a bp-róma távot, volt h kevesebb mint másfél óra alatt!
Másfél óra?? Esetleg hátszéllel... De egyébként 1 óra 45p. Nézd meg a wizz oldalán a menetrendet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm ;)
Kb 1 óra 20 perc.
nem én kötekedek, normálisan válaszoltam h másfél óra. ha nem értesz egyet vmivel azt lehet normálisan is írni, nem kell cinikusan, hogy hátszéllel...stb. én inkább ezt hívom okoskodásnak. a kérdés pedig így szólt: Hány óra egy repülõút Budapestrõl Rómába? a repülési idõ, pedig másfél óra, ha fejre állsz akkor is! innentõl kezdve jöhetsz nyugodtan a troposzféráddal meg egyéb lényegbe vágó dolgokkal... szép napot!

Hány óra a repülőút Budapestről Párizs-ig?

Legjobb válasz: kb. 1,5 óra, de ez sokmindentõl függ.

kb. 1, 5 óra, de ez sokmindentõl függ.
Akciós repülõjegye Párizsba: fapados_sky_logoIndulás: Budapest-Ferihegy 1 Érkezés: Párizs-Orly Sud Repülési idõ: kb. 2 óra 25 perc Forrás: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:xl8A-vX..
Malévvel mentünk legutóbb , a terv szerint 1ó45 perc lett volna az út, de a valóságban 1ó20 perc volt. Ferihegy 2-rõl CDG-re.
2 óra 15 perc rengetegszer utazom, csak tudom! :)

Hány óra a repülőút Vancouverbe Bp-ről?

Legjobb válasz: Ezt kezdjük ott, hogy Budapestrõl közvetlenül nem is tudsz Vancouverbe menni. Jó esetben 2 átszállásról beszélhetünk. Az elsõ valamelyik nagyobb európai reptéren történne, mint Frankfurt, London, Párizs, stb. A második átszállás valószínûleg Kanada Keleti, vagy középsõ részén történne, mint mondjuk Toronto, Calgary. A Budapest - Vancouver távolság 8645km. Átlag 810km/h-ás repülési sebességgel ez valahol 10.5 óra repült idõ. Ehhez még hozzájön a különbözõ reptereken eltöltött idõ a tranzitban. Szóval, valószínûleg fél és egy nap közé esik ez az idõ.

Ezt kezdjük ott, hogy Budapestrõl közvetlenül nem is tudsz Vancouverbe menni. Jó esetben 2 átszállásról beszélhetünk. Az elsõ valamelyik nagyobb európai reptéren történne, mint Frankfurt, London, Párizs, stb. A második átszállás valószínûleg Kanada Keleti, vagy középsõ részén történne, mint mondjuk Toronto, Calgary. A Budapest - Vancouver távolság 8645km. Átlag 810km/h-ás repülési sebességgel ez valahol 10.5 óra repült idõ. Ehhez még hozzájön a különbözõ reptereken eltöltött idõ a tranzitban. Szóval, valószínûleg fél és egy nap közé esik ez az idõ.

Hány óra hossza a repülőút, ha Írországból Hondurasba (Dél-Amerika) megyünk?

Reggel 7 kor indulnék. Mikorra érek oda?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi vagyok, ezért megnézem. Mindjárt visszajövök.

Erre én is kíváncsi vagyok, ezért megnézem. Mindjárt visszajövök.
A pelikan.hu szerint a leghamarabb 14 óra 46 perc a menetidõ legalább 1 átszállással.
A távolság légvonalban 8200km. Abszolut irányban, ellenszél, minden nélkül ca. 9, 5 óra. Ennél rövidebb idõ alatt az USA elnöki gépe sem tudna odaérni..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül 14 órát utaztam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!