Találatok a következő kifejezésre: Hány órát egy macska (2 db)

Hány órát alszik egy macska egy nap?

Legjobb válasz: Attol függ mennyi idõs a macska ha még kiscica akkor elég sokat alszik. (kb.:a nap felét át alussza) Hogy ha pedig már nagyobb akkor 7-8 órát alszik! De egy macska arról híres hogy szeret lustálkodni és aludni!!)

Attol függ mennyi idõs a macska ha még kiscica akkor elég sokat alszik. (kb.:a nap felét át alussza) Hogy ha pedig már nagyobb akkor 7-8 órát alszik! De egy macska arról híres hogy szeret lustálkodni és aludni!!)
A szakirodalom szerint akár 20 órát is alhatnak naponta!
Az en macskam annyit alszik napkozben amennyit csak bir.
Rengeteget. Ennek az oka az, hogy a vadonban a macskafélék hihetetlen dolgokat mûvelnek a testükkel. Értem ezalatt a hatalmas ugrásokat, gyors iramú futást, félelmetes erõkifejtést, stb. De ezt te is észreveheted, ha figyeled a macsekot. Testarányaikat nézve sokkal nagyobb erõkifejtésre képesek, mint mondjuk a kutyafélék. (Azok inkább a kisebb erõvel, de sokáig elvet képviselik.) Természetesen a hirtelen végzett ilyen nagy erõkifejtés azt eredményezi, hogy pihenni kell utána. Minél többet. Ha nem teszi, akkor megrövidül az élethossz, elhasználódik gyorsabban a szervezete, könnyebben megbetegszik. Ezért pihennek annyit a macskafélék. (Hidd el, te is kifáradnál, ha a szádban a saját testtömegeddel, a testhosszod 3X-osára helybõl felugranál, vagy egy magas fára felcipelnél a szádban tartva egy 150 kilós tetemet.) :)

Macskám ivartalanítás után kb.6 órával már ötödszöre hány. Nem sok egy kicsit? Nőstény

Nem eszik, nem iszik. Fehér habos cucc.

Legjobb válasz: A mûtét utáni 24 órában normális a hányás, ez az altatás mellékhatása, nõstényeket mélyebben altatnak mint a hímeket, gondolom ez is közrejátszik. Nem baj ha még nem eszik, iszik, addig úgysem szabad amíg nem stabil a járása, kótyagos. Ha holnap ilyenkorra se változna a helyzet akkor kell csak aggódni.

A mûtét utáni 24 órában normális a hányás, ez az altatás mellékhatása, nõstényeket mélyebben altatnak mint a hímeket, gondolom ez is közrejátszik. Nem baj ha még nem eszik, iszik, addig úgysem szabad amíg nem stabil a járása, kótyagos. Ha holnap ilyenkorra se változna a helyzet akkor kell csak aggódni.
A kérdező hozzászólása: Már 6... Reggelre jobban lehet? Az nem fog kijönni neki? Nem fog kiszáradni?
Szegénynek olyan mintha matt részeg lenne...összevissza megy, forog a világ stb. Nekem azt tanácsolták, amikor mi "kislányunkat" mûtötték, hogy ne engedjük ki a hordozóból, amíg nem tud egyenesen menni. Nekünk ez nagyon bejött, mert így kényszerpihenõn volt, nem próbált menni, visszapihengetett így nem hányt. Néha amikor felélénkült kiengedtem, megnéztem mennyire kótyagos a járása és az alapján döntöttem, hogy mászkálhat e már, vagy még pihizzen. Õ most nincs képben magával kapcsolatban, neked kell vigyáznod rá, ha még nem "józanodott" ki, akkor inkább zárd vissza hogy kipihenje a dolgot. Addig úgy se tud mit kezdeni, csak kárt tenni magában.
Ha meg tudod oldani legyen melletted este is, figyelni kell rá, nehogy úgy feküdjön hogy megfulladjon a saját hányásától... Ma nem fogsz sokat aludni. Reggel ha még mindig hány, hívd fel a dokit és mond el neki.
altatás után normális a hányás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!