Találatok a következő kifejezésre: Hány órás repülőút (6 db)

Budapest-India hány órás repülőút?

Legjobb válasz: számold ki!

számold ki!

Hány órás repülőút Bukarestből Bodrum (Törökország)?

Legjobb válasz: Talan 1 ora, mivel Bp-rol 1.5-2 ora!

Talan 1 ora, mivel Bp-rol 1.5-2 ora!
Budapest-Isztambul az másfél óra. Isztambul-Bodrum az 1 óra. Ezen az útvonalon mentem már, ennek alapján a kérdésre a válasz szerintem kb. másfél, legfeljebb 2 óra lehet.
kb. 2:45
neeem, sokkal kevesebb. 2 óra körül mozog. (Moszkvában élek.)
Az elõzõ válaszírótól kérdezem: -Milyen ott élni? -Ismerik a magyarokat, mi a véleményük? (ha egyáltalán tudják hol van Magyarország) -Jobban szeretnének ismét Szovjetúnióban élni? -Milyenek az orosz nõk? -Mely népeket nem szeretik, ill. szeretik? (pl. mi nem igazán bírjuk a románokat, de a lengyelekkel jóban vagyunk) Még soha nem voltam Oroszországban, azt hallottam nem szeretik a magyarokat, régebben nem szerettem az oroszokat (II.vh, szovjet megszállás miatt), de ezt már kihevertem. És a szovjet <>orosz!
én is moszkvában éltem 5 évig...a repülés 2 óra, az orosz nõk sztem nem szépek de van 1-2 kivétel, jó ott élni csak nagyon sokan vannak, borzalmas nagy dugók, és az oroszoknak nincs semmi bajuk a magyarokkal..
Kb úgy 1:45perc lehet
kb. 2 óra 30 perc


Ausztráliába hány órás a repülőút átszállással mindennel együtt?

Legjobb válasz: Kb. 1 nap néhány óra eltérés lehet, de inkább több.

Kb. 1 nap néhány óra eltérés lehet, de inkább több.

Hány órás a repülőút Budapestről Thaiföld-re?

Legjobb válasz: Átszállásoktól függ, 18-22 óra.

Átszállásoktól függ, 18-22 óra.
2007 õszén voltam Thaiföldön, van a Malévnak közvetlen Budapest-Bangkok járata. Az út odafelé pontosan 10, visszafelé az ellenszél miatt 11 és fél óra.
A Malev-nek mar nincsen tengerentuli jarata, uh Budapestrol min.1 atszalassal tudsz eljutni Bangkokba. Ami a legrovidebb: Bp.-Munchen; Munchen-Bangkok Kb.:atszallassal eggyutt kb.14ora Jo utat!
Nálunk az össze járat késett:S:S ennyire szerencsétlen vagyok :D mi pontosan 23 óra alatt értünk oda.
Kijev felé a legolcsóbb, de nem rövidebb. Gyûrött leszel és általában mindig vannak késések. De ott nyarqlni csodálatos!
mi így mentünk: 2 óra Isztambulba, aztán 12 óra Bangkokba. Igaz, onnan átrepültünk Phuketre, de az kevesebb, mint 1 óra volt.
Kijeven keresztül a legolcsóbb, az idõtartam kb. 10-12 óra, de nagyon vigyázni kell, mert nekünk és a velünk utazóknak nagyon sok minden eltûnt a poggyászából, mire Bangkokba értünk, a hatóságok ismerik a problémát, de mégis tehetetlenek. A tanúság: be kell fóliáztatni mindent és akkor nincs ideje kinyitni az átpakolásnál. Visszafelé már mi is így csináltuk és tényleg bevált!
Nah erre én is kiváncsi vagyok mert én nemsokára megyek Thai-ra! :)

Hány órás a repülőút Budapesttől Kínába?

Legjobb válasz: Találtam egy repülõutat Budapest és Peking között, ami 4 óra 10 percig tartott. Ennyi a minimum szerintem, mert amúgy átszállós lehet az út.

Találtam egy repülõutat Budapest és Peking között, ami 4 óra 10 percig tartott. Ennyi a minimum szerintem, mert amúgy átszállós lehet az út.
hát vietnámba 12 óra!számold ki!
hongkonga több mint 14ora...2párizsig onantol még 12 hongkongig
Azt a 4 óra 10 perces repülõutat egyben és külön -külön is megnézném! Mivel? Ûrhajóval? Csak Jordániáig több mint 4 óra! Nem véletlenül 14 óra volt? :-) Ugorj fel a neten az octopusra, és ott mérd be, megbízható adatokat ad, vagy egyszerûen bármelyik repjegykeresõ-foglalós honlapra, és megtudod! Vagy egyszerûen nézd meg a malév honlapján!
Budapest-Peking, közvetlen járattal 9 óra
Nem átszállos, repülõvel 8-tól 10 óra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!