Találatok a következő kifejezésre: Hány órás Budapestről Moszkvába (1 db)

kb. 2:45
neeem, sokkal kevesebb. 2 óra körül mozog. (Moszkvában élek.)
Az elõzõ válaszírótól kérdezem: -Milyen ott élni? -Ismerik a magyarokat, mi a véleményük? (ha egyáltalán tudják hol van Magyarország) -Jobban szeretnének ismét Szovjetúnióban élni? -Milyenek az orosz nõk? -Mely népeket nem szeretik, ill. szeretik? (pl. mi nem igazán bírjuk a románokat, de a lengyelekkel jóban vagyunk) Még soha nem voltam Oroszországban, azt hallottam nem szeretik a magyarokat, régebben nem szerettem az oroszokat (II.vh, szovjet megszállás miatt), de ezt már kihevertem. És a szovjet <>orosz!
én is moszkvában éltem 5 évig...a repülés 2 óra, az orosz nõk sztem nem szépek de van 1-2 kivétel, jó ott élni csak nagyon sokan vannak, borzalmas nagy dugók, és az oroszoknak nincs semmi bajuk a magyarokkal..
Kb úgy 1:45perc lehet
kb. 2 óra 30 perc


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Makaóban hol lehet olcsó hotelt kifogni?

A neten beírtam hogy Macau hostel meg hotel, de a legolcsóbb helyek is napi 10-15 ezer forint környékén vannak.

1

Török országba 3csillagos hotelba, konkrétan SIDE-be a hotel YESILOZ-ba mennénk. Tapasztalatok, a hotelról, vagy úgy általában Török országról és a 3csillagos hotelekről?

2

Grúziába Törökországból tömegközlekedéssel melyik határátkelőt javasoljátok?

Tervezek egy körutazást Belgrád-Szófia-Isztambul-Ankara-Tbiliszi és vissza útvonalon, de a török és grúz határállomásokról nem találok megfelelő információkat.

1

Melyek a legkevésbé költséges nemzetközi önkéntesküldő programok ázsiai célterülettel?

Természetesen egy magyar állampolgár számára elérhető programokra vagyok kíváncsi. Szeretnék távoli vidékek lakóinak segíteni, megismerni a kultúrájukat stb. úgy, hogy ne kerüljön egy vagyonba. Jó lenne, ha csak ismert, megbízható programokat mondanátok.

2

Mi a véleményetek Ázsiáról?

7

Kusadasin belül Hand of Peace nevezetű szobrot hol találhatom meg?

A nyáron Kusadasiba megyünk és képen láttam ezt a hihetetlen alkotást, de nem tudok rájönni, hol keressük majd. Valaki?

1

Shanghaiba milyen az élet színvonal?

Megyek ki modellkedni és az érdekelne,hogy ott,kint milyen árak vannak az itthoniakhoz képest.(ruha,étel,ital,szórakozás)
Köszönöm a válaszokat előre!!!

7

Hol helyezkedjek majd el? Japán vagy Korea?

Szeretnék elhelyezkedni Japánban vagy Koreában. Japánban a kultúra és a nyelv fogott meg. Koreáról keveset tudok, de nagyon tetszik a nyelv és ahogy olvasgatok utána elég fejlett országról van szó. Programtervező informatikusnak készülök és játékokat szeretnék programozni.. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a munkával hol éri meg jobban, Koreában vagy Japánban letelepedni?

Előre is köszi a választ :)

10

Egyhetes szöuli nyaralás 2 főre kb mennyibe kerülne?

fő kérdés:
-repjegy
-szállás

7

Hong Kongba utaznék, hol érdemes olcsó repülőjegyet nézni?

A pelikánon 1 nap 8 óra szerű roppant kellemetlen utazásokat hirdettek meg 3 átszállással amikor rákerestem. A repjegy.hu-n pedig "csak" 22 órás az út, de a legolcsóbb a 760 ezer forintos túrista jegy egy személyre. A wizzairnél csak Európát láttam megjelölhető úticélnak. Nem szoktam repülni, nem tudom milyen honlapokon vannak a normális ajánlatok.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!