Találatok a következő kifejezésre: Hány órás Budapestről (5 db)

Hány órás az út Budapestről Mexikóba?

Legjobb válasz: ¿Repulovel? nekem kb. 16 ora szokott lenni, de attol is fugg, hogy hol szallsz at, mennyit kell varni.:)

¿Repulovel? nekem kb. 16 ora szokott lenni, de attol is fugg, hogy hol szallsz at, mennyit kell varni.:)
Prágából Cancun 15, 5 óra /Manchester-ben 2 órás várakozással/. Egy örökkévalóság folyamatosan a repülõn, még aznaposan jól bekajálva cseh finomságokkal.
cca. 14 óra.
Utolsó: hát gyalog biztos több.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Mennek a zöld kezek:)

Hány órás a repülőút Budapestről Thaiföld-re?

Legjobb válasz: Átszállásoktól függ, 18-22 óra.

Átszállásoktól függ, 18-22 óra.
2007 õszén voltam Thaiföldön, van a Malévnak közvetlen Budapest-Bangkok járata. Az út odafelé pontosan 10, visszafelé az ellenszél miatt 11 és fél óra.
A Malev-nek mar nincsen tengerentuli jarata, uh Budapestrol min.1 atszalassal tudsz eljutni Bangkokba. Ami a legrovidebb: Bp.-Munchen; Munchen-Bangkok Kb.:atszallassal eggyutt kb.14ora Jo utat!
Nálunk az össze járat késett:S:S ennyire szerencsétlen vagyok :D mi pontosan 23 óra alatt értünk oda.
Kijev felé a legolcsóbb, de nem rövidebb. Gyûrött leszel és általában mindig vannak késések. De ott nyarqlni csodálatos!
mi így mentünk: 2 óra Isztambulba, aztán 12 óra Bangkokba. Igaz, onnan átrepültünk Phuketre, de az kevesebb, mint 1 óra volt.
Kijeven keresztül a legolcsóbb, az idõtartam kb. 10-12 óra, de nagyon vigyázni kell, mert nekünk és a velünk utazóknak nagyon sok minden eltûnt a poggyászából, mire Bangkokba értünk, a hatóságok ismerik a problémát, de mégis tehetetlenek. A tanúság: be kell fóliáztatni mindent és akkor nincs ideje kinyitni az átpakolásnál. Visszafelé már mi is így csináltuk és tényleg bevált!
Nah erre én is kiváncsi vagyok mert én nemsokára megyek Thai-ra! :)
kb.2és fél.
Tabába 3 óra volt, Hurghadába 3 óra 20 perc, sharm el sheikhbe meg kb 5 de mert iszonyatosan elszúrták az utat átszállással, kb az egész nap ráment:D visszafele mind hosszabb kb 20 perccel. de mindenhol szuperül éreztük magunkat!!!!!!
Holnap indulooooook!!!!!
3:30 volt Hurghadába tavaly, tavalyelõtt Sharm el Sheikbe 3:00
3 óra volt nekünk mi Hurgadába mentünk.
3 óra 40 perc (Hurghada) pénteken jöttem haza, egy percet sem késett, se oda se vissza, Travel Service-zel mentünk! Boeing 737-800-assal
Budapestrõl Hurghadába 3 óra és 40 perc az út, közvetlen járattal. (2008. október, 2009. június) Hurghadában (de szerintem minden egyiptomi reptéren) jelentõs késésekre kell felkészülni. (vigyázzatok a kiírással. néha hamarabb is indul, de általában késik, és nem csak fél órát!) :)
Nekem Cairoba 3 órás volt az út kb
Én 3 óra 50 percet utaztam 2008-ban Hurghadára.
én 2005-ben voltam Hurghadán és nekünk is asszem ilyen 3óra 20perc körül volt
Hát kb 2 óra vagy 2, 5.Ez az idöjárástol függ...
Egyébként attól függ, melyik városba mész, közvetlen járattal v. átszállással. Kairó kb. 2, 5 óra. Hurghada kb. 3, 5 óra közvetlen járattal. Kairó-Asszuán kb. 1 óra. Kairó-Luxor kb. 1/2 óra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
én tavaly utaztam Hurghadára, 3 óra 40 perc volt az út!!
Mi Hurghadára mentünk és oda kb. 3 óra 40 perc volt... :)


kb. 2:45
neeem, sokkal kevesebb. 2 óra körül mozog. (Moszkvában élek.)
Az elõzõ válaszírótól kérdezem: -Milyen ott élni? -Ismerik a magyarokat, mi a véleményük? (ha egyáltalán tudják hol van Magyarország) -Jobban szeretnének ismét Szovjetúnióban élni? -Milyenek az orosz nõk? -Mely népeket nem szeretik, ill. szeretik? (pl. mi nem igazán bírjuk a románokat, de a lengyelekkel jóban vagyunk) Még soha nem voltam Oroszországban, azt hallottam nem szeretik a magyarokat, régebben nem szerettem az oroszokat (II.vh, szovjet megszállás miatt), de ezt már kihevertem. És a szovjet <>orosz!
én is moszkvában éltem 5 évig...a repülés 2 óra, az orosz nõk sztem nem szépek de van 1-2 kivétel, jó ott élni csak nagyon sokan vannak, borzalmas nagy dugók, és az oroszoknak nincs semmi bajuk a magyarokkal..
Kb úgy 1:45perc lehet
kb. 2 óra 30 perc

Dec 26-án Budapestről szegedre hány órakkor járnak a buszok (8 órai kezdettől érdekelnek 13 órási indulásig)?

Így ünnepnapok alkalmával Biztos van valami változtatás, ritkítás...

Legjobb válasz: Online menetrendben megnézni?

Online menetrendben megnézni?
A kérdező hozzászólása: Siker, rosszul kerestem rá...
:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!