Találatok a következő kifejezésre: Hány évig egy tengerimalac (3 db)

Hány évig él egy tengerimalac?

Legjobb válasz: A fajtajelleget nem mutató tengerimalacok 6-8 évig élnek. A fajtatiszták 4-6 évig élnek.A szõrnélküliek 3-4évig.

A fajtajelleget nem mutató tengerimalacok 6-8 évig élnek. A fajtatiszták 4-6 évig élnek.A szõrnélküliek 3-4évig.
Õk a hörcsögökhöz képest elég sokáig.Nekem volt 1 tengerimalacom õ speciel 9 évig élt.De szerintem ez nagyon sok mindentõl is függ.tartási körülmények, étrend stb.
Olyan 7 évig.
6-9 évig.
a tengerimalacok elvileg 8-10 évig élnek, bár nekem eddig egyik malacom se érte el ezt a kort(az egyik megfázott és meghalt a másik kettõt pedig régen odaadtuk egy ismerõsünknek de az sem élt2 évnél tovább) szóval ez sok mindentõl függ
5-7 évig
A koapszaim 5, 5 évesek. Amúgy 6-7 év simán, ha helyesen táplálod, lehet 8-9 is. A mozgás fontos számukra, olvasgasd a gemon.ro oldalt. Elejétõl végéig.
amúgymeg remélhetõen minél tovább :)
igen a hörcsög(törpehörcsög) csak 2-3 maximum4 évig de anagyon ritka a tengerimlacokat nem tudom nekemismegvan 4 éve:) )
hivatalosan 5-7 évig, de van amelyik többet is, netán kevesebbet..
Az enyém 4 évet élt, mert beteg lett, de hallottam már olyanról is amelyik 12 évig élt.De ez ritka.Takarítsd sûrûn, kapjon változatosan táplálékot, és szerintem az is segít ha naponta kiveszed és egy kicsit dédelgeted! :)
Nekem 3 éve va ntengerimalacom szóval ne mtudom pontosan, de 5-7 évet írnak ha jó körülmények között él(gyakran van tisztítva az alma, változatos az étrendje, sok vitamint kap és szereteik:)
az enyém 6 évig élt. Azt mondják az viszonylag hosszú idõ tengerimalacnál.
Maximum 8 évig.

Hány évig él egy tengerimalac?

A fajtiszta és keverék is meddig él?

Legjobb válasz: 5-8 évig élnek álltalában.Függ a tartástól a tápláléktól illetve attól is,hogy mit hozzott magával az egyed.Pl mennyire erõs az immunrendszere.Tapasztalataim szerint a keverékek tovább élnek,különösen a rozettás,abesszín keverékek.

5-8 évig élnek álltalában.Függ a tartástól a tápláléktól illetve attól is, hogy mit hozzott magával az egyed.Pl mennyire erõs az immunrendszere.Tapasztalataim szerint a keverékek tovább élnek, különösen a rozettás, abesszín keverékek.
A kérdező hozzászólása: és ha elvan hízva akkor rövidebb ideig él ugye?
Akkor igen, elvileg :D Bár én sose tudom mikor van elhízva és mikor nem o.o
A kérdező hozzászólása: oké, köszi a választ! Remélem még sokáig együtt leszünk a malackáimmal!
a fajtatiszta 3-5 évig a keverék 7-8 évig

Hány évig él egy átlagos tengerimalac?

Az enyém 4.5 évig élt.

Legjobb válasz: átlagosan jó tartás mellett 8-9 év de már hallottam 11 évesrõl is nekem a legidõsebb malacom 9,5 éves most:) amúgy a tiedet hol vetted? volt társa? mekkora ketrece volt? mit kapott enni?

átlagosan jó tartás mellett 8-9 év de már hallottam 11 évesrõl is nekem a legidõsebb malacom 9, 5 éves most:) amúgy a tiedet hol vetted? volt társa? mekkora ketrece volt? mit kapott enni?
A kérdező hozzászólása: õ terráriumban volt 8 évig élt volt mégegy kislány mellette aki elõtte pár évvel pusztult el. Elég tere volt mozogni mindkettõnek naponta kaptak enni, jól tartottuk õket.
A kérdező hozzászólása: ja és legtöbbször répát és szénát kaptak meg nyáron sok vizet, puha forgácsalomban voltak.
A kopaszkaim 6 ev 4 honapot illetve 6 ev 3 honapot eltek. Valtozatos etrend, mozgas, en kiengedem öket, hogy fussanak par kört a szobaban, maguktol hazamennek. Na es csaladtagkent kezelni öket :) amugy gemon.ro - a legjobb oldal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!