Találatok a következő kifejezésre: Hány évig egy ékszerteknős (1 db)

Hány évig él egy ékszerteknős?

Legjobb válasz: szerintem 70-80év de lehet hogy 100.de pontosan nem tudom ,néz utána

csak 20? te jó ég, szegény, én sokkal többre számítottam!:( bocsi hogy nem választ írok, de ez most nagyon meglepett! És hogyan halnak meg? El sem tudom képzelni hogy hal meg egy teknõs...
szerintem 70-80év de lehet hogy 100.de pontosan nem tudom , néz utána
Az attól függ, hogyan tartod, mit eszik, milyen a helye. Ha minden ok, 35-40 évet mondanak
enyémek már 9 ezekszerint már megélték a félidõt. én is mindenhol 20at olvasok
Te jó ég szegény... Nem szeretnék ilyet látni... És mit csináltál vele? Megfogtad a kezeddel a halott teknõst? Mitõl fázott meg?
az én tekim eltûnt az udvaron.2 hét múlva elõkerült, de szörnyû állapotban.A mellsõ lábai és az orra teljesen lerágva..a mai napig sírok, hogy gyógyuljon meg.Valószínû patkányok voltak..
Szia! Kb. 60-70 évig. Sõt jó körülmények között akár 100 évig is elélhet.
sajnos ebbe volt részem mikor a 9 éves tekim megdöglött...hogyis mondjam szegényke megfázott..na mindegy is deaz akvárium egyik sarkába bement és kivolt nyulva teljsen "keze lába" szörnyû
Maximum 25.
Megfelelõ gondoskodás mellett több mint húsz évet is megélhetnek - egyszer feljegyeztek már 41 éves állatot is.
enyém 21


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit csinálhat a leopárdgekkóm?

Egyszer meglárom hogy a legkisebb gekkóm (13cm) hátuljából egy borsó méretű vörős golyó lóg ki és azt nyalogatja nem hiszem hogy csak a nagy dolgát végzi mert ez olyan mint a hús. Azt tudom hogy nőstény szóval lehet mogy tolyásokat fog rakni? Ha nem lenne ilyen kicsi a hímhez képest akkor ezt a kérdést ki sem írtam volna. De így fogalmam sincs mi történik.

0

Az baj hogyha a leopárdgekkóim egész nam alszanak?

Mert mindenhol ugy van irva hogy északai álatok.
7-8 hetesek

8

Kicsi leopárd gekkót lehet felnőttel egy terkóban tartani?

2

Hogy tudom eldönteni a királypitonom nemét?

1

Mi lehet a gondja a királyteknősömnek?

A királyteknősöm (térképteknős,Mississippi tarajos teknős) mikor kiteszem mászkálni a földre állandóan a sötétebb helyekre mászik. Ez mitől van ? Estére borítsam le a terráriumát, hogy teljesen sötét legyen ?

1

Milyen fajta ez a béka?

Én készítettem a képet, és kíváncsi vagyok rá hogy milyen fajta. Ha gondolod nézz körbe a képeim között! Köszönöm szépen a segítséget előre is! :)

8

Teknősbékát szeretnék tartani egy pár tanácsra lenne szukségem. Vizi vagy szárazföldi? (bővebben lent)

Szárazföldin meg viziteknősön is gondolkodtam, melyiket könnyebb tartani vagy melyik tartása jár több élvezettel ? A szárazföldi teknőst tarthatom kint az udvaron is egy elkerített kis helyen, bírja a hőmérsékletingadozást ?

4

Hogy rendezzem be a terráriumot egy pici fürge gyík számára? Talaj, növényekre gondolok.

Mit eszik? Állatkereskedésben kapok neki eleséget?

5

Pár napja vettem egy leopárd gekkót és aznap simogatni akartam de nem engedi ( meg akar harapni), ilyenkor csak az ijedtség és majd megszokik, vagy ilyen a természete?

2

Két ékszerteknős elveszett a kertben! Valami ötlet hogy hogyan találjuk meg őket?

Az öcsém a kertben játszott velük és egy pillanatra nem figyelt rájuk és eltűntek. Valakinek valami ötlete hogy mivel lehet őket előcsalogatni vagy valami. Még egy évesek sincsenek.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!