Találatok a következő kifejezésre: Hány évig egy ékszerteknős (1 db)

Hány évig él egy ékszerteknős?

Legjobb válasz: szerintem 70-80év de lehet hogy 100.de pontosan nem tudom ,néz utána

csak 20? te jó ég, szegény, én sokkal többre számítottam!:( bocsi hogy nem választ írok, de ez most nagyon meglepett! És hogyan halnak meg? El sem tudom képzelni hogy hal meg egy teknõs...
szerintem 70-80év de lehet hogy 100.de pontosan nem tudom , néz utána
Az attól függ, hogyan tartod, mit eszik, milyen a helye. Ha minden ok, 35-40 évet mondanak
enyémek már 9 ezekszerint már megélték a félidõt. én is mindenhol 20at olvasok
Te jó ég szegény... Nem szeretnék ilyet látni... És mit csináltál vele? Megfogtad a kezeddel a halott teknõst? Mitõl fázott meg?
az én tekim eltûnt az udvaron.2 hét múlva elõkerült, de szörnyû állapotban.A mellsõ lábai és az orra teljesen lerágva..a mai napig sírok, hogy gyógyuljon meg.Valószínû patkányok voltak..
Szia! Kb. 60-70 évig. Sõt jó körülmények között akár 100 évig is elélhet.
sajnos ebbe volt részem mikor a 9 éves tekim megdöglött...hogyis mondjam szegényke megfázott..na mindegy is deaz akvárium egyik sarkába bement és kivolt nyulva teljsen "keze lába" szörnyû
Maximum 25.
Megfelelõ gondoskodás mellett több mint húsz évet is megélhetnek - egyszer feljegyeztek már 41 éves állatot is.
enyém 21


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lökdösi az egyik teknős a másikat?

Két ékszertekim van, a nemüket még csak sejteni lehet. A nagyobb a vehemensebb és tegnap óta a fejével lökdösi a kicsit. Nem csipkedi a picit de komolyan, mint egy faltörő kos...

Amúgy a nagyobb szokott násztáncot járni, de nem biztos, hogy a kicsi leányzó. Sőt, az sem biztos még, hogy a nagyobb a fiú. De most nem is ez a lényeg, csak nem akarom, hogy bántsa a kicsit...

8

Karácsonyra kaptam egy leopárdgekkót azt mondta akitől kaptam hogy a tenyésztő szerint a 60x30x30 as terráriumomba még elférne ehyállat. Mien gekkót/gyíkot ajánlotok az enyém mellé vagy elfér e egyáltalán még1?

Gekkó
Leopárdgekkó
Hűllő
Gyík
Társállat

6

Mien színű ez az axolotl?

http://www.akvariummagazin.hu//images/stories/cikk_kepek/Axo..

A válaszokat előre is köszönöm:)

8

Azmiért van hogy a teknősöm páncélja tetején fako barno foltok vannak?

hugom kapott egy kis teknőst de nagyon elhanyagolja...és ugy döntöttem hogy kicsit foglalkozok vele...és most kicsit aggodok mert a páncélján fako barna foltok vannak és lehet hogy valami vitamin hiánya lehet...itt van egy kép róla:

6

Egy sárgafülü ékszerteknős meddig bírja kaja nélkül?

Úgy értem, ha elmegyünk nyaralni, ami max 1 hét lehet, akkor kibírja? Hogyan oldjuk meg az etetését? A teknős kb. 3-4 cm hosszú, fogalmam sincs hány éves lehet.

5

Nagyjából mennyibe kerülhet egy szakállas agáma tartására használt terrárium?

8

S. O. S. Mi ez a teknősbébi nyakán?

Kb. egy hónapja vettem 2 pici hieroglifás ékszerteknőst a TerraPlazaról. Pár héttel azután, hogy megvettem őket, észrevettem, hogy mindkettőjük nyakán egy furcsa és elég nagy dudor nyomja fel a bőrt, ami a fejükre húzódik (kb. kisteknősszem nagyságú).

Később amikor kinyújtották a nyakukat, láttam, hogy ez egy fehéres, kerek, kavicsszerű izé, de mintha nem lenne hozzánőve a bőrhöz. Leszedni nem lehetett és nem akartam fájdalmat okozni a kicsiknek. Olyan volt, mintha valami kiharapott volna belőle egy darabot és a húsa ott fehérlett volna.

Nemrég észrevettem, hogy ez az izé kezd kitüremkedni, mintha ki akarna esni. Kivettem a kisteknőst és ahogy megpiszkáltam, kiesett. Most egy nagy lyuk van a helyén. Mi lehet ez? Elmúlik? Kezelni kell?

2

SOS! Mennyire nagy probléma az, hogy a királyteknős páncélja széle puhul?

Nem olyan régen kaptam,és vettünk az akváriumba egy teknős alakú kálciumot.Tegnap kitakarítottam a helyét,és így a régit nem tettem vissza.Veszek egy újat!De a kálcium mellé szív-mixet is vegyek?Nem lesz baja neki?Nagyon aggódom érte.

11

Viziagámám az egyik hátsó lábát nem igen használja, mintha fajna neki? Vitamin hiány lehet vagy mi?

1

Egy Ékszer teknőst meg lehet szelídíteni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!