Találatok a következő kifejezésre: Hány évig a (926 db)

Puli kutyánál hány év a legidősebb kor, amikor még egészségesen szülhet kölyköt?

Legjobb válasz: Köszi. És ha fiatalabb korában még nem voltak, akkor hány év?

A kérdező hozzászólása: Köszi. És ha fiatalabb korában még nem voltak, akkor hány év?
Én 4-5 fölött lévõ kutyával nem vállalnék elsõ almot. 1. voltam.
7-8 éves kor, de kizárólag(!) akkor, ha fiatalabb korában voltak már kölykei. És természetesen, ha van tenyészszemléje és egészségügyi szûrései...
akkor 5-6. egyébként megeshet, hogy 8 évesen is ellik elsõre egészséges kölyköket és neki se lesz baja, de ott már nagy a kockázat és akár bele is pusztulhat a szülésbe.
Én nem szaporítanék keverék kutyákat tökéletesen tudatlan és felelõtlen módon, csak a saját kutyám és a kölykök kárára. Sem most, sem késõbb, kérdezõ. Ne szaporíts, így is tele vannak a menhelyek! Szerzõdés, papírok nélkül nem lehet normális körülmények közé adni kölyköket biztosan. És a kutyádnak hatalmas megterhelést jelent egy fedeztetés, vemhesség, ellés, szoptatás. Közel 3-4 évet elvesz az életébõl. Ha csak kicsit is ragaszkodsz, netán szereted a kutyádat, ne szaporíts!

Milyen követelményeknek kell megfelelni hogy katona legyek (nem tiszt) és hány év a minimum korhatár?

Legjobb válasz: Röviden fizikai, egészségügyi, pszichológiai. Azt, hiszem 18 és 45 év között jelentkezhetsz. De a toborzó irodán tájékoztatást adnak mindenrõl.

Röviden fizikai, egészségügyi, pszichológiai. Azt, hiszem 18 és 45 év között jelentkezhetsz. De a toborzó irodán tájékoztatást adnak mindenrõl.
tádááám, az ezer meg egyedik kérdés ugyanarról a dologról...

Ha nőgyógyász endokrinológus szeretnék lenni, hány év a rezidensképzés? Egyébként mennyit kap egy rezidens (fizetést)?

Ne értsétek félre az 2.kérdést,nem a pénz vonz ebben a szakmában,csak azért nem mindegy,engem a szüleim nem tudnak támogatni anyagilag.Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha még aktuális: 6 év orvosi egyetem 60 hónap szülész-nõgyógyász szakképzés (ebbõl 26 hónap a törzsképzés/rezidensképzés) 24 hónap endokrinológus szakképzés És szarul keres, kb 90-95 ezer forintot kap kézhez egy rezidens.

Ha még aktuális: 6 év orvosi egyetem 60 hónap szülész-nõgyógyász szakképzés (ebbõl 26 hónap a törzsképzés/rezidensképzés) 24 hónap endokrinológus szakképzés És szarul keres, kb 90-95 ezer forintot kap kézhez egy rezidens.
A rezidens kezdõ orvosi fizut kap a közalkalmazotti bértábla szerinti bérezés szerint kb bruttó 130 körül. Egy-egy szakvizsga megszerzéséhez szükséges rezidensi idõ ma még 2 év. Tehát a két szakvizsga min 4 év az orvosi után.

Hány év a főiskola?

(Romániában)

Legjobb válasz: A Babes-Bolyain néztem a pszichológia alapszakot,az ugyan úgy 3 év,mint Magyarországon.De szerintem ez szak és iskolafüggõ,nézz utána a neten.

A Babes-Bolyain néztem a pszichológia alapszakot, az ugyan úgy 3 év, mint Magyarországon.De szerintem ez szak és iskolafüggõ, nézz utána a neten.
205
Attól függ mennyi vasat gyûjtenek.
tobb mont amennyinek lennie kellene
Nemsok kb 50
Igen, úgy az ötvennel egyetértek...Az egészségtelen életmód miatt (és itt most nemcsak a piára, dohányzásra, esetleg drogra célzok) kevesebbet élnek, mint az átlag magyar, átlag román, átlag közép-európai.
Ha rajtam múlna nem születne meg egy alsób rendû sem...
Mindösszesen 28 év az átlag! Egy részletes tanulmány: [link] Ezért házasodnak nagyon korán (12-14 éves) kor között.. Én 1 öreg cigányt ismerek aki megélte az 50 évet. Nagyapám aki 83 éves azt mondta, hogy Õ sem ismert csak életében 2-3 olyan cigányt aki 50 évesnél idõsebb volt. Egyik sem élte meg a 60.-évét. Érdekes.
Nagy hülyeség amit belinkeltél utolsó ! Èn roma vagyok és rengeteg romát ismerek ( szinte mindet ), aki többet élt / él , mint 50 év ! Èn inkább 60- at mondanék átlagnak . Házasodni egyáltalán nem 12-14 az átlag, inkább 17-20 . Hangsúlyozom átlag ! Igen , van aki 14 (12 nincs) , de van , aki 25 évesen házasodik . Èn 18 vagyok és még középsuliba járok . Ès egyáltalán nem több a dohányos - italos, mint bármelyik más etnikumnál . Pl én nem cigizek, a testvéreim sem ( 3-an vagyunk, nem 8-an ) , a szüleink igen, viszont inni senki nem iszik a családban .

Chatruoletteztetek már? Kb. hány év a használók átlagéletkora? Be lehet állítani, hogy milyen nemzetiségűekkel szeretnék kamozni?

Legjobb válasz: kb. 40 éves pucér perverz pasik 90% ban. XD. ált nem lehet namzetiséget változtatni.

kb. 40 éves pucér perverz pasik 90% ban. XD. ált nem lehet namzetiséget változtatni.

Mik a feltételek ahhoz, hogy valaki keresztszülõ lehessen? Hány év a korhatár?

Legjobb válasz: google > hogy lehetek keresztszülõ

google > hogy lehetek keresztszülõ
Katolikust tudom. 16. életévet kell betölteni, kivéve, ha a megyéspüspök más kort nem állapított meg, vagy a plébános vagy a kiszolgáltató úgy nem látja, hogy kivételt tehet. Nem lehet a gyerek apja/anyja. Katolikus, megkeresztelt, megbérmált személynek kell lennie, aki a keresztény élethez méltó életet él (tehát ha házas, akkor van egyházilag érvényes házasságkötése). A bérmálkozástól néha eltekinthetnek praktikussági okokból, mert sok a keresztelõ, de kevesebb megbérmált személyt lehet találni keresztszülõnek.
Evangélikus, református felekezeteknél akkor lehetsz keresztszülõ, ha konfirmáltál.
A kérdező hozzászólása: 2-es és 3-as : Köszönöm szépen :D
És pl. római katolikus keresztelõn lehetnek keresztszülõk azok, akik görög katolikus keresztségûek? Csak mert az egyik római pap azt mondta, hogy csak római lehet rómainak keresztszülõje, a görög max. tanú lehet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!