Találatok a következő kifejezésre: Hány évesen korai az (324 db)

Egy férfinál hány éves kortol kezd csökkenni a merevedés intenzitása és hány éves kor az, amikor abszolút nem következik be merevedés?

Tegyük fel hogy nem dohányzik!

Legjobb válasz: Én azt tudom mondani,hogy mikor válik még intenzívebbé:40 körül nem bírnak a kanosságukkal:-)Gondolom 50 felé már kezd alábbhagyni.

Én azt tudom mondani, hogy mikor válik még intenzívebbé:40 körül nem bírnak a kanosságukkal:-)Gondolom 50 felé már kezd alábbhagyni.
Szerintem ez teljesen egyén függõ, a párom negyvenen túl van, de néha elõfordul. Akkor én mindig megnyugtatom nincs semmi baj. Szoktam neki venni Peponen kapszulát, halolajat, és az mindig sokat segít!
A férfiaknál ELVILEG a szexuális teljesítõképesség élethosszig kitart. Persze egy idõ után kevesebb a tesztoszteron, de ha valaki teljes életet él, fizikailag rendben van, akkor még 80 évesen is lehet szexuálisan aktív.

Hany eves korban az ajanlott elvesziteni a szuzesseget? Es mijen erzes fiuknak mikor elvesztik pl 16 evesen?

Legjobb válasz: Sokkal jobb mint az a pillanat mikor azt látja, hohy mijennek írod a milyent.

Sokkal jobb mint az a pillanat mikor azt látja, hohy mijennek írod a milyent.
fiúknál tényleg nincs extra érzés gumival... de gumi nélkül elõször megérezni egy forró nedves puncit, az nagyon is extra érzés :D
hát 16 évesen olyan mintha egy majomkenyérfa tekeredne köré és húzná elõre 17 évesen már inkább egy fenyõfához hasonlít inkább a fájdalom 18 évesen már csak lelki terror
Fiúknál nincs semmilyen extra érzés. Lányoknak (biológiailag és nem jogilag) 17 körül.
mint ha 50 évesen veszítenéd el! csípõproblémák nélkül persze...
Ha úgy érzed, kellõen felkészültél rá, és testileg is elég érett vagy már hozzá, megfelelõ méretû pénisszel rendelkezel, akkor 16 évesen szerintem simán belefér. Hogy milyen érzés, azt nyilván nem lehet így leírni, azt tapasztalni kell. Amúgy kiszemelt lány is van már, akivel jársz, vagy csak úgy kérdezed? :)
Olyan nincs h mirko ajánlott... Amikor készen állsz rá!
# 5/7 05-06 00:32: ezaz...... biztasd csak, hátha felcsinál valakit....

Hány éves korban az első melltartó (általában)?

Legjobb válasz: nem kortól függ hanem mérettõl, nekem még sose volt rá szükségem (25), húgomnak meg már 12 évesen is kell.

nem kortól függ hanem mérettõl, nekem még sose volt rá szükségem (25), húgomnak meg már 12 évesen is kell.
én 12 vagyok és csak most kezdtem hordani
Ha már b-s vagy c-s melled lesz akkor kezdj el hordani, különben meg fognak ereszkedni a súly miatt!
Hány éves korban kinõ a melled (általában)?
Attól függ, mekkora a melled, illetve, hogy te hogyan érzed jól magad. Ha szükségesnek érzed, akkor hordjál. Nem a korod határozza meg.
Ízléstõl és öltözködéstõl is függ, nincs olyan, hogy kell... Én 40 éves koromban vettem elõször, mert olyan munkahelyre kerültem. Addig viszont nagyon élveztem anélkül és nagyon szép is volt. A melltartótól petyhüdnek is az izmok, hamarabb ereszkedik meg a mell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, várok még vele.
én 13 évesen hordtam elõször.
70/a a méreted, magyarán tök felesleges. Amúgy nem kortól, hanem mérettõl függ, ami ez esetben nem nagy, tehát nem kell tartani.
A kérdező hozzászólása: Újra mértem, nõtt a mellem :) , mell:79 alatta 70cm, ezek az adatok szerint hordjak melltartót?
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem kortól függ ezért írtam hogy általában, nekem most a mellem 77cm alatta 68cm, és 13 vagyok, a lényeg az hogy nem tudom hogy várjak-e még.
Az nem kortól függ hanem mellmérettõl..nekem 13 éves koromban kellett.De pl volt egy oszt.társam akinek 10 éves korába kifejlett mellei voltak és már menstruált is.
Képet kérünk olyan cicikrõl, amikhez már kell a melltartó!!! :)

Hány éves korban az ideális osszeházasodni?

Legjobb válasz: Szerintem 25-30 között, mert ha az ember gyereket is akar akkor azt egyre nehezebb "összehozni" ahogy telik az idõ.

Szerintem 25-30 között, mert ha az ember gyereket is akar akkor azt egyre nehezebb "összehozni" ahogy telik az idõ.
Nõknek - 30 környéke Férfiaknak - 35-40 közt.
Hát én 26 éves koromra férjnél szeretnék lenni, és több gyereket. :D
kisebbségnél 14 magyaroknál 25-30
25-30 szerintem! En 27evesen mentem férjhez! De ne a kor hanem az érzelmek határozzák meg a házasság kötést!:-)
Nincs ideális idõpont. Akkor, amikor úgy érzed, amikor elég felnõtt és érett vagy hozzá, amikor megtaláltad azt, akivel összekötnéd az életedet, akivel családot tudnál tervezni, gyerekeket tudnál nevelni. Én 22 éves voltam, a nõvérem 35évesen házasodott másodjára, barátnõm 30 és nem akar férjet maga mellé, még...
4. te buta vagy, igaz? a kérdésre pedig szerintem az a válasz, hogy embertõl függ.
mit szeretnél? beszélni helyesen madzsar?
A kérdező hozzászólása: Azt hogy egy sportolo mikor kezdi el azta sportot amit csinálni akar pl:göri BMX vafy deszka vágod?

Hány éves kor az amikor már kínos, ha a szülők tartják el a gyereket?

Legjobb válasz: Ez a család anyagi helyzetétõl és nappali tagozatos tanulmányok idejétõl függ.

Ez a család anyagi helyzetétõl és nappali tagozatos tanulmányok idejétõl függ.
Attól függ, hogy a gyerek mennyire cselekvõképes...
Nem évtõl függ, hanem hogy mióta lenne képes már dolgozni. Ha valaki szakmunkásnak tanult, akkor azért huszonegykét éves korára már illene pénzügyileg gondoskodni magáról. Ha mondjuk egyetemre járt, akkor nyilván a diplomázása után 1-2 évvel már neki is illene dolgoznia. A különköltözés más téma, de anyagilag már illene besegítenie a háztartásba.
Ha már saját keresete van akkor kínos és valóban nem kor függõ mert egy 20 éves egyetemista még nem biztos hogy fenn tudja magát tartani, de egy szakmunkás már valószínûleg igen.
Szerintem nincs olyan, hogy kínos, csak akkor, ha az egyén a saját lustasága miatt nem hajlandó munkába állni, és a szülõkön élõsködik.
21-22? Ne viccelj, kérlek. 21 vagyok és még szakmunkás suliba járok (szakácsnak tanulok), utána is szeretnék még tanulni...
én 20 vagyok, elsõ éves a fõsulin, 2014 januárjában végzek.ami még nagyon messze van, de addig nem hiszem, h tudok függetlenedni(sajnos!!!) az összes egyetemista/fõiskolás ismerõsömnek, akik albérletben laknak a szüleik fizetik az albérletet is és mindent, ami a megélhetésükhöz kell.Sajnos a szüleim engem nem tudnak így támogatni, szóval minden nap utazhatok, kimaradok minden buliból, stb. Akár ciki, akár nem egy ideig még a szüleim nyakán maradok...
26, kivéve, ha olyan tanulmányokat folytat, ami miatt szükséges.
21-22... Hacsak nem orvosira jár az a "gyerek" akkor ennyi idõsen már illik önálló keresettel rendelkeznie. 25/N
Szerintem akkor ciki, ha már el tudná tartani magát, de nem teszi. Függ a sulitól is, de attól is, hogy mikor talál valaki munkát. Én most végzek az egyetemmel, 23 vagyok, és nem tudom, mikor fogok munkát találni, hogy ne anyámék tartsanak el. :S Hiába szeretnék elköltözni, ha nem tudok, mert nincs mibõl. És hiába keresek munkát, egyszerûen semmi nincs...
17:55-ös vagyok: Ja, és mellesleg én is 16 éves korom óta dolgozom.. de a jelenlegi helyzetben már nem olyan egyszerû tanulás mellett. Pázmányról annyit, hogy jártam én is oda, társadalomtudományira, elég gyér volt.. A jogi kar már nehezebb, de amellett is simán lehet dolgozni! Vagy csak nagyon jó fejû ismerõseim vannak..
"a.páznányon.ani.nagyon.kenény" Pázmány és Pázmány közt van ám némi különbség...
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:42 Unokahugi... És te hol tartasz nagyon okos?
Szerintem meg hülye a kérdés!Mert ez sok mindentõl függ!Én pl 17 éves korom óta dolgozom és mindig is magamat tartottam el, amim van azt csak is magamnak köszönhetem.Én pl 2 éve nem találok munkát és nem azért mert nem akarok dolgozni, csak egyszerüen nincs semmi.Pedig elmennék még utcát söpörni is, hozzáteszem 2 szakmám van és érettségim. Sajnos engem most a szüleim segíttenek!De hozzá teszem, én azért már valamit raktam le az asztalra!Most 28 vagyok!17 éves koromtól dolgozok, vagyis amig volt munkám, tehát nekem volt aktív 10 évem, ami mellett tanultam is.De az megint más tészta ha valaki mondjuk 26 éves és még életében nem dolgozott.Szoval ez szerintem helyzet függõ is.Mert van helyzet amikor ha ciki ha nem az ember bizony segittségre szorul!
ja.és.a.páznányon.ani.nagyon.kenény
unokahugi.2oéves.egyetenista.eltartja.nagát.3helyen.dolgozik.diákhitel.nélkül.nappalin.osztondijas.senki.se.tudja.segiteni.tolnácsol, gyerekrevigyáz, diáknunkázik.és.nég.igy.is.kitûnõ.tanulo az.nen.indok.h.tanul.valaki bocsi.szar.a.gépen
"Egy egyetem nem olyan megterhelõ, hogy ne lehessen mellette dolgozni valamit" Azért van olyan egyetem ahol keményen kell dolgozni a túlélésért (napi 6-8 óra az egyetemen aztán 6-8 óra tanulás). Attól, hogy valaki elvégez egy szakot levelezõn, ami ugye követelményben naggggyon messze van egy nappali tagozat követelményeitõl, még ne gondolja, hogy minden egyetem mellett lehet dolgozni. Vannak akik azért alszanak napi 4-6 órát, mert a napjuk többi részét az egyetemen, vagy otthon tanulással töltik.
17:08-nak teljesen igazat adok. Mindenkire szukseg van, mindenki mas szakmaban dolgozik. A kor alapjan nem lehet ezt ennyire meghatarozni. 17:00: ne legyel ilyen korlatolt. Mindenki elete mas, nem tudhatod, hogy ki miert nem allt 21 eves korara a sajat labara. En bent voltam a suliban 8-tol 8-ig. 3 szakos voltam. Valoban volt, aki emellett is dolgozott hetvegen, ejszaka vagy epp logott, ahonnan csak tudott, aztan kettessel valahogy atloktek, de volt, amibol nem. Ok nem 5 evig jartak egyetemre, hanem meg mindig ott vannak, mar 2 es fel ev pluszt huztak ra. Ezalatt nem volt teljes munkaidos allasuk az egyetem miatt. Szoval miert nem lehet ugy gondolkodni, hogy valakinek az a jobb, ha elvegzi eloszor es utana dolgozik, nem pedig elnyujtja tobb evvel az egyetemet es nem tud dolgozni "szabadon" addig teljes gozzel? Es attol, hogy valaki otthon lakik, meg nem nezi a szuleit fejostehennek. Hozzatennem, nem azert irtam, mert erint, 21 evesen koltoztem el otthonrol a ferjemmel (nem volt keresetem, mert honnan lett volna?), de ettol fuggetlenul szerintem nagy butasagot irtal es nem tudtam megallni szo nelkul.
Kedves 80%-os, kíváncsi lennék, hogy milyen szakot végeztél levelezõn... Az a helyzet, hogy én matek szakra járok, és szakkollégiumban lakok, felvettem 40 kreditet, nem mintha egy tárgyból is buktam volna. Ez napi 8-9 órát jelent, de például szerdánként 12 órám van. Ehhez jönnek a szakkollégiumi elfoglaltságok, elõadások, nyelvi szakkörök, matek mûhely, ilyesmi. Igaz, hogy benne vagyok az évfolyam legjobb 10%-ban, és ezért 37 ezres tanulmányi ösztöndíjam van, de ha rá lennék szorul, se igazán tudnék emellett dolgozni...
Azért 21 évesen ne szakmunkásba járjon már valaki...
A 80%-os az ügyeletes bezzeg-legény, azaz most bezzeg-lány. Elhiszem, hogy nehéz élete volt, rászorult, hogy 21-22 évesen eltartsa magát, de teljesen oktalanság ezt mércének állítani mások elé, mert irreális.
ma 08:02 Szerintem meg nagyon is igaza van...
Hát ez a 80% 16:44 .... Évvesztes vagyok és nem vettek fel elsõre. Vidéki egyetemre jártam, ahol konkrétan SEMMI munkalehetõség nem volt suli mellett. És arról hallott, hogy bizonyos szakok 4-5 évig tartanak (oké, az orvosi viszi a pálmát a 6 évvel.. de egy közgázzal vagy joggal sem végzel 21-22 éves korodra...). És arról nem is beszélve, hogy akirõl nem "gondoskodtak elõre" a szülõk (lakás, vagy legalább önerõ, stb..) és mondjuk egyedülálló (szingli) + csak egy átlagos nettó 120-150 ezres fizuja van = az az egész életét egy albérletben fogja letölteni, mert erre nem kap hitelt. Ez ám az önállóság.
én vagyok a pázmányos rokona. nem tudom miért kellett lefitymálni amit írtam. az unokahúgom albérletben lakik. és a szak: pszichológia. e mellett önkéntes munkára is jut ideje. az hogy én hol tartok nem tudom miért fontos de ha ennyire szeretnéd tudni: gödöllõre jártam, nappalira, koleszban laktam, minden pénteken és szombaton dolgoztam egy péküzemben. e mellett mivel kitûnõ tanuló voltam, kaptam ösztöndíjat is. a fizetésem és az ösztöndíj összesen 40e volt. ebbõl finanszíroztam mindent. anyuék nem tudtak volna segíteni. ahogy végeztem elmentem pénzügyi tanácsadónak. azóta is ebbõl élek-nagyon jól. szóval: 18 éves korom óta tartom el és fenn magam.
osem lesz kínos, a szülõnek mindig szüksége lesz arra, hogy érezhesse, hogy tud segíteni a gyerekének ott, ahol tud. És sajnos az sem elképzelhetetlen, hogy 40 évesen valaki elveszíti mindenét, és a szülõre kell támaszkodni, természetesen ez fordítva is igaz. Így igaz!Egyszer lennt, egyszer fennt!Az élet már csak ilyen... Persze az megint más ha valaki csak azért nem dolgozik mert lusta!
Sosem lesz kínos, a szülõnek mindig szüksége lesz arra, hogy érezhesse, hogy tud segíteni a gyerekének ott, ahol tud. És sajnos az sem elképzelhetetlen, hogy 40 évesen valaki elveszíti mindenét, és a szülõre kell támaszkodni, természetesen ez fordítva is igaz.
"21 évesen szakmunkásba jársz? Eddig mit csináltál? " Én 20 éves vagyok és szakmunkásba járok. Elõtte érettségiztem, így nem 16 évesen hanem 18 évesen kezdtem a szakmunkást. 3 éves a szakma és 21 évesen fogok végezni.
26---
"ma 17:18" És ki nézi az anyját "fejõs tehénnek"? Legalábbis honnan tudod? Léteznek olyanok, akik ezt megtehetik. Sõt, képzeld, léteznek olyan szülõk, akik nem tanulhattak fiatalként, ezért mindent megtesznek, hogy a gyerekeik tanulhassanak és kibontakoztathassák a tehetségüket. Pl. nekem ilyen szüleim vannak. És ha én szülõ leszek, ezt szeretném továbbadni. Bízom benne, hogy lesz mibõl, mivel idõben tanultam, nem váltottam aprópénzre azt az idõt, amikor a legfogékonyabb az agyam.
ma 17:10 Nem kell így élni. De lesült volna a bõr a képemrõl, ha ennyi idõsen anyámékat néztem volna fejõs tehénnek...
én mióta elkezdtem a fõiskolát azt hallgattam h mikor költözök már el otthonról. meg 18évesen illene már dolgoznom, nem suliba járnom. most 22 vagyok. az elmúlt 3 évben 2õt külföldön töltöttem, és pénzt kerestem. szeptemberben nem mentem vissza a suliba, így most halasztok. október óta dolgozok, és novemberben már el is költöztem otthonról mivel be tellett a pohár. mindent magamnak vettem meg, mosógép, hûtõ, ágy ..... igaz csak bérlem a lakást, de külön lakok. jó lenne meg venni. de az még nem most lesz.
Akkor kínos, ha már nem tanul, van saját keresete (ha nem is költözik el, de illik hazaadni valamennyit), vagy dolgozhatna, de lusta és inkább otthon él jólétében, minthogy elmenne dolgozni. Nem hiszem h túlságosan korfüggõ, de én már furcsán nézek azokra akik 26-27 évesen még otthon laknak és van saját keresetük.
"ma 16:19" Ezt honnan veszed??? Ha valaki 18 évesen kezdi az egyetemet és szeretne hagyományos egyetemi, vagy ma már inkább MSc, de hagyományosnak megfelelõ értékû diplomát, akkor legkorábban 23 évesen végez az egyetemen, és ha nagyon szerencsés és azonnal talál állást, akkor onnantól van fizetése. 21-22 évesen az emberek többsége még bõven tanul. 24F, diplomás, kvázi-önfenntartó
"21 évesen szakmunkásba jársz? Eddig mit csináltál? " Egy percig ne zavarjon, hogy nem egy olyan szakma van amit 3 évig tanítanak. Plusz ha kihagyott bármi miatt 1-2 évet valaki akkor ez még tovább húzódik...
szerintem az 50 már elég ciki:/
figyi, én 15 voltm mikor erhes lettem és a gyerk apját választottam, neki már volt állása dolgozott, igaz h a szüleinél laktunk, mert besegítettek, eleinte, de 3 éve saját lakást vettünk szülõk nélkül és most mi segítünk anyosomnak, szerintem nem a kor a lényeg hanem az hogy miként és persze h könnyebb ha szülõ segít, de mennyivel jobb érzés hogy saját kezüleg kapartuk össze a saját házunkra valót
21 évesen szakmunkásba jársz? Eddig mit csináltál? Nem személyeskedni akarok, csak nekem furcsa. Ennyi idõsen már rég a saját lábán kellene állnia egy embernek szerintem. (kivéve, ha egyetemre jár, mert akkor nem tud dolgozni.)
"Illik?"...A munkanélküliségrõl hallottatok már?
21-es vagyok. Leraktam az érettségit, 18 voltam, majd 1 év munka nélkül voltam, mert ugye senkinek nem kellettem, 19 évesen kezdtem a sulit (szeptemberben lettem 20), 3 éves, abból most tartok a második évnél. Utána is szeretnék tanulni, mert beteg vagyok és félek így nem tudnék a mostani szakmámban elhelyezkedni, ez is majd rádob arra, hogy apámon kell "élõsködnöm"... Ettõl független önellátó vagyok, mert szinte saját pénzbõl tartom fenn magam otthon, apám iszákos, kevés a pénz. (árvaásig + kevés munkahelyi gyakorlatra kapott pénzbõl éldegélek, mindent magamnak fizetek) Év vesztes is vagyok, ha érdekel.
Én írtam a 21-22-t. Nem értem miért kell ezen úgy felháborodni, pont ez a baj amúgy a mostani fiatalokkal, hogy elvárják anyu meg apu segítségét és amikor lediplomáztak, akkor meg hónapokig keresnek állást mert semmi gyakorlatuk... Egy egyetem nem olyan megterhelõ, hogy ne lehessen mellette dolgozni valamit (én is 21 éves koromtól végig dolgoztam egyetem mellett közben megcsináltam két nyelvvizsgát is). Érdekes módon, mire megkaptam a diplomám már két helyrõl is hívtak, hogy menjek hozzájuk dolgozni, nem kellett hónapokig az önéletrajzokat küldözgetnem. Mert volt gyakorlatom, mert saját lábamra tudtam állni és nem vártam el, hogy anyámék még felnõtt koromban is alám rakjanak mindent... Mindig azt tartottam, hogy érdemes a nehezebb utat választani, mert abból késõbb sokkal több elõny származik.
JAVÍTÁS: "Az pedig teljesen nyilvánvaló, hogy mehet mindenki olyan pályára, amibõl nagy a kínálat." HELYETT: "Az pedig teljesen nyilvánvaló, hogy NEM mehet mindenki olyan pályára, amibõl nagy a kínálat." A mondat élét képezõ "NEM" szó kimaradt... :(
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:00 De miért is kéne mindenkinek úgy élni, mint neked???
OFF: Szerintem mindenki nézzen kicsit körül a világban. Vegyétek észre, hogy nem egyféle életút létezik, és nem alacsonyabb rendû az egyik a másiknál. Valaki szakmunkást végez és korán dolgozni kezd, majd mellette tanul. Valaki gimnáziumot, majd egyetemet, netán utána még doktorit is (pl. én), majd csak azzal párhuzamosan vagy az után talál munkát. Abba is gondoljatok bele, hogy vannak olyanok, akik szinte bármilyen munkát képesek végezni, vagy olyan a képesítésük, amire mindig nagy az igény (pl. boltos), míg mások csak nagyon behatárolt területen képesek munkát vállalni (pl. értelmiségi pályák). Az pedig teljesen nyilvánvaló, hogy mehet mindenki olyan pályára, amibõl nagy a kínálat. A "napszámos" munka nagyon fontos, becsülendõ és nagy alázat kell hozzá, de vannak emberek, akik speciálisabb munkára hivatottak.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:00 Mondtam, hogy nem kettessel akarok végezni. Kössz az okos tanácsot... És hidd el, hogy sok ilyen iskola van.... Szakképzésre és egyetemre járok. Ne akard velem elhitetni, hogy nincs ilyen iskola mikor ilyen suliba járok... Nincs az a hely ahova fölvesznek ilyen beosztás mellett.... Arról nem beszélve, hogy nem akarok belehalni... Nekem a második iskola a munkám ha úgy vesszük.
ma 16:56 Hétvégén vagy este...nem mondtam, hogy egyszerû, de azt egyszerûen nem hiszem el, hogy van olyan suli, ahol reggel 8-tól este 8-ig folyamatosan ott vagy és folyamatosan órán ülsz. Azt nem írtam, hogy egyszerû volt...egyetem alatt max. 4 órákat aludtam egyhuzamban, mivel olyan jellegû munkám volt, (pályázatokat írtam) nem volt kötött a munkaidõm így éjjel és hajnalban dolgoztam. De nem jellemzõ az, hogy valaki napi 10-12 órákat van az egyetemen (mármint elõadáson, nem pedig az egyetem melletti kiskocsmában a haverokkal...), emellé simán belefér a meló.
ma 16:35 Nem zavar egy percig sem :) ) Én 17 voltam, amikor befejeztem a szakmunkást, utána azonnal dolgozni kezdtem. 19 évesen már nem laktam otthon, és albérletben, munka mellett 4 év alatt levelezõn érettségiztem, méghozzá közgázban, nem egy sima gimiben. Utána pedig szintén levelezõn diplomát szereztem. Igaz, ekkor már a saját házunkban laktunk a férjemmel. Szóval, azért másképp is lehet... Nekem furcsa, hogy egy ekkora ember a szüleivel tartatja el magát. Nekem nem lett volna pofám ehhez.
Sokan vannak, akik késõbb kezdenek csak továbbtanulni. Pl. én is. Nem örülök, hogy a szüleim támogatására szorulok még 24 évesen (bár nem õk tartanak el teljesen, külön is élek, de támogatnak). Én anno leérettségiztem, majd elmentem dolgozni, de a válság után elvesztettem a munkahelyem, és nem is találtam másikat. 23 évesen kezdtem egyetemre járni (államira), így legalább ösztöndíjat, szoctámot, diákhitelt kaphatok, nem kell tb-t fizetni, illetve arra is rájöttem, hogy mit szeretnék dolgozni, ezért kell is a diploma, és ha végre elkezdhetek dolgozni, akkor a szüleimet is tudom majd segíteni, jól fogok keresni. Szóval lehet, hogy most kellemetlen, hogy még a szüleimre szorulok, de nem érzem szégyennek, én is segíteni fogom majd õket, ha már végeztem az egyetemmel. És jobb ez így, mintha évekig munkanélküli lennék.
Aki komoly egyetem elvégzése mellett tud fizetésért (nem csak gyakorlatért) dolgozni az az emberek elhanyagolható százaléka. Hogy mi a komoly egyetem, arról hosszas vitát indíthatnánk, én az orvosi, jogi, mérnöki és a természettudományos nappalis szakokra gondolok, de nyilván nem lehet általánosítani. De ez azt is jelenti, hogy messze nem várható el 21-22 évesektõl, hogy legyen önálló keresetük, amibõl fenntartják magukat. Vagyis akkor még nem "illik"...
A kérdező hozzászólása: A saját környezetemben úgy tapasztaltam, hogy a függetlenedés sokszor könnyebb úgy, ha a család jobb anyagi helyzetben van. Tudnak adni kezdõtõkét, lakást stb. Könnyebb úgy elindulni, mint a semmivel. Fõleg, ha tovább akarnak tanulni a gyerekek.

Megömlés a férfiaknak hány éves kortól hány éves korig lehet? És muszáj hogy megtörténjen egy férfival a magömlés? Ha nem történik meg idejében, az baj?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyan lány vagyok, de mivel egészségügyi középsulit végeztem, megpróbálok válaszolni Neked. Nem írtad, hány éves vagy, de gyanítom, hogy még nagyon fiatal, a kamaszkorod elején járhatsz. A fiúknál az elsõ magömlés átlagosan 12-13 éves korban jelentkezik, de van, akinek csak 16 évesen, és persze elõfordulhat, hogy már 9-10 évesen (pl. az én Páromnak is ekkortájt volt). Ha esetleg amiatt aggódsz, hogy még Neked nem volt és még nem vagy 16-17 éves, semmiképpen ne aggódj, mert van bõven idõd. A férfiak sokáig nemzõképesek (azaz képesek a nemi izgalomra, erekcióra és a magömlésre is). Remélem, tudtam segíteni! =) 24/L

Szia! Én ugyan lány vagyok, de mivel egészségügyi középsulit végeztem, megpróbálok válaszolni Neked. Nem írtad, hány éves vagy, de gyanítom, hogy még nagyon fiatal, a kamaszkorod elején járhatsz. A fiúknál az elsõ magömlés átlagosan 12-13 éves korban jelentkezik, de van, akinek csak 16 évesen, és persze elõfordulhat, hogy már 9-10 évesen (pl. az én Páromnak is ekkortájt volt). Ha esetleg amiatt aggódsz, hogy még Neked nem volt és még nem vagy 16-17 éves, semmiképpen ne aggódj, mert van bõven idõd. A férfiak sokáig nemzõképesek (azaz képesek a nemi izgalomra, erekcióra és a magömlésre is). Remélem, tudtam segíteni! =) 24/L
Többnyire 12-16 éves korig kell bekövetkeznie, bár a 13-14 éves korban a leggyakoribb és az egyén fejlettségétõl is függ, kisnövésûeknél gyakran késõbb akár 15-16 éves korban történik meg elõszõr.Nagyon ritka esetekben van hogy 11 évesen is elõrodul már mennyi idõs vagy?
Elsõ válaszadó vagyok. Elõbb-utóbb megtörténik, olyan nincs, hogy nem :D Lehet, hogy Te picit késõbb érõ típus vagy. Nincs miért aggódnod :) Szerintem csak idõ kérdése :) 24/L
Spontám magömlése nem mindenkinek van, maszturbálsz gondolom akkor sincs semmi? De azért jó érzés van ilyenkor nálad is? Ha igen akkor nincs baj, ezt az utolsó kérdésre értem. Az elsõnél nem gond ha még akkor masztinál sincs spermád, mert soknak bár van, de még nem nem igazi sperma, mármint nemzésre nem alkalmas.
Hát nem vagy túl alacsony sem, de magasnak se mondhatlak, olyan 170-172 cm körül kellene lenned.Majd meg nyúlsz, szóval nem a tipikusan kicsit alig 160 cm gyerek vagy.Nézd 16 éves korodig nincs baj és lesz mindenképp.Ha egy kicsit megint nyúlni fogsz akkor tuti lesz már.
A kérdező hozzászólása: Szõröm az már van, csak magömlés nem volt még. És 165 cm magas vagyok.
Milyen magas vagy?Szõrõsõdsz már? Aki kisebb növésû az lassabban érik, a szõrõsõdés is 12 éves kor körül már elkezdõdhet, de egyre több esetben csak 13-14 évesen indul meg a szõr megjelenése, van akinek csak 15-16 évesen, õk általában alacsonyabbak a társaiknál, ezért is hívjuk õket késõnérõknek, hisz alacsonyabbak, sokszor 2-3 évvel fiatalabbnak néznek ki és fejlettséggel is így állnak.Nekik a sperma is késõbb szokott lenni.De a 16 éves kor a végsõ határ.Akárki akármilyen kicsi is addigra szõrnek és spermának is kell lennie.Hisz sok alacsony ember van és attól hogy alacsonyak náluk is bekövetkeztek ezek a folyamatok.Szóval nyugi, nem kell paráznod
Lesz, mindenképp lesz, de nem tudom milyen magas vagy, mert az alcsonyabb, lasabban fejlõdõeknél késõbb szokott lenni, szóval 16 éves korodig biztos lesz és ha addig sem produkálnál semmit, csak akkor kell aggódnod, addig van még 2 éved.
A kérdező hozzászólása: 14, de ha valakinek nem fordul elõ soha, késõbb se? Olyan van?
hát ha 15 vagy akkor csak szimplán késõn érõ vagy:) én is 14 vagyok, de 178-180 cm, és már kb 11 éves kormtól van spermám, amit ugye megelõzött hogy volt egy magömlésem

Mi pontosan az a magömlés? Hány éves korban jelentkezik? És általában hány éves korukba áll fel a fiúknak? És mikor lesznek "ott" szőrösek?

Írjatok választ!!

Legjobb válasz: a megömlés 12éves kor körül jelentkezik szerintem már 4éves korban felállhat :D és ott olyan 12éves kor körül kezdenek szõrök megjelenni

a megömlés 12éves kor körül jelentkezik szerintem már 4éves korban felállhat :D és ott olyan 12éves kor körül kezdenek szõrök megjelenni
Magömlés Az ondó kilövellése a péniszbõl, többnyire a közösülés, vagy önkielégítés során. Pubertás (magyarul serdülõ) korban gyakori az u.n. éjszakai spontán magömlés, kéjes álmok kíséretében.

Manapság mikor vesztik el az emberek a szüzességüket? Hány éves korban?

Én már 27 vagyok és 10 éve nem aktuális a téma, csak érdekl?döm :)))

Legjobb válasz: Manapság nem ritka, hogy akár 13 éves korban. Az átlag szerintem 15-16 évesen. De nézd meg a kérdésed elõtt lévõ kérdést, ott azt írják le, hogy hány éves korukban vesztették el. Mondjuk nem éppen a tinik válaszolnak.

26 évesen...
Manapság nem ritka, hogy akár 13 éves korban. Az átlag szerintem 15-16 évesen. De nézd meg a kérdésed elõtt lévõ kérdést, ott azt írják le, hogy hány éves korukban vesztették el. Mondjuk nem éppen a tinik válaszolnak.
13 éves voltam. Szerintem ez attól is függ, ki milyen fejlett. (A suliban volt, aki 13 évesen még babával játszott. Persze lehet, hogy nekem is azt kellett volna. Mostmár úgy gondolom.)
pár hónapja vesztettem el. 16 vagyok.
14 évesen
A kornyezetemben ismerek pár csajt és fiút is aki már nem szuz és van olyan is aki terhes is (14-16 év kozottiek)
Hat manapsag a fiatalok tobbsege nagyon hamar elveszti a szuzesseget...sok olyat ismerek aki mar 12-13 evesen gyereket is szult ...de atlagban ojan 16 ev korul veszitik el
Az elõzõ kérdés is hasonló témáról szól. :)
Ja, amúgy én 15 voltam akkor. Most 21 éves vagyok, és majdnem egy éve anyuka. Elõzõ válaszoló.
én 13 voltam
majdnem 17 voltam
15 voltam.most 16 vagyok.. és még mindíg ugyanazzal a pasival vagyok..ennyi
ez nem problémázás, csak kíváncsiság, hogy manapság ez hogy megy. A 21 éves meg eléggé bepipult a kérdéstõl. Szerintem inkább õ problémázott.
Tökéletesen igaza van a 21 évesnek, hogy nem csinál belõle problémát. De ha elolvasta a kérdést és a válaszokat, akkor õt is érdekli a téma...
Köszike szivi, hogy így lehülyézel idegeneket. Csak kíváncsi volt a kérdésfeltevõ, hogy a mai világban ez hogy mûködik. Egyébként meg tanulj meg helyesen írni. Így egy nagy bunkónak tûnsz.
21 vagyok és még nem veszitetemel és nem agodok ijenen majd 1 szer eljõn anak is az ideje nem értem mijen hûjék vanak it hogy ijenen problémáznak
Nyáron a 19. szülinapomon.
Szerintem is a 15-16 éves kor az átlag.
Én most tizenhárom éves vagyok, és nem tervezem, hogy házasság elõtt elveszítsem, viszont a volt barátom már beleakart vinni. Természetesen szakítottam vele, õ meg ugyanennyi idõsen nemi életet él. Hát.. szerintem ennyi idõsen inkább önkielégítést végezzen valaki, hogy ah már kívánja a dolgot.. kevésbé veszélyes, meg hát mindegy... én furcsának találom ennyi idõsen elveszíteni, d eez mindenkinek a saját dolga.

Hány éves koráig nő az ember?

én 19é vagyok fiu és csak 160cm :(

Legjobb válasz: ez így nem teljesen igaz. Fiuk esetében a növekedés normál/átlagos esetben 20-21 éves korig tart. Az is igaz viszont, hogy a fõ növekedés jellemzõen 10-11cm/év sebeséggel 15-16 éves korra tehetõ. (5 éves kor alatt is van egy nagymértékû növekedés, de az itt nem fontos). 16 éves kor fölött a jellemzõ növekedési sebesség 1-3cm/év csökkenõ tendeciával. Szóval sokra ne számíts, 1-2 cm még van benned átlagos esetben. Viszont az is lehet, hogy te nem nyúltál meg 15-16 éves korod között (kérdezd meg anyukádat) és akkor még van esély rá, igaz kicsi, hogy még fogsz nyúlni. forrás: http://gyip.szote.u-szeged.hu/hefop/szakorvosj_kep/70.pdf 7. oldal

ez így nem teljesen igaz. Fiuk esetében a növekedés normál/átlagos esetben 20-21 éves korig tart. Az is igaz viszont, hogy a fõ növekedés jellemzõen 10-11cm/év sebeséggel 15-16 éves korra tehetõ. (5 éves kor alatt is van egy nagymértékû növekedés, de az itt nem fontos). 16 éves kor fölött a jellemzõ növekedési sebesség 1-3cm/év csökkenõ tendeciával. Szóval sokra ne számíts, 1-2 cm még van benned átlagos esetben. Viszont az is lehet, hogy te nem nyúltál meg 15-16 éves korod között (kérdezd meg anyukádat) és akkor még van esély rá, igaz kicsi, hogy még fogsz nyúlni. forrás: http://gyip.szote.u-szeged.hu/hefop/szakorvosj_kep/70.pdf 7. oldal
24
Mi az h nõL??? Ilyen a magyar nyelvben tudtommal nincs.. Vagy én vagyok tudatlan, vagy joggal rühellem amikor vki így használja a nõ, növekszik szavunkat. A hideg kiráz tõle.. De azért még kijavítod a helyes szót helytelenre ;) grat!
18 éves koráig. már tuti nem nösz. de tuti hogy férfiasodni fogsz. a párom 25 éves koráig kb mint egy tini olyan volt (igaz ö magas) én 27 évesen ismertem meg és ebben a pár évben nagyon sokat férfiasodott, most már nem nézki gyereknek. deni devito(remélm jól írtam) is nagyon alacsony és még is egy világ sztár.
mégvalami. egy ökölszabály. Azt szokták mondani, hogy a felnõtt kori várható magasság a 2 éves kori kétszerese. Nálam kb. mûködött, egyéb alátámasztó adatom nincsen.
ha nõnek születik, és nem operáltatja át magát, akkor élete végéig nõ XDD vagy arra vagy kíváncsi, hány éves koráig nõl? ;)
Nincs konkrétan életkorhoz kötve. Addig nõ, amíg - növekdési hormon van (terhes nõk nõnek közben néhány cm-t), - nem záródtak még le az ízületek végén a növekedési zónák. Ezt talán egy orvos meg tudja nézni. Vigyázat! Növekedési hormonnal azért nem jó próbálkozni, mert az ember orra, füle egész életében nõ - és elég jól reagál a hormonra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!